Jump to content

[Nexus 5 / 5X] Διαθεσιμότητα και αγορά

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπέρα ...

μια ερώτηση παιδιά . το 5 αν το πάρω από σκουτζομάγαζο (Birdphone, kaizer κτπ ) θα έχει μέσα Ελληνικά ? μενού και γραφή.

ρωτάω γιατί μόνο το public και η Wind έχω δει να διαφημίζουν και καλά Ελληνικό και μου έκανε εντύπωση :blink:

Εννοείται πως θα έχει φίλε. Μη χαρίσεις τα 80 ευρώ διαφοράς στα public ;)

:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

• Απαντήσεις 1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

σε ευχαριστώ φίλε μου.

δεν έχω καμία διάθεση να δώσω 80 ευρώ παρά πάνω ....

Βασικά είμαι κάτοχος S3 αλλά η μανία αλλαγής με έχει πιάσει ... μου την έχει σπάσει και η Samsung με τις αναβαθμίσεις και τα σχετικά και θα ήθελα να πάω σε ένα Pure android σύστημα ... πιστεύω πως το N5 θα με καλύψει ... :happy:

Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something.

Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας.

Μόλις το παρήγγειλα σε κόκκινο έτσι για να ξεφύγουμε λίγο απο τη μαυρίλα.

Άντε μεγειά μου:)

Έχω μπερδευτεί. Το κόκκινο 16άρι έχει εγγύηση τελικα ή όχι?

Άντε μεγειά σου! :)

Από που και πόσο αν επιτρέπεται?

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Απο phonegallery.gr στα 320€ με τα μεταφορικά και αντικαταβολή.

Δεν έχω ξαναγοράσει απο εκεί, εύχομαι να πάνε όλα καλά.

@amanwithaplan

Για την εγγύηση δεν ξέρω...λογικά εφόσον είναι EU γιατί να μην έχει;

Καλό μεσημέρι σε όλους.

Έχει κάποιος να προτείνει ένα κατάστημα με λογική τιμή του Ν5 στο οποίο να μπορούν να βάλουν screen protector αλλά και να υπάρχει μια ποικιλία σε θήκες για παράδειγμα;

Καλό μεσημέρι σε όλους.

Έχει κάποιος να προτείνει ένα κατάστημα με λογική τιμή του Ν5 στο οποίο να μπορούν να βάλουν screen protector αλλά και να υπάρχει μια ποικιλία σε θήκες για παράδειγμα;

Δοκίμασε το extreme mobile. Είναι από τα μαγαζιά που έχουν αρκετούς ικανοποιημένους πελάτες εδώ μέσα.

Κώστας

Περιμένουμε καλες φωτογραφιες όταν το παραλάβεις γιατί το σκέφτομαι κι εγώ το κόκκινο πολύ. Περισσότερο μου αρεσει για το μπροστινό μέρος που κανει αυτή την αντίθεση.

Samsung Galaxy S20 FE 5G:)

«Οι πιο σκοτεινές γωνιές στην Κόλαση είναι φυλαγμένες για εκείνους που διατηρούν την ουδετερότητά τους σε εποχές ηθικής κρισης». - Dante Alighieri

παιδια με θεμα εγγυησης απο kaizer και αλλα τετοια καταστηματα που λογικα τα εχουν εισαγει μονοι τους τι γινεται τα υποστιριζει η ελληνικη αντιπροσωπεια?μιλαω παντα για 16αρι.
Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

παιδια με θεμα εγγυησης απο kaizer και αλλα τετοια καταστηματα που λογικα τα εχουν εισαγει μονοι τους τι γινεται τα υποστιριζει η ελληνικη αντιπροσωπεια?μιλαω παντα για 16αρι.

Έχεις εγγύηση 2 χρόνια :) Απλα να είμαι ευρωπαϊκό!!

ωραια οποτε εγγυηση η οποια ισχυει στην ελληνικη αντιπροσωπεια ετσι?αν ειναι το d821 ειναι ευρωπαικο σωστα?
Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

ωραια οποτε εγγυηση η οποια ισχυει στην ελληνικη αντιπροσωπεια ετσι?αν ειναι το d821 ειναι ευρωπαικο σωστα?

Ακριβώς :)

Κ μενα αυτο το κοκκινο χρωμα μου εχει παρει το μυαλο..Το σκεφτομαι πολυ σοβαρα:what:

Το δικό μου κοκκινάκι ταξιδεύει ήδη. Βέβαια δεν κρύβω οτι έχω αρχίσει και αγχώνομαι μήπως το βαρεθώ καθώς είναι πολύ κραυγαλέο. Αλλά η αντίθεση που κάνει στο μπροστινό μέρος είναι φοβερή. Αύριο που θα το έχω στα χέρια μου θα φανεί!!

Έχεις εγγύηση 2 χρόνια :) Απλα να είμαι ευρωπαϊκό!!

Εχεις ρωτήσει την αντιπροσωπεία εδώ? Γιατί νομιζω οτι μονο το μαυρο 16gb καλύπτει , αφού αυτό εισάγεται επίσημα . Εκτός και αν κάνω λάθος :X

OnePlus 5t

Εχεις ρωτήσει την αντιπροσωπεία εδώ? Γιατί νομιζω οτι μονο το μαυρο 16gb καλύπτει , αφού αυτό εισάγεται επίσημα . Εκτός και αν κάνω λάθος :X

Και εγώ αυτό νομίζω παιδιά...

Κώστας

Το κόκκινο 16άρι καλύπτεται επίσημα από την ελληνική αντιπροσωπία ή πρέπει να το στείλεις έξω εάν χρειαστεί?

Όλα πλην του μαύρου πάνε πίσω στην χώρα προέλευσης...

Τουλάχιστον για γέλια!!!

:lol:

Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3

Παρελήφθει χθες και το δικό μου το κοκκινάκι.

Παρτίδα 402 και προς μεγάλη μου έκπληξη η συσκευή είναι Γαλλική που σημαίνει οτι έχει μέσα και ακουστικά!

Το τηλέφωνο σφαιράτο, lag ούτε για δείγμα άλλωστε ήταν ενας απο τους λόγους επιλογής. Ποιότητα κατασκευής που εντυπωσιάζει, η πλάτη έχει αυτό το πλαστικό τύπου γόμας το οποίο είναι έρωτας και φυσικά ακόμη ενας λόγος που δεν επιλέχτηκε το LG G2.

Για εμένα που έρχομαι απο Amoled ομολογώ οτι το σοκ της lcd ήταν μεγάλο με τα σαφώς πιο ξεθωριασμένα χρώματα αλλά είναι κάτι το οποίο ήδη έχω συνηθήσει.

Επίσης κάτι αλλο που δεν μου άρεσε είναι ένα ελαφρυ φύσημα στο ακουστικό κατα τη διάρκεια μιας κλήσης, δεν με πολυπειράζει άλλωστε δεν τηλεφωνώ συχνά ευελπιστώ να μην έχουν χρησιμοποιήσει φθηνά υλικά και να διορθωθεί με κάποιο update.

Ένα άγχος που υπήρχε για το πως θα το παρουσιάσω στο σπίτι χωρίς να πέσει παντόφλα απο τη σύζυγο ξεπεράστηκε με το που έγινε το unboxing. Το ερωτεύτηκε και μάλιστα ζητάει να της πάρω ίδιο. :lol:

Τί να το κάνεις το smartphone μάναμ εσύ μόνο κλήσεις και sms χρησιμοποιείς :lol:

Κάποιος συμφορουμίτης είχε αναφέρει οτι πρόκειται για αγχολυτική συσκευή. Ε λοιπόν ναι, αυτό είναι, γι αυτό αγοράστηκε άλλωστε. Όποιος έχει βαρεθεί να ασχολείται με custom roms και θέλει κάτι να κάνει τη δουλειά του out of the box και να είναι και up to date νομίζω οτι η συσκευή είναι μονόδρομος.

Αυτά τα ολίγα και εδω θα είμαστε να τα λέμε.:)

Edited by sotisdiv

Παιδιά ετοιμάζομαι κι εγώ να μπω στην παρέα σας.

(Μόλις πούλησα το HTC ONΕ που είχα)

Ήθελα να ρωτήσω, από τα σκρουτζομάγαζα πήρε κάποιος πρόσφατα τη συσκευή για να προτείνει μαγαζί που να διαθέτει τελευταίες παρτίδες (401, 402) ;

Παιδιά ετοιμάζομαι κι εγώ να μπω στην παρέα σας.

(Μόλις πούλησα το HTC ONΕ που είχα)

Ήθελα να ρωτήσω, από τα σκρουτζομάγαζα πήρε κάποιος πρόσφατα τη συσκευή για να προτείνει μαγαζί που να διαθέτει τελευταίες παρτίδες (401, 402) ;

Birdphone 402 πριν καμιά βδομάδα :)

Birdphone 402 πριν καμιά βδομάδα :)

Ευχαριστώ πολύ. Αυτούς έπαιρνα τώρα, αλλά δε λειτουργεί το τηλεφωνικό κέντρο Σάββατο.

kinitomania και kaizerstore 402 επίσης (από τηλεφωνική ενημέρωση).

Υπάρχει κάτι που πρέπει να αποφύγω από αυτά τα μαγαζιά;

Θέλω να πω DOA καλύπτουν και είναι ευρωπαικής προέλευσης, οπότε είμαστε καλυμένοι, σωστά;

Edited by spdrosin

Ευχαριστώ πολύ. Αυτούς έπαιρνα τώρα, αλλά δε λειτουργεί το τηλεφωνικό κέντρο Σάββατο.

kinitomania και kaizerstore 402 επίσης (από τηλεφωνική ενημέρωση).

Υπάρχει κάτι που πρέπει να αποφύγω από αυτά τα μαγαζία;

Θέλω να πω DOA καλύπτουν και είναι ευρωπαικής προέλευσης, οπότε είμαστε καλυμένοι, σωστά;

Από kinitomania έχει τύχει να έρθει κινητό αναμμένο μέσα στην συσκευασία, και σφραγισμένο όχι με την επίσημη ταινία ασφαλείας αλλά με άλλο αυτοκόλλητο.

• The title was changed to [Nexus 5 / 5X] Διαθεσιμότητα και αγορά