akis44 Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 (edited) Φίλε alextrela, επειδή τα έχω δεί και τα 3 χρώματα, το κόκκινο τα σπάει!!! Οπότε μιάς και το σκέφτεσαι θα στο πρότεινα. Βέβαια, γούστα είναι αυτά. Όσο για την εγγύηση, ξανά λέω δεν υπάρχει καμία δικαιολογία απο την LG να μην καλύψει όλα τα χρώματα στο 16αρι , τουλάχιστον σε πιθανά προβλήματα Hardware. Οπότε μη μασατε!! Edited April 13, 2014 by akis44 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 (edited) Η πρώτη μου σκέψη ήταν το κόκκινο,αλλα λόγω αλλοπρόσαλλης πολιτικής LG στο θέμα εγγύηση και δεύτερον ότι θα δυσκολευτω πολύ να το δώσω σε κανά δίμηνο πχ λόγω χρώματος εξιςου,για αυτό μάλλον μαύρο θα προτίμησω. Δεν πρόκειται η lg Hellas να φέρει εδώ ούτε το λευκό ούτε το κόκκινο και ούτε 32αρι,μην έχουμε αυταπάτες,άρα υποστήριξη και εγγύηση το ξεχνάμε. (εδώ με τα χίλια ζόρια έδωσα το 32αρι g2 μου,χωρίς εγγύηση στην ουσία από expansys) Αύριο θα τσεκαρω μαγαζιά διότι θέλω γαλλική έκδοση με τα ακουστικά. Edited April 13, 2014 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 Αύριο θα τσεκαρω μαγαζιά διότι θέλω γαλλική έκδοση με τα ακουστικά. Birdphone είναι η λύση :) Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 Birdphone είναι η λύση :) Δεν το έχουν διαθέσιμο σε μαύρο όμως,άρα θα ρίξω τηλεφωνήματα στα υπόλοιπα:p Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandr0s Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 επειδή μόλις πρόσφατα το πήρα, σε όποιον το σκέφτεται θα πω το εξής: πάρτο με τα χίλια! εξαιρετική συσκευή σε τιμή χώμα (για αυτό που ειναι). όσο για το χρώμα, μια λύση είναι και οι θήκες bumper της ίδιας της google. εντάξει, δίνουν όγκο αλλά έχεις αλλαγή χρώματος με μικρό κοστος Παράθεση Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 Εγω το πηρα προχθες απο galaxy store στα 291 σε κοκκινο χρωμα :D Οσοι το βλεπουν παθαινουν πλακα λεμε... 402 παρτιδα γαλλικο με ακουστικα στο κουτι:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Πήρα και εγώ σε μαύρο χρώμα σήμερα όπως έλεγα,ελεω ηλιθιότητας που διακατέχει την lg στο θέμα υποστήριξη. Τελευταία παρτίδα 403 ιταλικό. Επικράτησε η λογική έναντι του συναισθήματος μιας και το κόκκινο ήθελα που υπήρχαν 402 παρτίδα γαλλικά. Τέλος πάντων,το κινητό σε πρώτη φάση άψογο. Κάρτα sim αύριο θα βάλω. Nano sim παίρνει έτσι όχι micro sim? Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntenteras Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 micro sim παιρνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Καλημέρα παιδιά. Ψάχνω να αγοράσω ένα μαύρο 32άρι και βλέπω ότι στο σκρούτζ έχει μόνο άσπρα και κόκκινα. Τι γίνεται? 32άρια μαύρα δεν έρχονται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neof1z Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Μόλις ξανά-αγόρασα το 32GB σε Red από τον Kaizer στα 361 ευρώ.Το 16αρι θα το πάρει η ανιψιά μου.Ήμουνα μεταξύ του LG G2 αλλά δεν το βρήκα σε 32GB.Made in Korea είναι.Το part που το βλέπεις? Παράθεση NEXUS 5 RED 32Gb - LG G4 BLACK LEATHER - NOKIA LUMIA 1520 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris013 Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 (edited) καλησπερα ψαχνω να αγωρασω μαυρο 16αρι και σημερα που ηθελα να το παραγγειλω εχει εξαντληθει απο παντου! ξερει κανεις κανα καταστημα που να το πουλαει μεχρι 300 ευρω? αξιζει το ρισκο να το παρω σε αλλο χρωμα? Απο digital master το έχει πάρει κανείς? αμα είναι παρτιδα απο τα ελατωματικά και δεν είναι πρόσφατη τι γίνεται? Edited April 22, 2014 by haris013 Παράθεση Samsung Note 9 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 αν παρθει σε κοκκινο υπαρχει θεμα με εγγυηση? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lorgan21 Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 αν παρθει σε κοκκινο υπαρχει θεμα με εγγυηση? Μάλλον ναι... Με μαυρο 16αρι σίγουρα δεν έχεις πρόβλημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neof1z Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 αν παρθει σε κοκκινο υπαρχει θεμα με εγγυηση? Εγώ το πήρα από τον Kaizer 32αρι κόκκινο.Μου είπε ότι αν συμβεί κάτι της πρώτες 7 μέρες κάνει αντικατάσταση και μετά στην LG.Επώνυμο μαγαζί είναι και έχω κόψει τιμολόγιο.Δεν νομίζω να μην το φτιάχνουνε μιας και δεν έχει διαφορές από το 16αρι.Πέραν αυτού στο ανοίγει και επί τόπου να το δεις ότι δουλεύει. Παράθεση NEXUS 5 RED 32Gb - LG G4 BLACK LEATHER - NOKIA LUMIA 1520 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lorgan21 Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 Εγώ το πήρα από τον Kaizer 32αρι κόκκινο.Μου είπε ότι αν συμβεί κάτι της πρώτες 7 μέρες κάνει αντικατάσταση και μετά στην LG.Επώνυμο μαγαζί είναι και έχω κόψει τιμολόγιο.Δεν νομίζω να μην το φτιάχνουνε μιας και δεν έχει διαφορές από το 16αρι.Πέραν αυτού στο ανοίγει και επί τόπου να το δεις ότι δουλεύει. Μακαρι, αλλα δεν νομιζω πως ειναι τοσο απλα τα πραγματα...Εχει αναφερθει στο νημα απο καποιο παιδι πως πηρε τηλ στην Lg και του ειπαν πως εγγυηση εχουν μονο τα Ευρωπαικα,μαυρα κ 16αρια Ν5.. Καλυπτουν δλδ μονο(!!) αυτα που εισαγονται απο Lg Hellas... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Μακαρι, αλλα δεν νομιζω πως ειναι τοσο απλα τα πραγματα...Εχει αναφερθει στο νημα απο καποιο παιδι πως πηρε τηλ στην Lg και του ειπαν πως εγγυηση εχουν μονο τα Ευρωπαικα,μαυρα κ 16αρια Ν5.. Καλυπτουν δλδ μονο(!!) αυτα που εισαγονται απο Lg Hellas... Καλά και εγώ είχα πάρει και μου είχαν πει πως το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να έχεις το D821. Δεν μου ανέφεραν ούτε GB ούτε χρώμα ούτε τίποτα άλλο. Αν δεν σου κάτσει να το πας δεν ξέρεις σίγουρα. Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pificos Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 ?.........που θα βρω μαύρο 16αρι να το πάρω άμεσα???? Γιατί τέτοια έλλειψη? :( Παράθεση OnePlus 5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neof1z Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 ?.........που θα βρω μαύρο 16αρι να το πάρω άμεσα???? Γιατί τέτοια έλλειψη? :( Φίλε μου πάρε το κόκκινο (άποψη μου) και δεν θα το μετανιώσεις.Πήρα και ένα 16αρι της αδερφής χτες από τον Kaiser γιατί έπαθε πλάκα μόλις είδε το δικό μου.403 παρτίδα.Αν δεν σου αρέσει (που δεν νομίζω) κάντο μαύρο!!!!!!! Παράθεση NEXUS 5 RED 32Gb - LG G4 BLACK LEATHER - NOKIA LUMIA 1520 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pificos Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Φίλε μου πάρε το κόκκινο (άποψη μου) και δεν θα το μετανιώσεις.Πήρα και ένα 16αρι της αδερφής χτες από τον Kaiser γιατί έπαθε πλάκα μόλις είδε το δικό μου.403 παρτίδα.Αν δεν σου αρέσει (που δεν νομίζω) κάντο μαύρο!!!!!!! Κοίτα....είμαι επιφυλακτικός μόνο και μόνο για το θέμα της εγγύησης. Δεν θελω να μπλέκω με τέτοιου είδους αντιπαραθέσεις :!: Τι αντιπροσωπείας είναι από το Kaiser? Παράθεση OnePlus 5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neof1z Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Κοίτα....είμαι επιφυλακτικός μόνο και μόνο για το θέμα της εγγύησης. Δεν θελω να μπλέκω με τέτοιου είδους αντιπαραθέσεις :!: Τι αντιπροσωπείας είναι από το Kaiser? Δεν ξέρω.Πάντως στο ανοίγει επιτόπου να το δεις, δίνει DOA 7 μέρες και με διαβεβαίωσε ότι το φτιάχνει η LG.Όσο αναφορά για την εγγύηση έχω δώσει τηλεόραση πίσω μετά από 5 μήνες στην LG και μου δώσανε πίσω τα λεφτά μου (1300 ευρώ) στο ακέραιο.Μην ψαρώνετε όταν υπάρχουν φυσικά μαγαζιά επώνυμα!!!!!!!!. Και μη το γρουσουζεύεις ότι σώνει και καλά θα σου χαλάσει. Παράθεση NEXUS 5 RED 32Gb - LG G4 BLACK LEATHER - NOKIA LUMIA 1520 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TearDrop Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Δεν ξέρω.Πάντως στο ανοίγει επιτόπου να το δεις, δίνει DOA 7 μέρες και με διαβεβαίωσε ότι το φτιάχνει η LG.Όσο αναφορά για την εγγύηση έχω δώσει τηλεόραση πίσω μετά από 5 μήνες στην LG και μου δώσανε πίσω τα λεφτά μου (1300 ευρώ) στο ακέραιο.Μην ψαρώνετε όταν υπάρχουν φυσικά μαγαζιά επώνυμα!!!!!!!!. Και μη το γρουσουζεύεις ότι σώνει και καλά θα σου χαλάσει. To 32GB δεν το καλύπτει η Ελληνική αντιπροσωπεία, αυτό είναι ξεκάθαρο και 100% επιβεβαιωμένο. Το ότι το Kaizer είναι επώνυμο και αξιόπιστο δεν το αμφισβητεί κανείς, απλά σε περίπτωση που πάθει κάτι το κινητό θα το στείλουν προφανώς στην LG Γερμανίας-Γαλλίας κλπ ή από όπου το έχουν εισάγει. Και αν για κάποιο λόγο μετά από 1 χρόνο το kaizer κλείσει, ψάξε να βγάλεις άκρη... Παράθεση Ti na balw twra edw.. den kserw! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris4 Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Καλημέρα σας !!Μετά από διάβασμα 168 σελίδων αποφάσισα να πάω και εγώ στο nexus 5 από s4 !!Το θέμα είναι δεν βρίσκω πουθενά μάυρο 16αρι στο skroutz !!!Έχει κανείς καμία ιδέα ?ευχαριστώ εκ των προτέρων ----- προσθήκη μηνύματος 44 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- kinitomania ιταλικό 403 μαύρο χρώμα :) btw ρε παιδιά άνοιξε το μικρόφωνο 2 φορές σήμερα χωρίς να πω google now .απλά μίλαγα με έναν φίλο μου και σκαλώσαμε άσχημα! τι παίζει? :P πιο ακριβώς είναι το σίτε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pificos Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Καλημέρα σας !!Μετά από διάβασμα 168 σελίδων αποφάσισα να πάω και εγώ στο nexus 5 από s4 !!Το θέμα είναι δεν βρίσκω πουθενά μάυρο 16αρι στο skroutz !!!Έχει κανείς καμία ιδέα ?ευχαριστώ εκ των προτέρων ----- προσθήκη μηνύματος 44 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- πιο ακριβώς είναι το σίτε? Φίλε Στο ψάξιμο είμαι και εγω Το kinitomania με ενημέρωσε με mail ότι φέρνουν μέσα στην βδομαδα Αντίστοιχες ερωτήσεις έκανα σε kaizer και bird phone αλλά ακόμα δεν μου έχουν απαντησει Υπομονη Παράθεση OnePlus 5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris4 Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Φίλε Στο ψάξιμο είμαι και εγω Το kinitomania με ενημέρωσε με mail ότι φέρνουν μέσα στην βδομαδα Αντίστοιχες ερωτήσεις έκανα σε kaizer και bird phone αλλά ακόμα δεν μου έχουν απαντησει Υπομονη Το κινιτομανια μου ειπε αυριο να ξαναπαρω τηλ !Το bird θα φερει μεσα στην εβδομαδα και το kaizer δεν ξερει !!!Το phonegallery μου ειπε μονο κατοπην μπαραγγελιας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Παιδιά εμένα από κινητομανια το κινητό μέσα ήταν αναμμένο και σφραγισμένο χωρίς τα επίσημα αυτοκόλλητα. Δεν έδωσα σημασία γιατί δεν είδα κάποιο ελάττωμα. Προσοχή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts