Gringo Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Τελικά μάλλον θα υπάρξει υποστήριξη του RRO στην cataclysm, που θα έρθει μαζί με την αναβάθμιση του Android σε 5.1 μέσα στο μήνα. Τουλάχιστον έτσι είπε ο Atlantis. Παράθεση Smile... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Δες σ' αυτή τη διεύθυνση για θέματα κτλ. Μια χαρά δουλεύει με boost pop. :cool: Sorry δεν πρόσεξα οτι το τελευταίο μήνυμα ήταν το δικό μου για να το τροποποιήσω. σευχαριστω φιλε!!! αυτο το golden πιο είναι ακριβώς?? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 σευχαριστω φιλε!!! αυτο το golden πιο είναι ακριβώς?? Black N vegas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 ζήλεψα κ εγώ από golden :p πολύ ωραία τα layers!!!! Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros_V_S Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Μια μικρή βοήθεια. Το είχα διαβάσει κάπου εδώ αλλά δεν μπορώ να το βρω. Stock lollipop και πατησα το color invert. Τώρα μου το εμφανίζει στην μπάρα όταν την κατεβαζω, πως μπορώ να το κάνω να μην εμφανίζεται? Άλλαξε την ημερομηνία και βάλτη ένα μήνα μετά - θα το βγάλει απο το quick settings και ύστερα ξαναβάζεις τη σωστή. Παράθεση Nexus 5 16GB - SlimLP 5.0.2 - TWRP 2.8.3.0 / Nexus 7 2013 16 GB - SlimKat 8.18 - TWRP 2.8.3.0 Cubot S168 CWM / iPad 2 - 32 GB - OS 8.1 /Huawei Ideos 8800pro - Kalo Extreme - CWM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Οσοι ψαχνουν immersive mode σε lollipop ας ριξουν μια ματια στη εφαρμογη : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.phoenixstudios.aiogestures&hl=en Εμενα παντως με εσωσε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dalaz Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Ρε παιδια το golden ειναι απαραδεκτο :lol: Βρηκε κανεις κανενα καλο dark layer να προτινει!?! Παράθεση Dalas - Mi-4c Rom - sMiui Kernel - Stock Root SuperSU | TWRP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Ρε παιδια το golden ειναι απαραδεκτο :lol: Βρηκε κανεις κανενα καλο dark layer να προτινει!?! xaxa για δοκιμσε το synergy v3 του Βrian https://www.androidfilehost.com/?fid=95916177934525825 Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dalaz Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 (edited) xaxa για δοκιμσε το synergy v3 του Βrian https://www.androidfilehost.com/?fid=95916177934525825 Το εχω δικιμασει...αλλο??:D Γενικα δεν τρελαθηκα με τα layers...Θα γυρισω μαλλον σε ρομ με theme EDIT: Εντωμεταξυ ισως ειναι η ιδεα μου αλλα νομιζω οτι οι AOSP based ρομ 5.0.2 ειναι πολυ πιο smooth/γρηγορες απο τις CM12 Edited February 9, 2015 by Dalaz Παράθεση Dalas - Mi-4c Rom - sMiui Kernel - Stock Root SuperSU | TWRP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Το εχω δικιμασει...αλλο??:D Γενικα δεν τρελαθηκα με τα layers...Θα γυρισω μαλλον σε ρομ με theme EDIT: Εντωμεταξυ ισως ειναι η ιδεα μου αλλα νομιζω οτι οι AOSP based ρομ 5.0.2 ειναι πολυ πιο smooth/γρηγορες απο τις CM12 ειναι και τι θα σε βολεψει!!:D Οντως οι AOSP ειναι καλυτερες απο CM δοκιμασα και εγω Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros_V_S Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Ρε παιδια το golden ειναι απαραδεκτο :lol: Βρηκε κανεις κανενα καλο dark layer να προτινει!?! Εγώ έχω το Red Theme by Jimmy Setiawan: στο dark. Παράθεση Nexus 5 16GB - SlimLP 5.0.2 - TWRP 2.8.3.0 / Nexus 7 2013 16 GB - SlimKat 8.18 - TWRP 2.8.3.0 Cubot S168 CWM / iPad 2 - 32 GB - OS 8.1 /Huawei Ideos 8800pro - Kalo Extreme - CWM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billis_kou Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Άλλαξε την ημερομηνία και βάλτη ένα μήνα μετά - θα το βγάλει απο το quick settings και ύστερα ξαναβάζεις τη σωστή. Την βάζω μπροστά την ημερομηνία και δεν το εμφανίζει. Οταν όμως το γυρνάω στην τωρινή μου το ξαναδείχνει. Γιατί έτσι???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigri444 Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Την βάζω μπροστά την ημερομηνία και δεν το εμφανίζει. Οταν όμως το γυρνάω στην τωρινή μου το ξαναδείχνει. Γιατί έτσι???? Βαλε την ημερομηνία 1 μηνα +1 ημερα μπροστά ή πισω, δηλαδη σήμερα που είναι 10/2 , βαλ'το 9/1 ή 11/3 , ξανά γυρνα στην σωστη ημερομηνία και κανε επανεκκίνηση. Αν θυμάμαι καλά εγώ το είχα κάνει με 1 μήνα πισω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris4 Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Παιδιά καλησπερα..Κανω backup μεσω twpr και οταν να το περασω μου χανονται τα softkeys και με reboot δεν φτιαχνει...και μου το κανει και στο nexus 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Έρχεται xposed σε lollipop. http://www.doctorandroid.gr/2015/02/xposed-framework-hack-android-art.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+doctorandroid%2FqxyY+%28Dr.+Android%29 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gringo Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Πολύ καλό νέο. Περιμένω με ανυπομονησία! Παράθεση Smile... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demosthenes7 Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Καλησπέρα επειδή έχω χαθεί μπορεί κάποιος να μου δώσει ενα λινκ με καπιο οδηγο για να βάλω την στοκ η κάποιος costum lolipop. Είμαι με 4.4.4 purity Παράθεση device nexus 5 rom purity 4.4.3 kernel code_blue r 172 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Καλησπέρα επειδή έχω χαθεί μπορεί κάποιος να μου δώσει ενα λινκ με καπιο οδηγο για να βάλω την στοκ η κάποιος costum lolipop. Είμαι με 4.4.4 purity Εδώ είναι το stock image της lollipop. Από custom δοκίμασε cataclysm, boostpop. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario27 Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Κάνε υπομονή λιγες μέρες να βάλεις κατευθείαν 5.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demosthenes7 Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Ευχαριστώ παιδιά θα περιμένω λίγο ακόμα για την 5.1 Παράθεση device nexus 5 rom purity 4.4.3 kernel code_blue r 172 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Ευχαριστώ παιδιά θα περιμένω λίγο ακόμα για την 5.1 Εγώ είμαι με Bliss pop που έχει και nightlies... μια χαρά πάει με πολλά features. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demosthenes7 Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Εγώ είμαι με Bliss pop που έχει και nightlies... μια χαρά πάει με πολλά features. Απλα δεν έχω καταλαβει, θα πρέπει να περάσω πρωτα την στοκ lolipop και μετα να ξανακανω απο την αρχή root κλπ κλπ η μπορω κατευθείαν ενω είμαι root να περάσω κάποια costum lolipop Παράθεση device nexus 5 rom purity 4.4.3 kernel code_blue r 172 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Εγώ είμαι με Bliss pop που έχει και nightlies... μια χαρά πάει με πολλά features. Τώρα που έφτιαξαν και το lag στη lockscreen είναι κομπλέ. Αν πάρει και ο developer το Ν5 για συσκευή του θα κάνει ακόμη καλύτερη δουλειά γιατί τώρα τα κάνει στα τυφλά. :lol: Απλα δεν έχω καταλαβει, θα πρέπει να περάσω πρωτα την στοκ lolipop και μετα να ξανακανω απο την αρχή root κλπ κλπ η μπορω κατευθείαν ενω είμαι root να περάσω κάποια costum lolipop Εγώ, αν θυμάμαι καλά, από custom Kit Kat πήγα σε custom Lollipop μέσω TWRP 2.8.4.0. Έτσι κι αλλιώς τα κάνεις wipe όλα πριν φλασάρεις νέα ROM οπότε δε νομίζω να έχει σημασία τι ROM φοράς πριν φλασάρεις. Κάνε τα απαραίτητα backup πρώτα και δοκίμασε. Για όσους ενδιαφέρονται, Xposed Framework for Android Lollipop is Here! Επίσης, βγήκε TWRP 2.8.5.0. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Εγώ έβαλα xposed και φαίνεται να είναι οκ. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Όταν βγεί η 5.1 θα δοκιμάσω xposed. Προς το παρόν μένω boostpop (με elementalx) με την οποία είμαι πολύ ευχαριστημένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts