Ke_Nal Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Παιδιά, το βλέπω πολύ ζεστά για το LG G2 16GB, τώρα που έχει πολύ καλή τιμή! Απ τα skroutzoμάγαζα, ποιο να προτιμήσω; Έλεγα για kaizershop.gr, είναι καλό μαγαζί; Επειδή διάβασα στα παραπάνω μνμ για Ευρωπαικής προέλευσης κλπ. Και εγώ το πήρα απο το open365 μεσα σε μια μερα το ειχαν στείλει Θεσσαλονίκη ,πολύ καλή εξυπηρέτηση ευρωπαικο μοντελο και παρτιδα 410 απο τις καινούριες.Το κινητάκι τα σπάει απλά ,το τελευτάιο τοσο καλό κινητό που είχα ήταν το iphone 4 και αυτο πριν 4 χρόνια και :D .Πολύ καλή μπαταρία πολυ γρηγορο με οθοναρα και καλη καμερα,τι αλλο να θέλεις κανεις; :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 αφου πας για 16αρι , ευρωπαϊκο ειναι , δεν γινεται να σου στειλουν κατι αλλο , πολυ πολυ σπανιο ... Μια χαρα γινεται...! Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Οπότε να κοιτάξω τότε για το open365... Βέβαια θα πάρω και τηλ εάν γίνεται να μάθω το imei. Ευχαριστώ για την ενημέρωση, πάντως! Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spiros79 Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Οπότε να κοιτάξω τότε για το open365... Βέβαια θα πάρω και τηλ εάν γίνεται να μάθω το imei. Ευχαριστώ για την ενημέρωση, πάντως! Απο Open 365 πηρα το δικο μου προχθες. Ολλανδικο 6NL και παρτιδα 410. Στο γραφειο μολις το ειδαν επεσε παραγγελια για αλλα 2 G2(!!!) παλι απο το ιδιο καταστημα. Τα παρελαβαν σημερα το μεσημερι. Γερμανικα 6DE και παρτιδα 410. Προχωρα αφοβα και καλοριζικο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phoenix10 Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Βρηκά το κινητό απο το terrabytenet.gr αλλά είναι 4G. Ίσως να είναι λιγο χαζή ερώτηση αλλά θα μπορώ να το χρησημοποιώ σε δίκτυο 3G έστω και έιναι 4G; Y.Γ. Από Κύπρο είμαι. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
granazias Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Βρηκά το κινητό απο το terrabytenet.gr αλλά είναι 4G. Ίσως να είναι λιγο χαζή ερώτηση αλλά θα μπορώ να το χρησημοποιώ σε δίκτυο 3G έστω και έιναι 4G; Y.Γ. Από Κύπρο είμαι. Ευχαριστώ. Ναι εννοειται οτι μπορεις να το δουλεψεις και σε 3G,αρκει να εχει και καλο σημα..εμενα για παραδειγμα δε μου δινει πανω απο 3 γραμμες σημα οταν το εχω σε 3G,και κανει πολλα σκαμπανεβασματα,και να φανταστεις οτι ειμαι στο δευτερο οροφο.. Γι'αυτο κι εγω το γυρισα μονιμα σε 2G-GSM και βρηκα την ησυχια μου και φουλ σημα;);) Αν επιτρεπεται ποσο το πηρες και ποσα GB? Γιατι εδω οι λεβεντες μας το πουλανε 331 και 379 τα 16 και 32 gb αντιστοιχα,για αγορα απο ιντερνετ,ενω στα καταστηματα 349 και 399..εχουν χασει καθε επαφη με τη σημερινη οικονομικη πραγματικοτητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phoenix10 Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Ναι εννοειται οτι μπορεις να το δουλεψεις και σε 3G,αρκει να εχει και καλο σημα..εμενα για παραδειγμα δε μου δινει πανω απο 3 γραμμες σημα οταν το εχω σε 3G,και κανει πολλα σκαμπανεβασματα,και να φανταστεις οτι ειμαι στο δευτερο οροφο.. Γι'αυτο κι εγω το γυρισα μονιμα σε 2G-GSM και βρηκα την ησυχια μου και φουλ σημα;);) Αν επιτρεπεται ποσο το πηρες και ποσα GB? Γιατι εδω οι λεβεντες μας το πουλανε 331 και 379 τα 16 και 32 gb αντιστοιχα,για αγορα απο ιντερνετ,ενω στα καταστηματα 349 και 399..εχουν χασει καθε επαφη με τη σημερινη οικονομικη πραγματικοτητα. Ευχαριστώ φιλέ για την απάντηση. Δεν το πήρα ακόμα, είναι γύρω στο 315 (32gb) χωρίς να υπολογίζεται το shipping. Άρα όπως λες δεν υπάρχει πρόβλημα αν είναι 4G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
granazias Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Ευχαριστώ φιλέ για την απάντηση. Δεν το πήρα ακόμα, είναι γύρω στο 315 (32gb) χωρίς να υπολογίζεται το shipping. Άρα όπως λες δεν υπάρχει πρόβλημα αν είναι 4G. Οχι δεν εχεις κανενα προβλημα,απλα το οτι αναφερουν το 4G ειναι για σκοπους παραπανω επιδειξης του τιτλου της συσκευης.αφου και τα 16gb δουλευουν 4G..το οτι το γραφουν δε σημαινει οτι δουλευουν μονο σε αυτο,αλλα οτι υπαρχει η δυνατοτητα συνδεσης και με 4G. Παντως αν θες τη γνωμη μου μη βιαστεις αμαν αμαν να το αγορασεις απο το συγκεκριμενο καταστημα,υπαρχει και σε καλυτερη τιμη σε αλλα καταστηματα,απλα θα πρεπει να προσεξεις τη διαθεσιμοτητα τους..εχει καποια που λεει οτι θελει 1-3 η 2-4 εργασιμες για παραλαβη-παραδοση, που σημαινει οτι δεν το εχουν ετοιμοπαραδοτο,ενω εχει και αλλα που το εχουν ''αμεσα διαθεσιμο''..καπως ετσι την πατησα κι εγω,απο δικο μου λαθος βεβαια,ενω ειδα οτι ελεγε ''διαθεσιμο για online παραγγελια'' και παραδοση απο 2-4 εργασιμες,το αποτελεσμα ηταν οτι το πηρα μετα απο 12 ημερολογιακες μερες επειδη το περιμεναν κι αυτοι απο Γερμανια. Αν θελεις ψαξε εδω..http://www.skroutz.gr/s/3971819/LG-G2-32GB.html ,θα βρεις και αξιολογησεις καταστηματων.. Κι οταν με το καλο καταληξεις στην αγορα του,αν θες σου δινω και λινκ για αγορα θηκης απο ebay που πηρα κι εγω κι ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Οτι αλλο χρειαστεις εδω ειμαστε για βοηθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Αν επιτρεπεται ποσο το πηρες και ποσα GB? Γιατι εδω οι λεβεντες μας το πουλανε 331 και 379 τα 16 και 32 gb αντιστοιχα,για αγορα απο ιντερνετ,ενω στα καταστηματα 349 και 399..εχουν χασει καθε επαφη με τη σημερινη οικονομικη πραγματικοτητα. Ποια 331€; 255€ κανει το 16άρι. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
granazias Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Ποια 331€; 255€ κανει το 16άρι. Φιλε νομιζω δεν προσεξες την πολη διαμονης μου.Για τις τιμες στην Κυπρο μιλαω,για τα σκρουτζομαγαζα τις εχω δει τις τιμες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Φιλε νομιζω δεν προσεξες την πολη διαμονης μου.Για τις τιμες στην Κυπρο μιλαω,για τα σκρουτζομαγαζα τις εχω δει τις τιμες. Νομιζα οτι μονο ο αλλος φιλος ειναι στην Κυπρο γιατι εσυ τον ρωτησες ποσο το πηρε και ειπες οτι "εδω" το εχουν τοσο. Αρα μπερδευτικα γιατι εκανες εναν διαχωρισμο. Κριμα που οι τιμη του ειναι αρκετα μεγαλυτερη στην Κυπρο. Δεν παιζει κανα σκρουτζομαγαζο που να στελνει Κυπρο; Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
granazias Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Νομιζα οτι μονο ο αλλος φιλος ειναι στην Κυπρο γιατι εσυ τον ρωτησες ποσο το πηρε και ειπες οτι "εδω" το εχουν τοσο. Αρα μπερδευτικα γιατι εκανες εναν διαχωρισμο. Κριμα που οι τιμη του ειναι αρκετα μεγαλυτερη στην Κυπρο. Δεν παιζει κανα σκρουτζομαγαζο που να στελνει Κυπρο; Ναι εχεις δικιο ρε φιλε,δεν ειχα καταλαβει το διαχωρισμο,σορρυ.. μπα δυστυχως δεν παιζει τιποτα τετοιο εδω,κι εγω απο σκρουτζομαγαζο της Αθηνας το πηρα,απλα χρεωθηκα 20 ευρω μεταφορικα με UPS,γιατι δεν εστελναν με απλο ταχυδρομειο,και δεν υπηρχε την ιδια στιγμη αλλο καταστημα που να στελνει Κυπρο. οπως και να εχει παντως απολαμβανω την κινηταρα μου τωρα.:):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cutthroat Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 (edited) Καλημέρα στην παρέα. Θέλω και εγώ να αγοράσω ένα lg g2 16gb και θέλω την πρόταση σας για το κατάστημα από το οποίο θα το αγοράσω! Βλέπω το open365 είναι η τελευταία παρτίδα! Γενικά πρέπει να προσέξω κάτι; Σε όλα τα skroutzoμάγαζα η εγγύηση της αντιπροσωπίας ισχύει κανονικά έτσι;Με καλύπτει σαν να είναι ελληνικό; Τέλος από αυτά τα καστήματα που το έχουν φθηνά στο skroutz ποια αλλά είναι καλό να προτιμήσω; Ευχαριστώ Edited December 17, 2014 by Cutthroat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Μια χαρά κατάστημα, έχω πάρει τρεις συσκευές τον τελευταίο καιρό, χθες παρέλαβα κι εγώ g2 Black 410 σειρά (Γερμανικο ) ολόφρεσκο :D ,άψογα όλα και η συσκευή και το καταστημα ! Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Θέλει η κοπέλα μου ένα άσπρο. Έχει πάρει κανείς από το kinito.gr ή από kaisershop αυτές τις μέρες να μου πεί παρτίδα, χώρα προέλευσης κλπ; Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Οσοι αγοραζεται απο skroutz να προσεχετε η συσκευη να προοριζεται για αγορα ευρωπαϊκης χωρας για να εχετε ελληνικη εγγυηση. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Από 249€ έχει ανέβει η τιμή στο σκρουτζ στα 259€ σε τρεις μέρες. Ξέρει κανείς γιατί έχει πάρει την ανηφόρα? Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaua13 Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 χριστουγεννα-γιορτες!!!:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Όλα λίγο πολύ, ειδικά τα "εμπορικά " μοντέλα, είναι λογικό να τσιμπήσουν στις τιμές τους αυτές τις μέρες των γιορτών. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
modechristo Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 θα ξαναπεσει η τιμη φανταζομαι μετα τις γιορτες και ισως και κατω απο τα 249 που ειχε πριν λιγες μερες υπομονη! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 Κι εγώ έτσι πιστεύω, εκεί στον γεναροφλεβαρο κοντά στα 240 θα έχει. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrapogiiannos Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 ευχαριστω παιδες!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Perseas Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Κι εγώ έτσι πιστεύω, εκεί στον γεναροφλεβαρο κοντά στα 240 θα έχει. Ήμουν έτοιμος να το παραγγείλω και παρατήρησα ότι το τελευταίο 10ημερο έχει πάρει σοβαρά την ανιούσα η τιμή του. Ίσως με την πτώση τιμής περίπου στα μέσα Δεκέμβρη αυξήθηκε η ζήτηση και αυτή τη στιγμή η ελάχιστη τιμή στα σκρουτζομάγαζα είναι στα 270 ευρώ περίπου. Αξίζει να κάνουμε υπομονή κάνα μηνάκι ακόμα.... ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Θέλει η κοπέλα μου ένα άσπρο. Έχει πάρει κανείς από το kinito.gr ή από kaisershop αυτές τις μέρες να μου πεί παρτίδα, χώρα προέλευσης κλπ; Από tokinito.gr πήρα ένα G2 mini της γυναίκας μου αρχές Σεπτέμβρη. Μια χαρά το τηλεφωνάκι, ιταλική παρτίδα, σε εγγύηση, πήρε και update με τη μία... μια χαρά. Βέβαια, όπως έχουν εντοπίσει οι συνφορουμίτες παραπάνω, ίσως θα έπρεπε να περιμένεις λίγο γιατί στο συγκεκριμένο μαγαζί το G2 έχει "τσιμπήσει" σχεδόν 20 ευρώ πάνω την τελευταία εβδομάδα... Παράθεση Take me out to the Ballgame Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Στο bestprice.gr βλέπω η τιμή ξεκινάει αρκετα πιο χαμηλά. Γιατι δεν προτιμάμε bestprice υπάρχει καποιος λόγος? Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 (edited) Τι να πω παιδιά, είχε περίπου 240 ευρώ και μερικοί περιμένατε να πέσει και άλλο έστω και 10 ευρώ να το πάρετε, είναι δυνατόν; τεσπα ο καθένας κρίνει και πράτει, αντε καλές γιορτές :) Edited December 22, 2014 by dimtz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts