Jump to content

XBMC: Open Source Home Theatre Software. All platforms

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εμείς που δεν βρίσκουμε τα παραπάνω add on τι παίζει?

μπορεί να με καθοδηγήσει κάποιος?

Samsung Note 9 Black

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Παιδιά sorry που άργησα αλλά το video για το πως να φτιάξετε το τέλειο XBMC είναι έτοιμο

φίλε μου ωραίο το βιντεάκι που ανέβασες και όσα έχεις ανεβάσει, αλλά γιατί δεν σχολιάζεις με ελληνικά; Αγγλικά tutorial στο youtube υπάρχουν από τα πάντα σχεδόν.. Ελληνικά όμως όχι.. Άλλη λύση είναι να μιλάς ελληνικά και να έχεις και αγγλικούς υπότιτλους κολλημένους, για να ήμαστε καλυμμένοι όλοι..Απλά πιστεύω θα βοηθούσες περισσότερο αν μίλαγες στα Ελληνικά..Μπράβο πάντως για την προσπάθεια σου..

Haier W910 value for money :D

XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974

Παιδιά της ταινίες και σειρές με ήχο 5.1 πως βρίσκουμε γιατί μόνο με 2.0 βλέπω?

Εφτιαξα ενα βιντεο με ελληνικα για το xbmc για android εφοσον το ζητησατε με οτι πρεπει να ξερετε ωστε να μπορεσετε να βλεπετε ταινιες και σειρες ευκολα και γρηγορα.Αν εχετε αλλες αποριες να μου πειτε.

Επισης για το ερωτημα που εχει ο φιλος απο πανω υπαρχει στο βιντεο η απαντηση.Το βιντεο επειδη ειναι 1gb κανει λιγη ωρα να ανεβει.Μολις ανεβει θα το βαλω να το δειτε να σας λυθουν ολες οι αποριες.

To video ανεβηκε παιδια

http://youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=5VgjGD6ehQM

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης"

Παιδιά της ταινίες και σειρές με ήχο 5.1 πως βρίσκουμε γιατί μόνο με 2.0 βλέπω?

Αναφέρθηκε νωρίτερα που θα βρούμε 1080p ταινίες.

Εκεί θα βρεις και με 5.1

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

To video ανεβηκε παιδια

http://youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=5VgjGD6ehQM

Πως βγάζεις τα μενού για να βάλεις στα αγαπημένα κάποιες σειρές ή ταινίες? Εγώ όταν πατάω δεξί κλικ μου γυρνάει στη προηγούμενη σελίδα. Εχω το cs968 με tronsmart air mouse και δοκίμασα και με απλό ποντίκι.

Επίσης όταν κατεβάζω υπότιτλους από subtitles.gr ενώ δείχνει να τους κατεβάζει τελικά δε δείχνει τίποτα. Μόνο από opensubtitles μπορώ να κατεβάζω υπότιτλους.

Καλησπερα σας.Το βιντεο το εγραψα με το scr pro στο note 3.Επειτα αλλαξα το orientation με το fast video rotate.Το αρχικο βιντεο που ειχα ανεβασει ηταν 1gb και ειχε αψογη εικονα.Αλλα δεν ειχα φτιαξει το orientation.Ετσι το ξανακατεβασα αλλα στα 70mb με το tubemate αλλαξα το orientation και το ξανα ανεβασα.Για αυτο δεν εχει καλη ποιοτητα.

προς τους γνώστες, το xbmc μπορεί να διαβάσει ταινίες απο στικάκι και usb otg ή χρειάζεται κάποιο πρόγραμμα όπως το Nexus Media Importer?

αξίζει να το έχω το xbmc στο κινητό για all around multimedia player η να βάλω τον mx player μόνο?

Samsung Note 9 Black

Ωραίο το βίντεο φίλε. Με το screencast έγραψες;

Για να εμφανιστεί το μενού θα πρέπει να πατήσεις το πλήκτρο c πάνω στο επιλεγμένο αντικείμενο. Αν έχει το tronsmart και πληκτρολόγιο από πίσω, αφήνεις τον κέρσορα πάνω στο αντικείμενο και το γυρνάς και πατάς c.

Για τους υπότιτλους δοκίμασε να βάλεις greek windows αντί για greek iso από τις ρυθμίσεις

Το μενού κατάφερα να το εμφανίσω. Τους υπότιτλους από subtitles.gr...όχι!!

Το μενού κατάφερα να το εμφανίσω. Τους υπότιτλους από subtitles.gr...όχι!!

Βάλε ένα από τα addon που υποστηρίζουν δικά τους sub να τελειώνεις.

Πχ gotv και gomovies.

Και επιλέγεις τα ελληνικά από τις ρυθμίσεις του addon και μετά εμφανίζονται αυτόματα

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Βάλε ένα από τα addon που υποστηρίζουν δικά τους sub να τελειώνεις.

Πχ gotv και gomovies.

Και επιλέγεις τα ελληνικά από τις ρυθμίσεις του addon και μετά εμφανίζονται αυτόματα

To GoTV έχω και χρησιμοποιώ. Που θα τη βρω αυτή την επιλογή?

δυο ερωτησεις γιατι με το go tv δεν μπαινουν αυτοματα οι υποτιτλοι? επισης οταν προχωραω την ταινια κολλαει η εικονα και ακουω μονο ηχο

δυο ερωτησεις γιατι με το go tv δεν μπαινουν αυτοματα οι υποτιτλοι? επισης οταν προχωραω την ταινια κολλαει η εικονα και ακουω μονο ηχο

Δες το βιντεο που ανεβασα παραπανω φιλε μου

Δες το βιντεο που ανεβασα παραπανω φιλε μου

εφτιαξα τους υποτιτλους για το αλλο προβλημα ομως δεν βρηκα κατι στο βιντεακι εννοω για το οταν προχωραω την ταινια κολλαει η εικονα αλλα τρεχει ο ηχος

εφτιαξα τους υποτιτλους για το αλλο προβλημα ομως δεν βρηκα κατι στο βιντεακι εννοω για το οταν προχωραω την ταινια κολλαει η εικονα αλλα τρεχει ο ηχος

Στο κανει σε ολες τις σειρες/ταινιες που πας να δεις?Να επιλεγεις παντα τα πρωτα streaming οπως vkbox/movreel μιας και ειναι τα πιο γρηγορα

Αυτό προφανώς θα είναι πρόβλημα σύνδεσης ή του server που είναι η ταινία.

Το live TV που εμφαίνεται δίπλα από το μενού των βίντεο ή της μουσικής, τι είναι; με αυτά που έψαξα, πιο πολύ μπερδεύτικα. Χρειάζεται εξωτερικό δεκτή τηλεόρασης;

Αυτό προφανώς θα είναι πρόβλημα σύνδεσης ή του server που είναι η ταινία.

Το live TV που εμφαίνεται δίπλα από το μενού των βίντεο ή της μουσικής, τι είναι; με αυτά που έψαξα, πιο πολύ μπερδεύτικα. Χρειάζεται εξωτερικό δεκτή τηλεόρασης;

Πιο live tv λες δεν καταλαβα.

Δοκίμασε από τις ρυθμίσεις να ενεργοποιήσεις το live tv. Μετά θα το δεις στο μενού.

Μάλλον αναφέρεται σε κάρτα tv και έχει δυνατότητες εγγραφής προγράμματος αλλά ψηφιακού οδηγού προγράμματος.

Edited by cb600f

Μπορείς να κάνεις αυτό που λέει ο φίλος king ή μπορείς να κατεβάσεις το playercorefactory.xml που έχω φτιάξει και να τα παίζεις όλα με external players και να κατεβάζεις και υπότιτλους αυτόματα

Δεν έχω πρόβλημα στο να κατεβάζει αυτόματα τους υπότιτλους. Δεν μου δείχνει τους υπότιτλους από subtitles.gr ενώ κατεβαίνουν.

Επίσης στις ρυθμίσεις των υποτίτλων εμένα δε μου δείχνει ρύθμιση για το από που θα κατεβαίνουν. Εννοώ στις κεντρικές ρυθμίσεις του xbmc οχι στις ρυθμίσεις μέσα από το όταν βλέπω τη ταινία. Έχω το beyond 3.4 το xbmchub και το justxbmc.

Στο κανει σε ολες τις σειρες/ταινιες που πας να δεις?Να επιλεγεις παντα τα πρωτα streaming οπως vkbox/movreel μιας και ειναι τα πιο γρηγορα

μου το κανει σε ολες, παντα αυτα επιλεγω

Δουλεύει κάποιος το xbmc με Android συσκευή και το Google chromecast για αναμετάδοση στην tv;

Γενικά παίζει με το Google chromecast;

Desktop.

Ultrabook Samsung Ativ Book 7.

Samsung Galaxy Note 3.

LG G2.

Δουλεύει κάποιος το xbmc με Android συσκευή και το Google chromecast για αναμετάδοση στην tv;

Εγώ το βάζω με καλώδιο στην τηλεόραση. Γίνεται να παίζει στην τηλεόραση χωρίς να φαίνεται στο κινητό για να μη ζορίζω την οθόνη? Υπάρχει κάποια ρύθμιση?

Με το Chromecast είναι πρόβλημα ακόμη και η εμφάνιση σελίδων ενός απλού browser, δεν νομίζω να μπορεί να μεταφέρει τόσο μεγάλο όγκο δεδομένων σε τόσο μεγάλο διάστημα. Έχω δοκιμάσει απλά να στείλω ένα βίντεο που είχα τραβήξει με το τηλέφωνο με ανάλυση 1080p και κολλούσε το σύμπαν. Για ολόκληρη ταινία ούτε που σκέφτηκα να δοκιμάσω.

Η καλύτερη λύση για μένα είναι η σύνδεση του laptop μέσω hdmi με την τηλεόραση και σύνδεση της εξόδου του ήχου της τηλεόρασης με τον ενισχυτή του home cinema.

Edited by cb600f