Jump to content

[Nexus 5 / 5X] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γιατί δεν μπορείς να περάσεις προηγούμενη έκδοση? Μπορείς να διαγράψεις το .apk κ είτε να το αντικαταστήσεις με το παλιό (κ να δώσεις τα κατάλληλα permissions) είτε να φλασάρεις τα πιο πρόσφατα gapps.

Όταν πατάω το apk να κάνει install προηγούμενης έκδοσης μου λέει ότι δεν έγινε το install.. Όταν πάω μέσα από την εφαρμογή να το κάνω disable μου λέει να κάνω επαναφορά σε προηγούμενη έκδοση πατάω ναι αλλά δεν κάνει τίποτα.. Με τα permission που λες δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω.

''Samsung Galaxy S7 Edge''

''Ipad mini 2''

• Απαντήσεις 6,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Όταν πατάω το apk να κάνει install προηγούμενης έκδοσης μου λέει ότι δεν έγινε το install.. Όταν πάω μέσα από την εφαρμογή να το κάνω disable μου λέει να κάνω επαναφορά σε προηγούμενη έκδοση πατάω ναι αλλά δεν κάνει τίποτα.. Με τα permission που λες δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω.

Διέγραψε το με κάποιον file manager που να έχει root permissions κ απλά φλασαρε απο πάνω τα πιο πρόσφατα gapps.

Old noob, plays like a pro

[sIGPIC][/sIGPIC]

Λοιπον παιδια, ολα καλα (σχεδον) με το κινητο.. Πηγα σ ενα φιλο που εχει 7αρια στο pc και συνδεθηκε μια χαρα..

1)Περασα την στοκ 4.4.4

2)Ξαναεκανα ρουτ το κινητο, και με bootunlocker κλειδωσα bootloader και εκανα untamper το flag

Τωρα μου λεει Bootloader Status: Locked

Tamper flag: Untampered

Μηπως εκανα λαθος? Γιατι τωρα ειδα πως πρωτα κανουμε untamper to flag και μετα lock τον Bootloader...

3)Μεσω του SuperSu εκανα unroot το κινητο και το Root Checker Basic λεει Sorry This device has not proper root access (οποτε πιθανολογω πως ολα πηγαν καλα με το unroot..)

4)Θελω να μπω να τσεκαρω στο fast boot οτι ολα πηγαν καλα με το παρακατω

fastboot oem device-info αλλα δεν ξερω πως.. Μπορει καποιος να περιγραψει απλα τα βηματα που πρεπει να ακολουθησω??

ΥΓ1: EΥχαριστω ολους οσους βοηθησαν τις προηγουμενες μερες

ΥΓ2: Sorry που σας τα εχω κανει πλανητες αλλα τωρα μαθαινω κ εγω.. :O

Edited by Lorgan21

Διέγραψε το με κάποιον file manager που να έχει root permissions κ απλά φλασαρε απο πάνω τα πιο πρόσφατα gapps.

Φίλε μου πέρασα τελικά καινούργια gapps και συνήλθε.. Σε ευχαριστώ πολύ..

''Samsung Galaxy S7 Edge''

''Ipad mini 2''

4)Θελω να μπω να τσεκαρω στο fast boot οτι ολα πηγαν καλα με το παρακατω

fastboot oem device-info αλλα δεν ξερω πως.. Μπορει καποιος να περιγραψει απλα τα βηματα που πρεπει να ακολουθησω??

Για να μπεις στο fastboot πατας volume down + power button και δινεις την εντολη "fastboot oem device-info" και θα πρέπει το tamper flag να λέει "false".

και δινεις την εντολη "fastboot oem device-info" και θα πρέπει το tamper flag να λέει "false".

Εδω εχω κολλησει, δεν ξερω πως να ανοιξω παραθυρο (?) για να δωσω την εντολη..

Εδω εχω κολλησει, δεν ξερω πως να ανοιξω παραθυρο (?) για να δωσω την εντολη..

Αν εχεις τις εντολες fastboot & adb ως system commands μπορεις να το ανοιξεις απο παντού.

Αν τις εχεις σε συγκεκριμενο φάκελο, τότε πας στον φακελο και πατάς Shift + right click και επιλεγεις "Open command window here".

Αν εχεις τις εντολες fastboot & adb ως system commands μπορεις να το ανοιξεις απο παντού.

Αν τις εχεις σε συγκεκριμενο φάκελο, τότε πας στον φακελο και πατάς Shift + right click και επιλεγεις "Open command window here".

:blink::shock::what:

Μπορεις να μου το εξηγησεις λιγο αν σου ειναι ευκολο..??

:blink::shock::what:

Μπορεις να μου το εξηγησεις λιγο αν σου ειναι ευκολο..??

Βασικά πως πέρασες τους drivers και τις εντολες fastboot & adb στο pc?

Βασικά πως πέρασες τους drivers και τις εντολες fastboot & adb στο pc?

Απο εδω..

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2588979

Ωραια. Τότε οι εντολές fastboot & adb δουλευουν από παντου.

Ανοιξε ενα παραθυρο και τρέξε την εντολη.

Ωραια. Τότε οι εντολές fastboot & adb δουλευουν από παντου.

Ανοιξε ενα παραθυρο και τρέξε την εντολη.

Shift + right click και επιλεγεις "Open command window here" για παραθυρο

μετα εντολη "fastboot oem device-info"

και θα πρεπει να λεει

Device tampered: False

Device Unlocked: False

off mode charge: True

Σωστα??

Sorry για το πρηξιμο, αλλα ειναι κριμα απο μια βλακεια να το βγαλουν εκτος..

Αν σου αρέσει ο elementalx governor τοτε βάλε τον slim governor και ενεργοποίησε το CPU boost και βάλε την cpu0 στα 960. Εδώ επίσης το kcontrol είναι το μονο που δεν θα σου δείχνει λάθος την min frequency. Αυτός είναι και ο λογος που ο kener το έχει 300, για να μην τον ζαλίζουν.

Απλα επειδή δεν είμαι και πολύ battery τύπος συνήθως έχω "τσιμπημενο" ondemand.:lol:

Έβαλα σήμερα τον uber. Εντάξει, αρκετά καλός, βέβαια δε μου έδειξε ακόμα την αξία του στα δύσκολα. Το αρχειάκι cfg το διάβασα όλο. Είναι πολύ καλοφτιαγμένο. Άλλαξα 2-3 πραματάκια μέσα απ' αυτό. Δεν έβαλα εφαρμογή για kernel tweaking ούτε ukm + synapse. Όλα από το cfg. CPU boost δεν είδα κάπου. Μόνο το touch boost το οποίο ενεργοποίησα. Επίσης, δεν είδα ξεχωριστά ρυθμίσεις για τον κάθε core (μου είπες να βάλω τον 0 στο 960). Έτσι το άφησα default min 300 max 2265. Από governor, άφησα τον ondemand για να δω πως θα πάει. Όταν λες ότι το έχεις λίγο τσιμπημένο τι ακριβώς εννοείς; Πιθανώς το αρχείο cfg έχει περιορισμένες παραμετροποιήσεις.

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

παιδια εβαλα την καινουργια mahdi 2.8 me kernel code blue 414.πολυ γρηγορα πανε ολα κανενα παραπονο...ειναι καλος συνδυασμος εσεις που δοκιμασατε πολλες ρομ?

2 ερωτησεις....δεν υπαρχει κουμπι που να κλεινει μαζι ολες τς ανοιγμενες εφαρμογες? στο multitasking λεω,.,,,και στον κερνελ πρεπει να κανω καποιες ρυθμισεις? το εχω αφησει default οπως τον εγκατεστησα....ευχαριστω!

παιδια εβαλα την καινουργια mahdi 2.8 me kernel code blue 414.πολυ γρηγορα πανε ολα κανενα παραπονο...ειναι καλος συνδυασμος εσεις που δοκιμασατε πολλες ρομ?

2 ερωτησεις....δεν υπαρχει κουμπι που να κλεινει μαζι ολες τς ανοιγμενες εφαρμογες? στο multitasking λεω,.,,,και στον κερνελ πρεπει να κανω καποιες ρυθμισεις? το εχω αφησει default οπως τον εγκατεστησα....ευχαριστω!

Η νέα Mahdi είναι κορυφαία. Με code blue είναι απο τις πιο smooth εμπειρίες. Όσοι την δοκιμάσετε με τον νεο uber να ξέρετε οτι έχουν αναφερθεί προβλήματα ρεσταρτ και power off στην lock screen. Αυτό φτιάχνεται με τροποποίηση του grace time απο 10 σε 0 στο cfg. Αναφέρομαι στον τελευταιο 4.9.2 sm faux 28.9. Αντιμετώπισα και εγώ το πρόβλημα και έβαλα το build 12.9 που δεν έχει το συγκεκριμένο bug και όλα καλά. Όλα αυτά αναφέρονται στο thread του uber.

Η νέα Mahdi είναι κορυφαία. Με code blue είναι απο τις πιο smooth εμπειρίες. Όσοι την δοκιμάσετε με τον νεο uber να ξέρετε οτι έχουν αναφερθεί προβλήματα ρεσταρτ και power off στην lock screen. Αυτό φτιάχνεται με τροποποίηση του grace time απο 10 σε 0 στο cfg. Αναφέρομαι στον τελευταιο 4.9.2 sm faux 28.9. Αντιμετώπισα και εγώ το πρόβλημα και έβαλα το build 12.9 που δεν έχει το συγκεκριμένο bug και όλα καλά. Όλα αυτά αναφέρονται στο thread του uber.

ακομη δεν υποστηρίζει art???

IPhone 15 Pro 

ακομη δεν υποστηρίζει art???

Στο developer options υπάρχει επιλογή.

----- προσθήκη μηνύματος 74 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

παιδια ειχα ρωτησει και πιο πανω,,,πρεπει να κανω καποιες ρυθμισεις στον code blue kernel?

Όχι. Stock μια χαρά είναι.

παιδια ειχα ρωτησει και πιο πανω,,,πρεπει να κανω καποιες ρυθμισεις στον code blue kernel?

Μπορείς κ να τον αφήσεις με τις default, είναι και οι προτεινόμενες. Απο κει και πέρα είναι θέμα προσωπικής χρήσης (πχ undervolt etc):)

Old noob, plays like a pro

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έβαλα σήμερα τον uber. Εντάξει, αρκετά καλός, βέβαια δε μου έδειξε ακόμα την αξία του στα δύσκολα. Το αρχειάκι cfg το διάβασα όλο. Είναι πολύ καλοφτιαγμένο. Άλλαξα 2-3 πραματάκια μέσα απ' αυτό. Δεν έβαλα εφαρμογή για kernel tweaking ούτε ukm + synapse. Όλα από το cfg. CPU boost δεν είδα κάπου. Μόνο το touch boost το οποίο ενεργοποίησα. Επίσης, δεν είδα ξεχωριστά ρυθμίσεις για τον κάθε core (μου είπες να βάλω τον 0 στο 960). Έτσι το άφησα default min 300 max 2265. Από governor, άφησα τον ondemand για να δω πως θα πάει. Όταν λες ότι το έχεις λίγο τσιμπημένο τι ακριβώς εννοείς; Πιθανώς το αρχείο cfg έχει περιορισμένες παραμετροποιήσεις.

Το touchboost φαίνεται να κανει δουλειά. Πολύ καλό tip. Δεν το είχα πάρει χαμπάρι.

Είμαι με slim governor και bfq 1024 και τσίμπησα την GPU λίγο στα 533 MHz και το nexus μιλάμε έχει πάρει φωτιά. Όλα αυτά με τελευταία Mahdi με uber sm faux 12.9 build. Νομιζω οτι καλυτερα δεν μπορει να παει οποτε σταματάω και τα πειράγματα. Επιτέλους.

Για τις cpu boost frequencies δεν εχει επιλογή στα cfg files. Δεν βάζει γιατί ο ίδιος δεν ενεργοποιεί το boost και δεν τον ενδιαφέρει.

Εγώ τις κάνω από το KControl τις ρυθμίσεις όταν έχω UBER.

Μου φαίνεται θα βάλω κι εγώ το KControl...

Το touchboost φαίνεται να κανει δουλειά. Πολύ καλό tip. Δεν το είχα πάρει χαμπάρι.

Είμαι με slim governor και bfq 1024 και τσίμπησα την GPU λίγο στα 533 MHz και το nexus μιλάμε έχει πάρει φωτιά. Όλα αυτά με τελευταία Mahdi με uber sm faux 12.9 build. Νομιζω οτι καλυτερα δεν μπορει να παει οποτε σταματάω και τα πειράγματα. Επιτέλους.

Από το cfg τα πειράζεις ή από KControl κι εσύ;

spacer.png

Kernel tweaker. Με έχει βολέψει.

Λοιπόν, τελικά έβαλα KControl. Μου φάνηκε πολύ πλήρης και οργανωμένη σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη παρόμοια εφαρμογή έχω χρησιμοποιήσει. Δε δοκίμασα το Kernel Tweaker. Την επόμενη φορά.

Τελικά έβαλα τον cpu 0 min frequency 960 MHz και overclock την GPU στα 533 MHz. Δεν άλλαξα κάτι άλλο. Με ondemand bfq είμαι. Πάντως πράγματι, δε θυμάμαι να ήταν ποτέ πιο smooth το Nexus 5 μου. Και αυτό φάνηκε μόλις τώρα που έχω ανοιχτό Chrome με 3 καρτέλες (η μία εκ των οποίων έχει πολλά gif) και ταυτόχρονα χρησιμοποιώ Facebook, Messenger, Tapatalk και βλέπω 720p video στο MX Player.

spacer.png

touchboost?κανει οτι λεει?

εγω παιδια με purity και code blue 414 υπερευχαριστημενος!πολυ καλη διαχειριση και μπαταριας και smoothness...

αν θελω να αλλαξω κερνελ με dirty flash της ρομ πρωτα?

• The title was changed to [Nexus 5 / 5X] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)