lefteriz Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 how about yes?? αναφερω την εμπειρία απο δοκιμη διαφορων rom.. αν ειναι να γυρισουμε σε στοκ τι διαολο πήραμε το νεξους.. τα θέματα με την καμερα και την αλογιστη σπατάλη ram ειναι αναγνώρισμενα από google και θα διορθωθούν σε update Παράθεση Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario27 Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Αμα δεν θελεις στοκ κατσε με τα προβληματα !:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheoX Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 how about yes?? αναφερω την εμπειρία απο δοκιμη διαφορων rom.. αν ειναι να γυρισουμε σε στοκ τι διαολο πήραμε το νεξους.. Μπορεί κάποιος να πάρει νέξους για "καθαρό" ανδρόιδ, χωρίς bloatware και πάντα την πιο πρόσφατη έκδοση. Αμα δεν θελεις στοκ κατσε με τα προβληματα !:X Σε Ν5 μπορείς να βρεις custom ROM χωρίς προβλήματα. Προσωπικά ψηφίζω cataclysm. Κι όσο περνάει ο καιρός, τόσο θα αυξάνουν κ οι επιλογές σε lollipop. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario27 Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 (edited) Μα αυτο λεω. Παιρνεις νεξους 5 γιατι παιρνεις νεξους 5 και οχι για να μην κατσεις σε στοκ. Παιρνεις κινητο για να αξιοποιησεις καποιες αναγκες . Ποιο το νοημα να κατσεις σε μια custom η οποια δεν σου προσφερει αυτα που θες , τα οποια (μπορει να )σου προσφερει το στοκ, αλλα δεν θες εσυ στοκ ? Οπως ειπα πιο πανω απο το κινητο αξιοποιηεις καποιες αναγκες , οποιες κι αν ειναι αυτες , αμα ειναι να φλασαρω καθε μερα διαφορετικες ρομ και κερνελ γιατι εχουν προβληματα ή θελω κατι παραπανω και χανω κατι καπου αλλου ή οτι αλλο δεν μου αρεσει, εεεε να παει στα διαλα . Αυτο δεν ειναι κινητο , ειναι παιχνιδι! Και οχι να καθομαι να γυρναω κιτ κατ επειδη πηρα νεξους και δεν θελω στοκ! Αυτα δεν υπαρχουν! :confused: Οπως εχω πει παλιοτερα , το στοκ εχει φτασει να ειναι ισορροπημενο και γρηγορο. Με μια αλλη ρομ καπου κατι θα κερδισεις καπου αλλου θα χασεις κατι αλλο. Δεν εχει νοημα να καθεσαι να καθεσαι να ασχολεισαι περαιτερω . Απο κει και μετα γινεται παιχνιδι το θεμα. Χανεις το νοημα και την ουσια να εχεις κινητο! Edited January 21, 2015 by mario27 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 (edited) Η cataclysm έχει τη φιλοσοφία στοκ με customizations που δεν επηρεάζουν τη σταθεροτητα. Παίρνει και φτιάχνει την factory image και όχι μόνο από aosp. Αλλά και η purity+codeblue που έχω τώρα πάει παρα πολύ γρήγορα και σταθερά. Άλλωστε η purity πάντα είχε την φήμη για σταθερότητα. Και φυσικά περιμένουμε και slim η οποία αργεί αλλά σίγουρα θα είναι πολύ δυνατή. Αλλά προβλήματα υπάρχουν. Ή κάμερα σίγουρα έχει θέμα. Μου έχει τύχει κι εμένα και φυσικά σε πολύ κόσμο. Και επίσης και το θέμα με ραμ. Edited January 21, 2015 by flik Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittakos Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Επιβεβαιωνώ και εγώ μετά από nx5 και cataclysm έβαλα stock rooted με code blue όπως πάντα και είδα μεγάλη διάφορα. Κατ αρχην μια μέρα που το έχω έτσι μου φαίνεται πιο smooth γενικά ,δεν ξέρω τι να πω ,δείχνει πιο άμεσο και τα animation δειχνουν πιο στρωτά .Η ποιότητα ήχου στις κλήσεις παλι ειναι μέρα με την νύχτα ,το μονο που μου λείπει είναι το sweep 2 sleep και vol.rocker awake, αν γνωρίζει κανείς τρόπο να τα βάλουμε σε stock ROM ας μου πει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Αν θες βάλε τον ElementalX kernel που υποστηρίζει το sweep to sleep gesture. http://forum.xda-developers.com/google-nexus-5/orig-development/kernel-elementalx-n5-0-44-t2519607 Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittakos Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 (edited) Αν θες βάλε τον ElementalX kernel που υποστηρίζει το sweep to sleep gesture. http://forum.xda-developers.com/google-nexus-5/orig-development/kernel-elementalx-n5-0-44-t2519607 Ωραίος, ευχαριστώ δεν το είχα προσέξει, με πια εφαρμογή παίζεις με τις ρυθμίσεις; Οκ,βρήκα! Edited January 21, 2015 by pittakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Εγώ έβαλα αυτά που ήθελα στο aroma installer και δεν το πείραξα μετά ξανά. Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteriz Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 δεν εβαλα στοκ γιατί τα πρόβληματα της ram και της καμερας τα γνωρίζει η google οπότε θα υπάρχουν και στη στοκ! ωστόσο θα την περάσω έτσι για το ****το. Παράθεση Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittakos Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 δεν εβαλα στοκ γιατί τα πρόβληματα της ram και της καμερας τα γνωρίζει η google οπότε θα υπάρχουν και στη στοκ! ωστόσο θα την περάσω έτσι για το ****το., Εγώ έκανα ένα back up καλού κακού σε περίπτωση που δε μου άρεσε... Αλλά δεν βλέπω να γυριζω..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Επιβεβαιωνώ και εγώ μετά από nx5 και cataclysm έβαλα stock rooted με code blue όπως πάντα και είδα μεγάλη διάφορα. Κατ αρχην μια μέρα που το έχω έτσι μου φαίνεται πιο smooth γενικά ,δεν ξέρω τι να πω ,δείχνει πιο άμεσο και τα animation δειχνουν πιο στρωτά .Η ποιότητα ήχου στις κλήσεις παλι ειναι μέρα με την νύχτα ,το μονο που μου λείπει είναι το sweep 2 sleep και vol.rocker awake, αν γνωρίζει κανείς τρόπο να τα βάλουμε σε stock ROM ας μου πει Έχω βάσιμες υποψίες ότι αν μετά από μερικές μέρες γυρίσεις πχ σε nx5 θα σου φαίνεται πάλι πιο γρήγορη η ρομ από την στοκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittakos Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Έχω βάσιμες υποψίες ότι αν μετά από μερικές μέρες γυρίσεις πχ σε nx5 θα σου φαίνεται πάλι πιο γρήγορη η ρομ από την στοκ. Χαχαχα.Δεν αποκλείεται, ίσως το φρέσκο παιζει ρόλο. Αλλά όταν απο stock που είχα στην αρχη πηγα σε nx5 δεν θυμάμαι να μου έκανε αυτη την εντύπωση.Αυτό με τον ήχο στης κλήσεις που ακούγεται πιο καθαρά σε stock ,στο ιδιο σημειο για θεμα σηματος,το έχει δει κανεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 δοκιμασα cataclysm boostpop nxrom ressurection remix. ολες ειχαν τα θέματα τους! σε κάθε μια δηλαδή θα έβρισκα κι απο 2 3 κουσουρια. θα δοκιμάσω και τις pirity και bliss.. κερνελ στις aosp βάζω code blue. στην cm ο blue δε παίζει τοσο καλα εχει αυξημένο battery drain Τι να πω. Εγώ με cataclysm 10 Ιανουαρίου και τον δικό της κέρνελ δεν έχω το παραμικρό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris013 Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 καλησπέρα έχω ένα n5 μαμά τελείως, ούτε ροοτ κλπ και θέλω να ρωτήσω υπάρχει κάτι αξιόλογο να βάλω επιτέλους σε custom που να μην θυσιάζει δυνατότητες/λειτουργίες να είναι απροβλημάτιστο κλπ(πέρα απο τα γνωστά προβλήματα της official), γενικά κάποια ρομ/κερνελ που να αξίζει σε σχέση με το stock? Παράθεση Samsung Note 9 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 καλησπέρα έχω ένα n5 μαμά τελείως, ούτε ροοτ κλπ και θέλω να ρωτήσω υπάρχει κάτι αξιόλογο να βάλω επιτέλους σε custom που να μην θυσιάζει δυνατότητες/λειτουργίες να είναι απροβλημάτιστο κλπ(πέρα απο τα γνωστά προβλήματα της official), γενικά κάποια ρομ/κερνελ που να αξίζει σε σχέση με το stock? "Φοριέται" πολύ η cataclysm. Δοκίμασε και την ρομ της υπογραφής μου με codeblue. Εγώ προσωπικά είμαι ευχαριστημένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Κορυφαίες για μένα αυτή τη στιγμή η cataclysm και η purity. Η δεύτερη με code blue η πρώτη με τον δικό της. Πολύ πολύ καλή μπαταρία και smooth αυτή τη στιγμή μ'τον δεύτερο συνδυασμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Κορυφαίες για μένα αυτή τη στιγμή η cataclysm και η purity. Η δεύτερη με code blue η πρώτη με τον δικό της. Πολύ πολύ καλή μπαταρία και smooth αυτή τη στιγμή μ'τον δεύτερο συνδυασμό. Εγω εχω Cataclysm με Code Blue. ;) Τι να πω. Εγώ με cataclysm 10 Ιανουαρίου και τον δικό της κέρνελ δεν έχω το παραμικρό. Βγηκε και update προχθες, να ξερεις. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris013 Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 (edited) ψηθηκα να δοκιμάσω cataclism, δεν κατάλαβα κάτι όμως, παίζω με δικό της κερνελ ή φλασάρω άλλον? απο stock σε custom πρέπει να προσέξω κάτι? να ξεκλειδώσω bootloader? γενικά κάποια συμβουλή? edit άκυρο δεν διάβασα καλά παραπάνω για τους συνδιασμούς ρομ/κερνελ νομιζω οτι ο code blue είναι rom. sorry. ωραία και η purity btw ;) Edited January 21, 2015 by haris013 Παράθεση Samsung Note 9 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsakos1908 Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Παιδια ειμαι σε custom lollipo και θελω να γυρισω σε kit kat custom την φλασαρω απλα η πρεπει να γυρισω πρωτα σε kit kat; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Παιδια ειμαι σε custom lollipo και θελω να γυρισω σε kit kat custom την φλασαρω απλα η πρεπει να γυρισω πρωτα σε kit kat; Την φλασαρεις παλι με τη γνωστή διαδικασία wipe κτλ.. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsakos1908 Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Την φλασαρεις παλι με τη γνωστή διαδικασία wipe κτλ.. Δλδ δν χρειαζεται να γυρισω σε στοκ κιτ κατ κ να κανω ολη την διαδικασια εξ αρχης;απλα φλασαρω την custom kit kat... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris013 Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 μπορεί να μου δώσει κάποιος λίγο ποιο αναλυτικές πληροφορίες για το πως θα φλασάρω την cataclysm? είμαι τελείως στοκ,unrooted, unlocked κλπ. τι πρέπει να κάνω για να φλασάρω σωστά? Παράθεση Samsung Note 9 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gringo Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Δλδ δν χρειαζεται να γυρισω σε στοκ κιτ κατ κ να κανω ολη την διαδικασια εξ αρχης;απλα φλασαρω την custom kit kat... Ναι μπορεί να μου δώσει κάποιος λίγο ποιο αναλυτικές πληροφορίες για το πως θα φλασάρω την cataclysm? είμαι τελείως στοκ,unrooted, unlocked κλπ. τι πρέπει να κάνω για να φλασάρω σωστά? Υπάρχει πλήρης και αναλυτικός οδηγός στο section 'my guides'. Γενικά χρειάζεσαι ξεκλείδωμα το bootloader, root, custom recovery και μετά περνάς όποια custom rom θέλεις, πάντα μέσω recovery. Παράθεση Smile... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Έβαλα cataclysm άλλα δεν μπορώ να εγκαταστήσω το Swype Keyboard το έχει και άλλος το θέμα αυτο...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts