LAGGI Δημοσιεύτηκε November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 14, 2013 (edited) Πρόκειται για μια συσκευή με όλα τα καλα του Ν9005 συν την δυνατότητα Duos. Σε λίγες μέρες θα το έχω στα χέρια μου και έχω σκοπό να το εξευρωπαϊσω,μιας και έτσι όπως ειναι έχει μόνο αγγλικά και κινεζικά ενω απουσιάζει το Google play... Η διαδικασία εξευρωπαϊσμού έχει κάποιες ιδιαιτερότητες οπου ελπίζω τελικά να μπορέσω να τις ξεπεράσω και να έχω ενα πλήρως λειτουργικό ΝΟΤΕ 3 Stay tuned λοιπόν. Edited November 14, 2013 by LAGGI Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 (edited) Βγαινει Note 3 με διπλη SIM δλδ? Ποτε? Μολις παραγγειλα το 9005. P.S. Επισης λενε θα ναι και πιο φθηνο. Γιατι, θα εχει κατι λιγοτερο σε χαρακτηρισιτκα/ποιοτητα? Το αγορασα αλλα δεν το χω ανοιξει ακομα μηπως το παω πισω και περιμενω για το DUOS αν αξιζει. Δεν μπορω να βρω πολλες πληροφοριες τωρα επειδη ειναι φρεσκια ειδηση, αλλα εδω λεει οτι η εσωτειρκη μνημη εχει υποβαθμιστει σε 16 και η ΡΑΜ σε 2.5 http://gsminsider.com/2013/09/samsung-galaxy-note-3-sm-n9002-handset-leaks/ Edited November 22, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Παιδιά το κινέζικο 9002 το μοντέλο από ότι βλέπω παντού είναι ακριβώς ίδιο σε χαρακτηριστικά αλλά πάλι μπορεί να γράφουν λάθος, εν το μεταξύ είχα δει βίντεο με note 3 dual sim που είχε αντί για μια μπαταρία 3200 στο κουτί 2 μπαταρίες 2600,τωρα ποιο μοντέλο ακριβώς ήταν δεν ξερω Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Δεν ξερω στο λινκ παντως πιο πανω και σε λιγα ακομα λεει για αυτους τους περιορισμους για ram και ρομ. Και περα απο αυτο τωρα το ανοιξα, οποτε οτι λιγοτερο και περισσοτερο να χει, δεν θα μπορεσω να παρω μεχρι την κυκλοφορια του :( Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p4n0z Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Δεν έχει όλα τα καλά του 9005 καθώς λείπει το 4g. Παράθεση 1. Ψάξε στο internet 2. Ψάξε στο forum 3. Γράψε Ελληνικά !! Μπορείς !! :rolleyes: :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Ναι ενώ εμείς που έχουμε 4g κάτι έγινε, με τα προγράμματα της Ελλάδας σε χρήματα μόνο λίγα Speedtest να κάνεις Τελείωσες. Θεωρώ στη χώρα μας το 4g άχρηστο και έχω γυρίσει και το κινητό να μην το ανάβει γιατί καίει και ποιο πολύ ρεύμα το ρημάδι γιατί οι κεραίες είναι ελάχιστες. Αν ήμουν Αμερική με τα unlimited πακέτα το συζητάγαμε. Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Δεν έχει όλα τα καλά του 9005 καθώς λείπει το 4g. Λογω του επεξεργαστη φανταζομαι εννοεις. Ναι ομως απο την μια πιο γρηγορος, και με εξοικονομηση ενεργειας, αλλα απο την αλλη χωρις 4G, που οπως ειπαμε, ποιος νιαζεται κιολας... Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Logi Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 Νομίζω ότι έχει 16GB αντί για 32. Παίρνει SDcards βέβαια, αλλά με τα 32 δεν τις πολυχρειαζόσουνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BeholderX Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 (edited) Τελικα τι εγινε, ειναι unlocked ? Δουλεψε κανονικα ? Υπαρχει κανενας αξιοπιστος πωλητης γενικότερα ή σε ebay ? Edited December 21, 2013 by BeholderX Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. December 21, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 (edited) Το τηλέφωνο δεν αγοράστηκε τελικά γιατι θεώρησα οτι η υποστήριξη της custom rom που έπρεπε να φλασαριστεί προκειμένου να φυγουν τα κινέζικα απο μέσα,ήταν ανεπαρκής. Οι Ρώσοι έχουν αρκετή εμπειρία στα high end dual της Samsung αλλά στο συγκεκριμένο είχαν ακόμη πολλά bugs αδιόρθωτα. Ετσι αποφάσισα να πάρω ενα ευρωπαικό single sim και να κάνω τη δουλειά μου και ομολογω πως δεν το έχω μετανοιώσει ως τώρα... Edited December 21, 2013 by LAGGI Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerser Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Εδω το βρηκα και το σκεφτωμε εχη και Ελληνικα και 32 gb ειναι http://www.etotalk.com/samsung-galaxy-note-3-n9002-32g_p4453.html Παράθεση ΝΙΚΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
James Bond Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Εδω το βρηκα και το σκεφτωμε εχη και Ελληνικα και 32 gb ειναι http://www.etotalk.com/samsung-galaxy-note-3-n9002-32g_p4453.html Έχει διάφορα μειονεκτήματα η όλη ιστορία. Πάρτο μόνο αν δεν σε νοιάζει να ρισκάρεις ένα σοβαρό ποσό (το οποίο με μεγάλη πιθανότητα δεν θα είναι μόνο 662 ευρώ που γράφει στο site αλλά μπορεί να φτάσει και τα 900 ευρώ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerser Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Και εδω σε ασπρο ακομη φτηνοτερο http://www.focalprice.com/MH0970W/Samsung_Galaxy_Note_3_N9002_32G_Dual_SIM_Card_English_Chinese_5.7_Capacitive.html?Currency=EUR Αλλα λεη μονο Αγγλικα και Κινεζικα σε γλωσες !!! Τι να πω υπαρχη καποιο προβλημμα που γνωριζη καποιος ωστε να μην αξιζη η αγορα του ? Αν ανεφερωμαστε σε τελωνειο κλπ απο το συγκεκριμενο μαγαζη εχω παρη πολλα πραματα και Tablets χωρις να εχη κανενα τετοιο θεμα το μονο μειον που βρισκω ειναι οτι δεν ξερω τι μπωρη να συμβη σε θεμα Εγγυησης με την εδω Αντιπροσωπεια αν χρειαστω κατι το αναγνωριζη η οχι ? Παράθεση ΝΙΚΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
James Bond Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Και εδω σε ασπρο ακομη φτηνοτερο http://www.focalprice.com/MH0970W/Samsung_Galaxy_Note_3_N9002_32G_Dual_SIM_Card_English_Chinese_5.7_Capacitive.html?Currency=EUR Αλλα λεη μονο Αγγλικα και Κινεζικα σε γλωσες !!! Τι να πω υπαρχη καποιο προβλημμα που γνωριζη καποιος ωστε να μην αξιζη η αγορα του ? Αν ανεφερωμαστε σε τελωνειο κλπ απο το συγκεκριμενο μαγαζη εχω παρη πολλα πραματα και Tablets χωρις να εχη κανενα τετοιο θεμα το μονο μειον που βρισκω ειναι οτι δεν ξερω τι μπωρη να συμβη σε θεμα Εγγυησης με την εδω Αντιπροσωπεια αν χρειαστω κατι το αναγνωριζη η οχι ? Αναβαθμίσεις, υποστήριξη και εγγύηση τα ξεχνάς (τα οποία είναι το 80% για ένα smartphone). Που σημαίνει ότι αν δεν δουλεύει σωστά με το mod που λένε ότι έχουν κάνει ψάχνεις να βρεις κινέζο να του το πουλήσεις. Αν τώρα έχεις αγοράσει ξανά από το κατάστημα αυτό και δεν έχεις πληρώσει τελωνείο (το οποίο δεν είναι απαραίτητο ότι θα συμβαίνει πάντα) τότε απλά ρισκάρεις 662 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kdaffy Δημ. February 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2014 Εγώ το πήρα με 2 Sim από fastcardtech με 150€. Καλό είναι και γρήγορο για κλώνος αλλά μερικές φορές πατώντας το κάτω μεσαίο κουμπί πατημένο μου βγάζει μνμ ότι το ui σταμάτησε. Αν κάποιος ξέρει τι είναι αυτό ας βοηθήσει. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackertom Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Εγω το βρίσκω πιστόλι με 2 sim! Βέβαια η λέξη τελωνείο καραδωκεί! Εκεί που λες άντε να σκάσω 600€ να πάρω ένα φούλ τηλέφωνο να σου και το τελωνείο... Κρίμα που δεν έρχονται και Ευρώπη τα δίκαρτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 note 3 duos μόνο από merimobiles και την αποθήκη τους στην Ελλάδα για αποφυγή τελωνείου (έρχεται σε 1-3 μέρες με acs χωρίς τελωνείο με επιβάρυνση 25$). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackertom Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 note 3 duos μόνο από merimobiles και την αποθήκη τους στην Ελλάδα για αποφυγή τελωνείου (έρχεται σε 1-3 μέρες με acs χωρίς τελωνείο με επιβάρυνση 25$). Φίλε επειδή δεν το έχω ψάξει το θέμα μπορείς να δώσεις περισσότερες πληροφορίες περί του θέματος; Κάνω αγορά και έρχεται στην αποθήκη τους στην Ελλάδα; Η πρέπει να τους το πω εγώ; Μιλάμε για 600+ ευρώ κινητό... Για αυτό το λέω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Φίλε επειδή δεν το έχω ψάξει το θέμα μπορείς να δώσεις περισσότερες πληροφορίες περί του θέματος; Κάνω αγορά και έρχεται στην αποθήκη τους στην Ελλάδα; Η πρέπει να τους το πω εγώ; Μιλάμε για 600+ ευρώ κινητό... Για αυτό το λέω... Όταν πας να ολοκληρώσεις την παραγγελία έχει ξεχωριστά αποστολή Ελλάδα για μεταφορικά εφόσον υπάρχει στην αποθήκη τους εδώ. Στην ουσία βρίσκεται εδώ και στο στέλνουν άμεσα με acs. http://www.merimobiles.com/greece-warehouse/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackertom Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Όταν πας να ολοκληρώσεις την παραγγελία έχει ξεχωριστά αποστολή Ελλάδα για μεταφορικά εφόσον υπάρχει στην αποθήκη τους εδώ. Στην ουσία βρίσκεται εδώ και στο στέλνουν άμεσα με acs. http://www.merimobiles.com/greece-warehouse/ Έλα ρε... Δεν το ήξερα... Εάν δεν υπάρχει μπορούν να το φέρουν..; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Έλα ρε... Δεν το ήξερα... Εάν δεν υπάρχει μπορούν να το φέρουν..; Υπάρχει, το τσέκαρα! Αν δεν υπάρχει δεν στο βγάζει στις επιλογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackertom Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Υπάρχει, το τσέκαρα! Αν δεν υπάρχει δεν στο βγάζει στις επιλογές. Ok ξανά ευχαριστώ! Είναι εντάξει σαν μαγαζί; Μιας και απο ότι καταλαβαίνω το κινητό θα έρθει μη σφραγισμένο... Και root... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Ok ξανά ευχαριστώ! Είναι εντάξει σαν μαγαζί; Μιας και απο ότι καταλαβαίνω το κινητό θα έρθει μη σφραγισμένο... Και root... 2 tablet που είχα πάρει δεν είχα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackertom Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Σαν κινητό αξίζει; Έχω ακούσει πολλά θέματα για την κάμερα του ότι δεν είναι τόσο καλή κτλπ... Υπάρχει και το S4 σε dual που παίζει στα 450€... Μήπως είναι καλύτερη επιλογή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamvakoulas Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Σαν κινητό αξίζει; Έχω ακούσει πολλά θέματα για την κάμερα του ότι δεν είναι τόσο καλή κτλπ... Υπάρχει και το S4 σε dual που παίζει στα 450€... Μήπως είναι καλύτερη επιλογή; Που το βρηκες το S4 dual (i9502) στα 450? Απο Ελλαδα? Γτ το φτηνοτερο που το βρηκα ειναι 455 απο ali. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts