leriban Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 (edited) Για Ρουτ αν θέλεις εύκολο και γρήγορο τρόπο είναι με το nexus root toolkit..... Όσο για Ρομ και κερνελ καλός συνδιασμός είναι mahdi με elementalX και η slim φυσικά!!.. ποια εκδοση της mahdi ειναι stable?και ποια εκδοση elemental? αυτη που λεει Stock/AOSP (Android 4.4.3/4.4.4) η Cyanogenmod/CAF (Android 4.4.3/4.4.4) ευχαριστω! Edited October 1, 2014 by leriban Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 ποια εκδοση της mahdi ειναι stable?και ποια εκδοση elemental? αυτη που λεει Stock/AOSP (Android 4.4.3/4.4.4) η Cyanogenmod/CAF (Android 4.4.3/4.4.4) ευχαριστω! Η πρωτη που αναφερεις...Η mahdi 2.8 είναι stable. Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leriban Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Η πρωτη που αναφερεις...Η mahdi 2.8 είναι stable. Σε ευχαριστώ και παλι!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 οχι ασχημα με την τελευταια mahdi http://i58.tinypic.com/b6yiad.pnghttp://i60.tinypic.com/28rmjjm.png προσεξτε τον ογκο δεδομενων. Παρατηρησα οτι δεν καταναλωνει παρα πολυ σε σχεση με το wifi. αν παρει αλλη μια ωρα με το 5.0 τοτε πιστευω ειναι φοβερο τηλεφωνακι. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manolovas Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Καλησπέρα παιδιά.καινούργιος κάτοχος του νέους 5.μέχρι τώρα όλα καλά.Πως βλέπετε την μπαταρία μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Πάρα πολύ καλά. Μόνο με wifi αυτή η χρήση; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Από ότι βλέπω με wifi αλλά και πάλι είναι πολύ καλά! Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manolovas Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Ειναι και με 3g γιατι ημουν εκτος σπιτιου κοντα στις 6 ωρες.πλεον στο 17% ειμαι με 5 ωρες.Ωρα για υπνο και για φόρτιση.καλο μας βραδυ νεξουσακιδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Παρά πολύ καλή αυτονομία και έχει και data. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manolovas Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Καλησπερα παιδια.Ειμαι με στοκ ρομ χωρις ροοτ και ενω δεν εχω παραπονο απο την μπαταρια του νεξους βλεπω τα βραδια σε ενα 8 ωρο ενα draun της ταξεως του 10%.Παραθετω φοτο για να δειτε στατιστικά.Καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Νομίζω είναι μπροστά στα μάτια μας! Αναζήτηση Google.. Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manolovas Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Γινεται να εχω google now και αναχητηση χωρις να τρεχει τοσο ?Αν γινεται μονο με ροοτ τοτε θα το κανω ροοτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 από το μενού που βλέπεις τα δεδομένα κινητής, επέλεξε μέσα στο google now την επιλογή restrict background data. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Στα δύο πρώτα screenshot η χρήση ήταν τη περισσότερη ώρα με wifi και 2 ώρες data.. Στα δύο τελευταία η περισσότερη χρήση ήταν με 3g και λίγο wifi. Και στις δύο περιπτώσεις υπήρχαν μισή ώρα κλήσεις και αρκετά μηνύματα. Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Καλησπέρα. Έχω το κινητό 2 βδομάδες και είμαι στοκ μιας και περιμένω την L. Πως το βλέπετε; [ATTACH]52446[/ATTACH][ATTACH]52446[/ATTACH] Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dream21 Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Είναι νωρίς να μιλήσουμε για την μπαταρία του Nexus 5 με stock Rom Android 5.0.Αυτή τη στιγμή το έχω χωρίς custom recovery και χωρίς Root. Με μια πρώτη ματιά μπορώ να πω ότι μάλλον το Nexus 5 άνετα ανεβάζει μια ώρα οθόνη επιπλέον οπότε εάν παραμεινει σε αυτά τα επίπεδα τότε δεν πάω για nexus 6 και θα την βγάλουμε για μια ακόμη ολόκληρη επιπλέον χρονιά με το 5. Που θέλω να καταλήξω ότι εάν η stock θα βγάζει 5 ώρες και κάτι φαντάζεστε τι θα γίνει και που θα φτάσει η μπαταρία με τις customs roms, kernels, mods :D Παράθεση iPhone 15 Pro COSMOTE Gigamax Unlimited Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dream21 Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Είναι νωρίς να μιλήσουμε για την μπαταρία του Nexus 5 με stock Rom Android 5.0.Αυτή τη στιγμή το έχω χωρίς custom recovery και χωρίς Root. Με μια πρώτη ματιά μπορώ να πω ότι μάλλον το Nexus 5 άνετα ανεβάζει μια ώρα οθόνη επιπλέον οπότε εάν παραμεινει σε αυτά τα επίπεδα τότε δεν πάω για nexus 6 και θα την βγάλουμε για μια ακόμη ολόκληρη επιπλέον χρονιά με το 5. Που θέλω να καταλήξω ότι εάν η stock θα βγάζει 5 ώρες και κάτι φαντάζεστε τι θα γίνει και που θα φτάσει η μπαταρία με τις customs roms, kernels, mods :D Και εδω είναι το τελείωμα τις μπαταρίας με ενεργοποιημένο στο 15% το project volta. Παράθεση iPhone 15 Pro COSMOTE Gigamax Unlimited Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dream21 Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Και εδω είναι το τελείωμα τις μπαταρίας με ενεργοποιημένο στο 15% το project volta. και οι 3 τελευταιες. Το Βράδυ θα ανεβάσω με μονο 3g σήμα και ενεργοποιηση δεδομενων μαζι και με ποσο mb θα εχει κατεβάσει Παράθεση iPhone 15 Pro COSMOTE Gigamax Unlimited Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manolovas Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Δειχνει ανεβασμενη με lollipop η μπαταρια.Αντε να την παρουμε κ εμεις να δουμε τι λεει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lorgan21 Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Σχεδόν 6 ώρες οθόνη..??? Απίστευτο... Εγώ με stock 4.4.4 root + twrp βγάζω max 4:30 ώρες με χρήση μόνο Wi-Fi, με 3g σκαρτο από 4.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dream21 Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Το βράδυ θα ανεβάσω και χρήση μόνο μέσω 3G και δεδομένα ανοιχτά χωρίς καθόλου WiFi μιας και εκεί που θα είμαι δεν θα έχει WiFi. Παράθεση iPhone 15 Pro COSMOTE Gigamax Unlimited Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 24 ώρες με μικτή χρήση 3/4 wifi και 1/4 data περίπου. Θεωρώ ότι τα πήγε πάρα πολύ καλά δεδομένου ότι το bluetooth ήταν ανοιχτό καθ' όλη την διάρκεια. [ATTACH]52643[/ATTACH] Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Λοιπόν.. Η χρήση ήταν αποκλειστικά με 4g ή 3g και λίγο wifi. Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Πώς βγάζετε τέτοια αυτονομία? 4 ώρες οθόνη ούτε στα όνειρα μου ίσα ίσα βγάζω δυόμισι ώρες (στην καλύτερη των καλύτερων) με χρήση 3g και φοτινωτητα 100%(αναγκαστικά γιατί είμαι έξω και οθόνη δεν είναι και η ποιο φωτινή) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Πώς βγάζετε τέτοια αυτονομία? 4 ώρες οθόνη ούτε στα όνειρα μου ίσα ίσα βγάζω δυόμισι ώρες (στην καλύτερη των καλύτερων) με χρήση 3g και φοτινωτητα 100%(αναγκαστικά γιατί είμαι έξω και οθόνη δεν είναι και η ποιο φωτινή) Για τον Αλέξη αναφέρεσαι;! Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts