taliban Δημ. May 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2017 Δυστυχως αυτο κανω αλλα δεν τις εχω εντοπισει κάτσε , σε λίγο θα το ψάξω και εγώ και θα σου πω τι και αν βρήκα κάτι Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ADISSON Δημ. May 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2017 κάτσε , σε λίγο θα το ψάξω και εγώ και θα σου πω τι και αν βρήκα κάτι Δες το προηγουμενο μου μηνυμα.Τις βρηκα αλλα δεν αλλαξε κατι. Το τρελλο ειναι οτι στο pc (win 10) το Kodi 17,3 παιζει μια χαρα.... Παράθεση Xiaomi RedMi Note 2 Deus Ex Machina Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. May 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2017 Σε μένα πάλι σταμάτησε το specto να δείχνει τις σειρές που έχω στο trakt. Δεν ανοίγει καν το μενού. Στο exodus, με το ζόρι βρίσκει HD περιεχόμενο. Βασικά, δεν καταλαβαίνω αν το βίντεο που βλέπω είναι 720p ή 1080p. Πως το ξέρουμε αυτό; Πέρασα χθες και την έκδοση 17.3 Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. May 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2017 Σε μένα πάλι σταμάτησε το specto να δείχνει τις σειρές που έχω στο trakt. Δεν ανοίγει καν το μενού. Στο exodus, με το ζόρι βρίσκει HD περιεχόμενο. Βασικά, δεν καταλαβαίνω αν το βίντεο που βλέπω είναι 720p ή 1080p. Πως το ξέρουμε αυτό; Πέρασα χθες και την έκδοση 17.3 Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Οταν παιζει το βιντεο , πας με το remote στις πληροφοριες του εργου και εκει σου λεει αναλυση, κωδικοποιηση κ.λ.π Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2017 Οταν παιζει το βιντεο , πας με το remote στις πληροφοριες του εργου και εκει σου λεει αναλυση, κωδικοποιηση κ.λ.π Απλά πατάς το γράμμα Ο στο remote και ενεργοποιούνται αυτά στην οθόνη. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ADISSON Δημ. May 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2017 (edited) Πειτε μου ρε παιδια αντιμετωπιζετε καθολου προβλημα στο να φορτωσετε σειρες στο Spectro. Μετα το update σε kodi 17.2 στο tvbox εχω θεμα με την φορτωση των vids σε ολλα τα addons (alivegr,spectro, exodus) Μιλαμε για πολυ αργους ρυθμους φορτωσης. Χρησιμοποιω τον τελευταιο χρονο το M8S και δεν ειχα κανενα θεμα μεχρι και προχθες. Εχει αντιληφθει κανεις κατι σχετικο? Παντως περα απο αλλαγη DNS και οτι περιγραφει το βιντεακι https://www.youtube.com/watch?v=T4J9oz2DoEY δεν ειδα καμια βελτιωση στο προβλημα. Μιλαμε για Mini M8S (905) Εκανα απεγκατασταση και καθαρη εγκατασταση (Play Store) αλλα δυστυχως απο οτι φαινεται το kodi δεν εχει προσβαση στο internet. Με αλλα λογια δεν μπορω να αλλαξω γλωσσα (Εχει μονο αγγλικα), δεν μπορω να αλλαξω skin (παω την επιλογη για περισοτερα skins αλλα με πεταει εξω και δεν εμφανιζει το confluence)... Περναω το link του fusion αλλα οταν προσπαθω μετα να το ανοιξω μου λεει οτι δεν υπαρχει network connection Εννοειται οτι το tv box (mini M8s) εχει πληρη προσβαση στο νετ,σερφαρω κανονικα με chrome & και βλεπω youtube vids στα 1080. Μονο στο kodi εχω θεμα Μετα απο 2 χρονια που ασχολουμαι με το kodi πρωτη φορα βλεπω τετοιο πραγμα Εχει κανεις καμια ιδεα? Edited May 27, 2017 by ADISSON Παράθεση Xiaomi RedMi Note 2 Deus Ex Machina Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. May 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2017 Παντως περα απο αλλαγη DNS και οτι περιγραφει το βιντεακι https://www.youtube.com/watch?v=T4J9oz2DoEY δεν ειδα καμια βελτιωση στο προβλημα. Μιλαμε για Mini M8S (905) Εκανα απεγκατασταση και καθαρη εγκατασταση (Play Store) αλλα δυστυχως απο οτι φαινεται το kodi δεν εχει προσβαση στο internet. Με αλλα λογια δεν μπορω να αλλαξω γλωσσα (Εχει μονο αγγλικα), δεν μπορω να αλλαξω skin (παω την επιλογη για περισοτερα skins αλλα με πεταει εξω και δεν εμφανιζει το confluence)... Περναω το link του fusion αλλα οταν προσπαθω μετα να το ανοιξω μου λεει οτι δεν υπαρχει network connection Εννοειται οτι το tv box (mini M8s) εχει πληρη προσβαση στο νετ,σερφαρω κανονικα με chrome & και βλεπω youtube vids στα 1080. Μονο στο kodi εχω θεμα Μετα απο 2 χρονια που ασχολουμαι με το kodi πρωτη φορα βλεπω τετοιο πραγμα Εχει κανεις καμια ιδεα? Καπου διαβασα οτι η εγκατασταση απο play store εχει θεματα. Δοκιμασε να το κατεβασεις απο την official πηγη του. Επισης μπορεις να δοκιμασεις και το ftmc απο freektab Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ADISSON Δημ. May 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2017 (edited) Καπου διαβασα οτι η εγκατασταση απο play store εχει θεματα. Δοκιμασε να το κατεβασεις απο την official πηγη του. Επισης μπορεις να δοκιμασεις και το ftmc απο freektab Δοκιμασα και με ληψη απο την επισημη σελιδα... Τα ιδια και εκει Το ffmc εχει θεματακια με amlogic μηχανακι οπως το δικο μου Mini M8S στο kodi 17.3 Edited May 28, 2017 by ADISSON Παράθεση Xiaomi RedMi Note 2 Deus Ex Machina Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. May 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2017 Δοκιμασα και με ληψη απο την επισημη σελιδα... Τα ιδια και εκει Το ffmc εχει θεματακια με amlogic μηχανακι οπως το δικο μου Mini M8S στο kodi 17.3 Κστεβασε την εκδοση για amlogic. Δεν χανεις κατι. Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ADISSON Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 Κστεβασε την εκδοση για amlogic. Δεν χανεις κατι. Ουτε αυτο δουλεψε... Μετα απο 3-4 μερες δεν καταφερα τιποτα. Τελικα ξαναπερασα το Kodi 16.1 και ολα παιζουν τζαμι και σφαιρατα... Αντε τωρα να βγαλεις ακρη τι ειχε σκαλωσει τελικα... Θα περιμενω την 18 μαλλον Παράθεση Xiaomi RedMi Note 2 Deus Ex Machina Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vabiris Δημ. June 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2017 Προσπαθώ να εγκαταστήσω το exodus και δεν μπορώ, το repository είναι άδειο, τι παίζει? Προσπάθησα και με zip αλλά δεν το έπαιρνε το kodi.... Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. June 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2017 Προσπαθώ να εγκαταστήσω το exodus και δεν μπορώ, το repository είναι άδειο, τι παίζει? Προσπάθησα και με zip αλλά δεν το έπαιρνε το kodi.... Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Αυτές τις ημέρες δεν λειτουργεί γενικά σχεδόν τίποτα όταν πας να κάνεις εγκατάσταση, έχει ρίξει τους servers το fusion. Υπομονή και ελπίζουμε να επανέλθουν σύντομα. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmarx_72 Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 Θα δείξει, αν διαβάσετε το περιεχόμενο παρακάτω θα δείτε ότι είναι σε εξέλιξη μια εκστρατεία ενάντια σε websites τύπου tvaddons. Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται μεν, σε κάποια φάση όμως είναι δεδομένο ότι θα κερδίσουν οι εταιρείες δε. http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-4602600/The-final-blow-Kodi-TVAddons-library-shuts-down.html Κάθε χρονιά χάνονται και κάποιες μάχες, υποτιθέμενος στόχος είναι η πειρατεία και τα διαφυγόντα κέρδη εταιρειών και κρατών, πραγματικός στόχος είναι ο έλεγχος του τι βλέπουμε. Ας ελπίσουμε σε λίγη εως πολλή ζωή για το kodi ακόμη, δεν είμαι και πολύ αισιόδοξος όμως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kerlon10 Δημ. June 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2017 έχει κανείς θέμα με exodus? ανοίγω kodi, μου πετάει σφάλμα indigo και μετά στην αναζήτηση στις σειρές δεν βρίσκει τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. June 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2017 Βγήκε χθες update για exodus, δες εδώ τα χθεσινά μηνύματα: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7233004#post7233004 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billerr Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 Επειδή εχω παρατήσει το kodi εδω και δυο χρόνια. Μπορεί να μου πει κάποιος "με τρόπο" ονομαστικά κάνα καλό αντονι να περάσω...Ονομάστηκα μετά θα την βρω την άκρη. :ninja::ninja::ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 Επειδή εχω παρατήσει το kodi εδω και δυο χρόνια. Μπορεί να μου πει κάποιος "με τρόπο" ονομαστικά κάνα καλό αντονι να περάσω...Ονομάστηκα μετά θα την βρω την άκρη. :ninja::ninja::ninja:Για σειρές/ταινίες Τα καλυτερα είναι: -covenant -Elysium Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. July 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2017 Επειδή εχω παρατήσει το kodi εδω και δυο χρόνια. Μπορεί να μου πει κάποιος "με τρόπο" ονομαστικά κάνα καλό αντονι να περάσω...Ονομάστηκα μετά θα την βρω την άκρη. :ninja::ninja::ninja: Βαλε το diamond build και εισαι κομπλε :D Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2017 Επειδη δε το κατεχω και πολύ... Υπαρχει build ετοιμο με σειρες και ταινιες το οποιο να παιρνει αυτοματα υποτιτλους? Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. July 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2017 Επειδη δε το κατεχω και πολύ... Υπαρχει build ετοιμο με σειρες και ταινιες το οποιο να παιρνει αυτοματα υποτιτλους? Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Οχι. Απλως υπαρχει μια ρυθμιση στο κοντι , ρυθμισεις/βιντεο/υποτιτλοι και ενεργοποιεις μια επιλογη και φορτωνει αυτοματα τον πρωτο υποτιτλο απο την υπηρεσια υποτιτλων,π.χ subtitles.gr, που εχεις ορισει. Αν ταιριαξει οκ, αλλιως ψαχνεις για αλλον Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. July 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2017 Κι από ρυθμίσεις - πρόσθετα- αναζήτηση , γράφεις autosubs και το ενεργοποιείς. Έτσι δεν θα χρειάζεται να πατήσεις το εικονίδιο για την λήψη υποτίτλων. Κάνε και την ρύθμιση για την λήψη του πρώτου υπότιτλου. Meizu m2 με Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. August 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2017 Ένα παραξενο θεμα με το real debrid . Το εχω σε δυο android media ( το αναφερω χωρις να ξερω αν εχει σημασία ) και παρατηρω πως στο δεύτερο που το εχω κανει authorization βγαζει πολύ λιγότερα λινκ από ότι στο πρώτο box Πχ για τον ιδιο τιτλο που στο πρώτο μου βγαζει 45 λινκς εκ των οποίων τα μισα και παραπάνω είναι 1080 5,1 στο δεύτερο μου βγαζει 16 links και όλα στην χειρότερη ποιοτητα ( cam ) Τι μπορει να φταιει; Εχει συμβει σε κανεναν ; Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kerlon10 Δημ. November 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2017 τι παίζει τον τελευταίο καιρό με τα exodus, covenant? έχει κάνα μήνα που έβαλα vdsl αλλά δεν φορτώνει με τίποτα. στην αρχή νόμιζα ότι ήταν θέμα ισχύς σήματος WiFi αλλά τώρα που το σύνδεσα με ethernet το tv box, τα ζώα μου αργά ξανά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2017 τι παίζει τον τελευταίο καιρό με τα exodus, covenant? έχει κάνα μήνα που έβαλα vdsl αλλά δεν φορτώνει με τίποτα. στην αρχή νόμιζα ότι ήταν θέμα ισχύς σήματος WiFi αλλά τώρα που το σύνδεσα με ethernet το tv box, τα ζώα μου αργά ξανά.Έχει αναφερθεί παντού ότι το.COVENANT έκλεισε και γενικά έχει γίνει χαμός. Αν έχεις Android.και θες σειρές/ταινίες,.τότε η καλύτερη λύση για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο είναι το Terrarium. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio_1976 Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Έχει αναφερθεί παντού ότι το.COVENANT έκλεισε και γενικά έχει γίνει χαμός. Αν έχεις Android.και θες σειρές/ταινίες,.τότε η καλύτερη λύση για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο είναι το Terrarium. Sent from my ONEPLUS A3003 using TapatalkΣτο terrarium πως σεταρεις την πηγή των υποτίτλων; Θέλω να βρίσκει από το subs.gr πχ και όχι από αυτά που έχει... Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts