gtctsiamp Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 Συγκεκριμένα για το Facebook δεν ξέρω γιατί έτσι κι αλλιώς έχω απενεργοποιημένες τις ειδοποιήσεις. Για το Viber όμως, μου έρχονται κατευθείαν οι ειδοποιήσεις (για την ακρίβεια 2-3 δευτερόλεπτα αφού έρθει η ειδοποίηση στο PC). Απλά πρέπει να έχετε το Greenify Pro και να έχετε ενεργοποιήσει από τα experimental features το Keep notifications. Είναι όλη την ώρα κλειστή/παγωμένη η εφαρμογή κι όποτε μου στείλει κάποιος μήνυμα ή πάρει τηλέφωνο στο Viber, εμφανίζεται κανονικά η ειδοποίηση. Πιθανώς έχει κάνει κομπίνα ο developer του Greenify κι απενεργοποιεί όλα τα services των εφαρμογών εκτός από αυτά που είναι υπεύθυνα για τις ειδοποιήσεις. Το άλλο experimental feature με το GCM ξέρεις τι είναι γιατί με έχει μπερδέψει.:D Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximusv Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 Ηθελα να ρωτήσω αν έχει αλλάξει κανείς μπαταρία και αν γνωρίζει πόσο κοστίζει στην αντιπροσωπεία κλπ. Γιατί είδα ότι κυκλοφορούν στο skroutz μπαταρίες 3000 mA. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 Το άλλο experimental feature με το GCM ξέρεις τι είναι γιατί με έχει μπερδέψει.:D Ναι, μπερδεύτηκα. Όλα αυτά που είπα πρέπει να είναι το GCM Push. Ενώ με το keep notifications, αν μία εφαρμογή βγάλει ειδοποίηση και κάνεις hibernate (είτε manual είτε auto) τότε η ειδοποίηση θα παραμείνει αντί να φύγει όπως θα έπρεπε μιας και κλείνει τελείως η εφαρμογή. Δεν είμαι απολύτως σίγουρος για τον τρόπο λειτουργίας των παραπάνω αλλά ειδοποιήσεις παίρνω κανονικά έχοντας ενεργοποιημένα και τα 2 αυτά. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
2oo4 Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 3000 mA? προφανως κινεζικη απομιμιση της original. τελικα η μπαταρια του Ν5 ποσο ευκολα μπορει καποιος να την αλλαξει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 3000 mA? προφανως κινεζικη απομιμιση της original. τελικα η μπαταρια του Ν5 ποσο ευκολα μπορει καποιος να την αλλαξει? Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 Ηθελα να ρωτήσω αν έχει αλλάξει κανείς μπαταρία και αν γνωρίζει πόσο κοστίζει στην αντιπροσωπεία κλπ. Γιατί είδα ότι κυκλοφορούν στο skroutz μπαταρίες 3000 mA. για NEXUS 5 ?? που τις ειδες? link ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 Ναι, μπερδεύτηκα. Όλα αυτά που είπα πρέπει να είναι το GCM Push. Ενώ με το keep notifications, αν μία εφαρμογή βγάλει ειδοποίηση και κάνεις hibernate (είτε manual είτε auto) τότε η ειδοποίηση θα παραμείνει αντί να φύγει όπως θα έπρεπε μιας και κλείνει τελείως η εφαρμογή. Δεν είμαι απολύτως σίγουρος για τον τρόπο λειτουργίας των παραπάνω αλλά ειδοποιήσεις παίρνω κανονικά έχοντας ενεργοποιημένα και τα 2 αυτά. Όντως έτσι είναι. Το έψαξα. Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp_stavros Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 Ηθελα να ρωτήσω αν έχει αλλάξει κανείς μπαταρία και αν γνωρίζει πόσο κοστίζει στην αντιπροσωπεία κλπ. Γιατί είδα ότι κυκλοφορούν στο skroutz μπαταρίες 3000 mA. δεν αλλάζει τόσο εύκολα, θέλει τρελές μόντες!!!! :ninja: Παράθεση --- :hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 δεν αλλάζει τόσο εύκολα, θέλει τρελές μόντες!!!! :ninja: Στο βίντεο δεν φαίνεται δύσκολο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandr0s Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 (edited) καλό! φαίνεται αρκετά απλό κιολας.... Edited April 8, 2014 by alexandr0s Παράθεση Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp_stavros Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Στο βίντεο δεν φαίνεται δύσκολο! δεν ξέρω αν θα το έκανα!! Παράθεση --- :hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandr0s Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 δεν ξέρω αν θα το έκανα!! αν έχει τελειώσει η εγγύηση, νομίζω ότι είναι 5 λεπτά (προσεκτικής) δουλειάς Παράθεση Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Που βρηκατε 3000 μπαταρία για το nexus ? Εγώ δεν βρίσκω τίποτα στο Σκρουτζ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximusv Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Σόρρυ είχα δει το βίντεο του παραπάνω. Δεν την βρήκα στο skroutz. Απλώς δεν το θυμόμουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dream21 Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Που βρηκατε 3000 μπαταρία για το nexus ? Εγώ δεν βρίσκω τίποτα στο Σκρουτζ Υπάρχει 3000mAh μπαταρία για το Nexus 5 αλλά κάνει μόνο για το 32αρι μοντέλο.Ψαξου στο ebay και θα βρεις πολύ πράμα Παράθεση iPhone 15 Pro COSMOTE Gigamax Unlimited Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nexus Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Υπάρχει 3000mAh μπαταρία για το Nexus 5 αλλά κάνει μόνο για το 32αρι μοντέλο.Ψαξου στο ebay και θα βρεις πολύ πράμα Έχεις κάποιο Link γι' αυτό ? Νόμιζα ότι οι συσκευές είναι εντελώς ίδιες... Παράθεση Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 δωσε λινκ φιλε μου,γιατι μονο στο 32αρι? Τι διαφορα εχει πλην χωρητικοτητας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 @dream21 32αρης είμαι αλλά δεν νομιζω να ισχύει κάτι τέτοιο. Μονο μια τέτοια φήμη που λεγόταν πριν κυκλοφορήσει η οποία φυσικά και αποδείχθηκε μούφα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 πολυ περιεργο.αναμενουμε το λινκ Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mak0s Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 (edited) Παίδες θελω την γνωμη σας...καλη η μπαταρία μου τι λέτε;;;auto brightness,browsing,gaming k YouTube η χρηση.WiFi παντα ανοιχτό.επισης xposed.gravity.stock,ram,stock kernel,z2 libraries dalvik and bionic,slidelock pro gia lockscreen και greenify pro... [ATTACH]43718[/ATTACH] [ATTACH]43719[/ATTACH] [ATTACH]43720[/ATTACH] Edited April 10, 2014 by mak0s Παράθεση Smartphone: Google Nexus 5 16GB black Stock rom,Stock kernel Xposed modules:gravity,greenify Nova Launcher Prime dalvik and bionic libraries from z2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Παίδες θελω την γνωμη σας...καλη η μπαταρία μου τι λέτε;;;auto brightness,browsing k YouTube η χρηση.WiFi παντα ανοιχτό. [ATTACH]43718[/ATTACH] [ATTACH]43719[/ATTACH] [ATTACH]43720[/ATTACH] Πολύ καλά 4 30 ώρες.. Εγώ μαξ βλέπω 4 αλλα με αρκετό 3g;) Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mak0s Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Πολύ καλά 4 30 ώρες.. Εγώ μαξ βλέπω 4 αλλα με αρκετό 3g;) ναι για οθονη τοσες ωρες καλη την βλεπω και εγω μητσο απλα αλλοι τετοιες οθονες τις χτυπανε με 24 ωρες μπαταρια ενω εγω με 12 αλλα βεβαια εχω και ενα 15% ακομα και θα κοιμηθω και ενα 8ωρο σε λιγο το λιγοτερο που δεν πιστευω να το φαει σε sleep το δεκαπενταρι οποτε χτυπαω εικοσι το λιγοτερο με μπαταρια κ 5 ωρες οθονη.. Παράθεση Smartphone: Google Nexus 5 16GB black Stock rom,Stock kernel Xposed modules:gravity,greenify Nova Launcher Prime dalvik and bionic libraries from z2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 ναι για οθονη τοσες ωρες καλη την βλεπω και εγω μητσο απλα αλλοι τετοιες οθονες τις χτυπανε με 24 ωρες μπαταρια ενω εγω με 12 αλλα βεβαια εχω και ενα 15% ακομα και θα κοιμηθω και ενα 8ωρο σε λιγο το λιγοτερο που δεν πιστευω να το φαει σε sleep το δεκαπενταρι οποτε χτυπαω εικοσι το λιγοτερο με μπαταρια κ 5 ωρες οθονη.. Παρα πολύ καλά, μη το συζητάς καθόλου ;) Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mak0s Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Ορίστε κ σημερα[ATTACH]43737[/ATTACH][ATTACH]43738[/ATTACH][ATTACH]43739[/ATTACH] Παράθεση Smartphone: Google Nexus 5 16GB black Stock rom,Stock kernel Xposed modules:gravity,greenify Nova Launcher Prime dalvik and bionic libraries from z2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 http://i58.tinypic.com/1051yd3.jpg http://i58.tinypic.com/1zzp8pg.jpg Μάλλον κάτι δεν παει καλά ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts