SergioChr Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 (edited) Εισαι σιγουρος οτι ειχες την στοκ 5.1.1 ??? 5.1 συγγνώμη...:p Κάποια ιδέα για τα συνεχόμενα updates tis cm? Edited May 12, 2015 by SergioChr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 (edited) Την 5.1.1 εχω στην cm,αλλά και στόκ,πάλι 5.1.1 είχα με το ίδιο πρόβλημα Εισαι σιγουρος οτι ειχες την στοκ 5.1.1 ??? Στοκ 5.1.1 δεν υπάρχει ακόμα. Δεν έχουν βγει τα factory images και προφανώς ούτε ΟΤΑ υπάρχει. Τα updates της CM λογικά είναι nightlies και βασίζονται στα 5.1.1 sources, τα οποία υπάρχουν σε αντίθεση με το factory image. Edited May 12, 2015 by Psylos_ Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Για το θέμα της κάμερας, εγώ πέρασα το AppOps (root), και σε όσες εφαρμογές μπορούσα απαγόρευσα να έχουν πρόσβαση στη κάμερα. Είχα αφήσει μόνο την εφαρμογή της κάμερας και το snapchat που αν και δε το χρησιμοποιώ συχνά, ε προφανώς δε λειτουργεί χωρίς κάμερα. Αλλά είναι και αρκετές άλλες εφαρμογές που είχαν δικαίωμα πρόσβασης και το έκλεισα. Και μετά δούλευε κανονικά. Αυτά σε stock. Σε CM12.1 χωρίς AppOps και χωρίς πειραγμένο κάτι άλλο, δεν έχω δει πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Από rom, τι χρησιμοποιείτε τώρα; Εγώ έχω μείνει με Euphoria... έχει αρκετές μέρες να κάνει κανένα update... Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akispro Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Λοιπον αντιμετωπισα και εγω το προβλημα με τα restart στο nexus μου 32GB(απο google store Γερμανιας),πιστευα απο οσα γραφονταν οτι ευθυνοταν το power on/off button και το εστειλα στην procordia για αλλαγη πληκτρου στα 32ευρω(ναι πληρωσα γιατι μου ειπε οτι η εγγυηση δεν με καλυπτει εντος Ελλαδας)...Με πηρε ο τεχνικος και εφοσον ειχε αλλαχτει το κουμπι το προβλημα επεμενε και μου ειπε οτι θα χρεωθω μονο 7 ευρω για τον ελεγχο εκτος αν ηθελα αλλαγη μητρικης που ηταν στα 216 ευρω...Του ειπα να το στειλει πισω χωρις να πειραχτει τιποτα αλλο και θα πληρωσω τα 7 ευρω του ελεγχου...Η ερωτηση μου τωρα ειναι1) οτι μπορω να αγορασω ενα unlocked 32αρι απο USA,UK με σπασμενη οθονη σε καλη τιμη και να περασω την μητρικη στο δικο μου??2) Αν βαλω απο 16GB θα δουλεψει η θελει αποκλειστικα απο 32αρι επειδη και το δικο μου ειναι 32αρι?? 3)Με το θεμα της εγγυησης βγηκε κανενας νικητης?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lavramid Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Για το θέμα της κάμερας, εγώ πέρασα το AppOps (root), και σε όσες εφαρμογές μπορούσα απαγόρευσα να έχουν πρόσβαση στη κάμερα. Είχα αφήσει μόνο την εφαρμογή της κάμερας και το snapchat που αν και δε το χρησιμοποιώ συχνά, ε προφανώς δε λειτουργεί χωρίς κάμερα. Αλλά είναι και αρκετές άλλες εφαρμογές που είχαν δικαίωμα πρόσβασης και το έκλεισα. Και μετά δούλευε κανονικά. Αυτά σε stock. Σε CM12.1 χωρίς AppOps και χωρίς πειραγμένο κάτι άλλο, δεν έχω δει πρόβλημα. Καπου διαβασα οτι ειναι θεμα το πως τερματιζεις την καμερα (back button,home button κλπ) και με εναν ψιλοελεγχο που εκανα τοτε σαν να ειχαν δικιο, το θεμα ειναι οτι δεν το βρισκω τωρα... Από rom, τι χρησιμοποιείτε τώρα; Εγώ έχω μείνει με Euphoria... έχει αρκετές μέρες να κάνει κανένα update... Κι εγω εχω μεινει καιρο με την ιδια cataclysm δεν ξερω γιατι τετοια νεκρα...:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Κι εγώ είμαι με cataclysm. Την stable του Απριλίου με ElementalX 2.11. Για την cataclysm ξέρουμε ότι δεν θα βγει άλλο update μέχρι να βγει το factory image της 5.1.1, γιατί δουλεύεται πάνω στα factory images και όχι για AOSP sources, που χρησιμοποίησαν άλλοι για να βγάλουν 5.1.1 εκδόσεις. Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 (edited) Κι εγω εχω μεινει καιρο με την ιδια cataclysm δεν ξερω γιατι τετοια νεκρα...:confused: Κι εγώ είμαι με cataclysm. Την stable του Απριλίου με ElementalX 2.11. Για την cataclysm ξέρουμε ότι δεν θα βγει άλλο update μέχρι να βγει το factory image της 5.1.1, γιατί δουλεύεται πάνω στα factory images και όχι για AOSP sources, που χρησιμοποίησαν άλλοι για να βγάλουν 5.1.1 εκδόσεις. Mια από τα ίδια. Βγήκε προχθές ElementalX 2.12. ;) Υ.Γ.: Που για κάποιο λόγο κατέβηκε, αλλά διάβσα πως θα ανέβει σύντομα νέος κι ενημερωμένος. Edited May 15, 2015 by spdrosin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 (edited) Mια από τα ίδια. Βγήκε προχθές ElementalX 2.12. ;) Υ.Γ.: Που για κάποιο λόγο κατέβηκε, αλλά διάβσα πως θα ανέβει σύντομα νέος κι ενημερωμένος. Χμμμ. Δεν το είδα. Έχω να μπω κάποιες μέρες στο αντίστοιχο thread λόγω φόρτου εργασίας. Κατέβηκε η 2.12 και θα βγει updated kernel σύντομα. Αν κατάλαβα καλά στο λίγο που είδα κάτι ξέχασε να βάλει με τον governor ή κάτι τέτοιο. Edited May 15, 2015 by Psylos_ Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 Παιδιά καλησπέρα. Παίρνω το τηλέφωνοσε λλιγάκι στα χέρια μου. Πιστεύω για τα λεφτά αυτά ότι πιο smooth κυκλοφορεί. Από LG g2 έρχομαι. Για να κάνω root ξεκλείδωνω bootloader;; Θέλω άλλη ROM;; η είναι ήδη αρκετά γρήγορη και η stock lollipop;; εγώ μόνο root θέλω αλλά αν μου πείτε χρειάζεται και άλλη ROM για καλύτερη μπαταρία πχ θα την βάλω. Ευχαριστώ για το χρόνο σας φίλοι μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gringo Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 (edited) Ναι ξεκλειδώνεις bootloader αλλά χάνεις τα πάντα(φώτο, τραγούδια κτλ.) όμως αφού τώρα το παίρνεις φαντάζομαι θα είναι άδειο. Όσο για τη rom είναι μια χαρά, όμως τις περισσότερες φορές μια custom rom έχει μεγαλύτερη αυτονομία, ταχύτητα, παραμετροποιηση, smoothness κτλ. Μείνε λίγες μέρες στοκ και μετά αν θες πειραματίζεσαι. Προσωπικά είμαι με cataclysm rom+elementalx kernel. Edited May 16, 2015 by Gringo Παράθεση Smile... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 (edited) Βαζω cataclysm και εγω... παιζει να εχει ολα αυτα τα bugs που γραφει στην περιγραφη του ? Edited May 16, 2015 by DjTony Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 Σε βάθος χρόνου πιο smooth και stable είανι η στοκ. Απλά κάνεις root και μπαίνεις με titanium και κάνεις freeze μπόλικο πράγμα που δε χρησιμοποιείς, με κάποια προσοχή. Εγώ εκεί έχω καταλήξει, μετά απο αρκετό καιρό σε nexus και καμιά 6άρα χρόνια σε custom android roms. Εντάξει σε άλλα κινητά με bloatware η CM ήταν σωτηρία, τώρα όμως οι custom roms (ίσως μόνη εξαίρεση η slimkat) δεν μου φαίνεται οτι προσφέρουν κάτι τουλάχιστον χωρίς να χάνεις κάτι άλλο. Εγώ όσες custom βάζω μετά απο 4 μέρες χρήσης γίνονται λιγότερο smooth. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 Σε βάθος χρόνου πιο smooth και stable είανι η στοκ. Απλά κάνεις root και μπαίνεις με titanium και κάνεις freeze μπόλικο πράγμα που δε χρησιμοποιείς, με κάποια προσοχή. Εγώ εκεί έχω καταλήξει, μετά απο αρκετό καιρό σε nexus και καμιά 6άρα χρόνια σε custom android roms. Εντάξει σε άλλα κινητά με bloatware η CM ήταν σωτηρία, τώρα όμως οι custom roms (ίσως μόνη εξαίρεση η slimkat) δεν μου φαίνεται οτι προσφέρουν κάτι τουλάχιστον χωρίς να χάνεις κάτι άλλο. Εγώ όσες custom βάζω μετά απο 4 μέρες χρήσης γίνονται λιγότερο smooth. Και αν θελω να γυρισω ξανα σε στοκ πως γυρναω ? ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Edit: Το βρηκα και κατεβαζω ηδη την Stock ( 579MB ) και ειμαι σε bootloader περιμενωντας να κατεβει να την φλασαρω... μετα θα ρουταρω και θα αφαιρεσω με titanium τη σαβουρα ( με επεισες λογο του οτι θελω ενα ΣΤΑΘΕΡΟ τηλεφωνο και ειδα και ποσα bugs στις διαφορες rom ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gringo Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 Απλώς να αναφέρω ότι η cataclysm είναι μια κατηγορία μόνη της. Είναι στοκ με αρκετά καλούδια από aosp. Επίσης δεν έχει bugs και σε συνδυασμό με ένα 'καλό' kernel απλά πετάει. Παράθεση Smile... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 Xposed Installer εχουμε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 Επίσης η εφαρμογή για μηνύματα που είναι; για SMS εννοώ.. Το hangouts είναι χάλια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 Καπου διαβασα οτι ειναι θεμα το πως τερματιζεις την καμερα (back button,home button κλπ) και με εναν ψιλοελεγχο που εκανα τοτε σαν να ειχαν δικιο, το θεμα ειναι οτι δεν το βρισκω τωρα... : Εγώ που ξαναγύρισα σε στοκ και το έκανε αμέσως τη πρώτη μέρα, πάλι με appops το έλυσα. Και αν θελω να γυρισω ξανα σε στοκ πως γυρναω ? ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Edit: Το βρηκα και κατεβαζω ηδη την Stock ( 579MB ) και ειμαι σε bootloader περιμενωντας να κατεβει να την φλασαρω... μετα θα ρουταρω και θα αφαιρεσω με titanium τη σαβουρα ( με επεισες λογο του οτι θελω ενα ΣΤΑΘΕΡΟ τηλεφωνο και ειδα και ποσα bugs στις διαφορες rom ) Μπορείς αφού πλέον έχεις custom recovery πιο εύκολα: http://forum.xda-developers.com/google-nexus-5/general/rom-n5-l-developer-preview-t2796003 Ήδη έχει αφαιρεμένα αρκετά gapps, εγώ βγάζω κι άλλα. Δηλαδή πχ χρησιμοποιώ cloudmagic, άρα gmail και exchange τα αφαιρώ. Απλώς να αναφέρω ότι η cataclysm είναι μια κατηγορία μόνη της. Είναι στοκ με αρκετά καλούδια από aosp. Επίσης δεν έχει bugs και σε συνδυασμό με ένα 'καλό' kernel απλά πετάει. Ναι είναι ίσως η μόνη που δεν θυμάμαι κι εγώ οτι είχα βρει bugs και ήμουν απο τους πρώτους που την είχαν βάλει και την κράτησαν καιρό όταν βγήκε. Αλλά μου φαίνεται οτι είναι ένα κλικ πιο αργή απο stock μετά απο λίγες μέρες. Όταν ξαναθελήσω να δοκιμάασω κάτι custom εκεί θα ξαναποντάρω να δω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billis_kou Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 Εγώ πάντως είμαι με στοκ 5.0 ροοτ και elementalX και δεν είχα ποτέ θέμα με την κάμερα. Για να πω την αλήθεια φοβάμαι να βάλω κάτι άλλο μόνο και μόνο γιατί δουλεύει σωστά η κάμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 Από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάποια θεαματική αλλαγή και δεν έχεις κάποιο πρόβλημα κάτσε εκεί που είσαι. Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Το τελευταίο καιρό έβλεπα οτι η μπαταρία δεν τραβάει τόσο πολύ..ειδικα μετα τη lollipop και τις διάφορες custom ROM που δοκίμαζα.. Όπως καθόμουν κάπως μου ήρθε στο μυαλό το battery calibration μιας και εμείς δεν μπορούμε να βγάλουμε τη μπαταρία.. Ρε λέω λες; Μπαίνω play και θυμάμαι που γράφει ειδικα γι αυτους που αλλάζουν Ρομ. Ετσι και το δοκιμασα.. Και πλέον μετα απο 3 μέρες μπορω να πω με βεβαιότητα οτι έχω δει αισθητή διάφορα. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Το τελευταίο καιρό έβλεπα οτι η μπαταρία δεν τραβάει τόσο πολύ..ειδικα μετα τη lollipop και τις διάφορες custom ROM που δοκίμαζα.. Όπως καθόμουν κάπως μου ήρθε στο μυαλό το battery calibration μιας και εμείς δεν μπορούμε να βγάλουμε τη μπαταρία.. Ρε λέω λες; Μπαίνω play και θυμάμαι που γράφει ειδικα γι αυτους που αλλάζουν Ρομ. Ετσι και το δοκιμασα.. Και πλέον μετα απο 3 μέρες μπορω να πω με βεβαιότητα οτι έχω δει αισθητή διάφορα. Με ποιο πρόγραμμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. May 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2015 Βασικά δεν υπάρχει διαφορά. Απλά τα στατιστικά διορθώνονται και δείχνει πιο αξιόπιστα η συσκευή το φορτίο της μπαταρίας. Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astraxan15 Δημ. May 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2015 Επειδή με έχει κουράσει όλο αυτό το θέμα με τις ROM μιας κ ψάχνω τη μεγαλύτερη αυτονομία θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση! Να παραμείνω σε ROM της lollipop η να το γυρίσω σε ROM KitKat? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. May 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2015 (edited) Έσκασε η 5.1.1. Αναβάθμιση όπως πάντα μέσω του οδηγού ή τουλκιτ. Θα τον αναβαθμίσω αργότερα. Για τους βιαστικούς : https://android.googleapis.com/packages/ota/google_hammerhead/1abbe819bf7e6bc5fee99e995e3e16af5799cba0.signed-hammerhead-LMY48B-from-LMY47D-restricted-radio.zip Edit : αφορά σε όσους έχουν τη D έκδοση 5.1 Edited May 20, 2015 by Gialakias Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts