zxr Δημοσιεύτηκε November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 14, 2013 Στο παρόν θέμα μπορούμε να συζητάμε αποκλειστικά για το XBMC. Είναι κάτι που το ζητήσατε οπότε δεν θα μπορούσαμε να το αρνηθούμε. Θα γίνει μια προσπάθεια να μετακινηθούν κάποια post από το θέμα του Android TV Box αν αυτό κριθεί απαραίτητο αλλά προς το παρόν συνεχίζουμε απλά τη συζήτησή μας. Καλή συνέχεια! :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
istrios Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 (edited) Κατ΄αρχήν ευχαριστούμε πολύ για την παραχώρηση του χώρου ειδικά για το XBMC για Android. Κάνοντας την αρχή θα απαντήσω στον guspsoras που ρωτάει για οδηγό εγκατάστασης και ρυθμίσεων του XBMC Κανας οδηγός για το xbmc υπάρχει; Γράψε στο Google "Εγκατάσταση XBMC" και θα βρεις πολλούς κατατοπιστικούς οδηγούς. Edited November 14, 2013 by istrios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpalakis1 Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 αντε καλορίζικο παρεθετω το custom xbmc που χρησιμοποιώ εγώ που παίζει και πεντακαναλο για οποίον ενδιαφέρεται http://www.mediafire.com/download/8cdq366rky86clk/justXBMC.apk οσο για το setup θα πρέπει να βάλουμε το fusion και το xfinity(xbmctalk) για να εγκαταστησουμε τα addons ακολουθούμε τον οδηγο http://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_2727660785&feature=iv&src_vid=AQy2Zu4kqZA&v=mx_H4CB6KAU#t=2m ειναι ωραιο να κατεβάζεις ταινιες και να της βλεπεις ....αλλα πιο ωραιο δεν ειναι να της βλεπεις live stream χωρίς να της αποθηκεύσεις και μάλιστα σε καλή ποιότητα αυτη ειναι η διαφορα του xbmc και οχι μονο:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
istrios Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 (edited) Όσοι χρησιμοποιούν το XBMC με H/W θα παρατηρήσουν ότι μερικά αρχεία βίντεο δεν το εκμεταλλεύονται. Η λύση είναι να ορίσουμε περισσότερα video extensions και το επιτυγχάνουμε αυτό προσθέτοντας στη διαδρομή "Android/data/org.xbmc.xbmc/files/.xbmc/userdata/" από την εσωτερική μνήμη της συσκευής μας το αρχείο advancedsettings.xml. Απλά αντιγραφή και επικόλληση μέσα στο φάκελο userdata και επανεκκίνηση του XBMC. Στον file manager που έχετε στη συσκευή σας πρέπει να ενεργοποιήσετε την επιλογή "Εμφάνιση κρυφών αρχείων" για να μπορέσετε να έχετε πρόσβαση στην παραπάνω διαδρομή. Edited November 15, 2013 by istrios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpalakis1 Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Όσοι χρησιμοποιούν το XBMC με H/W θα παρατηρήσουν ότι μερικά αρχεία βίντεο δεν το εκμεταλλεύονται. Η λύση είναι να ορίσουμε περισσότερα video extensions και το επιτυγχάνουμε αυτό προσθέτοντας στη διαδρομή "Android/data/org.xbmc.xbmc/files/.xbmc/userdata/" από την εσωτερική μνήμη της συσκευής μας το αρχείο advancedsettings.xml. Απλά αντιγραφή και επικόλληση μέσα στο φάκελο userdata και επανεκκίνηση του XBMC. Στον file manager που έχετε στη συσκευή σας πρέπει να ενεργοποιήσετε την επιλογή "Εμφάνιση κρυφών αρχείων" για να μπορέσετε να έχετε πρόσβαση στην παραπάνω διαδρομή. το αρχειο που εχεις εδω "advancedsettings.xml" παιζει σε ολες της version του xbmc? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
istrios Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 (edited) το αρχειο που εχεις εδω "advancedsettings.xml" παιζει σε ολες της version του xbmc? Ναι σε όλες που υποστηρίζουν H/W. αντε καλορίζικο παρεθετω το custom xbmc που χρησιμοποιώ εγώ που παίζει και πεντακαναλο για οποίον ενδιαφέρεται http://www.mediafire.com/download/8cdq366rky86clk/justXBMC.apk Είναι με υποστήριξη H/W και σε ποια έκδοση βασίζεται; Edited November 15, 2013 by istrios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Καλορίζικο το ενδιαφέρον αυτό thread. Αν μπορούσε να μπει και ένας οδηγός για το πως να παίζει ελληνικά κανάλια θα ήταν πολύ καλό. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpalakis1 Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Ναι σε όλες που υποστηρίζουν H/W. Είναι με υποστήριξη H/W και σε ποια έκδοση βασίζεται; ναι υποστηρίζει h/w xbmc 12.3 OUYA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Καλορίζικο το ενδιαφέρον αυτό thread. Αν μπορούσε να μπει και ένας οδηγός για το πως να παίζει ελληνικά κανάλια θα ήταν πολύ καλό. http://www.youtube.com/watch?v=ZFAtJB51-wA Πολύ νέος χρήστης εδω και να σας πω την αληθεια δε με έχει ενθουσιάσει το άθλημα για το σκοπό που το ήθελα...Ίσως δε το έχω ανακαλύψει ακόμα αλλά δεν... Προσπαθω να δω ταινίες και μου παίζει μια στις τέσσερις - 720p είναι χειρότερα αν και έχω καλό δικτυο- άσε που δείχνουν μόνο τίτλους και πρέπει να ψάχνω με browser το imdb για να δω ποια είναι! Δε ξέρω αν κάνω κάτι λάθος.Ας με διορθώσει κάποιος. Ευχαριστώ. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpalakis1 Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 (edited) Στα αριστερά στην οθόνη βγάζει μενού άλλαξε το view σε thumbnail Ααα δες και τον οδηγό που έχω βάλει πιο πανω και περνά και το xfinity ,και απο εκεί περνά το mash up και παίξε βίντεο απο εκει Edited November 18, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
istrios Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 ναι υποστηρίζει h/w xbmc 12.3 OUYA Από τις καλύτερες και σταθερότερες εκδόσεις που δοκίμσα. Θα μείνω με αυτήν. Ευχαριστώ που το μοιράστηκες μαζί μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpalakis1 Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 (edited) Από τις καλύτερες και σταθερότερες εκδόσεις που δοκίμσα. Θα μείνω με αυτήν. Ευχαριστώ που το μοιράστηκες μαζί μας. για αυτο ειναι τα forums να μοιρζεσαι τη εμπειρια σου:wink: ο τυπος εχει βγαλει και custom rom για το minix αυτην φοραω (και σημερα εβγαλε και ποιο καινουργια τη δοκιμαζω τωρα) δεν ξερω αν κανει και για αλλα μηχανακια που εχουν το ιδιο hardware την βαζω και αν κανει σε καποιον http://minixforums.com/threads/neo-x7-007-firmware-15-november.3028/ η καινούργια ρομ MINIX NEO X7 20131111 (version 007) 4.2.2 firmware Release Date: 2013-11-15 που δοκίμασα εχει προβλήματα στον ηχο θα περιμένω λιγο μπας και βγάλει κάνα fix αλλιώς θα γυρισω στη προηγούμενη v1.1.1 ...μερικες πας για καλύτερα γιατι δεν χορταίνεις ...και παίρνεις τα@@@ σου τι να κανουμε:) Edited November 18, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 αντε καλορίζικο παρεθετω το custom xbmc που χρησιμοποιώ εγώ που παίζει και πεντακαναλο για οποίον ενδιαφέρεται http://www.mediafire.com/download/8cdq366rky86clk/justXBMC.apk οσο για το setup θα πρέπει να βάλουμε το fusion και το xfinity(xbmctalk) για να εγκαταστησουμε τα addons ακολουθούμε τον οδηγο http://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_2727660785&feature=iv&src_vid=AQy2Zu4kqZA&v=mx_H4CB6KAU#t=2m ειναι ωραιο να κατεβάζεις ταινιες και να της βλεπεις ....αλλα πιο ωραιο δεν ειναι να της βλεπεις live stream χωρίς να της αποθηκεύσεις και μάλιστα σε καλή ποιότητα αυτη ειναι η διαφορα του xbmc και οχι μονο:) Εγώ έχω κατεβάσει το κανονικό από το site ,τώρα εάν το βάλω από πάνω θα δουλέψει;για πισι αναφέρομαι Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ola-kala-einai Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Παιδιά χωρίς να γνωρίζω τίποτα σχετικό με το θέμα, υπάρχει η δυνατότητα να βλέπουμε ελληνικό και ξένα πρωταθλήματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ola-kala-einai Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Φυσικά, με ένα addon που λέγεται sportsdevil Παίζω εδώ και μια ώρα μαζί του και έβαλα αυτό που λες και το naxi x. Έχει δηλαδή και ελληνικό ποδόσφαιρο;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Παίζω εδώ και μια ώρα μαζί του και έβαλα αυτό που λες και το naxi x. Έχει δηλαδή και ελληνικό ποδόσφαιρο;; Στην τελευταία lambda έχει και αθλητικά (football today,Hellenic player). Δεν είμαι σίγουρος άν έχει ζωντανό πρόγραμμα.Δείτε το... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpalakis1 Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 (edited) Εγώ έχω κατεβάσει το κανονικό από το site ,τώρα εάν το βάλω από πάνω θα δουλέψει;για πισι αναφέρομαι οχι δεν θα δουλέψει γιατι ειναι για android = apk pc = exe μετά απο πολλές ώρες update- rollback-update οι το μόνο ρομ και xbmc που δουλεύουν απρόσκοπτα για το minx(δηλαδή αυτά που είχα και πριν) ειναι rom + xbmc μαζι http://www.mediafire.com/download/fqlrcd874ta7hah/x7_justXBMC_by_lewy20041_v1.1.1.rar και μονο xbmc http://www.mediafire.com/download/8cdq366rky86clk/justXBMC.apk το xbmc παιζει και σε αλλες συσκευές εκτός του minix τωρα η ρομ μπορει να παιζει σε αλλες συσκευές με το ίδιο hardware αν θέλει κανενας τολμηρός ας δοκιμασει:X Edited November 18, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ola-kala-einai Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Έβαλα τα ελληνικά κανάλια,ice films, sports devil και το navi x. Έβαλα και υποστήριξη για υπότιτλους και οκ. Εσείς που το δουλεύετε καιρό τι add ons έχετε να μου προτείνετε για αθλητικά και ταινίες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spoos_gr Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 (edited) για ταινίες και σειρές χρησιμοποιώ τα εξής: 1channel, icefilms, simply movies, much movies, my video links eu αθλητικά: sports-a-holic, sportsdevil και mash up (το οποίο έχει τα πάντα). έχω κάνει και ένα λογαριασμό real-debrid με 9 ευρώ το 3μηνο αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι θα τον συνεχίσω. βάλτε και το navi-x το οποίο έχει πολλά links επίσης ψάξιμο θέλει και υπομονή γιατί είναι υπέροχο πρόγραμμα Edited November 16, 2013 by spoos_gr Παράθεση www.koilakozanis.gr Custom made 3d Printed Products www.etsy.com/shop/3DPrintingExpert Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpalakis1 Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Έβαλα τα ελληνικά κανάλια,ice films, sports devil και το navi x. Έβαλα και υποστήριξη για υπότιτλους και οκ. Εσείς που το δουλεύετε καιρό τι add ons έχετε να μου προτείνετε για αθλητικά και ταινίες; Οπωςδηποτε mushup για ταινιες και 1channel plugin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ola-kala-einai Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 για ταινίες και σειρές χρησιμοποιώ τα εξής: 1channel, icefilms, simply movies, much movies, my video links eu αθλητικά: sports-a-holic, sportsdevil και mash up (το οποίο έχει τα πάντα). έχω κάνει και ένα λογαριασμό real-debrid με 9 ευρώ το 3μηνο αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι θα τον συνεχίσω. βάλτε και το navi-x το οποίο έχει πολλά links επίσης ψάξιμο θέλει και υπομονή γιατί είναι υπέροχο πρόγραμμα Σας ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις σας!! Τι addon προτείνετε για σούπερ λίγκα; Οπωςδηποτε mushup για ταινιες και 1channel plugin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 (edited) οχι δεν θα δουλέψει γιατι ειναι για android = apk pc = exe Ναι το είδα μετά, απλά δεν έδειχνε την κατάληξη γι αυτό ρώτησα, κάτι άλλο πως μπορώ να δω ονλαιν σειρές με ελληνικούς υπότιτλους. Απλά ένα βίντεο ή λινκ και θα το φτιάξω εγώ για ταινίες και σειρές χρησιμοποιώ τα εξής: 1channel, icefilms, simply movies, much movies, my video links eu αθλητικά: sports-a-holic, sportsdevil και mash up (το οποίο έχει τα πάντα). έχω κάνει και ένα λογαριασμό real-debrid με 9 ευρώ το 3μηνο αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι θα τον συνεχίσω. βάλτε και το navi-x το οποίο έχει πολλά links επίσης ψάξιμο θέλει και υπομονή γιατί είναι υπέροχο πρόγραμμα Αυτά που γράφεις τα ψάχνω σαν addons έτσι; Edited November 18, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης" Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Για τα καλύτερα addons κατεβάστε αυτό http://superrepo.org/get-started/add-the-super-repo-directory-as-source/ δηλαδη δεν χρειαζεται να κανουμε εγκατασταση το XUNITY με αυτο που εδωσες?το λεω γιατι βλεπω ολα τα addons να υπαρχουν Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Παράλληλα με αυτό ,μπορείς να εγκαταστήσεις και το fusion και το xinfinity, αλλά πιστεύω οτι το superrepo αρκεί γιατί έχει τα πάντα Ναι όντως έχει τα πάντα, για σειρές ποιο addon χρησιμοποιούμε ; Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Λύστε μου μία απορία ρε παιδιά. Έχετε προσθέσει το xfinity δίνοντας ως πηγή http://xfinity.xbmctalk.com και δούλεψε; Εμένα δεν δουλεύει και δεν ξέρω γιατί. Η διαδικασία έχει γίνει σίγουρα σωστά. Με την ίδια διαδικασία έβαλα και το fusion και δουλεύει μια χαρά. Καμία ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts