Jump to content

[Nexus 5 / 5X] Διαθεσιμότητα και αγορά

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα στην παρέα. Το σκέφτομαι και εγώ σοβαρά για την αγορά ενός n5 και συγκεκριμένα κόκκινο. Βλέπω από σκρούτζ το πρώτο που μου βγάζει είναι το mmplanet. Γνωρίζει κανείς αν είναι αξιόπιστο μαγαζί και θα μου παρέχει σχετικά πρόσφατο μοντέλο και ακουστικά; Όχι ότι με ενδιαφέρει και πολύ το τελευταίο, αλλά δεν θα έλεγα όχι σε επίσημα ακουστικά του n5.

Επίσης είναι κανείς γνώστης από ιταλικά sites παραγγελιών; Έχω βρει το techmania.it που έχει σε πολύ καλή τιμή τα nexus 5. Θα με ενδιέφερε να κάνω την αγορά από εκεί, εφόσον και τα έξοδα αποστολής είναι ανάλογα, επειδή βλέπω ότι δέχεται paypal. Οπότε εαν συμβεί κάτι να μπορώ να πάρω πίσω τα λεφτά μου.

δεν ειναι σιγουρο οτι τα ιταλικα στελνουν εκτος Ιταλιας,καλυτερα να ρωτησεις!

επισης μην αγορασεις απο κανενα Ιταλικο αν δεν δεχεται paypal.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

• Απαντήσεις 1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

δεν ειναι σιγουρο οτι τα ιταλικα στελνουν εκτος Ιταλιας,καλυτερα να ρωτησεις!

επισης μην αγορασεις απο κανενα Ιταλικο αν δεν δεχεται paypal.

Απ'ότι είδα για την αποστολή έχει επιλογή για πολλές χώρες. Μένει να ρωτήσω.

Καλημέρα, σκέφτομαι αγορά απο εδώ : http://www.kaizershop.gr/LG_Nexus_5_32GB_RED

Τίθεται κάποιο θέμα αξιοπιστίας ή συνεχίζω απροβλημάτιστα ?

Επίσης επειδή στο site δεν είδα κάπου πολιτικη DOA, φαντάζομαι ισχύει μια και πρόκειται πώληση εξ αποστάσεως ?

Καλημέρα, σκέφτομαι αγορά απο εδώ : http://www.kaizershop.gr/LG_Nexus_5_32GB_RED

Τίθεται κάποιο θέμα αξιοπιστίας ή συνεχίζω απροβλημάτιστα ?

Επίσης επειδή στο site δεν είδα κάπου πολιτική DOA, φαντάζομαι ισχύει μια και πρόκειται πώληση εξ αποστάσεως ?

Εγώ από εκεί το πήρα το συγκεκριμένο πριν 1 μηνά και δεν έχω κανένα πρόβλημα.Δίνει 7 μέρες DOA και στο ανοίγει επί τόπου να το δεις. Τούμπανο το 32αρι.

NEXUS 5 RED 32Gb - LG G4 BLACK LEATHER - NOKIA LUMIA 1520

Το χτύπησα από CityShop τελικά, που είδα γενικά καλές κριτικές.

Αν κ πιστεύω όλοι απ' έξω τα φέρνουν, οπότε αν είναι να σου τύχει, θα σου τύχει.

Το χτύπησα από CityShop τελικά, που είδα γενικά καλές κριτικές.

Αν κ πιστεύω όλοι απ' έξω τα φέρνουν, οπότε αν είναι να σου τύχει, θα σου τύχει.

Όντως είναι τη θα σου κάτσει.

Το 32αρι πήρες;

NEXUS 5 RED 32Gb - LG G4 BLACK LEATHER - NOKIA LUMIA 1520

Ναι, για 50 € διαφορά πιστεύω δεν αξίζει το 16άρι.

Και τελικά παραγγελία από το Kaizershop, μια και το CityShop δεν έχει διαθεσιμότητα.

Edited by mindfield

Παιδια η χαμηλοτερη τιμη απο ελληνικο καταστημα εχει 350€ περιπου.

Καμια χαμηλοτερη τιμη απο αγορα ιντερνετικη εξωτερικου?

Hyper82!

Παιδια η χαμηλοτερη τιμη απο ελληνικο καταστημα εχει 350€ περιπου.

Καμια χαμηλοτερη τιμη απο αγορα ιντερνετικη εξωτερικου?

Και φθηνότερο να το βρεις, θα πληρώσεις την διαφορά σε ταχυδρομικά έξοδα.

Με 290 το παίρνεις καινουριο είπαμε είναι φτηνά ποσο πιο κατω να το βρεις.

έχει σχεδόν την ίδια τιμή με το galaxy s4 mini

device nexus 5

rom purity 4.4.3

kernel code_blue r 172

Παιδιά έχει κανείς εμπειρία με το μαγαζί http://www.kaizer.gr ; Ρωτάω γιατί λέω να πάρω από εκεί το nexus αλλά βλέπω ότι υπάρχουν 3 μαγαζιά kaizer στην Αθήνα. Το www.kaizer.gr το www.kaizerstore.gr και το www.kaizershop.gr και αρκετά άτομα προτείνουν το kaizer αλά δεν ξέρω ποιο από τα 3 εννοούν.

απ όσο ξέρω ειναι τησ ιδια οικογενειασ εγώ το πήρα απο το shop δεν έχω να πω πολλά για εξηπηρετιση κλπ κλπ όταν ξέρεις τι θελεισ να αγορασεισ απλα μπαίνει ψωνιζεισ φεύγεις

device nexus 5

rom purity 4.4.3

kernel code_blue r 172

απ όσο ξέρω ειναι τησ ιδια οικογενειασ εγώ το πήρα απο το shop δεν έχω να πω πολλά για εξηπηρετιση κλπ κλπ όταν ξέρεις τι θελεισ να αγορασεισ απλα μπαίνει ψωνιζεισ φεύγεις

Το ότι μάλλον είναι οι ίδιοι από πίσω το είχα καταλάβει και εγώ από τις πληροφορίες εταιρίας που έχει η εκάστοτε σελίδα. Ρωτάω γιατί είμαι Ηράκλειο Κρήτης και δεν έχω ξαναπάρει συσκευή από σκρουτζομάγαζο.

Το ότι μάλλον είναι οι ίδιοι από πίσω το είχα καταλάβει και εγώ από τις πληροφορίες εταιρίας που έχει η εκάστοτε σελίδα. Ρωτάω γιατί είμαι Ηράκλειο Κρήτης και δεν έχω ξαναπάρει συσκευή από σκρουτζομάγαζο.

Και εγω Ηρακλειο μενω και πηρα απο kaizerstore την επομενη μερα ηρθε

Και εγω Ηρακλειο μενω και πηρα απο kaizerstore την επομενη μερα ηρθε

στην επικοινωνια μαζι τους ηταν ολα ενταξει; γιατι εγω εχω στείλει email και στα 3 και απαντήσεις δεν. οποτε από Δευτερα παει η αγορά του μιας και τετοια ωρα και τωρα να το παραγγειλω παλι δευτερα θα ερθει και αν αυριο δεν μου εχουν απαντησει θα παρω τηλεφωνο να μιλησω απευθειας μαζι τους

Ναι εγω που τους εστειλς 3 μαιλ και ενα τηλ μου απαντησαν!!!Κοιτα μπορει να προλαβεις αν παρεις τωρα να στο φερουν αυριο γτ και εγω αν θυμαμαι καλα απογευμα το παραγγειλα

Ναι εγω που τους εστειλς 3 μαιλ και ενα τηλ μου απαντησαν!!!Κοιτα μπορει να προλαβεις αν παρεις τωρα να στο φερουν αυριο γτ και εγω αν θυμαμαι καλα απογευμα το παραγγειλα

Να φαντασθείς ακόμα και στο στη σελίδα στο facebook έστειλα στο ένα μαγαζι από τα 3 και ενω το διάβασαν πάλι δεν μου απάντησαν. Ε εντάξει σιγά το πράμα,τι αύριο τι τη Δευτερα. Ευχαριστω.

Edited by alien2

Βασικα, στα σκρουντζομαγαζα ανεβηκε η τιμη του; Θυμαμαι οτι ξεκιναγε απο διακοσια κατι ευρω. Επισης μου κανει εντυπωση οτι δεν το βρισκω ουτε στο public. Υπαρχει θεμα στη διαθεσιμοτητα αυτη τη περιοδο;

Βασικα, στα σκρουντζομαγαζα ανεβηκε η τιμη του; Θυμαμαι οτι ξεκιναγε απο διακοσια κατι ευρω. Επισης μου κανει εντυπωση οτι δεν το βρισκω ουτε στο public. Υπαρχει θεμα στη διαθεσιμοτητα αυτη τη περιοδο;

200 κάτι ακριβως δεν ηταν....270κατι όμως ναι ηταν για ενα διάστημα

• 4 weeks later...

Ενδιαφερομαι για λευκο 32αρη αλλα βλεπω στο skroutz το εχει μονο ενα μαγαζι το οποιο δεν εχει και τις καλυτερες κριτικες.

Απο που αλλου μπορω να το παρω μεχρι 360-370?

Αν εχετε να προτεινετε και καποιο site απο αγγλια η ιταλια πχ ευπροσδεκτο.

• The title was changed to [Nexus 5 / 5X] Διαθεσιμότητα και αγορά