johnannis Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Ρε παιδιά εγώ βγάζω μονίμως κάπου στις 3μιση ωρες. Και έχω καο Franco και greenify και τη φωτεινότητα μέχρι 20% και χωρίς παιχνίδια (μονο μουσική κανα μιασωρακι και μετα browsing) Εσείς δηλαδή μόνιμα βγαζετε SOT τόσο πολύ ή μονο όταν κάνετε πολύ ελαφριά χρήση ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntenteras Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Είμαι με stock rom και χτες ειχα πέντε ώρες οθόνη και συνολικά 14 ώρες. Το wifi ήταν ανοιχτό 11 ωρες, το gps μισή ώρα και έπαιξα κάνα μισάωρο παιχνίδια ενώ χρησιμοποιησα πολύ και τις φωνητικές εντολές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 (edited) Πάντως, είναι ανάλογα τη χρήση του καθενός. Απλά όποιος έχει <3 ώρες SOT από τις συνολικά 24 (για παράδειγμα) με μέτρια χρήση καλό θα ναι να το ψάξει μήπως έχει κάνα wakelock ή κάποια ρύθμιση ενεργοποιημένη που δεν χρειάζεται. Αν κάποιος έχει ανοιχτά bluetooth, gps, 3g, μπορεί να μη φτάσει ούτε 1.5 ώρα SOT. Εγώ από τότε που πόσταρα αυτό, έχω κάνει άλλες 2-3 φορτίσεις και όλες είναι μεταξύ 5.5 και 6.5 ώρες SOT. Edited January 16, 2014 by m7ixalis Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 τον elemental τον χρησιμοποιει κανεις?προς το παρον δε ξερω μηπως αφησω της slimkat Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntenteras Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 [ATTACH]39994[/ATTACH][ATTACH]39995[/ATTACH] Ρε παιδιά τι είναι αυτό το upload manager που μου ρούφηξε την μπαταρία; Γιατί λέει 12.5 ωρες gps χωρίς να το έχω ανοίξει ούτε ένα δευτερόλεπτο σήμερα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 [ATTACH]39994[/ATTACH][ATTACH]39995[/ATTACH] Ρε παιδιά τι είναι αυτό το upload manager που μου ρούφηξε την μπαταρία; Γιατί λέει 12.5 ωρες gps χωρίς να το έχω ανοίξει ούτε ένα δευτερόλεπτο σήμερα; Εχεις antivirus?πχ avast? Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntenteras Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Έχω μόνο το avast anti theft Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Έχω μόνο το avast anti theft Αυτο σου κανει τη ζημια Διαβασε εδω http://forums.androidcentral.com/google-samsung-galaxy-nexus/236372-update-agent.html Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 τον elemental τον χρησιμοποιει κανεις?προς το παρον δε ξερω μηπως αφησω της slimkat Ναι είναι άψογος και battery friendly. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntenteras Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Αυτο σου κανει τη ζημια Διαβασε εδω http://forums.androidcentral.com/google-samsung-galaxy-nexus/236372-update-agent.html Ευχαριστώ φίλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 Με φρανκο πολύ καλά τα πρώτα αποτελέσματα.. Όλη μέρα έξω με data ανοιχτά μισή ώρα παιχνίδι έχω βγάλει 3:30 ώρες οθόνη και έχω και 20%. Για να δούμε τη συνέχεια... Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 [ATTACH]40085[/ATTACH][ATTACH]40086[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dream21 Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 (ROM) Cataclysm Chaos Kernel 9.2 ανοιχτά 3G-Wifi-GPS-Location Παράθεση iPhone 15 Pro COSMOTE Gigamax Unlimited Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 τι μπαταριες ειναι αυτες ρε παιδια...ουτε καν εγω..σημερα ξαφνικα μου τρωει πολυ και το android system Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Ε κάτι βρωμαει εδώ. Εγώ με Cata + Franco + UC/UV + φωτεινότητα 20% + χωρίς τοποθεσίες + ελάχιστο 3G, βγάζω βαριά βαριά 5ωρο σήμερα.... Ααααα και χωρίς να αγγιξω ουτε ενα απο τα υπέροχα παιχνιδακια μου :Ρ Dream βλέποντας τα ποσοστά σου να μαντεψω οτι το 7ωρο ηταν με πολύ ελαφριά χρηση ε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Ε κάτι βρωμαει εδώ. Εγώ με Cata + Franco + UC/UV + φωτεινότητα 20% + χωρίς τοποθεσίες + ελάχιστο 3G, βγάζω βαριά βαριά 5ωρο σήμερα.... Ααααα και χωρίς να αγγιξω ουτε ενα απο τα υπέροχα παιχνιδακια μου :Ρ Dream βλέποντας τα ποσοστά σου να μαντεψω οτι το 7ωρο ηταν με πολύ ελαφριά χρηση ε ? Μάλλον είχε αφήσει ανοιχτή την οθόνη στην χαμηλότερη φωτεινότητα. Το είχε κάνει κι ένα παιδί στο xda με franco με όλα κλειστά όμως κι έβγαλε 14 ώρες sot. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dream21 Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 (edited) Ε κάτι βρωμαει εδώ. Εγώ με Cata + Franco + UC/UV + φωτεινότητα 20% + χωρίς τοποθεσίες + ελάχιστο 3G, βγάζω βαριά βαριά 5ωρο σήμερα.... Ααααα και χωρίς να αγγιξω ουτε ενα απο τα υπέροχα παιχνιδακια μου :Ρ Dream βλέποντας τα ποσοστά σου να μαντεψω οτι το 7ωρο ηταν με πολύ ελαφριά χρηση ε ? Ή φωτεινότητα στο αυτόματο , χρήση Facebook και διάβασμα τα email μου ότι ώρα έρχονταν. @maxairo Για να δούμε όλα κλειστά μόνο WiFi και 3G Πόσο θα μου βγάλει από περιέργεια.Φωτογραφία το βράδυ Edited January 19, 2014 by dream21 Παράθεση iPhone 15 Pro COSMOTE Gigamax Unlimited Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 με τον τελευταιο φρανκο,εχω πρωτο σε καταναλωση το android os.κανεις αλλος?δε νομιζω οτι καποια εφαρμογη την κανει τη ζημια,ειναι ολες εδω και μηνες,το ιδιο Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Τελευταιο έννοιες τον #33 (test δηλαδη) ή τον #32 ? Εγώ είχα μεγάλη κατανάλωση στο system σχεδόν με όλους, οποτε μου τη βάρεσε και εκανα μια εκ νέου εγκατάσταση της Cataclysm + Franco (32) και τώρα είμαι τέλεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dream21 Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 (edited) Ανοιχτά συνέχεια μόνο WiFi-location και από σήμα κινητής τηλεφωνίας 2G Rom cataclysm chaos kernel :D Edited January 19, 2014 by dream21 Παράθεση iPhone 15 Pro COSMOTE Gigamax Unlimited Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Τώρα ειλικρινά μας δουλεύεις? Γιατί αν δεν μας δουλεύεις πες λίγο ακριβως τι εχεις απο mods ρυθμίσεις και φλασάρω κι εγώ chaos :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephantas Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 μεσανατολικο το εχετε κανει το θεμα της μπαταριας.... χαρείτε ρε το κινητο και αφηστε τα χαζα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dream21 Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Τώρα ειλικρινά μας δουλεύεις? Γιατί αν δεν μας δουλεύεις πες λίγο ακριβως τι εχεις απο mods ρυθμίσεις και φλασάρω κι εγώ chaos :p Δεν δουλεύω κανένα και ούτε παίζω με Mods παρά μόνο με το NXtweaks app που είναι ενσωματομένο με τον kernel.Την ολη δουλειά τι κανει ο kernel απο μόνος του και το profile battery. Παράθεση iPhone 15 Pro COSMOTE Gigamax Unlimited Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntenteras Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Χαχαχα 12 ώρες ο Χριστός και η Παναγία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Πριν αλλάξεις ρομ δοκίμασε και εσύ με μόνιμα ανοικτή την οθόνη σε χαμηλή φωτεινότητα να δεις τι sot θα βγάλεις. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts