Jump to content

XBMC: Open Source Home Theatre Software. All platforms

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όταν μιλάτε για icefilms mashup yify κλπ εννοείτε ξεχωριστά addons? Εγώ όλα αυτά τα βρίσκω μέσα στο genesis Edited by CHALLENGER

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Όταν μιλάτε για icefilms mashup yify κλπ εννοείτε ξεχωριστά addons? Εγώ όλα αυτά τα βρίσκω μέσα στο genesis

ναι ειναι ξεχωριστα addons

Γιατί κάποιος να χρησιμοποιήσει ξεχωριστά addons ενώ υπάρχουν τα link τους στο genesis?

ποικιλια:)

Προσωπικά εγώ τα κάνω install ένα, ένα ως zip, απευθείας από τα επίσημα link του κάθε addon.

Έτσι σίγουρα έχω τα πιο τελευταία και σίγουρα τα links δουλεύουν.

Πολλές φορές έχω βρει προβληματικά install σε διάφορα , repo.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Όταν μιλάτε για icefilms mashup yify κλπ εννοείτε ξεχωριστά addons? Εγώ όλα αυτά τα βρίσκω μέσα στο genesis

Που είναι ολα αυτά μέσα στο genesis και εγω δεν τα βλέπω.

Μονο το Yify βλέπω,το icefilms το ξέρω μόνο σαν server και το mashup είναι ξεχωριστό ρεπο.

Για δώστε μερικά ρεπο να μαθαίνουμε και εμείς που έχουμε τα βασικά μόνο....Με τρόπο ε :ninja:

Όταν επιλέγω μια ταινία στο genesis μου βγάζει μια λίστα με λινκς. HD SD κλπ. Η ονομασία τους δείχνει ότι είναι links από icefilms mashup κλπ

Όταν μπορέσεις στείλε σε παρακαλώ μια βοήθεια ίσα ίσα το icefilms να μπει και υπότιτλους για την ώρα..τα λινκ στην αρχή κάποιο θέμα έχουν..Μόνο το xfinity πέρασε..Αλλά βρηκα κάποιες παλιές ταινίες αλλά δεν μπόρεσα να βάλω υπότιτλους παρότι Έχω δηλωμένα τα ελληνικά sites..σε ευχαριστώ

Αν εχεις Kodi περασε το icefilm απο εδω https://code.google.com/p/anarchintosh-projects/wiki/HowToInstallTheRepository

Minix Neo X8-H

Το TVMC http://www.tvaddons.ag/tvmc-android/ μπορεί να εγκατασταθεί και να παίζει παράλληλα με ήδη εγκατεστημένο XBMC, σωστά;

Το TVMC http://www.tvaddons.ag/tvmc-android/ μπορεί να εγκατασταθεί και να παίζει παράλληλα με ήδη εγκατεστημένο XBMC, σωστά;

Σωστά. Εγώ τα έχω και τα δύο εγκατεστημένα.

Μετά από 1 μήνα που χρησιμοποιώ android box (cs968) - xbmc είμαι πολύ ευχαριστημένος. Χρησιμοποιώ κυρίως Genesis, Ororotv, sportsdevil

έχω 4 ερωτήσεις σχετικά με xbmc.

1) Πώς μπορώ να βάλω στα favorites ή subscriptions του ororotv ή του Genesis τις σειρές που παρακολουθώ ώστε να μην τις ψάχνω κάθε φορά?

2) Πάντα ο ήχος είναι αναπαίσθητα πιο πίσω (στο -0,30-0,40) σε σχέση με την εικόνα. Τόσο στην αναπαραγωγή αρχείων όσο και στο streaming. Είναι φυσιολογικό?

3) Υπάρχει λόγος να κάνουμε κάποιο port forward στο ρούτερ για το android box ή το xbmc? Έχω δώσει σταθερές ip - dns στο android box. Τις ρυθμίσεις δικτύου του xbmc να τις πειράξω? Κάποιες φορές μου φαίνεται ότι περιμένω πολύ κατα τη διάρκεια του working ή στην αναζήτηση υπότιτλων. Το ανοίγει τελικα, αλλά μέχρι να το ανοίξει μπορεί να περάσει μέχρι και 1 λεπτό... Στο buffering δεν έχω κανένα πρόβλημα

4) Που μπορώ να βρω addon για maintenance (clear cache κλπ) για το xbmc?

Κανένας για τα παραπάνω;

Έκανα επανεγκατάσταση με Gotham 13.2 κ δε μπορωνα βρω το sportsdevil....μπορεί να βοηθήσει κάποιος??

http://Http://srp.nu το ρεπό του super user. Τσέκαρε το μόνο αν το γράφω σωστά γιατί είμαι έξω..

''Samsung Galaxy S7 Edge''

''Ipad mini 2''

Δεν το βρίσκω.....τι εννοείς super user??

----- προσθήκη μηνύματος 49 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το βρήκα.....σε ευχαριστώ :-)

http://Http://srp.nu το ρεπό του super user. Τσέκαρε το μόνο αν το γράφω σωστά γιατί είμαι έξω..

Αυτό είναι.

Όσοι έχετε το p2p-streams και ψάχνετε ρυθμίσεις.

Στις ρυθμίσεις του πρόσθετου, στην επιλογή parsers/lists, πηγαίνετε κάτω στην επιλογή που λέει run script και γράφετε την διεύθυνση http://bit.ly/allparsers και μετά done. Θα αρχίσουν να κατεβαίνουν οι parsers και με λίγη τύχη στα links και λίγο γρήγορη σύνδεση θα βλέπετε σε υψηλή ανάλυση αγώνες κλπ.

Αυτήν την στιγμή απολαμβάνω έναν αγώνα NFL από το FOX HD.

Edited by cb600f

Στο tvmc μπορεις να επιλεξεις ελλαδα,γιατι δεν το εχει σαν επιλογη

Έχεις δίκιο. Δες τα screenshot, που σου ανεβάζω. Εγώ το έχω έτσι και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Επίσης, στο Genesis που χρησιμοποιώ συνέχεια, έχω βάλει στις ρυθμίσεις ως πρώτη γλώσσα τα ελληνικά και κατεβάζει αυτόματα τους υπότιτλους. Διαλέγω εγώ υπότιτλους, μόνο αν κάτι δεν πάει καλά.

Έχεις δίκιο. Δες τα screenshot, που σου ανεβάζω. Εγώ το έχω έτσι και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Επίσης, στο Genesis που χρησιμοποιώ συνέχεια, έχω βάλει στις ρυθμίσεις ως πρώτη γλώσσα τα ελληνικά και κατεβάζει αυτόματα τους υπότιτλους. Διαλέγω εγώ υπότιτλους, μόνο αν κάτι δεν πάει καλά.

Το εχεις μεσα στο xbmc η στο android ?

Εγω που το εχω εξω απο το xbmc δεν μπορω να δω την επιλογη greek στο δευτερο screenshot που εχεις ανεβασει και τους υποτιτλους τους βγαζει ακαταλαβιστικους.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εγω που το εχω εξω απο το xbmc δεν μπορω να δω την επιλογη greek στο δευτερο screenshot στη πρωτη επιλογη (english,greek) που εχεις ανεβασει και τους υποτιτλους μου τους βγαζει ακαταλαβιστικους.

Minix Neo X8-H

Εγω που το εχω εξω απο το xbmc δεν μπορω να δω την επιλογη greek στο δευτερο screenshot που εχεις ανεβασει και τους υποτιτλους τους βγαζει ακαταλαβιστικους.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εγω που το εχω εξω απο το xbmc δεν μπορω να δω την επιλογη greek στο δευτερο screenshot στη πρωτη επιλογη (english,greek) που εχεις ανεβασει και τους υποτιτλους μου τους βγαζει ακαταλαβιστικους.

Έχεις διαλέξει στους υπότιτλους εκεί που λέει character set να είναι Greek Windows.. Νομίζω ότι θα σου βγάλει κανονικά τους υπότιτλους έτσι. Δοκίμασε το.

''Ipad mini 2''

Σε ευχαριστω το προβλημα μου ειναι οτι δεν μπορω να βαλω ελληνικους υποτιτλους γιατι δεν μου δεινει επιλογη στην γλωσσα υποτιτλων ελληνικα

Σε ευχαριστω το προβλημα μου ειναι οτι δεν μπορω να βαλω ελληνικους υποτιτλους γιατι δεν μου δεινει επιλογη στην γλωσσα υποτιτλων ελληνικα

Δεν μπορείς να περάσεις τις επιλογές όπως στη φωτογραφία;

''Ipad mini 2''

Το καθε προσθετο (πχ Genesis) εχει και τις δικες του ρυθμισεις.Εκει εχει και ρυθμεισεις για τους υποτιτλους.Εκει τους ενεργοποιεις για να τους βρισκει αυτοματα,και εκει οριζεις και δυο γλωσσες υποτιτλοων,με προτεραιωτητα να εχει η primary.

Επισης αν πας ρυθμισεις/βιντεο/υποτιτλοι, εχει και εκει καποιες ρυθμισεις.Εσενα προφανως σε ενδιαφερει η πρωτη που ειναι η "Γλωσσες για τις οποιες να γινει η ληψη υποτιτλων".Βαλτο να ειναι μονο Greek αν δεν σε ενδιαφερει αλλη γλωσσα.Αν βαλεις και αλλη γλωσσα,φροντισε τα Ελληνικα να ειναι πρωτα.

Τελος το προφανες,να εχεις ενεργοποιημενα τα σωστα προσθετα για υποτιτλους.Με τα greeksubtitles.eu,openSubtitles.org kai Subtitles.gr πιστευω θα εισαι καλυμενος

My Phones: Ericsson T20s, Siemens C35i, Nokia 3330, Siemens CX65, Nokia 6230, HP Ipaq RW6815, Sony Ericsson W302, LG Viewty KU990i, Alcatel OT-990,Samsung S4 Mini LTE

Minix X8-H, PS3, XBOX360

Tο προβλημα ειναι οτι στην πρωτη επιλογη μου δεν μου δεινει ελληνικα αλλα αγγλικα,στην δευτερη σειρα προτιμοτερος υποτιτλος μπορω να ορισω τα ελληνικα,δεν εχω κατεβασει κανενα προσθετο υποτιτλων οπως εχω κανει με το xbmc,μηπως πρεπει να κατεβασω κατι και δεν το εχω κανει?

Tο προβλημα ειναι οτι στην πρωτη επιλογη μου δεν μου δεινει ελληνικα αλλα αγγλικα,στην δευτερη σειρα προτιμοτερος υποτιτλος μπορω να ορισω τα ελληνικα,δεν εχω κατεβασει κανενα προσθετο υποτιτλων οπως εχω κανει με το xbmc,μηπως πρεπει να κατεβασω κατι και δεν το εχω κανει?

Αν έχεις τη Gotham έκδοση δεν χρειάζεται.. Αρκεί να περάσεις πρόσθετο των subtitles όπως είπε και ο φίλος παραπάνω. Νομίζω το screenshot μου είναι διαφωτιστικό για το πως πρέπει να είναι στις ρυθμίσεις

''Ipad mini 2''