tsavman Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Εγώ το πρόβλημα που έχω δοκιμάζοντας custom kernels είναι ότι δεν ξέρω πως να τους σετάρω όσο πιο κοντά γίνεται σε σχέση με τον stock. Θέλω πχ να ενεργοποιήσω D2TW χωρίς να πειράξω άλλες παραμέτρους, αλλά έχω την εντύπωση ότι βάζοντας κάποια εφαρμογή ελέγχου του kernel (αναγκαστικά), αλλάζουν πολλά πράγματα από πίσω. Καλό θα ήταν κάθε kernel να πηγαίνει με τη δική του εφαρμογή ρύθμισης, όπως ο semaphore στο Ν4, και όχι όλες με το Trickster που τα κάνει μαντάρα. Υπάρχει κάτι τέτοιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandr0s Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Δεν ξέρω πότε θα βγει παραέξω αλλά ο STS είναι υπέροχος, πιο smooth απο στοκ και λένε για πολύ καλή μπαταρία (δεν έβγαλα συμπεράσματα ακόμα). Επειδή προφανώς δεν τον γνωρίζετε ο STS είναι ο ενσωματωμένος κέρνελ της Paranoid SaberDroid (AOSPAL) που σας έχω πρήξει τόσες μέρες :p υπάρχει ξεχωριστός ή μόνο με τη συγκεκριμένη rom; έκανα ένα search στο xda αλλα δε το βρήκα- εκτός αν μου διεφυγε Παράθεση Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Έχω μία απορία που ελπίζω να μου την λύσουν οι πιο έμπειροι.:) Αν έχω περασμένο έναν kernel, π.χ. ElementalX και βγει νεότερη έκδοση αυτού, μπορώ να την περάσω κατευθείαν ή πρέπει πάλι να βάλω stock rom και μετά πάλι τον νέο kernel? Επίσης αν ξέρετε σε stock rom να επιλέξω "Use current ramdisk" ή "use stock ramdisk"? Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Εγώ το πρόβλημα που έχω δοκιμάζοντας custom kernels είναι ότι δεν ξέρω πως να τους σετάρω όσο πιο κοντά γίνεται σε σχέση με τον stock. Θέλω πχ να ενεργοποιήσω D2TW χωρίς να πειράξω άλλες παραμέτρους, αλλά έχω την εντύπωση ότι βάζοντας κάποια εφαρμογή ελέγχου του kernel (αναγκαστικά), αλλάζουν πολλά πράγματα από πίσω. Καλό θα ήταν κάθε kernel να πηγαίνει με τη δική του εφαρμογή ρύθμισης, όπως ο semaphore στο Ν4, και όχι όλες με το Trickster που τα κάνει μαντάρα. Υπάρχει κάτι τέτοιο; Το D2WAKE ξεζουμιζει στην κυριολεξία την μπαταρία,και αυτό γίνεται δυστιχως μονο στο nexus 5 στις αλλες συσκευές εχει ελάχιστο drain... Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Εγώ το πρόβλημα που έχω δοκιμάζοντας custom kernels είναι ότι δεν ξέρω πως να τους σετάρω όσο πιο κοντά γίνεται σε σχέση με τον stock. Θέλω πχ να ενεργοποιήσω D2TW χωρίς να πειράξω άλλες παραμέτρους, αλλά έχω την εντύπωση ότι βάζοντας κάποια εφαρμογή ελέγχου του kernel (αναγκαστικά), αλλάζουν πολλά πράγματα από πίσω. Καλό θα ήταν κάθε kernel να πηγαίνει με τη δική του εφαρμογή ρύθμισης, όπως ο semaphore στο Ν4, και όχι όλες με το Trickster που τα κάνει μαντάρα. Υπάρχει κάτι τέτοιο; Βάζοντας κάποιο kernel control δεν πειράζει κάτι εκτός απο αυτά που θελεις εσύ ,αλλά μπορείς να δοκιμάσεις και αυτο . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainMorgan Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Εν αναμονή της 4.4.3 λοιπόν και μετά από 1 μήνα φλασαρισμάτων 25+ rom και όλων των διαθέσιμων kernel, απλά παραθέτω τις προσωπικές μου επιλογές στηριγμένες στα δικά μου γούστα και ανάγκες. Γενικά δεν ενδιαφέρομαι τόσο για "φρουφρου και αρώματα" και 100δες επιλογές αλλά κυρίως για σταθερότητα, επιδόσεις,μπαταρία και 3-4 πράγματα που εμένα μου είναι χρήσιμα. Αυτή τη στιγμή στο Ν5 μου μέσω Multirom κάθονται 3 rom. 1) Kangakat+Gravity, με stock kernel, και μόνο mod για τον ήχο, ως σταθερό σημείο αναφοράς και συγκρίσεων. 2) Purity + Purified kernel ως εξαιρετική επιλογή ισορροπίας. Οκ, θα ήθελα 1-2 πραγματάκια παραπάνω ως επιλογές αλλά δε σκοτώνομαι κιόλας. Σταθερότητα χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις, το customization που χρειάζομαι και ένας άριστος kernel. ( όσοι είσαστε aosp based μπορείτε να τον δοκιμάσετε, ειλικρινά μιλάμε για έναν σοβαρό και φιλικό developer με ένα από τα καλύτερα και απολύτως ενημερωμένα OP στο xda. ) 3) LiquidSmooth με τον ενσωματωμένο kernel. " Ολοκληρωμένη " δουλειά από πλευράς επιλογών και optimization σε σημείο αηδίας. Το μόνο "κακό" είναι ότι επειδή πολλά πράγματα γίνονται port, δεν είναι τόσο σταθερή πάντα η κάθε έκδοση που ανεβαίνει. Μικρό το κακό, απλά πρέπει να παρακολουθεί κάποιος το θέμα στο xda, χωρίς να φλασάρει απευθείας το κάθε update, εξάλλου τα όποια προβλήματα συνήθως αντιμετωπίζονται μέσα σε 1-2 μέρες. Η έκδοση πάντως στις 6/4 είναι αναμφίβολα διαμάντι. ( Τη χθεσινή στις 14/4 δεν έχω προλάβει να τη δω ). Από εκεί και πέρα υπό στενή παρακολούθηση : SinLessROM ( stock+gravity ) με τον ενσωματωμένο kernel του NIN, ειλικρινά δε ξέρω τι tweaks κάνουν οι τύποι αλλά κάθε φορά που τη δοκιμάζω, το Ν5 αποκτά τουρμπίνες...:p Προσπάθησα εχθες να βάλω trinity kernel πανω απο τον franco σε carbon rom (κανοντας όλα τα wipes) αλλά δεν επεξε. Έφαγα bootloop. Μήπως πρεπει να απεγκαταστησω την εφαρμογή του? Το μονο που έχω πειράξει απο την εφαρμογή του franco είναι τα χρώματα. Όταν αλλάζουμε kernel ( ειδικά σε περιπτώσεις με τροποποιημένο ramdisk ) κάνουμε πρώτα ένα dirty flash τη rom ώστε να γυρίσουμε στον stock/default της rom και μετά φλασάρουμε το νέο kernel. Εννοείται ότι έχουμε απενεργοποιήσει και όποιες " set on boot " επιλογές από εφαρμογές ελέγχου kernel. Αυτή είναι η ολοκληρωμένη μέθοδος. Εναλλακτικά φλασάρεις πρώτα μόνο τον kernel της rom σου αν τον έχεις και μετά το νέο custom που θες να δοκιμάσεις, αν και πολλές φορές αυτή η μέθοδος δεν είναι η καλύτερη. Ποτέ μα ποτέ δεν φλασάρουμε τον ένα kernel πάνω στον άλλο! Εννοείται επίσης ότι δε παίζουν πάντα απροβλημάτιστα όλες οι εκδόσεις/updates του εκάστοτε kernel με την οποιαδήποτε rom, ανεξάρτητα από AOSP ή CAF εννοώ. Με τις τελευταίες πχ εκδόσεις του franco, γίνεται τρελό πανηγύρι από προβλήματα, από ότι είδα στο xda. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Captain τη Paranoid SaberDroid την είχες δοκιμάσει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainMorgan Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Captain τη Paranoid SaberDroid την είχες δοκιμάσει ? Μόνο που έχει το Paranoid μπροστά μου φτάνει...λολ Έλα πλάκα κάνω, οκ δεν είμαι και πολύ φίλος των PA/PA based αλλά αυτή καλή είναι. Απλά δε μπορώ να παρακολουθώ rom ή kernel που το OP αφήνεται στο έλεος του θεού. Είναι δυνατόν τα download links να μην είναι ενημερωμένα σωστά και να πρέπει να ψάχνει κάποιος τις τελευταίες σελίδες ενός thread για να βρει από που θα κατεβάσει?! Τα ίδια για να ενημερωθεί για τα changelogs. Δε ξέρω τι συμβαίνει σήμερα, αλλά 2 φορές τις προηγούμενες εβδομάδες καθόμουν και παιδευόμουν τι θα κατεβάσω από που και τι διαφορές έχει... ( Ενημερωτικά για τη Liquid επειδή σήμερα έγινε μια αλλαγή στον mod του θέματος στο xda , όλο το OP βρίσκεται υπό αναδιαμόρφωση ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsavman Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Το D2WAKE ξεζουμιζει στην κυριολεξία την μπαταρία,και αυτό γίνεται δυστιχως μονο στο nexus 5 στις αλλες συσκευές εχει ελάχιστο drain... Στο N4 δεν είχα παρατηρήσει καθόλου drain λόγω του ενεργού συνεχώς digitizer. Βάζοντας κάποιο kernel control δεν πειράζει κάτι εκτός απο αυτά που θελεις εσύ ,αλλά μπορείς να δοκιμάσεις και αυτο . Από ό,τι βλέπω, παίζει με franco αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Από εκεί και πέρα υπό στενή παρακολούθηση : SinLessROM ( stock+gravity ) με τον ενσωματωμένο kernel του NIN, ειλικρινά δε ξέρω τι tweaks κάνουν οι τύποι αλλά κάθε φορά που τη δοκιμάζω, το Ν5 αποκτά τουρμπίνες...:p Η SinLessROM δεν ειναι μονο για nexus 7??? εχεις λινκ που ειναι για το nexus 5 ; Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainMorgan Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Η SinLessROM δεν ειναι μονο για nexus 7??? εχεις λινκ που ειναι για το nexus 5 ; [APR 12][Team Nocturnal] SinLessROM v1.4.1 | | 4.4.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 2) Purity + Purified kernel ως εξαιρετική επιλογή ισορροπίας. Οκ, θα ήθελα 1-2 πραγματάκια παραπάνω ως επιλογές αλλά δε σκοτώνομαι κιόλας. Σταθερότητα χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις, το customization που χρειάζομαι και ένας άριστος kernel. ( όσοι είσαστε aosp based μπορείτε να τον δοκιμάσετε, ειλικρινά μιλάμε για έναν σοβαρό και φιλικό developer με ένα από τα καλύτερα και απολύτως ενημερωμένα OP στο xda. ) Το σκεφτομαι κι εγω αυτο το combo. Δεν εχω ξαναφλασαρει custom rom, kernel και το σκεφτομαι. Δε θελω παρα πολλα μπιχλιμπιδια. Σταθεροτητα, επιδοσεις και μπαταρια. Ο, τι μου δινει στοκ η συσκευη αλλα με καποιες βελτιωσεις σε αποδοση και μπαταρια. Μετραει η purity/purified; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandr0s Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Εν αναμονή της 4.4.3 λοιπόν και μετά από 1 μήνα φλασαρισμάτων 25+ rom και όλων των διαθέσιμων kernel, απλά παραθέτω τις προσωπικές μου επιλογές στηριγμένες στα δικά μου γούστα και ανάγκες. Γενικά δεν ενδιαφέρομαι τόσο για "φρουφρου και αρώματα" και 100δες επιλογές αλλά κυρίως για σταθερότητα, επιδόσεις,μπαταρία και 3-4 πράγματα που εμένα μου είναι χρήσιμα. Αυτή τη στιγμή στο Ν5 μου μέσω Multirom κάθονται 3 rom. 1) Kangakat+Gravity, με stock kernel, και μόνο mod για τον ήχο, ως σταθερό σημείο αναφοράς και συγκρίσεων. 2) Purity + Purified kernel ως εξαιρετική επιλογή ισορροπίας. Οκ, θα ήθελα 1-2 πραγματάκια παραπάνω ως επιλογές αλλά δε σκοτώνομαι κιόλας. Σταθερότητα χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις, το customization που χρειάζομαι και ένας άριστος kernel. ( όσοι είσαστε aosp based μπορείτε να τον δοκιμάσετε, ειλικρινά μιλάμε για έναν σοβαρό και φιλικό developer με ένα από τα καλύτερα και απολύτως ενημερωμένα OP στο xda. ) [....] Πριν λίγες ώρες βγήκε η καινούργια Kangakat, και είμαι σε δίλημμα για daily driver, με βασικούς γνώμονες smoothness και μπαταρία: αυτήν, ή purity με purified r66; Έχεις άποψη καπετάνιε; Φυσικά όλοι ειμαστε εν αναμονή των βασισμένων στην 4.4.3 που θα αρχίσουν να εμφανίζονται, αλλά λέω για τώρα.... Παράθεση Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Captain μήπως ξέρεις ποια είναι η διάφορα αναμεσα σε "Use current ramdisk" και "use stock ramdisk" όταν κάνουμε install τον ElementalX; Η stock είναι όπως η "μαμά" και αρα πιο safe; Για τον ElementalX καμια άποψη σε συνδυασμό με stock ROM; Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Οποτε αφου θα βγει νεο firmware τωρα δε λεει φανταζομαι να βαλω πρωτη φορα custom rom και να περιμενω λιγο. Το λεω γιατι 2 φορες full wipe και στησιμο απο την αρχη δεν την παλευω. Ισχυει πως οταν αλλαζεις firmware πιο καλα ειναι να μη περνας back up απο προηγουμενο firmware, σωστα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxudromos Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 καλησπερα σας , διαβασα πολλα ποστ αλλα οχι ολα γιατι δεν μου φτανει ο χρονος. το ερωτημα μου ειναι το εξης: υπαρχει μια ρομ που να ειναι ολοκληρωμενη και να μην χρειαζεται να βαζουμε ξεχωριστους κερνελ και να φλασαρουμε ολα τα βασικα ξεχωριστα? δηλαδη να ειναι σφαιρα , να μην πινει την μπαταρια και να εχει και 2-3 βασικες μοντες που να διευκολεινουν την ζωη μας... βολικο 8α ηταν να ειχε και ota update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 καλησπερα σας , διαβασα πολλα ποστ αλλα οχι ολα γιατι δεν μου φτανει ο χρονος. το ερωτημα μου ειναι το εξης: υπαρχει μια ρομ που να ειναι ολοκληρωμενη και να μην χρειαζεται να βαζουμε ξεχωριστους κερνελ και να φλασαρουμε ολα τα βασικα ξεχωριστα? δηλαδη να ειναι σφαιρα , να μην πινει την μπαταρια και να εχει και 2-3 βασικες μοντες που να διευκολεινουν την ζωη μας... βολικο 8α ηταν να ειχε και ota update. Καλη ερωτηση για να πουν οι εμπειροτεροι. ;) Σ αυτη τη φαση ειμαι κι εγω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 (edited) [APR 12][Team Nocturnal] SinLessROM v1.4.1 | | 4.4.2 εγκατεστησα την sinless και εβαλα και το kernel tweaker για να δω πως ειναι η ρυθμισεις του kernel,ενω τις cpu ειναι στα ορια που πρεπει,τις gpu ειναι overclocking απο τα 450Mhz στα 533Mhz,ειναι safe αυτο??? Υ.Γ εχει δικιο ο captain Morgan ειναι οτι ποιο γρηγορο εχω δοκιμασει σε rom,ειναι σαν stock 4.4.2 με ελαχιστες τροποποιησεις κυριως στον kernel!!! Edited April 15, 2014 by souliar Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Όλες οι ρομ, εκτός από liquid, έχουν μια πολύ μικρή καθυστέρηση όταν πατάω το home button να βγω από κάποια εφαρμογή . Όχι σε όλες τις εφαρμογές, αλλά είναι αισθητό! Υπάρχει καμία λύση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Όλες οι ρομ, εκτός από liquid, έχουν μια πολύ μικρή καθυστέρηση όταν πατάω το home button να βγω από κάποια εφαρμογή . Όχι σε όλες τις εφαρμογές, αλλά είναι αισθητό! Υπάρχει καμία λύση; Δοκίμασε με ART. Κατι μου λέει ότι δεν θα υπάρχει αυτή η καθυστέρηση...:) Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Δοκίμασε με ART. Κατι μου λέει ότι δεν θα υπάρχει αυτή η καθυστέρηση...:) Σαν να έφτιαξε λίγο! Αισθητή η διαφορά προς το καλύτερο! Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainMorgan Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Δε θελω παρα πολλα μπιχλιμπιδια. Σταθεροτητα, επιδοσεις και μπαταρια. Μετραει η purity/purified; Για αυτό που θες, ναι είναι καλός συνδυασμός, χωρίς να λέω ότι είναι ο μόνος. Στο θέμα σταθερότητα η Purity είναι από τις κορυφαίες, o Purified είναι σε στάδιο ανάπτυξης αλλά είναι σε καλό επίπεδο, με τακτικά updates που λύνουν όποια θέματα προκύψουν. Πριν λίγες ώρες βγήκε η καινούργια Kangakat.....αυτήν, ή purity με purified r66; Έχεις άποψη καπετάνιε; Εξαρτάται τι θες. Η Kang ουσιαστικά δεν είναι custom, σκέτη stock είναι με λίγα tweaks και 1-2 addons, για το όποιο customization στηρίζεται στο gravity ( ενσωματωμένο ) . Captain μήπως ξέρεις ποια είναι η διάφορα αναμεσα σε "Use current ramdisk" και "use stock ramdisk" όταν κάνουμε install τον ElementalX; Η stock είναι όπως η "μαμά" και αρα πιο safe; Για τον ElementalX καμια άποψη σε συνδυασμό με stock ROM; Current είναι το τροποποιημένο από τον kernel, το stock είναι της rom, safe είναι μην ανησυχείς. ( Τέλος πάντων όσο safe είναι και το γενικότερο σκάλισμα που κάνουμε στο κινητό μας :p ) υπαρχει μια ρομ που να ειναι ολοκληρωμενη Καταλαβαίνεις ότι το "ολοκληρωμένη" είναι εντελώς υποκειμενικό θέμα ε? ;) Εγώ απλά ανέφερα τις επιλογές μου με βάση τα δικά μου κριτήρια. εγκατεστησα την sinless .....τις gpu ειναι overclocking απο τα 450Mhz στα 533Mhz,ειναι safe αυτο??? Υ.Γ εχει δικιο ο captain Morgan ειναι οτι ποιο γρηγορο εχω δοκιμασει σε rom,ειναι σαν stock 4.4.2 με ελαχιστες τροποποιησεις κυριως στον kernel!!! Καταρχάς, όσο δεν απενεργοποιείς το thermal throttling ασφαλές είναι. Αλλά μη είσαι και τόσο σίγουρος ότι επειδή λέει 533 ισχύει κιόλας...:cool: Άσε τι διαβάζει το kernel tweaker. Αν ψάξεις, θα προσέξεις ότι λίγοι kernel λένε ότι υποστηρίζουν oc στη gpu. Υπήρχε μια συζήτηση προ καιρού για το αν όντως γίνεται oc στη gpu του N5 ή αν είναι ψιλομούφα το όλο θέμα. Δε είμαι developer όμως οπότε εξειδικευμένη άποψη δε μπορώ να έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandr0s Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Για αυτό που θες, ναι είναι καλός συνδυασμός, χωρίς να λέω ότι είναι ο μόνος. Στο θέμα σταθερότητα η Purity είναι από τις κορυφαίες, o Purified είναι σε στάδιο ανάπτυξης αλλά είναι σε καλό επίπεδο, με τακτικά updates που λύνουν όποια θέματα προκύψουν. μήπως έχεις δοκιμάσει συνδυασμό purity με elementalx; Παράθεση Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainMorgan Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 (edited) μήπως έχεις δοκιμάσει συνδυασμό purity με elementalx; Να σου πω την αλήθεια όχι και δε νομίζω να το κάνω και στο άμεσο μέλλον, λογικά καλός συνδυασμός θα είναι, απλά προς το παρόν είμαι " ερωτευμένος " με τον developer του Purified :O Ο τύπος είναι καταπληκτικός, κοιτάζει άμεσα να λύσει όποιο θέμα προκύπτει, δε δέχεται καν donations γιατί κάνει απλά το κέφι του και το μοιράζεται με όλους. Έχει πάντα ενημερωμένο OP, changelogs και το κυριότερο : ήταν/είναι από τους συνεργάτες του developer της Purity στο θέμα kernel και εξακολουθεί να δουλεύει με βάση τη Purity ( όχι ότι δε κάνει ο kernel του για άλλες rom, αρκεί να είναι aosp ) Edited April 15, 2014 by CaptainMorgan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandr0s Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Να σου πω την αλήθεια όχι και δε νομίζω να το κάνω και στο άμεσο μέλλον, λογικά καλός συνδυασμός θα είναι, απλά προς το παρόν είμαι " ερωτευμένος " με τον developer του Purified :O Ο τύπος είναι καταπληκτικός, κοιτάζει άμεσα να λύσει όποιο θέμα προκύπτει, δε δέχεται καν donations γιατί κάνει απλά το κέφι του και το μοιράζεται με όλους. Έχει πάντα ενημερωμένο OP, changelogs και το κυριότερο : ήταν/είναι από τους συνεργάτες του developer της Purity στο θέμα kernel και εξακολουθεί να δουλεύει με βάση τη Purity ( όχι ότι δε κάνει ο kernel του για άλλες rom, αρκεί να είναι aosp ) αν αποφασίσει κανείς να αλλάξει kernel κρατώντας ίδια rom, αρκει ενα dirty flash του καινούργιου kernel χωρις wipes έτσι δεν είναι; Παράθεση Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts