Jump to content

Διαθεσιμότητα και αγορά του LG G2

daospi
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υπάρχει τρόπος και περνας τo european firmware και όλα καλά!

Όταν το άνοιξες σου έβγαλε κάνα σήμα από πάροχο ή μέσα στο μενού με τις εφαρμογές έχεις κάνα εικονίδιο περίεργο?

Το ξερω ρε μαν για το Ευρωπαικο απλα περιμενω να περασουν οι 7 μερες του DOA για να αρχισω τα σκαλισματα.Αλλιως root twrp xposed ειναι ηδη ετοιμα στο PC και περιμενουν :lol: .Κανενα σημα δεν εβγαλε,παλι καλα ειναι unbranded τουλαχιστον.Απλα εγω ηθελα ευρωπαικο unbranded γιατι ηλπιζα σε μελλοντικο support απο LG Hellas.

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το λοιπον.Ασχημα τα νεα.Η συσκευη ειναι η κλασσικη που στελνει και ο Κινεζος.Το κουτι απο εξω εγραφε MAL (Μαλαισια δλδ μη χεσω) και η συσκευη φοραει την D80210b-HKG-XX.Επισης δεν εχει απο προεπιλογη το LTE στις ρυθμισεις δικτυων.Επικοινωνησα ηδη με το Mobile14 και μετα το διαλογο μας καταλαβα οτι δεν ξερουν τι τους γινεται.Τους ειπα οτι ηθελα ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ συσκευη οχι ασιατικη που μπορει να χρησιμοιποιηθει και στην Ευρωπη και μου απαντησαν ''Το ιδιο δεν ειναι?'' :lol: .Μου εδωσε περιθωριο οσο το DOA αν θελησω να του την επιστρεψω και να παρω τα λεφτα μου πισω.Δεν εχω αποφασισει ακομα τι θα κανω αλλα κλινω στο να την κρατησω.Ταυτοχρονα ηρθε και η θηκη απο Αγγλια μαζι με το screen protector τα βαλα πανω και ολα οκ!

1η εντυπωση απο την συσκευη ακρως θετικη!Ερωτευσιμο full ειδικα σε ασπρο και απιστευτο feel στο χερι!Απαραδεκτο το skin της LG,πρωτη λυση Nova Prime και αν δε δω προκοπη κατευθειαν Cm ή Paranoid.

τόσο χάλια; και με διαβεβαίωσαν ότι φέρνουν ευρωπαϊκά και συγκεκριμένα αγγλικά και γερμανικά. πφφφ... άρα τώρα πάω για το 16άρι από άλλο κατάστημα, που θα μπορώ να πάω να το δω στο κατάστημα για να δω αν είναι ευρωπαϊκό και από ποια χώρα και θα έχω και εγγύηση. ελπίζω να μην έχω πρόβλημα με τον αποθηκευτικό χώρο... αν μπορείς για να μας βοηθήσεις λίγο, ανέβασε μία photo από το κουτί σε ποιο σημείο βρίσκω τον κωδικό της χώρας, για να μπορέσω να το δω αμέσως στο κατάστημα που θα πάω. ευχαριστούμε πάρα πολύ που μας ενημέρωσες και πάλι καλορίζικη η κινητάρα! :)

Το ξερω ρε μαν για το Ευρωπαικο απλα περιμενω να περασουν οι 7 μερες του DOA για να αρχισω τα σκαλισματα.Αλλιως root twrp xposed ειναι ηδη ετοιμα στο PC και περιμενουν :lol: .Κανενα σημα δεν εβγαλε,παλι καλα ειναι unbranded τουλαχιστον.Απλα εγω ηθελα ευρωπαικο unbranded γιατι ηλπιζα σε μελλοντικο support απο LG Hellas.

Στο κουτί από πίσω δεν γράφει με ελληνικά γράμματα " Για διάθεση σε ευρωπαϊκές χώρες" ??

ερωτηση..εσεις που πηρατε απο τον κινεζο ποσες μερες σας εκανε για να ερθει?? εγω την Δευτερα νωρις το πρωι το παραγγειλα αλλα ακομα δεν εχει ανοιξει το shipment στο ebay..!! να υπολογιζω καμια 15αρια μερες..??

Εμένα έκανε 11 μέρες από την ημέρα που το παρήγγειλα.

Παιδιά, το έχω ξαναπεί εδώ και αρκετές μέρες: θέλετε "επίσημη" εγγύηση 100% ? Σκάτε τα 600 σε καταστήματα για το 16αρι και τέλος. Οτιδήποτε άλλο είναι λαχείο.

Θέλετε το καλύτερο στην καλύτερη τιμή ? 400-450€ (αν δεν θέλετε να μπλέξετε με τελωνεία και βδομάδες καθυστερήσεων τότε τα 450€) για το 32αρι απέξω, ή και 20-30 λιγότερα για το 16αρι, αλλά δεν έχει καν νόημα...

Αυτές είναι οι επιλογές σας :cool:

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

Παιδιά, το έχω ξαναπεί εδώ και αρκετές μέρες: θέλετε "επίσημη" εγγύηση 100% ? Σκάτε τα 600 σε καταστήματα για το 16αρι και τέλος. Οτιδήποτε άλλο είναι λαχείο.

Θέλετε το καλύτερο στην καλύτερη τιμή ? 400-450€ (αν δεν θέλετε να μπλέξετε με τελωνεία και βδομάδες καθυστερήσεων τότε τα 450€) για το 32αρι απέξω, ή και 20-30 λιγότερα για το 16αρι, αλλά δεν έχει καν νόημα...

μα το 16άρι από skroutz (αν είναι όντως ευρωπαϊκό), αφού το 16άρι εισάγεται στην Ελλάδα δεν το καλύπτει η LG Ελλάδας; θα μας τρελάνουν; δεν καλύπτουν το ίδιο τους το κινητό;

μα το 16άρι από skroutz (αν είναι όντως ευρωπαϊκό), αφού το 16άρι εισάγεται στην Ελλάδα δεν το καλύπτει η LG Ελλάδας; θα μας τρελάνουν; δεν καλύπτουν το ίδιο τους το κινητό;

Απάντησες μόνος σου: "αν είναι όντως ευρωπαϊκό"....γι'αυτό λέω, για 100% σιγουριά σκας τα 600 για το 16αρι, αλλιώς 400 για το 32αρι και εγγύηση από εκεί που το πήρες...

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

Απάντησες μόνος σου: "αν είναι όντως ευρωπαϊκό"....γι'αυτό λέω, για 100% σιγουριά σκας τα 600 για το 16αρι, αλλιώς 400 για το 32αρι και εγγύηση από εκεί που το πήρες...

εγώ προσωπικά θα πάω από το κατάστημα, θα δω το κουτί και αν δεν είναι ευρωπαϊκό δεν θα το πάρω. αλλά αν είναι ευρωπαϊκό υποστηρίζεται κανονικά από την LG Ελλάδας έτσι;

Όπως απάντησαν και οι προλαλήσαντες αυτή είναι ισοπεδωτική απάντηση που δεν αντανακλά την πραγματικότητα. Π.χ. όλα τα branded Τ-mobile 16άρια είναι προφανώς αμιγώς ευρωπαϊκά και θα πρέπει να καλύπτονται από εγγύηση και στην Ελλάδα. Προσωπικά για μένα αυτό έχει σαφώς νόημα και είναι ο λόγος που θα το προτιμήσω έναντι ασιατικού 32αριού.

Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+

Tablet: Kobo Arc 10HD

PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max

Χάνετε το νοήμα αυτού που λέω, αφού και εσείς χρησιμοποιείτε λέξεις όπως "προφανώς", "θα πρέπει" κλπ κλπ. 100% εγγύηση από LG Hellas έχεις μόνο για κινητό που αγοράστηκε στην Ελλάδα και είναι ελληνικής εισαγωγής, ή -σύμφωνα με τη νομοθεσία και τις προφορικές διαβεβαιώσεις της LG- αν είναι "ευρωπαϊκό" γενικότερα, είτε unbranded είτε branded σε ευρωπαίο provider.

Τα παραπάνω ισχύουν για το 16αρι στο 100%, για το 32αρι ας το αφήσουμε στο 99%, καθώς η επίσημη απάντηση της LG εδώ ήταν "αφού δεν εισάγεται -Ελλάδα- θα δούμε....". Ομοίως και εδώ λοιπόν, υπάρχει ένα μικρό ποσοστό αστοχίας.

Σε κάθε περίπτωση λοιπόν, είτε πάτε για "ελληνικό" 16αρι για 100%, είτε για "ευρωπαϊκό" 16αρι (μάλλον επίσης για 100% εγγύηση), είτε για "ευρωπαϊκό" 32αρι (και το ψάχνετε με την LG εδώ), είτε απλά για 32αρι (ή και 16αρι, το ίδιο είναι) από οπουδήποτε και εγγύηση από εκεί που το πήρατε.

Τα έχουμε συζητήσει πολλές φορές εδώ -και αλλού- και νομίζω ότι εκεί έχουμε καταλήξει...

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

Tελικα ξερει κανεις καποιο μαγαζι στο skroutz.gr που να εχει 16αρι ευρωπαικο?

Το expansys φερνει ευρωπαικο 16αρι?

Δεν παιρνω branded ξανα.....εχω htc one s branded με S4 (!!!) επεξεργαστη κι ενω ολοι ειναι στην 4.1.2, η 'να μην πω' Orange με εχει κρατησει στην 4.1.1

Edited by idemis
Diligentia, Vis, Celeritas

Εμένα έκανε 11 μέρες από την ημέρα που το παρήγγειλα.

ευχαριστω φιλε..!! κανεις αλλος παρακαλω.?

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

Μολις παρελαβα απο γερμανικο αμαζον 16αρι 6de εκδοση...σημειωτεον πως στο media markt εχει 600 -50 ευρω δωροεπιταγη που νομιζω χρησιμοποιηται αμεσα για την αγορα του κινητου ακα 550..
οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας.....

μεγεια σου πρωτον αλλα αν δεν κανω λαθος εδωσες 470?γιατί δεν προτιμησες καποιο ευρωπαικο απο skroutz; γιατί παιδιά τα 16αρια απο σκρουτζ τα ευρωπαικα εχουν εγγυηση και δεν νομιζω να αξιζει να δωσει καποιος κατι παραπανω απο τα 415 που το εχουν..

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

με γεια σου φιλε..καλοριζικο..πες μας εντυπωσεις..!!που σου φαινετε.??

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

Το πηρα 390 λογω ετςιρικου αφμ αλλα και παλι θα υποστηριζα ελληνικο μαγαζι ακομη και αν εδινα 50 ευρω διαφορα..αλλα για το ασπρο που ηθελα η διαφορα ειναι 120 ευρω ..παντως το μαγαζι kinito εχει ευρωπαικα και αν ηθελα μαυρο δεν θα το σκεφτομουν καν στα 413 που εχει σημερα..εχω ψωνισει καμποσα κινητα απο εκει..ειμαι φανατικος σαμυ απο το γκαλαξυ 1 και απο πρωτους που πηραν νοτε 1 και εχω φαει πολυ κοροιδια μεχρι ξαφνικα να ανακαλθψουν και αλλοι την Αμερικη..πουλησα το νοτε 2 για να παρω το 3 αλλα με ξενερωσε η σαμυ με τα κλειδωματα ακα apple ..ετσι ξεμεινα με το λουμια 820..μεχρι που πηρα το lg g pad πριν 10 μερες...εχω μεινει κατενθουσιασμενος..ετσι ειπα να δοκιμασω και το κινητο..πρωτες εντυπωσεις?..εχω παθει ιδιο σοκ αναλογο με αυτο οταν πηρα το νοτε 2..το κινητο ειναι επιτομη της χρηστικοτητας με την σπιρταδα ελαφροτητα της ρομ ,πολλα πολλα καλουδια,το τηλ/ριο ειναι γαματο,πρακτικοτατο πανεμορφο ..μειον οτι δεν εχει το πενακι δυστυχως ..και δεν παιρνει καρτα ωστε να μεταφερω ανετα απο και προς το κινητο .. Edited by doctor-gio

Το πηρα 390 λογω ετςιρικου αφμ αλλα και παλι θα υποστηριζα ελληνικο μαγαζι ακομη και αν εδινα 50 ευρω διαφορα..αλλα για το ασπρο που ηθελα η διαφορα ειναι 120 ευρω ..παντως το μαγαζι kinito εχει ευρωπαικα και αν ηθελα μαυρο δεν θα το σκεφτομουν καν στα 413 που εχει σημερα..εχω ψωνισει καμποσα κινητα απο εκει..ειμαι φανατικος σαμυ απο το γκαλαξυ 1 και απο πρωτους που πηραν νοτε 1 και εχω φαει πολυ κοροιδια μεχρι ξαφνικα να ανακαλθψουν και αλλοι την Αμερικη..πουλησα το νοτε 2 για να παρω το 3 αλλα με ξενερωσε η σαμυ με τα κλειδωματα ακα apple ..ετσι ξεμεινα με το λουμια 820..μεχρι που πηρα το lg g pad πριν 10 μερες...εχω μεινει κατενθουσιασμενος..ετσι ειπα να δοκιμασω και το κινητο..πρωτες εντυπωσεις?..εχω παθει ιδιο σοκ αναλογο με αυτο οταν πηρα το νοτε 2..το κινητο ειναι επιτομη της χρηστικοτητας με την σπιρταδα ελαφροτητα της ρομ ,πολλα πολλα καλουδια,το τηλ/ριο ειναι γαματο,πρακτικοτατο πανεμορφο ..μειον οτι δεν εχει το πενακι δυστυχως ..και δεν παιρνει καρτα ωστε να μεταφερω ανετα απο και προς το κινητο ..

Αν θες πενάκι πάρε αυτή την θήκη

http://www.ebay.co.uk/itm/Hard-Back-Skin-Case-Cover-Screen-Protector-Stylus-Pen-For-LG-G2-D802-/231083499674?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&var=&hash=item35cda6609a

Εμένα με έβαλε σε ενδοιασμούς πάντως ο φίλος μας από το νησί σχετικά με το ότι λέγανε ότι είναι ευρωπαϊκή και δεν είναι...δεν ξέρω τι να κάνω τώρα :confused:

Edited by jimmy_jump24
Καμένος μέχρι το μεδούλι!

Καλορίζικο!!!Ξέρεις πόσοι σε καταλαβαίνουμε πολύ καλά; Ξέρω κάποιους πολύ φίλους που μαζί αρχίσαμε με note1 και τώρα έχουμε αυτό το καταπληκτικό τηλέφωνο μετά απο note2, s3,s4....Επιτέλους και κάποιος άλλος ξύπνησε εκτός από τη samsung και με αυτό το τηλέφωνο την ξεπέρασε!!!

Εγώ τι θα πάθω που θα πάρω για πρώτη φορά smartphone μετά από 8 χρόνια λειτουργίας με νοκια 8810, γαλαξιακό σοκ;

edit: Τώρα βλέπω στο mobile14 ότι για το λευκό έριξε την τιμή στα 475€

Edited by jimmy_jump24

Jimmy ωραια θηκη παραγγειλα κιολας αλλα το πενακι αυτο με το wacom που εχει η σειρα νοτε ειναι η μερα με τη νυχτα..παντως εσυ ετοιμασου να ερθεις απο την λιθινη εποχη στην εποχη του διαστηματος πραγματικα,,,και ετοιμασου για καμποσα ξενυχτια μαθαινοντας και στηνοντας το κινητο σου..

Μια κοκκινη σαν γνησιος γαυρος βεβαια και μια μαυρη κυριλε

Edited by doctor-gio

Jimmy ωραια θηκη παραγγειλα κιολας αλλα το πενακι αυτο με το wacom που εχει η σειρα νοτε ειναι η μερα με τη νυχτα..παντως εσυ ετοιμασου να ερθεις απο την λιθινη εποχη στην εποχη του διαστηματος πραγματικα,,,και ετοιμασου για καμποσα ξενυχτια μαθαινοντας και στηνοντας το κινητο σου..

8 χρόνια τεχνολογίας είναι σαν 50 χρόνια ζωής...ποιο χρώμα παρήγγειλες;

Εγώ τελικά το παρήγγειλα σήμερα από το e-shop στα 450 το 16άρι. Ήθελα να έχω το κεφάλι μου ήσυχο με θέμα εγγύησης. Ελπίζω μόνο να μου φέρει ελληνική ή τουλάχιστον ευρωπαϊκή συσκευή, αλλιώς δε θα το παραλάβω.

Επειδή ενδιαφέρομαι να το πάρω και γω από εκεί, τελικά τι έκδοση σου έφεραν; Γιατί στην περιγραφή της συσκευής αναγράφει οτι έρχεται μόνο με αγγλική γλώσσα μενού. Ευχαριστώ

Επειδή ενδιαφέρομαι να το πάρω και γω από εκεί, τελικά τι έκδοση σου έφεραν; Γιατί στην περιγραφή της συσκευής αναγράφει οτι έρχεται μόνο με αγγλική γλώσσα μενού. Ευχαριστώ

Αν και δεν είμαι σίγουρος με τα android...υποστηρίζονται όλες οι γλώσσες

Θα το κρατήσεις τελικά;

ΝΑΙ το expancys έχει ευρωπαϊκά και 16άρια και 32άρια και unbranded!!!

To expansys έχει μόνο 16άρια.

Φιλικά Γιώργος

To expansys έχει μόνο 16άρια.

Πρέπει να έχουν εξαντληθεί....χθες που μπήκα έλεγε ότι σε 4 μέρες θα φέρει το λευκό 32αρι...γύρω στα 560 όμως