Jump to content

[Nexus 5 / 5X] Μπαταρία: Οι εμπειρίες σας με τη συσκευή

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Συγκεκριμένα για το Facebook δεν ξέρω γιατί έτσι κι αλλιώς έχω απενεργοποιημένες τις ειδοποιήσεις. Για το Viber όμως, μου έρχονται κατευθείαν οι ειδοποιήσεις (για την ακρίβεια 2-3 δευτερόλεπτα αφού έρθει η ειδοποίηση στο PC). Απλά πρέπει να έχετε το Greenify Pro και να έχετε ενεργοποιήσει από τα experimental features το Keep notifications. Είναι όλη την ώρα κλειστή/παγωμένη η εφαρμογή κι όποτε μου στείλει κάποιος μήνυμα ή πάρει τηλέφωνο στο Viber, εμφανίζεται κανονικά η ειδοποίηση. Πιθανώς έχει κάνει κομπίνα ο developer του Greenify κι απενεργοποιεί όλα τα services των εφαρμογών εκτός από αυτά που είναι υπεύθυνα για τις ειδοποιήσεις.

Το άλλο experimental feature με το GCM ξέρεις τι είναι γιατί με έχει μπερδέψει.:D

• Απαντήσεις 976
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ηθελα να ρωτήσω αν έχει αλλάξει κανείς μπαταρία και αν γνωρίζει πόσο κοστίζει στην αντιπροσωπεία κλπ. Γιατί είδα ότι κυκλοφορούν στο skroutz μπαταρίες 3000 mA.

Το άλλο experimental feature με το GCM ξέρεις τι είναι γιατί με έχει μπερδέψει.:D

Ναι, μπερδεύτηκα. Όλα αυτά που είπα πρέπει να είναι το GCM Push. Ενώ με το keep notifications, αν μία εφαρμογή βγάλει ειδοποίηση και κάνεις hibernate (είτε manual είτε auto) τότε η ειδοποίηση θα παραμείνει αντί να φύγει όπως θα έπρεπε μιας και κλείνει τελείως η εφαρμογή. Δεν είμαι απολύτως σίγουρος για τον τρόπο λειτουργίας των παραπάνω αλλά ειδοποιήσεις παίρνω κανονικά έχοντας ενεργοποιημένα και τα 2 αυτά.

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

3000 mA? προφανως κινεζικη απομιμιση της original. τελικα η μπαταρια του Ν5 ποσο ευκολα μπορει καποιος να την αλλαξει?

3000 mA? προφανως κινεζικη απομιμιση της original. τελικα η μπαταρια του Ν5 ποσο ευκολα μπορει καποιος να την αλλαξει?

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Ηθελα να ρωτήσω αν έχει αλλάξει κανείς μπαταρία και αν γνωρίζει πόσο κοστίζει στην αντιπροσωπεία κλπ. Γιατί είδα ότι κυκλοφορούν στο skroutz μπαταρίες 3000 mA.

για NEXUS 5 ?? που τις ειδες? link ?

Ναι, μπερδεύτηκα. Όλα αυτά που είπα πρέπει να είναι το GCM Push. Ενώ με το keep notifications, αν μία εφαρμογή βγάλει ειδοποίηση και κάνεις hibernate (είτε manual είτε auto) τότε η ειδοποίηση θα παραμείνει αντί να φύγει όπως θα έπρεπε μιας και κλείνει τελείως η εφαρμογή. Δεν είμαι απολύτως σίγουρος για τον τρόπο λειτουργίας των παραπάνω αλλά ειδοποιήσεις παίρνω κανονικά έχοντας ενεργοποιημένα και τα 2 αυτά.

Όντως έτσι είναι. Το έψαξα.

δεν αλλάζει τόσο εύκολα, θέλει τρελές μόντες!!!!

:ninja:

---

:hunter:

δεν αλλάζει τόσο εύκολα, θέλει τρελές μόντες!!!!

:ninja:

Στο βίντεο δεν φαίνεται δύσκολο!

Που βρηκατε 3000 μπαταρία για το nexus ? Εγώ δεν βρίσκω τίποτα στο Σκρουτζ

Υπάρχει 3000mAh μπαταρία για το Nexus 5 αλλά κάνει μόνο για το 32αρι μοντέλο.Ψαξου στο ebay και θα βρεις πολύ πράμα

iPhone 15 Pro  COSMOTE Gigamax Unlimited

Υπάρχει 3000mAh μπαταρία για το Nexus 5 αλλά κάνει μόνο για το 32αρι μοντέλο.Ψαξου στο ebay και θα βρεις πολύ πράμα

Έχεις κάποιο Link γι' αυτό ? Νόμιζα ότι οι συσκευές είναι εντελώς ίδιες...

Γιάννης

δωσε λινκ φιλε μου,γιατι μονο στο 32αρι? Τι διαφορα εχει πλην χωρητικοτητας;

@dream21 32αρης είμαι αλλά δεν νομιζω να ισχύει κάτι τέτοιο. Μονο μια τέτοια φήμη που λεγόταν πριν κυκλοφορήσει η οποία φυσικά και αποδείχθηκε μούφα

Παίδες θελω την γνωμη σας...καλη η μπαταρία μου τι λέτε;;;auto brightness,browsing,gaming k YouTube η χρηση.WiFi παντα ανοιχτό.επισης xposed.gravity.stock,ram,stock kernel,z2 libraries dalvik and bionic,slidelock pro gia lockscreen και greenify pro...

[ATTACH]43718[/ATTACH]

[ATTACH]43719[/ATTACH]

[ATTACH]43720[/ATTACH]

Edited by mak0s

Smartphone: Google Nexus 5 16GB black

Stock rom,Stock kernel

Xposed modules:gravity,greenify

Nova Launcher Prime

dalvik and bionic libraries from z2

Παίδες θελω την γνωμη σας...καλη η μπαταρία μου τι λέτε;;;auto brightness,browsing k YouTube η χρηση.WiFi παντα ανοιχτό.

[ATTACH]43718[/ATTACH]

[ATTACH]43719[/ATTACH]

[ATTACH]43720[/ATTACH]

Πολύ καλά 4 30 ώρες.. Εγώ μαξ βλέπω 4 αλλα με αρκετό 3g;)

:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

Πολύ καλά 4 30 ώρες.. Εγώ μαξ βλέπω 4 αλλα με αρκετό 3g;)

ναι για οθονη τοσες ωρες καλη την βλεπω και εγω μητσο απλα αλλοι τετοιες οθονες τις χτυπανε με 24 ωρες μπαταρια ενω εγω με 12 αλλα βεβαια εχω και ενα 15% ακομα και θα κοιμηθω και ενα 8ωρο σε λιγο το λιγοτερο που δεν πιστευω να το φαει σε sleep το δεκαπενταρι οποτε χτυπαω εικοσι το λιγοτερο με μπαταρια κ 5 ωρες οθονη..

Stock rom,Stock kernel

Nova Launcher Prime

ναι για οθονη τοσες ωρες καλη την βλεπω και εγω μητσο απλα αλλοι τετοιες οθονες τις χτυπανε με 24 ωρες μπαταρια ενω εγω με 12 αλλα βεβαια εχω και ενα 15% ακομα και θα κοιμηθω και ενα 8ωρο σε λιγο το λιγοτερο που δεν πιστευω να το φαει σε sleep το δεκαπενταρι οποτε χτυπαω εικοσι το λιγοτερο με μπαταρια κ 5 ωρες οθονη..

Παρα πολύ καλά, μη το συζητάς καθόλου ;)

:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

Ορίστε κ σημερα[ATTACH]43737[/ATTACH][ATTACH]43738[/ATTACH][ATTACH]43739[/ATTACH]

Stock rom,Stock kernel

Nova Launcher Prime

• The title was changed to [Nexus 5 / 5X] Μπαταρία: Οι εμπειρίες σας με τη συσκευή