johnannis Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Μετα απο πολύ στεναχώρια ανακάλυψα οτι τη διάφορα την κανουν οι ρυθμίσεις στον κέρνελ. Μέχρι χθες είχα (στον faux) τις ρυθμίσεις που μου κάπνιζε γιατί νόμιζα οτι βοηθάνε στην μπαταρία μου. Όμως απο χθες άλλαξα και έβαλα τις προτεινόμενες ρυθμίσεις του προγραμματιστή. Λοιπον έχω 35% ακόμα και χρονο ανοιχτής οθόνης 4ω03λ ,αρα αναλογικά θα χτυπησω το εξάωρο (και χωρίς θυσίες,με την ίδια χρηση που έβγαζα 3μιση) ! Ζήτωωω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntenteras Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Πες μας τι ακριβώς ρυθμίσεις έκανες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Δες εδώ https://plus.google.com/app/basic/photos/+PaulReioux/album/5942672567054623633/5942672568805572978?cbp=4yy4tc30cj5n&sview=1&cid=5&soc-app=115&soc-platform=1&spath=/app/basic/stream/z12djhbqlpn4ijjzh04ccpd5eyjuhdr44ow0k Να σημειωσω οτι τελικά ξεπέρασαν τις 5 ώρες αλλά οχι 6 (φαντάζομαι επειδή δουκεψα λίγο και το recovery οποτε σκότωσα την μπαταρία χωρίς να καταγράφεται) πάντως είμαι υπερευχαριστημενος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephantas Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.xiam.snapdragon.app αυτο το εχει παρει κανεις χαμπαρι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.xiam.snapdragon.app αυτο το εχει παρει κανεις χαμπαρι; Μόλις το έβαλα να το δοκιμάσω από Περιέργεια. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.xiam.snapdragon.app αυτο το εχει παρει κανεις χαμπαρι; Ναι,υπάρχει καιρό τώρα,δεν ξέρω αν αυτή είναι η νέα εκδοσή,η άλλη πάντως σε πολλούς είχε δημιουργήσει θέμα. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.xiam.snapdragon.app αυτο το εχει παρει κανεις χαμπαρι; Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Εγώ το είχα εγκαταστήσει απο μια διαφήμιση. Δεν νομιζω οτι κανει τίποτα σπουδαίο, απλα παιζει με τα WiFi, συγχρονισμό, GPS κλπ Για μένα είναι βλακεία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 (edited) Υπάρχουν στο CandyShop ίσως(δεν είμαι σίγουρος) και στο SoftKeyZ root . θενκ γιου! edit: αυτα που ακουγονται για τον elemental,εχει οντως τοσο καλη μπαταρια? Edited January 6, 2014 by blade_ Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_asl Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Παιδια με ανοιχτη συνδεση δικτυου και γενικα ισως καποιο χαλαρο game με μουσικη στα ακουστικα για 2 (1+1) ωρες, και (ενδιαμεσα) ισως καποιο sms, κληση max 10' ποσες ωρες λετε να βγαλει? Σκεφτομαι να το αγορασω, απλα αν είναι να υπαρχει θεμα να βγαλει τη μερα μου πριν γυρισω σπιτι δεν αξιζει.. Λογικα θα παρω root rights οταν το παρω και λογικα θα περασω custom rom, οπως εχω κανει στο HTC Desire. Με αλλαγες Kernel δεν εχω ασχοληθει ακομη γενικα.. Αναφερω το παραπανω γιατι θα παιξει ρολο στην μπαταρια ισως.. :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntenteras Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Όπως τα λες είναι 1,5 ώρα οθόνη, άρα πιστεύω πολύ άνετα βγάζεις την μέρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_asl Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Όπως τα λες είναι 1,5 ώρα οθόνη, άρα πιστεύω πολύ άνετα βγάζεις την μέρα Οχι, ετσι οπως το υπολογιζω λογικα μιλαμε για 3ς ωρες οθονη..αρα τωρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Δοκιμάστε τον franko r30!!! Η Μπαταρία φαίνεται βράχος πραγματικός... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Οχι, ετσι οπως το υπολογιζω λογικα μιλαμε για 3ς ωρες οθονη..αρα τωρα? Με την χρήση που λες δεν νομίζω να έχεις κάποιο πρόβλημα . Αν δεις ότι έχεις πρόβλημά δοκιμάζεις με άλλον kernel ή και ενεργοποιώντας το ART ,αν και εγώ πιστεύω οτι θα την βγάζεις την ημέρα . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Με την χρήση που λες δεν νομίζω να έχεις κάποιο πρόβλημα . Αν δεις ότι έχεις πρόβλημά δοκιμάζεις με άλλον kernel ή και ενεργοποιώντας το ART ,αν και εγώ πιστεύω οτι θα την βγάζεις την ημέρα . Μιχάλη με το art τι ακριβώς πετυχαινεις φίλε... Δεν έχω ακόμα καταλάβει... Βασικά όταν το δοκίμασα είχα την εντύπωση ότι είχα καλύτερη ταχύτητα στο άνοιγμα τον εφαρμογών αλλά μέχρι εκεί... Στην μπαταρία δεν είδα ιδιαίτερα πράγματα αλλά δεν μπορώ να είμαι σίγουρος μιας και την επιλογή την κράτησα μόνο ένα 24ωρο... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Νικο,αυτα τα nav keys,που τα βρηκες? Συγγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση, αν δεν τα βρήκες, είναι στο συνημμένο. Επίσης έχω και δύο screenshots... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Μιχάλη με το art τι ακριβώς πετυχαινεις φίλε... Δεν έχω ακόμα καταλάβει... Βασικά όταν το δοκίμασα είχα την εντύπωση ότι είχα καλύτερη ταχύτητα στο άνοιγμα τον εφαρμογών αλλά μέχρι εκεί... Στην μπαταρία δεν είδα ιδιαίτερα πράγματα αλλά δεν μπορώ να είμαι σίγουρος μιας και την επιλογή την κράτησα μόνο ένα 24ωρο... To ART ειναι ακόμα σε πρώιμη φάση ,προσωπικά στο nexus 7 (2013) που το εχω ενεργοποιημένο συνέχεια βλέπω μεγάλη διάφορα στην μπαταρία ,το κακό ειναι ότι δεν είναι ολες οι εφαρμογές /mod συμβατά . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Κι εγώ χρησιμοποιώ ART από την δεύτερη κιόλας μέρα. Οπότε δεν μπορω να καταλάβω τη διάφορα. Πάντως προβλήματα συμβατότητας δεν είχα. Οκ παράτησαν το titanium αλλά σιγά τη θυσία, για μένα είναι εξέλιξη. Όμως ρε παιδιά η μπαταρία μου είναι χάλι μαύρο, ενω εχθές έπιασα σχεδόν 6ωρο σήμερα είχα μόλις 2μιση ώρες με την ίδια περιπου χρήση. Τώρα άλλαξα κέρνελ μπας κι έφταιγε το κέρνελ του faux Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Συγγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση, αν δεν τα βρήκες, είναι στο συνημμένο. Επίσης έχω και δύο screenshots... ευχαριστω!με φλας τα περασες η με καποια εφαρμογη? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 ευχαριστω!με φλας τα περασες η με καποια εφαρμογη? Υπεθεσα ότι έχεις custom ROM.. Αλλιώς θες root σίγουρα για να μονταρεις το systemui.apk... πρέπει να το ψάξεις λίγο, δεν ασχολήθηκα πολύ λόγω της rom που απλά φορτωνω την εικόνα που θέλω από τη σχετική ρύθμιση.. Είμαστε off topic όμως :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 (edited) ευχαριστω!με φλας τα περασες η με καποια εφαρμογη? Μέσω της εφαρμογής SoftkeyZ μπορείς. Έχει πολλά να επιλέξεις. Αλλάζω κάθε λίγες μέρες. Είναι επί πληρωμή αλλά αν βρεις το thread της στο xda έχει link και για free δοκιμαστική. Εννοείται ότι θέλει root. Επίσης, με το σημερινό update του Gravity Box, προστέθηκαν πολλά καλούδια μεταξύ των οποίων navigation ring customization, Gravity Box shortcuts και δυνατότητα όποτε ανοίγουμε ή κλείνουμε data να ανοίγει ή κλείνει το 3G. Πραγματικά ότι καλύτερο έχουμε δει στο Android τελευταία. Edit : τώρα είδα ότι είμαστε στο θέμα της μπαταρίας και όχι των τροποποιήσεων αλλά εντάξει, μικρό το κακό. :-P Edited January 7, 2014 by MaXAiRO Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Αρκετά ικανοποιημενος με την χρήση μου.. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 Σήμερα με άλλο φορτιστή είχα πάλι το εξής κουλό. Φορτίσε όλο το βράδυ μέχρι το 78% και μετά ζεματαγε. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 Δεν τα παει και άσχημα σήμερα... Google now ανοιχτό, locations on, συγχρονισμοι: δυο λογαριασμοι email, whatsapp, Facebook messenger και dropbox, η φωτεινότητα σταθερά κάπου στο 30%, WiFi μόνιμα ανοικτό και συνδεδεμένο στο 90% του χρόνου, το δίκτυο σταθερά 3G. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 Δεν τα παει και άσχημα σήμερα... Google now ανοιχτό, locations on, συγχρονισμοι: δυο λογαριασμοι email, whatsapp, Facebook messenger και dropbox, η φωτεινότητα σταθερά κάπου στο 30%, WiFi μόνιμα ανοικτό και συνδεδεμένο στο 90% του χρόνου, το δίκτυο σταθερά 3G. Στοκ είσαι??? Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 Στοκ είσαι??? Είμαι με stock rom (KOT49H) και kernel, έχω κάνει root, έχω περάσει CWM recovery και έχω φλασάρει dalvik και bionic patch. Χρησιμοποιώ dalvik runtime και η μόνη battery friendly επιλογή που έχω κάνει είναι η απενεργοποίηση του Goolgle+ Δεν έχω βάλει Greenify ή κάτι αντίστοιχο. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts