Jump to content

XBMC: Open Source Home Theatre Software. All platforms

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κι εγω με αυτο ειμαι. Μου δουλεύει κ μενα, απλα οταν πατάω πανω απο τις ταινίες αυτά τα clear cache κ τετοια μου πετάει ενα μηνυνατάκι σφάλματος κατω δεξιά

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Τι γίνεται ρε παιδιά; Δεν μου εμφανίζει κανένα link σε HD στο Exodus!

Προσπαθώ να δω την σειρά daredevil και η ποιότητα είναι σχεδόν σαν κάμερα; Είναι δυνατόν; Μόνο εγώ έχω τέτοιο πρόβλημα;

Στις ταινίες υπάρχουν όλα κανονικά.

Υπάρχει κανένα πιο αξιόπιστο πρόσθετο; royal we και specto σχεδόν μία από τα ίδια. Όπως και το SALTS. Όλα τα πέρασα όπως έδειχνε στο site seo-Michael. Όλα ενημερώνονται κανονικά, όπως σήμερα που άνοιξα το Kodi πριν λίγο.

Edited by cb600f

Προσπαθώ να δω την σειρά daredevil και η ποιότητα είναι σχεδόν σαν κάμερα; Είναι δυνατόν; Μόνο εγώ έχω τέτοιο πρόβλημα;

Υπάρχει κανένα πιο αξιόπιστο πρόσθετο; royal we και specto σχεδόν μία από τα ίδια. Όπως και το SALTS. Όλα τα πέρασα όπως έδειχνε στο site seo-Michael. Όλα ενημερώνονται κανονικά, όπως σήμερα που άνοιξα το Kodi πριν λίγο.

δοκίμασε μια και τa ump (universal media provider) η και watch tv series υπάρχει σε 720p 100%

Και γιατί δεν βλέπεις στο Specto που βγάζει μέχρι 1080p;

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Και γιατί δεν βλέπεις στο Specto που βγάζει μέχρι 1080p;

Δεν καταλαβαίνω το γιατί, αλλά ούτε εκεί μου εμφανίζει 720p στις σειρές που παρακολουθώ. Και δεν είναι και άγνωστες. TWD, Big Bang Theory, Daredevil και Game Of Thrones που δεν κοίταξα είναι η αλήθεια μέχρι τώρα.

Θα δοκιμάσω όμως τα παραπάνω που αναφέρθηκαν γιατί δεν μπορώ να πιστέψω πως δεν μπορώ με το kodi ενώ μπορώ με το showbox στέλνοντας μάλιστα την εικόνα στο chromecast.

Δεν καταλαβαίνω το γιατί, αλλά ούτε εκεί μου εμφανίζει 720p στις σειρές που παρακολουθώ. Και δεν είναι και άγνωστες. TWD, Big Bang Theory, Daredevil και Game Of Thrones που δεν κοίταξα είναι η αλήθεια μέχρι τώρα.

Θα δοκιμάσω όμως τα παραπάνω που αναφέρθηκαν γιατί δεν μπορώ να πιστέψω πως δεν μπορώ με το kodi ενώ μπορώ με το showbox στέλνοντας μάλιστα την εικόνα στο chromecast.

Daredevil βλέπω κανονικά σε HD στο SPECTO, οπότε έχεις κάποιο πρόβλημα.

Ψαξτο

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Ειδα Daredevil με 1080p απο exodus μαλλον εχεις θεμα με hd πηγες .Απεγκατασταση κι εγκατασταση του exodus κανε

Που το βρίσκω αυτο το exodus που λέτε;

https://seo-michael.co.uk/how-to-install-exodus-for-kodi/

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Παίδες δεν μπορώ να βρω άκρη. Όταν θα έχω υπομονή θα κάνω σβήσιμο και εγκατάσταση από την αρχή.

Edit: άνοιξα το ξεχασμένο Kodi στο τηλέφωνο και ω του θαύματος, τουλάχιστον τρία με πέντε links σε HD 720p και ένα σε 1080p στο Exodus, για το daredevil που ήταν η αφορμή.

Τουλάχιστον έτσι έστειλα το Kodi στο chromecast και έγινε δουλειά.

Αύριο, σβήσιμο τελείως και καθαρή εγκατάσταση στο λάπτοπ και βλέπουμε.

Edited by cb600f

Ερώτηση για το SALTS: Συνήθως οι 1ες HD επιλογές που μου βγάζει είναι κάποιες που δεν μου ανοίγουν ποτέ.... πχ γράφουν [WatchHD] μπλα μπλα (Original CDN1)....

Βλέπω ότι εχουν πολλά views που σημαίνει οτι πρέπει να κάνω κάτι εγώ για να παίξουν και σε μενα ??

Μάγκες παραιτούμαι. Μετά από καθαρή εγκατάσταση μια από τα ίδια! Στο κινητό βγάζει περισσότερα και καλύτερα αποτελέσματα! Αν ξέρει κάποιος να μου πει τι ακριβώς γίνεται, έχει καλώς. Αλλιώς δεν ασχολούμαι πλέον με πειράματα. Στο specto δεν ανοίγει καν το μενού του trakt!

Παίδες δεν μπορώ να βρω άκρη. Όταν θα έχω υπομονή θα κάνω σβήσιμο και εγκατάσταση από την αρχή.

Edit: άνοιξα το ξεχασμένο Kodi στο τηλέφωνο και ω του θαύματος, τουλάχιστον τρία με πέντε links σε HD 720p και ένα σε 1080p στο Exodus, για το daredevil που ήταν η αφορμή.

Τουλάχιστον έτσι έστειλα το Kodi στο chromecast και έγινε δουλειά.

Αύριο, σβήσιμο τελείως και καθαρή εγκατάσταση στο λάπτοπ και βλέπουμε.

Παιδιά με ποιο τρόπο μπορώ να στείλω το kodi στο chromecast;;;

Θέλω σε kodi media player (με Openelec ή Android) να δω με κάποιο τρόπο πληροφορίες για κάποιο βίντεο - media info. Υπάρχει τρόπος?

Τελικά έκανα remap ένα κουμπί από το τηλεχειριστήριο...

Παιδιά με ποιο τρόπο μπορώ να στείλω το kodi στο chromecast;;;

Αυτό είναι το εύκολο της υπόθεσης. Εγώ το κάνω με το LocalCast και ένα xml αρχείο που το βρήκα στο xda. Εκεί είναι και οι οδηγίες για το που το βάζεις. Αν θέλω να δω την ταινία στο τηλέφωνο, αλλάζω πριν την κατάληξη του αρχείου. Ρίξε μια ματιά και αν δεν το καταφέρεις, που δεν νομίζω, εδώ είμαστε.

Θεματακι με κάποιες σειρές πχ house of Cards Δε βγάζει υπότιτλους..
Αν εννοείς ότι πατάς να ψάξει για υπότιτλους και ψάχνει για ώρα χωρίς αποτέλεσμα, εγώ το έλυσα βάζοντας στις ρυθμίσεις να κατεβάζει αυτόματα τον πρώτο υπότιτλο. Έτσι δουλεύει πάντα. Κι αν δεν ταιριάζει ακριβώς ο υπότιτλος, τον συγχρονίζεις και είσαι ΟΚ. Άσε που πλέον παρατήρησα ότι στη νέα έκδοση του Kodi στο εικόνιδιο των υποτίτλων μου έχει και επιλογή "next" οπότε πατώντας εκεί φορτώνει αυτόματα τον επόμενο υπότιτλο (χωρίς να χρειάζεται να εμφανιστεί η λίστα με τους υπότιτλους ή οποία σε κάποιες σειρές δεν φορτώνει ποτέ).

Καλησπέρα και απο μένα.Μπορώ να ορίσω χρόνο εμφάνισης πληροφοριων(Τώρα εκτελείται)την ώρα που παίζει ένα βίντεο;

Αν εννοείς πόση ώρα εμφανίζονται τα πλήκτρα play, stop, rewind, forword θα με ενδιέφερε Και εμένα γιατί είναι σπαστικό όταν θέλεις να δεις ταινία με υπότιτλους και είναι αυτό μες στη μέση.

Αν εννοείς πόση ώρα εμφανίζονται τα πλήκτρα play, stop, rewind, forword θα με ενδιέφερε Και εμένα γιατί είναι σπαστικό όταν θέλεις να δεις ταινία με υπότιτλους και είναι αυτό μες στη μέση.

Σε υπολογιστή με δεξί κλικ.Για android δεν γνωρίζω.