Jump to content

[Nexus 5 / 5X] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μωρέ πιο γρήγορες υπάρχουν αλλά το θέμα είναι να έχεις και σταθερότητα.

Αν θες κάτι "απλό" και γρήγορο, και σχετικά σταθερό παρόλο που είναι πολύ φρέσκια rom

αν σου άρεσαν τα QS tiles της PA, ρίξε μια ματιά στη Linearboost,

διαφορετικά για κάτι πιο γρήγορο στα builds της OptiPurity, ειδικά στο gcc4.7 με Themes,

για το κάτι παραπάνω, που αφού έχεις και backup, μπορείς να τα περάσεις και με dirty flash πάνω από την υπάρχουσα Purity.

Απλά κάνε ένα cache/dalvik wipe και όταν bootαρεις ρίξε και ένα καλό καθάρισμα με SD maid.

Ακόμα και αν υπάρξει καμιά ψιλοαστάθεια είναι τόσο συχνά τα updates του kener, που περιορίζουν το πρόβλημα.

Captain μαρεσει η σταθερότητα σε μια ρομ. Όταν είχα το νεξους 4 του είχα αλλάξει τα φώτα και πλέον κοιτάω μόνο σταθερότητα. Στην PA δεν ήταν σε εμένα τουλάχιστο fluid. Στο 4αρι ήταν η κυρια μου rom. Τώρα τα εφέ κτλ ωραία δεν λέω αλλά περιμένω την L. Τηνopti μπορεί αλλά μάλλον θα μεινω με την purity...

• Απαντήσεις 6,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν έδωσες και καμιά πληροφορία για το σύστημα σου όμως, λειτουργικό, αν το βάζεις σε μπροστινή ή πίσω usb θύρα. Όλα αυτά παίζουν ρόλο.

Windows XP SP3 και το βάζω σε πίσω usb θύρα..

... Είχα συνηθίσει σε purity και δεν την φθάνει σε γρηγοράδα.... Δεν ξέρω αν υπάρχει πιο γρήγορη ρομ....

Μωρέ πιο γρήγορες υπάρχουν αλλά το θέμα είναι να έχεις και σταθερότητα.

Υπαρχουν πολλές πιο γρήγορες απο την purity.... Θα πω slim - LS - mahdi - rastakat - νομιζω και η carbon!!! Και κάποιες αλλες λιγοτερο γνωστές είναι σαφως γρηγορότερες απο purity!!!

Η LS από σταθερότητα...μπα.

Η Mahdi...μμ σχετικά σταθερή, αλλά μάλλον όχι πιο γρήγορη.

Και μετά τα τελευταία updates η Purity θα έλεγα ότι είναι σε επίπεδα slim και rasta.

Βέβαια όλα αυτά σχετικά είναι και ένα update μπορεί πάντα να αλλάξει τη μια ή την άλλη.

Άσε που ο άνθρωπος όπως λέει ψάχνει για "απλές" και "καθαρές" λύσεις.

Μια συμπαθητική εφαρμογούλα που δοκιμάζω , για όσους δεν την έχουν δει : ROM Settings Backup

Βολική για clean install.

Έτσι από περιέργεια έκανα τώρα ένα clean με Purity+CodeBlue+Pico gapps, Titanium BackUp, Nova backup και η εφαρμογούλα =

σύνολο κανά 5λεπτο, δεν είναι κακό, συνήθως έκανα 7-8 λεπτά.

( ο gtctsiamp μπορεί να έχει αντιρρήσεις κατά πόσο είναι clean αλλά εγώ έχω γίνει πολύ τεμπέλης μάλλον :lol: )

Windows XP SP3 και το βάζω σε πίσω usb θύρα..

Δυστυχώς ενώ έχω σφαξει πολλά Nexus σε πολλούς υπολογιστές, κανένας δεν είχε XP. Νομίζω οι adb που βάζεις από xda δεν κάνουν δουλειά σε XP. Πρέπει να το δεις στο xda ή αν ξέρει κάποιος να βοηθήσει. Και μια πρόταση. Ξήλωσε τα XP. Οι ενημερώσεις ασφαλείας έληξαν την άνοιξη και το σύστημα είναι ευάλωτο σιγά σιγά από παντού.

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Η LS από σταθερότητα...μπα.

Η Mahdi...μμ σχετικά σταθερή, αλλά μάλλον όχι πιο γρήγορη.

Και μετά τα τελευταία updates η Purity θα έλεγα ότι είναι σε επίπεδα slim και rasta.

Βέβαια όλα αυτά σχετικά είναι και ένα update μπορεί πάντα να αλλάξει τη μια ή την άλλη.

Άσε που ο άνθρωπος όπως λέει ψάχνει για "απλές" και "καθαρές" λύσεις.

Μια συμπαθητική εφαρμογούλα που δοκιμάζω , για όσους δεν την έχουν δει : ROM Settings Backup

Βολική για clean install.

Έτσι από περιέργεια έκανα τώρα ένα clean με Purity+CodeBlue+Pico gapps, Titanium BackUp, Nova backup και η εφαρμογούλα =

σύνολο κανά 5λεπτο, δεν είναι κακό, συνήθως έκανα 7-8 λεπτά.

( ο gtctsiamp μπορεί να έχει αντιρρήσεις κατά πόσο είναι clean αλλά εγώ έχω γίνει πολύ τεμπέλης μάλλον :lol: )

Επειδή η ταχύτητα είναι το στοιχείο μου:p απο τις rom στο original development η Slim είναι μακράν η ταχύτερη ειδικά με κάτι commits που έγιναν merged στο android_build πριν την 8.2, δεν μπαίνω σε λεπτομέρειες γιατί θα μπλέξουμε.:lol:

Απο rasta & purity, η purity έχει φτάσει στα επίπεδα της rasta σε ταχύτητα αλλα αν σκεφτούμε ότι η rasta είναι stripped down AOSP ενώ η purity είναι απίστευτα δουλεμένη από έναν μόνο dev τότε εύκολα καταλήγουμε ότι υπερισχύει εύκολα η Purity (αυτό το holo blue να έβγαζε:p).

Τώρα για σταθερότητα στις kang roms μην ψάχνετε και πολύ γιατί αυτά τα teams δεν εχουν συνήθως και πολλούς "hardcore" developers. Αν είχαν θα έφτιαχναν rom για το original development και δεν θα εκαναν kang από εδώ και από εκεί.:X

παιδια επειδη περιμενω και εγω μεταχειρισμενο το νεξους 5 να ρωτησω....γιατι δοκιμαζεται τοσες πολλες ρομ? η μαμα 4.4.4 δεν ειναι καλη? τοση διαφορα εχουν οι αλλες? δεν αξιζει να το εχεις με την μανισια?

παιδια επειδη περιμενω και εγω μεταχειρισμενο το νεξους 5 να ρωτησω....γιατι δοκιμαζεται τοσες πολλες ρομ? η μαμα 4.4.4 δεν ειναι καλη? τοση διαφορα εχουν οι αλλες? δεν αξιζει να το εχεις με την μανισια?

Δοκιμάζουμε γιατί μπορούμε.;)

Απλα Δοκιμάζουμε διάφορες ρομ και κερνελ όχι γιατί δεν είναι καλή η μαμά.. Αλλά υπάρχουν βελτιώσεις σε γρηγοραδα, μπαταρία, αλλάζεις όλα το θέμα, προσθέτει πράγματα που δεν έχει η μαμά ή που έχουν αλλά τηλέφωνα.

Αυτά έτσι ποοοοοολυυυ γενικά...

στην slim μπορούμε να βάλουμε τα full stock gapps η θελει τα slimgapps?

Με τα slim gapps έχεις multi-dpi playstore, play services & services framework ώστε να μην έχεις ασυμβατότητες με εφαρμογές λόγω διαφορετικού dpi από το stock και επίσης πολλές εφαρμογές είναι trds'ed όταν έχεις TRDS on.

Με τα slim gapps έχεις multi-dpi playstore, play services & services framework ώστε να μην έχεις ασυμβατότητες με εφαρμογές λόγω διαφορετικού dpi από το stock και επίσης πολλές εφαρμογές είναι trds'ed όταν έχεις TRDS on.

οκ σ'ευχαριστω πολύ!!

IPhone 15 Pro 

Μόλις την ξηλωσα.... Είχα συνηθίσει σε purity και δεν την φθάνει σε γρηγοράδα. Ευτυχώς που είχα backup... Δεν ξέρω αν υπάρχει πιο γρήγορη ρομ....

Και εγώ εκεί έχω καταλήξει.

----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παιδιά το google now υποστηρίζει πλέον ελληνικά... Με τo καινούργια play service

?? Που το ειδες αυτο??

?? Που το ειδες αυτο??

μέσα στις ρυθμίσεις του google now, επέλεξε στην κατηγορία voice τα ελληνικά. Έπειτα πάτα το μικρόφωνο και ρώτα το κάτι στα ελληνικά...και.....σοκ! θα το πεις, θα το γράψει και θα σου απαντήσει! (η απάντηση σε αποτελέσματα, δεν την εκφωνεί):)

οσοι εχετε elementalX τι κολλημα ειναι αυτο να εχει εντονη φωτεινότητα σαν να ειναι ξεθωριασμενα ολα!!!!

IPhone 15 Pro 

μέσα στις ρυθμίσεις του google now, επέλεξε στην κατηγορία voice τα ελληνικά. Έπειτα πάτα το μικρόφωνο και ρώτα το κάτι στα ελληνικά...και.....σοκ! θα το πεις, θα το γράψει και θα σου απαντήσει! (η απάντηση σε αποτελέσματα, δεν την εκφωνεί):)

αντε να δουμε και Greek TTS να υποστηριζεται συντομα!!

Δοκιμάζουμε γιατί μπορούμε.;)

Απλα Δοκιμάζουμε διάφορες ρομ και κερνελ όχι γιατί δεν είναι καλή η μαμά.. Αλλά υπάρχουν βελτιώσεις σε γρηγοραδα, μπαταρία, αλλάζεις όλα το θέμα, προσθέτει πράγματα που δεν έχει η μαμά ή που έχουν αλλά τηλέφωνα.

Αυτά έτσι ποοοοοολυυυ γενικά...

δηλαδη ποια ρομ ειναι απο τις καλυτερες να βαλω με καλυτερη μπαταρια και ποι γρηγορη και σταθερη απο τη μαμα? το αθλημα με φλασαρισματα το κατεχω τωρα πεφτει στα χερια μου το νεξους 5 και γιενται χαμος απο ρομ! εχω μια συμπαθεια σε cyanogenmode

αξιζει? η εχετε να προτεινεται κατι καλυτερο? και κανενα λινκ για κατεβασμα:) ευχαριστω και σορρυ για το ζαλισμα!!:p

Μπορεί κάποιος να βοηθήσει.. Δεν ανοίγει με τίποτα το YouTube.. Το έβαλα το έβγαλα, ξαναπερασα τη ρομ, gaps, kernel, wipe cache Και τα κλασικά αλλά πεισματικά δεν παίζεις.. Έχω Ls by kener με code blue.. Δεν ξέρω αν φταίει ότι είχα περάσει μέσω aptoide τα αναβαθμισμενα google services...

''Samsung Galaxy S7 Edge''

''Ipad mini 2''

Μπορεί κάποιος να βοηθήσει.. Δεν ανοίγει με τίποτα το YouTube.. Το έβαλα το έβγαλα, ξαναπερασα τη ρομ, gaps, kernel, wipe cache Και τα κλασικά αλλά πεισματικά δεν παίζεις.. Έχω Ls by kener με code blue.. Δεν ξέρω αν φταίει ότι είχα περάσει μέσω aptoide τα αναβαθμισμενα google services...

Αυτό φταίει μου έχει συμβεί!

Αυτό φταίει μου έχει συμβεί!

Και πως το φτιάχνω;

Δεν μου κάνει και install το apk

Edited by puzzle21

''Ipad mini 2''

δηλαδη ποια ρομ ειναι απο τις καλυτερες να βαλω με καλυτερη μπαταρια και ποι γρηγορη και σταθερη απο τη μαμα? το αθλημα με φλασαρισματα το κατεχω τωρα πεφτει στα χερια μου το νεξους 5 και γιενται χαμος απο ρομ! εχω μια συμπαθεια σε cyanogenmode

αξιζει? η εχετε να προτεινεται κατι καλυτερο? και κανενα λινκ για κατεβασμα:) ευχαριστω και σορρυ για το ζαλισμα!!:p

Purity, paranoid, liquid smooth... Ένα σωρό.. Κανείς δεν θα σου πει... Ανάλογα στον καθένα πως στέκεται... Εγώ έβαλα Purity..

Xda τα έχει όλα.

Ψαξεψάκαι και YouTube για να έχεις καμιά ιδέα της κάθε ρομ πάνω κάτω πως είναι...

Δεν μου ανοίγει ούτε το hangouts κρασαρει αμέσως με το που ανοίγω την εφαρμογή όπως το YouTube.. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει γιατί δεν μπορώ να περάσω καν προηγούμενη έκδοση του Google play services

''Ipad mini 2''

Δεν μου ανοίγει ούτε το hangouts κρασαρει αμέσως με το που ανοίγω την εφαρμογή όπως το YouTube.. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει γιατί δεν μπορώ να περάσω καν προηγούμενη έκδοση του Google play services

Γιατί δεν μπορείς να περάσεις προηγούμενη έκδοση? Μπορείς να διαγράψεις το .apk κ είτε να το αντικαταστήσεις με το παλιό (κ να δώσεις τα κατάλληλα permissions) είτε να φλασάρεις τα πιο πρόσφατα gapps.

Old noob, plays like a pro

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to [Nexus 5 / 5X] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)