Jump to content

XBMC: Open Source Home Theatre Software. All platforms

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Παιδια καλησπερα σειρες με ποιο προσθετο βλεπετε? Το genesis δεν μου δουλευει σε σειρες

Δοκίμασε και το 1st channel

''Samsung Galaxy S7 Edge''

''Ipad mini 2''

Παιδια καλησπερα σειρες με ποιο προσθετο βλεπετε? Το genesis δεν μου δουλευει σε σειρες

Το PHOENIX είναι από τα καλύτερα τον τελευταίο καιρό.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Μου κάνει εντύπωση πάντως γιατί από genesis Εγώ βλέπω τις σειρές μου κανονικά.

Σωστος εδω!!!!:)

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Ναι αλλά τις έχει πολύ χύμα ρε ****τη μου. Την κατηγοριοποίηση του Genesis δεν την έχει κανένα ούτε 1channel ούτε Phoenix και αυτό είναι το κουραστικό.

Ναι αλλά τις έχει πολύ χύμα ρε ****τη μου. Την κατηγοριοποίηση του Genesis δεν την έχει κανένα ούτε 1channel ούτε Phoenix και αυτό είναι το κουραστικό.

Το search είναι ένα όμως για όλα τα έξτρα του PHOENIX.

Ψάξε την σειρά που θες, βαλτην στα favorites και μετά με το που θα μπαίνεις στο KODI θα την βρίσκεις στα μενού των favorites. Πιο γρήγορο δεν γίνεται.

Amazon Fire stick 4k max

Έτσι.Και εγώ έχω 3-4 σειρές που παρακολουθώ.τις πέταξα μια φορά στα αγαπημένα και όταν μπαίνω μέσα μου τις έχει όλες μαζεμένες εκεί.εύκολο

Που ακριβώς βρίσκεται αυτός ο φάκελος ρε παιδιά γιατί δεν τον βρίσκω;

Κάνω add to favorites μια σειρά και μετά δεν μπορώ να την βρώ. Δεν βρίσκω τον φάκελο favorites.

LeEco Le Max 2 Χ822 4/32

TREBLE - F2FS - TWRP 3.5.2_9-0 by C.B.G.

RROS-Q-8.6.7-20210315-x2-Official

Μου κάνει εντύπωση πάντως γιατί από genesis Εγώ βλέπω τις σειρές μου κανονικά.

Εψαχνα να δω το the last ship με το genesis,δοκιμασα πανω απο 6 links,τιποτα,τελικα βαρεθηκα,λεω δεν δοκιμαζω και το phoenix,το επαιξε αμεσως,πολυ γρηγορο φορτωμα :)

Που ακριβώς βρίσκεται αυτός ο φάκελος ρε παιδιά γιατί δεν τον βρίσκω;

Κάνω add to favorites μια σειρά και μετά δεν μπορώ να την βρώ. Δεν βρίσκω τον φάκελο favorites.

Στην αρχική οθόνη του Kodi κάτω αριστερά έχει ένα αστεράκι. Το πατάς και σου ανοίγει τα favorites!

Στην αρχική οθόνη του Kodi κάτω αριστερά έχει ένα αστεράκι. Το πατάς και σου ανοίγει τα favorites!

Είσαι θεός!!

LeEco Le Max 2 Χ822 4/32

TREBLE - F2FS - TWRP 3.5.2_9-0 by C.B.G.

RROS-Q-8.6.7-20210315-x2-Official

Γνωρίζει κάποιος να μου πει αν μεγαλώνουν τα κουμπιά play, pause,rewind,forward Κατά τη διάρκεια ταινίας; είναι πολύ μικρά και δεν μπορώ να σημαδέψω καλά.Να αναφέρω πως έχω δοκιμάσει και τα δύο skin.

Έχουμε κάτι γι'αυτό;

Το search είναι ένα όμως για όλα τα έξτρα του PHOENIX.

Ψάξε την σειρά που θες, βαλτην στα favorites και μετά με το που θα μπαίνεις στο KODI θα την βρίσκεις στα μενού των favorites. Πιο γρήγορο δεν γίνεται.

Ναι έτσι το κάνω και εγώ απλά στο Genesis ήταν πιο συμαζεμένα τα πράγματα. Ξεχωριστή καρτέλα favourites με χωρισμό ταινιών σειρών κλπ. Με τα thumbnail τους με το review του επεισοδίου κλπ κλπ. Δεν είναι το ίδιο όπως και να το κάνουμε.

Υ.γ. Έχει κανείς πρόχειρη καμία m3u list με USA κανάλια? Κυρίως με Discovery History Animal TLC κλπ. Κάποιες που δοκίμασα δε παίζουν. Στο Cypher έχει κάποια άλλα σπάνια παίζουν.

Ναι έτσι το κάνω και εγώ απλά στο Genesis ήταν πιο συμαζεμένα τα πράγματα. Ξεχωριστή καρτέλα favourites με χωρισμό ταινιών σειρών κλπ. Με τα thumbnail τους με το review του επεισοδίου κλπ κλπ. Δεν είναι το ίδιο όπως και να το κάνουμε.

Υ.γ. Έχει κανείς πρόχειρη καμία m3u list με USA κανάλια? Κυρίως με Discovery History Animal TLC κλπ. Κάποιες που δοκίμασα δε παίζουν. Στο Cypher έχει κάποια άλλα σπάνια παίζουν.

ψάχτα λίγο καλύτερα ...PHOENIX /woody/entertainment/fine tv

γενικά έχει λίγα στο entertainment (ρίξε μια ματιά σε όλα)

Edited by alex222800

Παιδιά το Phoenix που το βρίσκουμε;;;

Απλά googlare: how to install PHOENIX addon

Amazon Fire stick 4k max

ψάχτα λίγο καλύτερα ...PHOENIX /woody/entertainment/fine tv

γενικά έχει λίγα στο entertainment (ρίξε μια ματιά σε όλα)

Το έχω ήδη δει και εκεί που λες αλλά δε παίζουν όλα. Για αυτό λέω για m3u iptv list γιατί συνήθως παίζουν καλά. Πάντως το PHOENIX είναι φοβερό γενικά. Από ταινίες και σειρές παίζουν όλα και σε 1080 και στου Woody στα Hd Sports έχει μια εβδομάδα βλέπω NBA σε 720 stream από Espn Fox κλπ χωρίς το παραμικρό κόλλημα!

IPTV lists είναι πιστεύω το ευκολότερο πράγμα να βρεις αλλά το δυσκολότερο να παίζουν. Τουλάχιστον για κάποιο διάστημα. Αν βρεις, στείλε ένα πμ με discovery channel και national geographic, στα αγγλικά.

IPTV lists είναι πιστεύω το ευκολότερο πράγμα να βρεις αλλά το δυσκολότερο να παίζουν. Τουλάχιστον για κάποιο διάστημα. Αν βρεις, στείλε ένα πμ με discovery channel και national geographic, στα αγγλικά.

http://iptvapps.blogspot.gr/2015/12/add-on-3star-monarca-stalker-kodi.html (clone του ipstalker)

Δεν ξέρω για πόσο θα δουλέψει... Έχει αυτά που ζητάς + αλλα

Καλημέρα και χρόνια πολλά, εγώ δεν μπορώ να κάνω install το repo για το Phoenix, γράφω αυτά που πρέπει για την πηγή αλλά δεν το δέχεται
Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Καλημέρα και χρόνια πολλά, εγώ δεν μπορώ να κάνω install το repo για το Phoenix, γράφω αυτά που πρέπει για την πηγή αλλά δεν το δέχεται

Αν έχεις fusion, κανε install μέσω του add on installer. https://seo-michael.co.uk/how-to-manually-install-the-addon-installer-for-xbmc/

Αν έχεις fusion, προσπερνάς τα βήματα εγκατάστασή του και πας απευθείας στο add on installer. Στα Feature add on θα βρεις το Phoenix.

Edited by zananiro
The day is my enemy, the night my friend

Εγώ πάλι μόνο Genesis δουλεύω εδώ κι ένα χρόνο. :D

[sIGPIC][/sIGPIC]

εβαλα το φινιξ,αλλα οταν παω να βαλω μια σειρα αρχιζει και παιζει οτιδηποτε επεισοδιο απο οτι να ναι κυκλο:wacko::wacko::wacko:
Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω