mastixas Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Εχω μια απορία. Εδω και καιρο εχω μαθει αρκετα πραγματα γυρω απο το moding και εχω περασει αρκετες ρομ, αλλα θα ηθελα να ρωτησω σε περιπτωση που βγαλει update η google, θα αναγκαζομαι παντα να ξαναπερναω χειροκινητα ολο το λειτουργικο και να ξαναστηνω το κινητο απο την αρχη; Δηλαδη περναω στοκ ρομ 5.0.1, ξεκλειδωνω/ρουταρω και βγαινει η 5.1. Τί κανω εαν θελω την τελευταια χωρις να ξαναπερναω εφαρμογες κτλ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Εχω μια απορία. Εδω και καιρο εχω μαθει αρκετα πραγματα γυρω απο το moding και εχω περασει αρκετες ρομ, αλλα θα ηθελα να ρωτησω σε περιπτωση που βγαλει update η google, θα αναγκαζομαι παντα να ξαναπερναω χειροκινητα ολο το λειτουργικο και να ξαναστηνω το κινητο απο την αρχη; Δηλαδη περναω στοκ ρομ 5.0.1, ξεκλειδωνω/ρουταρω και βγαινει η 5.1. Τί κανω εαν θελω την τελευταια χωρις να ξαναπερναω εφαρμογες κτλ; Δες εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=393240. Επίσης και το Toolkit κάνει αντίστοιχα την ίδια δουλειά νομίζω. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosn Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Θα χρειαστώ την πολύτιμη βοήθεια σας ή και τις σκέψεις σας τι μπορεί να φταίει σε ένα θεματάκι που έχω με το καινούργιο μου ρούτερ-wifi και την συνδεσιμότητα του με το nexus 5. Και εξηγούμαι: Ανέβασα ταχύτητα στο σπίτι μου από 24αρα σε 30αρα και μου έδωσε ο ΟΤΕ ένα ρούτερ: Speedport W 724V. Τι συμβαίνει τώρα, μερικές φορές την ημέρα περίπου 5-8 φορές αποσυνδέεται για μισο δεύτερο το wifi του κινητού και μετά για να ξανασυνθεθεί εφόσον η οθόνη του κινητού είναι κλειστή, χρειάζεται να την ανοίξω και να περιμένω περίπου 5sec ή ακόμα χειρότερα χρειάζεται να κλείσω το wifi του κινητού χειροκίνητα και να το ξανανοίξω για να δουλέψει. Αντίθετα αν η οθόνη του κινητού είναι ανοιχτή η σύνδεση πραγματοποιείται αυτόματα μέσα σε περίπου 2-3 sec. Όπως καταλαβαίνετε το πρόβλημα είναι όταν έχω κλειστή την οθόνη του κινητού και ενω νομίζω ότι είμαι συνδεδεμένος, στην πραγματικότητα δεν είμαι και με τον τρόπο αυτό χάνω ειδοποιήσεις από email,κτλ,κτλ. Μπορεί να φταίει το κινητό ;;; Με ένα tablet samsung δεν το έχω αυτό το θέμα και συνδέεται κανονικά μετά την αποσύνδεση χωρίς να χρειάζεται να έχω ανοιχτή την οθόνη. Όλες οι σκέψεις και οι υποθέσεις σας θα μου ήταν πολύ σημαντικές για να μπορέσω να διορθώσω το πρόβλημα γιατί αλλιώς θα πρέπει για αρχή να ζητήσω άλλο router από τον ΟΤΕ. Να σημειώσω ότι μέχρι την προηγούμενη μέρα με το προηγούμενο μόντεμ που είχα και την 24αρα σύνδεση δεν μου είχε παρουσιάσει ποτε τετοιο πρόβλημα το κινητό...για αυτό υποθέτω ότι το ρούτερ θα φταίει και όχι το κινητό αλλά το γεγονός ότι άλλη συσκευή, αυτή του τάμπλετ συνδέεται αυτόματα με προβλήματιζει μήπως φταίει και το κινητό τελικά !!! Και δεν έχω και άλλο μόντεμ να βάλω για να το τεστάρω να δω αν φταίει η όχι το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dalaz Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Θα χρειαστώ την πολύτιμη βοήθεια σας ή και τις σκέψεις σας τι μπορεί να φταίει σε ένα θεματάκι που έχω με το καινούργιο μου ρούτερ-wifi και την συνδεσιμότητα του με το nexus 5. Και εξηγούμαι: Ανέβασα ταχύτητα στο σπίτι μου από 24αρα σε 30αρα και μου έδωσε ο ΟΤΕ ένα ρούτερ: Speedport W 724V. Τι συμβαίνει τώρα, μερικές φορές την ημέρα περίπου 5-8 φορές αποσυνδέεται για μισο δεύτερο το wifi του κινητού και μετά για να ξανασυνθεθεί εφόσον η οθόνη του κινητού είναι κλειστή, χρειάζεται να την ανοίξω και να περιμένω περίπου 5sec ή ακόμα χειρότερα χρειάζεται να κλείσω το wifi του κινητού χειροκίνητα και να το ξανανοίξω για να δουλέψει. Αντίθετα αν η οθόνη του κινητού είναι ανοιχτή η σύνδεση πραγματοποιείται αυτόματα μέσα σε περίπου 2-3 sec. Όπως καταλαβαίνετε το πρόβλημα είναι όταν έχω κλειστή την οθόνη του κινητού και ενω νομίζω ότι είμαι συνδεδεμένος, στην πραγματικότητα δεν είμαι και με τον τρόπο αυτό χάνω ειδοποιήσεις από email,κτλ,κτλ. Μπορεί να φταίει το κινητό ;;; Με ένα tablet samsung δεν το έχω αυτό το θέμα και συνδέεται κανονικά μετά την αποσύνδεση χωρίς να χρειάζεται να έχω ανοιχτή την οθόνη. Όλες οι σκέψεις και οι υποθέσεις σας θα μου ήταν πολύ σημαντικές για να μπορέσω να διορθώσω το πρόβλημα γιατί αλλιώς θα πρέπει για αρχή να ζητήσω άλλο router από τον ΟΤΕ. Να σημειώσω ότι μέχρι την προηγούμενη μέρα με το προηγούμενο μόντεμ που είχα και την 24αρα σύνδεση δεν μου είχε παρουσιάσει ποτε τετοιο πρόβλημα το κινητό...για αυτό υποθέτω ότι το ρούτερ θα φταίει και όχι το κινητό αλλά το γεγονός ότι άλλη συσκευή, αυτή του τάμπλετ συνδέεται αυτόματα με προβλήματιζει μήπως φταίει και το κινητό τελικά !!! Και δεν έχω και άλλο μόντεμ να βάλω για να το τεστάρω να δω αν φταίει η όχι το κινητό. Το προβλημα σου ειναι γνωστο προβλημα συνδεσιμοτητας wifi της lollipop. Το γεγονος οτι δεν συνδεεται σε κανενα ροοτερ αυτοματα το κανει σε ολους...Το οτι αποσυνδεεται μονο του και πρεπει να ανοιξεις εσυ την οθονη να συνδεθει το κανει μονο σε ορισμενα ρουτερ..Ελπιζουμε να λυθει με την 5.1 Παράθεση Dalas - Mi-4c Rom - sMiui Kernel - Stock Root SuperSU | TWRP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris4 Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Παιδιά καλησπερα εκανα backup apo twpr και εβαλα την bliss rom και δεν μου εμφανιζει τα softkeys μετα κανω ρεστορ και παλι δεν μου τα εμφανιζει γτ ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demosthenes7 Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Εγώ, αν θυμάμαι καλά, από custom Kit Kat πήγα σε custom Lollipop μέσω TWRP 2.8.4.0. Έτσι κι αλλιώς τα κάνεις wipe όλα πριν φλασάρεις νέα ROM οπότε δε νομίζω να έχει σημασία τι ROM φοράς πριν φλασάρεις. Κάνε τα απαραίτητα backup πρώτα και δοκίμασε. Για όσους ενδιαφέρονται, Xposed Framework for Android Lollipop is Here! Επίσης, βγήκε TWRP 2.8.5.0. Εγώ έχω την cwm είναι ίδια η διαδικασία μπορω να φλασαρο κατευθείαν απο εκεί μέσω του rashr την costum rom η να γυρίσω πίσω αν κάτι δεν παει καλά; Παράθεση device nexus 5 rom purity 4.4.3 kernel code_blue r 172 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gringo Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 (edited) Θα χρειαστώ την πολύτιμη βοήθεια σας ή και τις σκέψεις σας τι μπορεί να φταίει σε ένα θεματάκι που έχω με το καινούργιο μου ρούτερ-wifi και την συνδεσιμότητα του με το nexus 5. Και εξηγούμαι: Ανέβασα ταχύτητα στο σπίτι μου από 24αρα σε 30αρα και μου έδωσε ο ΟΤΕ ένα ρούτερ: Speedport W 724V. Τι συμβαίνει τώρα, μερικές φορές την ημέρα περίπου 5-8 φορές αποσυνδέεται για μισο δεύτερο το wifi του κινητού και μετά για να ξανασυνθεθεί εφόσον η οθόνη του κινητού είναι κλειστή, χρειάζεται να την ανοίξω και να περιμένω περίπου 5sec ή ακόμα χειρότερα χρειάζεται να κλείσω το wifi του κινητού χειροκίνητα και να το ξανανοίξω για να δουλέψει. Αντίθετα αν η οθόνη του κινητού είναι ανοιχτή η σύνδεση πραγματοποιείται αυτόματα μέσα σε περίπου 2-3 sec. Όπως καταλαβαίνετε το πρόβλημα είναι όταν έχω κλειστή την οθόνη του κινητού και ενω νομίζω ότι είμαι συνδεδεμένος, στην πραγματικότητα δεν είμαι και με τον τρόπο αυτό χάνω ειδοποιήσεις από email,κτλ,κτλ. Μπορεί να φταίει το κινητό ;;; Με ένα tablet samsung δεν το έχω αυτό το θέμα και συνδέεται κανονικά μετά την αποσύνδεση χωρίς να χρειάζεται να έχω ανοιχτή την οθόνη. Όλες οι σκέψεις και οι υποθέσεις σας θα μου ήταν πολύ σημαντικές για να μπορέσω να διορθώσω το πρόβλημα γιατί αλλιώς θα πρέπει για αρχή να ζητήσω άλλο router από τον ΟΤΕ. Να σημειώσω ότι μέχρι την προηγούμενη μέρα με το προηγούμενο μόντεμ που είχα και την 24αρα σύνδεση δεν μου είχε παρουσιάσει ποτε τετοιο πρόβλημα το κινητό...για αυτό υποθέτω ότι το ρούτερ θα φταίει και όχι το κινητό αλλά το γεγονός ότι άλλη συσκευή, αυτή του τάμπλετ συνδέεται αυτόματα με προβλήματιζει μήπως φταίει και το κινητό τελικά !!! Και δεν έχω και άλλο μόντεμ να βάλω για να το τεστάρω να δω αν φταίει η όχι το κινητό. Το προβλημα σου ειναι γνωστο προβλημα συνδεσιμοτητας wifi της lollipop. Το γεγονος οτι δεν συνδεεται σε κανενα ροοτερ αυτοματα το κανει σε ολους...Το οτι αποσυνδεεται μονο του και πρεπει να ανοιξεις εσυ την οθονη να συνδεθει το κανει μονο σε ορισμενα ρουτερ..Ελπιζουμε να λυθει με την 5.1 Έχω κι εγώ το ίδιο router, όμως δεν έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα είτε με το κινητό είτε με το laptop. Μήπως έχεις κοντά ασύρματο τηλέφωνο; αν ναι μετέφερε το κάπου πιο μακριά. Επίσης μήπως έχεις ρυθμίσει να κλείνει το Wi-Fi του κινητού μετά από λίγο; δες στις ρυθμίσεις του Wi-Fi. Edited February 15, 2015 by Gringo Παράθεση Smile... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosn Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Όχι ενα ενσύρματο τηλέφωνο έχω...και δεν έχω πειράξει καθόλου τις ρυθμίσεις του wifi στο κινητό. Το μόνο που βλέπω να μπορώ να κάνω είναι να το δηλωσω ως βλάβη στον ΟΤΕ για να μου δώσουν άλλο ρουτερ αρχικά και αν συνεχίσει το πρόβλημα είτε να το αποδεχτω και να περιμένω την 5.1 ειτε να τα σπασω και τα δυο και να βρω την ησυχία μου,χεχεχε !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gringo Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Καλά το τελευταίο που λες είναι πάντα... η καλύτερη λύση για να φεύγουν και τα νεύρα. :p Δοκίμασε να αλλάξεις κανάλι απ το μενού του router μήπως βελτιωθεί τίποτα. Παράθεση Smile... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosn Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Ναι τα έχω βάλει σε πολλά κανάλια αλλά και στο αυτόματο αλλά τίποτα δυστυχώς...δεν ξέρω ειλικρινά είναι αρκετά ενοχλητικό αλλά περισσότερο που δεν ξέρω αν φταίει το ρούτερ ή το κινητό !!! Μάλλον και τα δυο θα φταίνε σε κάποιο βαθμό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Καλησπέρα!!!Σκέφτομαι για νέο φλας τι λέτε για terminus? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Το προβλημα σου ειναι γνωστο προβλημα συνδεσιμοτητας wifi της lollipop. Το γεγονος οτι δεν συνδεεται σε κανενα ροοτερ αυτοματα το κανει σε ολους...Το οτι αποσυνδεεται μονο του και πρεπει να ανοιξεις εσυ την οθονη να συνδεθει το κανει μονο σε ορισμενα ρουτερ..Ελπιζουμε να λυθει με την 5.1 Στο δικό μου συνδέεται αυτόματα κάθε φορά που είμαι σπίτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Εγώ έχω την cwm είναι ίδια η διαδικασία μπορω να φλασαρο κατευθείαν απο εκεί μέσω του rashr την costum rom η να γυρίσω πίσω αν κάτι δεν παει καλά; Βάλε twrp. Η cwm έχει μείνει πίσω σε development. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demosthenes7 Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Βάλε twrp. Η cwm έχει μείνει πίσω σε development. Μπορω κατευθείαν να φλασαρω την twrp έτσι οπωσ ειμαι; Παράθεση device nexus 5 rom purity 4.4.3 kernel code_blue r 172 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dalaz Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 (edited) Στο δικό μου συνδέεται αυτόματα κάθε φορά που είμαι σπίτι. εννοεις οτι συνδεεσαι αυτοματα χωρις να το ξυπνησεις?? Αυτοματα συνδεεται αλλα πρεπει να ενεργοποιησεις την οθονη πρωτα Edited February 16, 2015 by Dalaz Παράθεση Dalas - Mi-4c Rom - sMiui Kernel - Stock Root SuperSU | TWRP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Μπορω κατευθείαν να φλασαρω την twrp έτσι οπωσ ειμαι; Αν έχεις Root, χρησιμοποίησε το flashify. Κατέβασε την τελευταία από εκεί και φλασαρε τη. Είναι πολύ εύκολο. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demosthenes7 Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Αν έχεις Root, χρησιμοποίησε το flashify. Κατέβασε την τελευταία από εκεί και φλασαρε τη. Είναι πολύ εύκολο. Ευχαριστώ μολισ το εκανα Παράθεση device nexus 5 rom purity 4.4.3 kernel code_blue r 172 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saranto Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Καλημέρα! Είμαι καραστοκ και μου έχασε όλα τα αποθηκευμένα δίκτυα.. Μπορώ κάπως να τα επαναφέρω? Έχω ενεργοποιημενα και το backup και το restore και δεν τα χει φέρει μόνο του εδώ και μια βδομάδα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Καλημέρα! Είμαι καραστοκ και μου έχασε όλα τα αποθηκευμένα δίκτυα.. Μπορώ κάπως να τα επαναφέρω? Έχω ενεργοποιημενα και το backup και το restore και δεν τα χει φέρει μόνο του εδώ και μια βδομάδα.. Για δοκίμασε να βγάλεις τον google λογαριασμό σου και να τον βάλεις ξανά. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Καλησπέρα στον κόσμο. Μετά από 1 μήνα με stock, πέρασα χθες το βράδυ cataclysm 6/2 και ElementalX 2.08. Θα επανέλθω με εντυπώσεις σύντομα, αν και ήδη μου φαίνεται αρκετά πιο γρήγορη, αλλά αυτό θα κριθεί εν καιρώ. Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigri444 Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Καλησπέρα!!!Σκέφτομαι για νέο φλας τι λέτε για terminus? Την χρησιμοποιω αρκετο καιρο, εχει πολλες επιλογες, κανει συχνα αναβαθμισεις και πανω απο ολα σταθεροτατη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 (edited) Την χρησιμοποιω αρκετο καιρο, εχει πολλες επιλογες, κανει συχνα αναβαθμισεις και πανω απο ολα σταθεροτατη εχει ambient display?αυτα τα banks gapps πως θα τα φλασαρω απο recovery που ειναι md5 αρχειο?? Edited February 16, 2015 by scorpio3 Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigri444 Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 εχει ambient display?αυτα τα banks gapps πως θα τα φλασαρω απο recovery που ειναι md5 αρχειο?? Ναι εχει ambient display. Ποιο md5 αρχειο? το zip κατεβαζεις που λεει gapps-L-2-13-15 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Ναι εχει ambient display. Ποιο md5 αρχειο? το zip κατεβαζεις που λεει gapps-L-2-13-15 έχεις δίκιο φίλε..... ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- How To Fix Nexus 5 Microphone Call Quality: και κάτι ωραίο που βρήκα..... μερικές rom το έχουν σε false αποτι θυμάμαι (bliisspop) Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 Καλημέρα! Είμαι καραστοκ και μου έχασε όλα τα αποθηκευμένα δίκτυα.. Μπορώ κάπως να τα επαναφέρω? Έχω ενεργοποιημενα και το backup και το restore και δεν τα χει φέρει μόνο του εδώ και μια βδομάδα.. Για WiFi βάλε Instabridge και δεν θα ξανααγχωθείς για κωδικούς! Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts