Jump to content

[Nexus 5 / 5X] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φυσικά και πρέπει να κάνεις, μόνο σε update της ρομ δεν είναι αναγκαίο

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• Απαντήσεις 6,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Wipe φυσικά θα κάνεις. Έχει περάσει καιρός από την τελευταία φορά που πέρασα ρομ, αλλά πάντα μετά επανέφερα τις εφαρμογές μου με το titanium που φυσικά υπήρχε σαν φάκελος στο τηλέφωνο.

Έχετε δίκιο παιδιά, μπέρδεψα το wipe cache και system με το να διαγράψω τα files μου.

Όλοι έχουμε μαζευτεί παρέα για να δούμε ταινία σε κάποιο φιλικό σπίτι.Όλοι έχουμε βαρεθεί να μαλώνουμε για το ποια ταινία θα δούμε.Για αυτό δημιουργήσαμε το Buddy Movie Night Reviews ένα blog με reviews σφηνάκια.

http://buddymovienight.blogspot.gr/

Έβαλα ξανά chaos,έβαλα πρώτα stock έβγαλα τον franco και πέρασα τον chaos,μετά ένα wipe και ξεκίνησε.

Επέλεξα συχνότητα επεξεργαστή 1728 και battery profile.σωστός?

Κατά έναν παράξενο τρόπο όμως αν και πάτησα restore στα settings του nxt πριν το κάνω πρόσεξα ότι ήδη ήταν ρυθμισμένα όπως πριν.

Ελπίζω αυτή την φορά να μου δουλέψει σωστά γιατί μου έκανε θέματα με το bluetooth.

Άλλον kernel με καλή αυτονομία έχετε δοκιμάσει?γιατί ο franco ήταν απογοήτευση.

Προτιμούσα τον stock.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Παιδια με το root επηρεαζεται το ΟΤΑ;

From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible.

--Alvar Hanso--

Μόνο με το root όχι.

Όλοι έχουμε μαζευτεί παρέα για να δούμε ταινία σε κάποιο φιλικό σπίτι.Όλοι έχουμε βαρεθεί να μαλώνουμε για το ποια ταινία θα δούμε.Για αυτό δημιουργήσαμε το Buddy Movie Night Reviews ένα blog με reviews σφηνάκια.

http://buddymovienight.blogspot.gr/

Παιδια με το root επηρεαζεται το ΟΤΑ;

Όχι, όπως και το custom recovery. Όταν τελειώσει όμως η εγκατάσταση θα χάσεις το root και πρέπει να το κάνεις ξανά. Εκτός και αν έχεις την αγορασμένη έκδοση του superSU, που έχει ρύθμιση για να κρατάει το root.

Thanks.

Βλεπω οτι για να rootαρεις πρεπει πρωτα να ξεκλειδωσεις τον bootloader και γινεται wipe της συσκευης. Αλλος τροπος δεν υπαρχει; Να γινει σκετο root δηλαδη στα γρηγορα(στο Honor 2 που ειχα ηταν υποθεση1 λεπτου χωρις να χανεις δεδομενα κλπ).

From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible.

--Alvar Hanso--

Όχι, όπως και το custom recovery. Όταν τελειώσει όμως η εγκατάσταση θα χάσεις το root και πρέπει να το κάνεις ξανά. Εκτός και αν έχεις την αγορασμένη έκδοση του superSU, που έχει ρύθμιση για να κρατάει το root.

Ποια είναι η ρύθμισή ώστε να κρατάει το root μετά από την οποιαδήποτε αναβάθμιση?

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

τώρα παιδιά για να περάσω chaos kernel 9.2 μπαίνω σε recovery και φλασάρω έτσι?δεν νομίζω να χάσω τίποτα απο αυτά που έχω μέσα

model: nexus 5

android: AOSP 7.0

kernel : ElementaX -N5-2.04

Baseband : M8974A-2.0.50.2.21

Build number : LRX21O

George ναι όπως το πες. Απλα φλασάρεις

Thanks.

Βλεπω οτι για να rootαρεις πρεπει πρωτα να ξεκλειδωσεις τον bootloader και γινεται wipe της συσκευης. Αλλος τροπος δεν υπαρχει; Να γινει σκετο root δηλαδη στα γρηγορα(στο Honor 2 που ειχα ηταν υποθεση1 λεπτου χωρις να χανεις δεδομενα κλπ).

Όχι δυστυχώς πρέπει να τα χάσεις όλα. Αλλά πίστεψε με είναι θέμα χρόνου να το ξεκλειδώσεις οποτε κάντο μια ωρα αρχήτερα

George ναι όπως το πες. Απλα φλασάρεις

Όχι δυστυχώς πρέπει να τα χάσεις όλα. Αλλά πίστεψε με είναι θέμα χρόνου να το ξεκλειδώσεις οποτε κάντο μια ωρα αρχήτερα

john δεν θέλει ούτε Wipe Cache, Dalvik Cache from recovery ε?

εντάξει όλα οκ με τον κέρνελ το θέμα είναι όμως οτι όταν ανοίγω το nxtweaks μου βγάζει sorry no kernel support

γιατί???

εντάξει όλα οκ με τον κέρνελ το θέμα είναι όμως οτι όταν ανοίγω το nxtweaks μου βγάζει sorry no kernel support

γιατί???

Ναι κ εμένα έτσι λέει. Κάποιος που ξέρει παιδιά;;

Ναι κ εμένα έτσι λέει. Κάποιος που ξέρει παιδιά;;

όχι τίποτα άλλο απλά θέλω να το βάλω σε battery mode

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

απάντηση απο ένα τύπο στο xda devs.

Hi, I had the same error, download busybox, install the tools (it will say it is already installed, don't mind it), reinstall the kernel.

I did these steps and now it works.

όχι τίποτα άλλο απλά θέλω να το βάλω σε battery mode

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

απάντηση απο ένα τύπο στο xda devs.

Hi, I had the same error, download busybox, install the tools (it will say it is already installed, don't mind it), reinstall the kernel.

I did these steps and now it works.

Ωραίος δουλεψε

Ωραίος δουλεψε

ναι και μένα όλα οκ τώρα.αν και μου πετάει ένα error όταν ανοίγω το nxtweaks του στίλ an error occured αλλά δουλεύει κανονικά μετά.battery mode τώρα και να δω πως θα πάει

Οι CAF κέρνελ είναι για CAF Ρομ. Καφ είναι σίγουρα η CM και η aokp. Αλλες δεν γνωρίζω προς το παρόν. To CAF είναι το αντίθετο του aosp, δηλαδή των Ρομ που βασίζονται στον κωδικα που χρησιμοποιει και η μαμά

ποιον Launcher προτεινετε να βαλω....???

βασικα θελω να βγαλω το google bar που ειναι στην αρχικη οθονη αλλα δεν θελω να βαλω καποια ROM ακομα...

τι γινεται με αυτο το θεμα???

Lg Nexus 5

htc evo 3D

htc wildfire s

βασικα θελω να βγαλω το google bar που ειναι στην αρχικη οθονη αλλα δεν θελω να βαλω καποια ROM ακομα...

Δοκίμασασε τον Holo hd launcher που έχει ίδια απεικόνιση με τον stock και είναι πολύ απλός στη παραμετροποιηση.. Εγώ αυτόν έχω από το s3 που είχα.

''Samsung Galaxy S7 Edge''

''Ipad mini 2''

Θα πάρεις περισσότερες απαντήσεις στο σωστό θέμα Android - Εφαρμογές: Launchers

Samsung galaxy s21+

Ερώτηση: με toolkit μπορω να περάσω custom recovery. Έχω unlocked bootloader και root.

-Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell.

-οκ, δεν θα το ξανακανω !!!

Ερώτηση: με toolkit μπορω να περάσω custom recovery. Έχω unlocked bootloader και root.

Κατέβασε το flashify και τη recovery που θες σε .img και φλασαρε τη.

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

• The title was changed to [Nexus 5 / 5X] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)