nickgiat Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Παιδες καλημερα..sorry για το ασχετο μιας κ εχουμε επικεντρωθει στο L... εχω slimkat k χθες περασα elementalx kernel..κ τωρα κ με τoν stock της slimkat ειχα θεμα με τη φωτογραφικη...ενα 60-70% δεν μπαινει στην εφαρμογη κ μου πεταει σφαλμα..εκτος απο τους ηχους που ανεφερα σε προηγουμενο post..τι στο καλο να φταιει επιτελους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Καμιά επανεκκίνηση κάνεις στη συσκευή; Τί gapps έβαλες με την slim; Πάντως η φωτογραφική έχει κάποια θεματάκια με την kit Kat. Έχει αναφερθεί πολλές φορές κι εδώ αν έχεις διαβάσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickgiat Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Καμιά επανεκκίνηση κάνεις στη συσκευή; Τί gapps έβαλες με την slim; Πάντως η φωτογραφική έχει κάποια θεματάκια με την kit Kat. Έχει αναφερθεί πολλές φορές κι εδώ αν έχεις διαβάσει. δεν ειχα θεμα με την stock rom ομως...με το που περασα slim το απεκτησα..την Slim-hammerhead-4.4.4.build.8.0-OFFICIAL-6936 εβαλα κ απο gapps τα Slim_normal_gapps.4.4.4.build.8.x-282 ...με το που κανω επανεκινηση στρωνει,αλλα μετα θα το ξανακανει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Καλά κι εγώ δεν είχα μήνες το πρόβλημα με την κάμερα κι εμφανίστηκε ξαφνικά. Είναι καθαρά θέμα τύχης. Είναι γνωστό όμως και λέγεται ότι έχει διορθωθεί στην L. Αυτό που μπορείς να δοκιμάσεις (χωρίς να σημαίνει ότι θα σου δώσει λύση) είναι να φλασάρεις τα τελευταία gapps, με wipe cashe και dalvic, από το site της slim. Θα τα βρεις στα downloads/beta. Δυστυχώς δεν είμαι σε pc για να σου δώσω link. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 ετοιμος φιλε μου ευχαριστώ φίλε μου!!! Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickgiat Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 μολις περασα την lollipop...πολυ ομορφη φαινεται..πιο αργη βεβαια απο την slim που ειχα..να ρωτισω λιγο?? μπορουμε να τη ρουταρουμε αυτη ή οχι?? κ αν ναι,πως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 μολις περασα την lollipop...πολυ ομορφη φαινεται..πιο αργη βεβαια απο την slim που ειχα..να ρωτισω λιγο?? μπορουμε να τη ρουταρουμε αυτη ή οχι?? κ αν ναι,πως? Όχι ακόμα. Περιμένουμε τον Chainfire να γυρίσει από διακοπές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geram Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 (edited) Παιδιά ίσως είναι άσχετο με το topic αλλά έχασα στα ξαφνικά ένα αγορασμένο θέμα της cyanogen. Πως μπορεί να έγινε αυτό και τι κάνουμε τώρα; EDIT: Το θέμα βρέθηκε στο play store το γιατί χάθηκε είναι μυστήριο. Edited October 18, 2014 by geram Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 μολις περασα την lollipop...πολυ ομορφη φαινεται..πιο αργη βεβαια απο την slim που ειχα..να ρωτισω λιγο?? μπορουμε να τη ρουταρουμε αυτη ή οχι?? κ αν ναι,πως? Υπάρχει ένας τρόπος, όχι απολύτως ορθός, αλλά αναφέρεται οτι δουλεύει. Δεν τον έχω δοκιμάσει καθώς οι εφαρμογές που έχω βάλει είναι μόνο οι βασικές, διότι ξέρω οτι σε έναν μήνα, που θα βγει η επίσημη, θα ξαναφλασάρω. Μέχρι τότε αντέχω να ζήσω χωρίς root. Με απλά λόγια φλασάρεις ένα τροποποιημένο boot.img, που αλλάζει τα selinux δικαιώματα και επιτρέπει, μέχρι ενός σημείου, το root. Μετά το μόνο που μένει είναι να φλασάρετε το τελευταίο super SU. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να διαβάσει εδώ: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=56100828&postcount=2934 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dalaz Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 (edited) Όχι ακόμα. Περιμένουμε τον Chainfire να γυρίσει από διακοπές. Εντωμεταξυ αυτος ο chainfire οποτε βγαινει κατι καινουργιο και ολοι περιμενουν root/superSU ειναι διακοπες :D:lol: Ζωαρα κανει αυτος :rolleyes: Στο θεμα της Lollipop, παει οντως βουτυρο αλλα πολυ ασπριλα...με χαλασε λιγο..Προσωπικα γυρισα μετα απο 2 ωρες σε kitkat, μαλλον θα περιμενω τα πρωτα custom builds. Επισης ο κερνελ ειναι 3.4 και οχι 3.10.. Φανταζομαι θα ερθει στο τελικο build Edited October 18, 2014 by Dalaz Παράθεση Dalas - Mi-4c Rom - sMiui Kernel - Stock Root SuperSU | TWRP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Me Mahdi τελευταία και uber kernel η ένταση από τα ακουστικά είναι χαμηλή. Δεν έχω καθώς καλύτερα ακουστικά που υπάρχουν αλλά πάλι θεωρώ την ένταση πολύ χαμηλή. Έβαλα το viper4android αλλά ενώ η ποιότητα καλυτερεύσε η ένταση τα ίδια. Καμία ιδέα κανείς? Το nexus 5 real volume booster κάνει δουλειά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Me Mahdi τελευταία και uber kernel η ένταση από τα ακουστικά είναι χαμηλή. Δεν έχω καθώς καλύτερα ακουστικά που υπάρχουν αλλά πάλι θεωρώ την ένταση πολύ χαμηλή. Έβαλα το viper4android αλλά ενώ η ποιότητα καλυτερεύσε η ένταση τα ίδια. Καμία ιδέα κανείς? Το nexus 5 real volume booster κάνει δουλειά? Κατέβασε το trickster mod και ανέβασε τις τιμές left/right headphone και left/right headphone poweramp. Αν θες βάλε και την τελευταία test mahdi η οποία περιέχει και το tinted system bars. Δουλεύει άψογα και χωρίς battery drain όπως στη pa. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Με Mahdi και ElementalX εγώ δεν είχα ούτε έχω παρόμοιο πρόβλημα. Ο ήχος είναι όπως ήταν πάντα και από το ηχείο και από τα ακουστικά τα οποία χρησιμοποιώ περίπου 2 ώρες τη μέρα. Βέβαια δεν είχα πρόβλημα ούτε όταν φορούσα uber με faux sound για λίγες μέρες. Έβαλε ο Mahdi dynamic system bars; Αυτά είναι. Το μόνο feature της PA που θα ήθελα να έχω. Όσον αφορά τη lollipop, από screenshot και βιντεάκια που είδα μου άρεσε πάρα πολύ. Δεν έχω πρόβλημα με το άσπρο. Ίσα ίσα μου άρεσε αρκετά αυτή η αλλαγή γιατί τόσα χρόνια ήμασταν μες στη μαυρίλα. Αλλά δε νομίζω να φλασάρω για αρκετό καιρό ακόμα γιατί θέλω customization σαν της Mahdi κι είμαι άλλωστε απόλυτα ικανοποιημένος με το συνδυασμό που έχω τώρα που θα πρέπει να δοκιμάσω κάτι εξίσου καλό ή καλύτερο για να αλλάξω. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Εντωμεταξυ αυτος ο chainfire οποτε βγαινει κατι καινουργιο και ολοι περιμενουν root/superSU ειναι διακοπες :D:lol: Ζωαρα κανει αυτος :rolleyes: Στο θεμα της Lollipop, παει οντως βουτυρο αλλα πολυ ασπριλα...με χαλασε λιγο..Προσωπικα γυρισα μετα απο 2 ωρες σε kitkat, μαλλον θα περιμενω τα πρωτα custom builds. Επισης ο κερνελ ειναι 3.4 και οχι 3.10.. Φανταζομαι θα ερθει στο τελικο build Λέει συνήθως οτι είναι σε διακοπές γιατί με το που βγει κάτι το πρήζουν όλοι. Παρ' όλα αυτά κάτι έβγαλε. Θέλει όμως λίγο δουλίτσα ακόμα. Υπομονή μερικές μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 (edited) Κατέβασε το trickster mod και ανέβασε τις τιμές left/right headphone και left/right headphone poweramp. Αν θες βάλε και την τελευταία test mahdi η οποία περιέχει και το tinted system bars. Δουλεύει άψογα και χωρίς battery drain όπως στη pa. φιλε ενα λινκ απο την ρομ? απο την τεστ mahdi ok τη βρηκα! υπαρχει κανενας τροπος στον chrome να ειναι διαφανη η navigation bar kai status bar? και δεν εννοω immersive mode....να μην κρυβεται η μπαρα απλα να ειναι διαφανη στο browsing Edited October 18, 2014 by couros1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Νεος elementalX 1.12 έτοιμος για φλασαρισμα.....http://elementalx.org/devices/nexus-5/ Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Κάποιος kernel από τους γνωστούς που να δουλεύει με L; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
als2008 Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Καλησπερα!!και εγω με L preview 13d εδω και 1/5 μερα...ολα κομπλε..ταχύτητα.. Εφε κτλ !! Εχω μια απορια σχετικα με το light flow και με το εικονίδιο που μου βγαζει μονιμα στην μπαρα ειδοποιησης... Μήπως ξερουμε κανενα τροπο να εξαφανιστει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Καλησπερα!!και εγω με L preview 13d εδω και 1/5 μερα...ολα κομπλε..ταχύτητα.. Εφε κτλ !! Εχω μια απορια σχετικα με το light flow και με το εικονίδιο που μου βγαζει μονιμα στην μπαρα ειδοποιησης... Μήπως ξερουμε κανενα τροπο να εξαφανιστει?? Βάλε light manager. Και εμένα μου είχε σπάσει τα νεύρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
als2008 Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 (edited) Βάλε light manager. Και εμένα μου είχε σπάσει τα νεύρα. Εβαλα τελικα το light manager και ησυχασα!! Γιατι ενώ του επιλεγω κυανο χρωμα για το fb messanger μου αναβοσβηνει πράσινο? :p Edited October 19, 2014 by als2008 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 (edited) Εβαλα τελικα το light manager και ησυχασα!! Γιατι ενώ του επιλεγω κυανο χρωμα για το fb messanger μου αναβοσβηνει πράσινο? :p Ενα άνοιξε κλείσε, κάπως έτσι τυχαία έστρωσε και εμένα. Edit: δε βλέπω την ώρα για slimpop!!! Σούπερ θα είναι! Edited October 19, 2014 by nikoskat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros_V_S Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Καλησπερα!!και εγω με L preview 13d εδω και 1/5 μερα...ολα κομπλε..ταχύτητα.. Εφε κτλ !! Εχω μια απορια σχετικα με το light flow και με το εικονίδιο που μου βγαζει μονιμα στην μπαρα ειδοποιησης... Μήπως ξερουμε κανενα τροπο να εξαφανιστει?? Πας στα General settings και ξετικάρεις το persistent icon. Παράθεση Nexus 5 16GB - SlimLP 5.0.2 - TWRP 2.8.3.0 / Nexus 7 2013 16 GB - SlimKat 8.18 - TWRP 2.8.3.0 Cubot S168 CWM / iPad 2 - 32 GB - OS 8.1 /Huawei Ideos 8800pro - Kalo Extreme - CWM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parisp82 Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Είναι βαρύ το L. Ωραίο αλλά δε φυσάει. Όπως κάθε νέο ΛΣ σε PC και mobile Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Είναι βαρύ το L. Ωραίο αλλά δε φυσάει. Όπως κάθε νέο ΛΣ σε PC και mobile Το αντίθετο. Πιο σφαιράτο απο τις περισσότερες 4.4.4... Κ είναι ακόμα preview ;) Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris4 Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Παιδια καμια ρύθμιση για να εχουμε λιγο απο ολλα με elemental X ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts