cb600f Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Αυτόματα εννοείται πως μόλις ξεκινήσει η ταινία εμφανίζονται οι υπότιτλοι; ισχύει και για το pc αυτό; δεν το έχω καταφέρει ακόμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Αυτόματα εννοείται πως μόλις ξεκινήσει η ταινία εμφανίζονται οι υπότιτλοι; ισχύει και για το pc αυτό; δεν το έχω καταφέρει ακόμη. Πατας επανω στο gotv/go movies για ωρα.Πας ιδιοτητες προσθετου και μετα στην καρτελα subtitles.Εκει βαζεις να μπαινουν αυτοματα ελληνικοι υποτιτλοι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 1080p movies ποιο addon δείχνει χωρίς κολλήματα; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 1080p movies ποιο addon δείχνει χωρίς κολλήματα; Αν εχεις καλη συνδεση ναι ειναι αψογη η εικονα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Αν εχεις καλη συνδεση ναι ειναι αψογη η εικονα. Ρωτάω με ποιο addon βλέπετε 1080p, όχι για την ποιότητα της εικόνας. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Ρωτάω με ποιο addon βλέπετε 1080p, όχι για την ποιότητα της εικόνας. Θα πας για mashup.Στο hd movies τερμα κατω θα δεις το morepower movies οπως και ο staael2014.Ειναι ολες 1080p με dts 5.1 ηχο.Ειναι πανω απο 500 ταινιες.Ειχα βρει και ενα ακομα φακελο με 900+ 1080p ταινιες μεσα αλλα δεν θυμαμε ονομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkontos10 Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Τρελό κόλλημα το Gotham στο minix x7... Είμαι πολύ απογοητευμενος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 εβαλα την gotham 13.0 στο πισι,(windows 8) και ειδα οτι τα addon για το sportsdevil τα βγαζει μη συμβατα. εχει βγει καμια λυση για αυτο? υπαρχει καμια αλλη εναλλακτικη λυση για livestreaming αγωνων σαν το sportsdevil? ευχαριστω προκαταβολικα για τον χρονο! Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgema Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Το fix για το mashup υπαρχει οταν πας να ανοιξεις το add on και σε βγαζει οτι δεν βρεθηκε το site πιο κατω λεει fixes.Κανεις ενα καθαρισμα cache της εφαρμογης και επειτα ανοιγεις το add on πατας στο fix το κανει install 2 δευτερα και ετοιμο. ----- προσθήκη μηνύματος 72 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αρχικα κατεβαζουμε την εφαρμογη απο εδω: http://xbmc.org/download/ Κατεβαζουμε την arm εκδοση για κινητο.Την κανουμε install και επειτα πηγαινουμε εδω: http://superrepo.org/ και κατεβαζουμε το τεταρτο που γραφει repository superrepo.Αυτο εχει τα περισσοτερα add ons που θα χρειαστουμε. Επειτα και εδω: http://superrepo.org/repository.lambda/ και κατεβαζουμε και το lambdas addons. Πηγαινουμε τωρα και ανοιγουμε την εφαρμογη.Παταμε video και add ons.Επειτα get more και θα βγαλει μια μεγαλη λιστα.Κατεβαζουμε τα παραπανω που εγραψα στο προηγουμενο ποστ(παταμε στο καθενα και install).Μολις τελειωσουμε πηγαινουμε πισω.Θα εχουν εμφανιστει τα add ons.Παταμε πανω τους και απο δω και περα βλεπουμε οτι θελουμε. Για τους υποτιτλους στις ρυθμησεις βιντεο στο καρτελακι υποτιτλους βαζουμε τερμα κατω το subtitles.gr. Πατωντας πανω σε ενα add on πολυ ωρα μπορουμε να παμε στις ρυθμησεις του(τριτη επιλογη).Απο εκει ειδικα σε ταινιες/σειρες μπορουμε να βαλουμε να διαλεγει το προγραμμα αυτοματα σωστους υποτιτλους και να μην χρειαζετε να τους επιλεξουμε εμεις. Οτιδηποτε αλλο χρειαστειτε πειτε μου να σας βοηθησω. GO MOVIES.. Έχω το cs968 στην έκδοση Rbox από το Geekbuying με την GEASS. Κάνω όλη τη διαδικασία αλλά δε βρίσκω πουθενά τα GOTV και GOMOVIES! Βάζω το superepo για το προηγούμενο από το Frodo. Μήπως έχει άλλο όνομα η πως αλλιώς μπορώ να το βρω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 GO MOVIES.. Έχω το cs968 στην έκδοση Rbox από το Geekbuying με την GEASS. Κάνω όλη τη διαδικασία αλλά δε βρίσκω πουθενά τα GOTV και GOMOVIES! Βάζω το superepo για το προηγούμενο από το Frodo. Μήπως έχει άλλο όνομα η πως αλλιώς μπορώ να το βρω; Θα κατεβασεις τα repositories του lambda.Ολα τα addons οπως go movies gotv hellenic movies και αλλα ελληνικα ειναι μεσα.Το superrepo δεν τα εχει. Προσωπικα go movies και gotv ειναι αψογα και αν θελω 1080p παω για mashup. ----- προσθήκη μηνύματος 56 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- εβαλα την gotham 13.0 στο πισι,(windows 8) και ειδα οτι τα addon για το sportsdevil τα βγαζει μη συμβατα. εχει βγει καμια λυση για αυτο? υπαρχει καμια αλλη εναλλακτικη λυση για livestreaming αγωνων σαν το sportsdevil? ευχαριστω προκαταβολικα για τον χρονο! Λογικα θα το ανανεωσει ωστε να ειναι συμβατο με την gotham.Μεχρι τοτε μπορεις να πας στην εκδοση 12 που το υποστηριζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Προσωπικα go movies και gotv ειναι αψογα και αν θελω 1080p παω για mashup. Κάθισα να ψάξω λίγο στο mashup τα 1080p. Τσάμπα κόπος. Έχει 2 επιλογές στο μενού, το HD releases και HD movies και το ένα έδινε sd ή 720p και το άλλο σε πήγαινε σε καμιά 15 links που τα περισσότερα θέλουν account για παίξουν. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Κάθισα να ψάξω λίγο στο mashup τα 1080p. Τσάμπα κόπος. Έχει 2 επιλογές στο μενού, το HD releases και HD movies και το ένα έδινε sd ή 720p και το άλλο σε πήγαινε σε καμιά 15 links που τα περισσότερα θέλουν account για παίξουν. Αν πας εκει που λεω μια χαρα εχει 1080p ταινιες που παιζουν αψογα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Αν πας εκει που λεω μια χαρα εχει 1080p ταινιες που παιζουν αψογα. Μα που λες; Έχω γράψει αναλυτικά τα μενού που πήγα και 1080p να δω δεν βρήκα. Αν θες, βάλε ακριβώς πού μπαίνεις. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Ο ενας φακελος ειναι εδω: παιζουν ολες αψογα και ανανεωνονται συχνα.Επισης του staael οι πιο πολλες ειναι 1080p.Οπου δεις 3d movies ειναι ολες 1080p και τις βλεπεις κανονικα σε 2d mode αν δεν εχει 3d οθονη.Υπαρχουν πανω απο 2000 ταινιες 1080p στο mashup. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Falcon36 Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Ρε παιδιά στην Gotham δεν μπορώ να βάλω υπότιτλους. Πάω στις ρυθμίσεις στο βίντεο τέρμα κάτω λέτε αλλά όταν πατάω default movie service δεν μου βγάζει να γράψω τίποτα. Που βάζω το λινκ δεν μπορώ να το βρω έχω φάει 2 ωρες μέχρι τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatoza Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Βρε παιδιά έχω το cs968 με xbmc Gotham και στις σειρές και ταινίες ή οθόνη είναι κάπως σκοτεινή πως μπορώ να το ρυθμίσω? ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για υπότιτλους πρώτα στις ρυθμίσεις και add on πρέπει να τα φτιάξεις. Μετά στα character να βάλεις Greek iso Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 (edited) Βρε παιδιά έχω το cs968 με xbmc Gotham και στις σειρές και ταινίες ή οθόνη είναι κάπως σκοτεινή πως μπορώ να το ρυθμίσω? ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για υπότιτλους πρώτα στις ρυθμίσεις και add on πρέπει να τα φτιάξεις. Μετά στα character να βάλεις Greek iso Μπορεί κάποιος να γράψει λίγο αναλυτικά πως θα βάλουμε υπότιτλους για την έκδοση Gotham; Πώς φτιάχνουμε το add on για τους υπότιτλους ακριβώς; Είχα την έκδοση frodo 12.2 και υπήρχε στο XBMC.org το add on για τους υπότιτλους, μετά την αναβάθμιση σε Gotham εξαφανίστηκε αυτό το add on! Το πρόβλημα που έχω στην 12.2 είναι πως κάνει κάποια σπασίματα ο ήχος στο Note 3 ενώ στο LG Gpad δεν αντιμετωπίζω αυτό το πρόβλημα. Το απεγκατέστησα και το ξανά εγκατέστησα αλλά το πρόβλημα με τον ήχο παραμένει. Υπάρχει για αυτό κάποια λύση; Edited May 18, 2014 by giorgosgeo4 Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 Μπορεί κάποιος να γράψει λίγο αναλυτικά πως θα βάλουμε υπότιτλους για την έκδοση Gotham; Πώς φτιάχνουμε το add on για τους υπότιτλους ακριβώς; Είχα την έκδοση frodo 12.2 και υπήρχε στο XBMC.org το add on για τους υπότιτλους, μετά την αναβάθμιση σε Gotham εξαφανίστηκε αυτό το add on! Το πρόβλημα που έχω στην 12.2 είναι πως κάνει κάποια σπασίματα ο ήχος στο Note 3 ενώ στο LG Gpad δεν αντιμετωπίζω αυτό το πρόβλημα. Το απεγκατέστησα και το ξανά εγκατέστησα αλλά το πρόβλημα με τον ήχο παραμένει. Υπάρχει για αυτό κάποια λύση; http://www.myphone.gr/forum/showpost.php?p=5377312 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Υπάρχουν κάποιου μαζεμένες ταινίες με ήχο 5.1; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatoza Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Πάντως εγώ στην beyond 3.4 δεν κατάφερα να βάλω υπότιτλους έκανα όλες τις ρυθμίσεις αλλά πάντα μου βγάζει δεν βρέθηκαν συγχρονισμενει υπότιτλοι. Η Gotham δουλεύει. Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatoza Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 (edited) Δοκίμασα και την justxbmc v4 και όπως με την beyond 3.4 δεν μπόρεσα να καταφέρω τους υπότιτλους δεν δουλεύουν με τίποτα και έβαλα ίδιες ρυθμίσεις με την Gotham που δουλεύει. Καμιά βοήθεια για την φωτεινότητα? Έχω βάλει την τβ τέρμα αλλά στη αναπαραγωγή βίντεο γίνεται σκοτεινή. Δεν είναι μόνο αυτό αλλάζει φωτεινότητα κατά τη διάρκεια της ταινίας όταν στην ταινία είναι μέρα και δείχνει κάτι φωτεινό η τβ πάει και αυτή τέρμα και το αντίστοιχο και το βλέπω από τη κάτω μπάρα με το ρολόι μια πολύ φωτεινό μια στο μισό. Έχει συμβεί σε εσάς? Edited May 22, 2014 by komatoza Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris013 Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 βρε παιδιά έβαλα το τελευταίο xbmc στο pc έβαλα super repo και lambda αλλά δεν μπορώ να βρώ αυτά τα plugins gotv/yify movies/hellenic tunes/much movies/icefilms. μόνο το mashup βρήκα και το icefilms το οποίο μου λέει οτι είναι incompatible. τι κάνω λάθος? Παράθεση Samsung Note 9 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Falcon36 Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 βρε παιδιά έβαλα το τελευταίο xbmc στο pc έβαλα super repo και lambda αλλά δεν μπορώ να βρώ αυτά τα plugins gotv/yify movies/hellenic tunes/much movies/icefilms. μόνο το mashup βρήκα και το icefilms το οποίο μου λέει οτι είναι incompatible. τι κάνω λάθος? Και εγώ το ίδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgema Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 Και εγώ το ίδιο. Εγώ το lambda το βρήκα στο fusion. Δοκιμάστε και εκεί. Οντως πάει σφαίρα για τα 720p. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 Δοκίμασα και την justxbmc v4 και όπως με την beyond 3.4 δεν μπόρεσα να καταφέρω τους υπότιτλους δεν δουλεύουν με τίποτα και έβαλα ίδιες ρυθμίσεις με την Gotham που δουλεύει. Καμιά βοήθεια για την φωτεινότητα? Έχω βάλει την τβ τέρμα αλλά στη αναπαραγωγή βίντεο γίνεται σκοτεινή. Δεν είναι μόνο αυτό αλλάζει φωτεινότητα κατά τη διάρκεια της ταινίας όταν στην ταινία είναι μέρα και δείχνει κάτι φωτεινό η τβ πάει και αυτή τέρμα και το αντίστοιχο και το βλέπω από τη κάτω μπάρα με το ρολόι μια πολύ φωτεινό μια στο μισό. Έχει συμβεί σε εσάς? Δεν γινεται φίλε άλλοι να έχουμε βάλει και τα 2 προγράμματα που αναφέρεις και να μας παίζουν μια χαρά τα Ελληνικά εσύ μόνο να έχεις πρόβλημα. Κάτι κάνεις λάθος. Πάντως εγώ στην beyond 3.4 δεν κατάφερα να βάλω υπότιτλους έκανα όλες τις ρυθμίσεις αλλά πάντα μου βγάζει δεν βρέθηκαν συγχρονισμενει υπότιτλοι. Η Gotham δουλεύει. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts