Jump to content

[Nexus 5 / 5X] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχουν νεότερη ημερομηνία, οι προηγούμενοι είχαν 28 Ιουνίου αν θυμάμαι καλά.

Τους έβαλα και τσίμπησε +1Κ στο antutu, όχι ότι με νοιάζει, αλλά τουλάχιστον δεν έχασε :p

πως βλέπουμε τους οδηγούς της κάρτας?

IPhone 15 Pro 

• Απαντήσεις 6,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

πως βλέπουμε τους οδηγούς της κάρτας?

Με antutu η system information.....

Samsung S8 Plus midnight black

Nexus 5 red 16GB

Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ]

TWRP : 3.0.2-0

Χτες εκανα unlock/root/recovery/xposed με επιτυχια , περασα και gravitybox/minminguard/NeXus navbarZ

εχετε καποιο αλλο must have module να προτεινετε?!

1)Επισης ποια ειναι η επιλογη στο gravitybox ρε παιδια να αλλαξω μεσα στο μενου, να φαινονται παραπανω απο 20 εικονιδια?

το κανονικο ειναι 5 σειρες με 4 εικονιδια το καθε ενα.

2)Ποια ειναι η επιλογη οταν παμε να κανουμε kill της εφαρμογες (εκει που βλεπουμε ποιες ειναι ανοιχτες δλδ) να γραφει κατο διαθεσιμη ραμ κλπ.

ευχαριστω!:cool:

Καλησπέρα θέλω να βάλω την slimkat 7 stable...έχει ελληνικά?τα gaps χρειάζονται οπωσδήποτε μετά το κούμπωμα της ρομ η μπορώ να τα βρω?

IPhone 15 Pro 

Καλησπέρα θέλω να βάλω την slimkat 7 stable...έχει ελληνικά?τα gaps χρειάζονται οπωσδήποτε μετά το κούμπωμα της ρομ η μπορώ να τα βρω?

Ναι έχει ελληνικά. Ναι πρέπει να φλασάρεις ρομ και Gapps μαζί (πρώτα τη ρομ).

Ναι έχει ελληνικά. Ναι πρέπει να φλασάρεις ρομ και Gapps μαζί (πρώτα τη ρομ).

Ευχαριστώ πολύ!!!

IPhone 15 Pro 

εχει καποιος καμια λυση εχω θεμα με τους drivers για toolkit δεν αναγνωριζει....εκανα ολες τις διαδικασιες που λεει κ στο toolkit και τιποτα.....στη διαχειρηση συσκευών αναγνωρίζει την συσκευή και οταν δεν εχω ανοιχτο το usb debugging με επιλεγμενω το mtp μου εμφανιζει κανονικά την μνήμη....μόλις ενεργοποιήσω to usb deb δεν φαίνεται τίποτα!!!!!είναι πολύ εκνευριστικό αυτό δεν μπορώ να ρουταρω το είχα ξαναπαθει με factory image παλιότερα!!! Edited by scorpio3

IPhone 15 Pro 

εχει καποιος καμια λυση εχω θεμα με τους drivers για toolkit δεν αναγνωριζει....εκανα ολες τις διαδικασιες που λεει κ στο toolkit και τιποτα.....στη διαχειρηση συσκευών αναγνωρίζει την συσκευή και οταν δεν εχω ανοιχτο το usb debugging με επιλεγμενω το mtp μου εμφανιζει κανονικά την μνήμη....μόλις ενεργοποιήσω to usb deb δεν φαίνεται τίποτα!!!!!είναι πολύ εκνευριστικό αυτό δεν μπορώ να ρουταρω το είχα ξαναπαθει με factory image παλιότερα!!!

Δεξί κλικ επάνω στον driver που εμφανίζει όταν ανοίγεις το usb debugging(adb interface ή κάτι τέτοιο πρέπει να το λέει) Update driver software, browse my computer, let me pick from a list και δείξε το mtp.

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

εχει καποιος καμια λυση εχω θεμα με τους drivers για toolkit δεν αναγνωριζει....εκανα ολες τις διαδικασιες που λεει κ στο toolkit και τιποτα.....στη διαχειρηση συσκευών αναγνωρίζει την συσκευή και οταν δεν εχω ανοιχτο το usb debugging με επιλεγμενω το mtp μου εμφανιζει κανονικά την μνήμη....μόλις ενεργοποιήσω to usb deb δεν φαίνεται τίποτα!!!!!είναι πολύ εκνευριστικό αυτό δεν μπορώ να ρουταρω το είχα ξαναπαθει με factory image παλιότερα!!!

είναι ο οδηγός που σου έλεγα. Πρέπει να κάνεις απεγκατάσταση πρώτα των drivers και μετά εγκατάσταση πάλι. Edited by kyrgeo1978

είναι ο οδηγός που σου έλεγα. Πρέπει να κάνεις απεγκατάσταση πρώτα των drivers και μετά εγκατάσταση πάλι.

ευχαριστώ!!!το βρήκα τελικά ήθελε κ από προσθαφαίρεση προγραμμάτων...εγώ το εσβηνα μόνο από διαχείριση συσκευών ενώ υπήρχε και εκεί....πρέπει να το παθαίνει αυτό κ να χρειάζεται ξανά εγκατάσταση μετά από update που κάνουν το toolkit

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

είναι ο οδηγός που σου έλεγα. Πρέπει να κάνεις απεγκατάσταση πρώτα των drivers και μετά εγκατάσταση πάλι.

Δεξί κλικ επάνω στον driver που εμφανίζει όταν ανοίγεις το usb debugging(adb interface ή κάτι τέτοιο πρέπει να το λέει) Update driver software, browse my computer, let me pick from a list και δείξε το mtp.

ευχαριστώ!!!το βρήκα τελικά ήθελε κ από προσθαφαίρεση προγραμμάτων...εγώ το εσβηνα μόνο από διαχείριση συσκευών ενώ υπήρχε και εκεί....πρέπει να το παθαίνει αυτό κ να χρειάζεται ξανά εγκατάσταση μετά από update που κάνουν το toolkit

ευχαριστώ παιδιά!!!!

IPhone 15 Pro 

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ευχαριστώ παιδιά!!!!

Καλά φλασαρίσματα γίγαντα. :D

Εχω μια ερώτηση σαν αρχάριος (Μονο με τα wug toolkit κανω root/unlock.Δεν εχω βαλει ποτε custom rom/kernels)

Θελω να εχω καλυτερη αυτονομια στο Nexus 5 μου.(Μιλάω πολυ στο τηλ, εχω συνεχως 3g και με αρκετη χρήση δεν μου βγαζει ολη την ημερα στην δουλειά)

Αυτο επιτυγχανεται με αλλαγη kernel η και με custom rom?

Εχετε να μου προτείνετε καποια custom rom η οποία να είναι οσο πιο κοντά στην στοκ , και να βελτιώνει την αυτονομια ?Γινεται να την εγκαταστησω με wug toolkit?Εχω περασμένη και την twrp recovery.

Αν ειναι εφικτό , και ενα λινκ με οδηγιες της εγκατάστασης.

Ευχαριστώ.

Εγώ έχω βάλει την τελευταία έκδοση Cyanogenmod 11S με Elemental X Kernel. Είδα αρκετή διαφορά σε σχέσηη με stock. Προηγουμένως δοκίμασα για λίγες μέρες stock rom με franco kernel, αλλά μικρή διαφορά είχε. Πέρασα μια μέρα με Android L αλλά είχε αρκετά bugs και το άφησα για αργότερα. Με τον συνδυασμό που έχω τώρα κατάφερα να πετύχω σε 23 ώρες από την φόρτιση 5 ώρες χρόνο οθόνης. Όλη την ώρα ανοιχτό wifi και περίπου ένα 5ωρο σε λειτουργία πτήσης. Στο τέλος είχε μείνει και 12% περίπου μπαταρία.

Από τη στιγμή που έχεις περάσει recovery δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο. Rom και kernel έρχονται συνήθως σε zip που τα περνάς μέσω recovery, αφού κάνεις wipe πριν περάσεις rom. Έτσι κι αλλιώς στις σελίδες που κατεβάζεις την κάθε rom πρέπει να έχει και κάποιες βασικές οδηγίες.

ρε παιδια μετα απο καθε κουμπωμα ρομ το wipe dalvik και cache που βλεπω πολλους να αναφερουν ειναι στην ουσία format για να κατσει καλα η ρομ, κερνελ??

IPhone 15 Pro 

Format δεν θα το έλεγα, για να κάτσει καλά η rom όμως ναι. Χωρίς να είμαι ειδικός, υποθέτω πως αυτά κρατάνε διάφορα δεδομένα από την προηγούμενη rom και ενδεχομένως να δημιουργηθεί πρόβλημα όταν αυτά που έχει κρατήσει πέεσουν πάνω στην καινούρια. Μου έχει τύχει σε ένα παλιό Samsung, αν ξαναπέρναγες το original λειτουργικό μετά από custom rom να κολλάει σε boot loop αν δεν έκανες wipe αυτά. Έχει να κάνει και με τι είδους rom αλλάζεις αυτήν που είχε μέχρι τώρα. Αν βάζεις την ίδια αλλά νεώτερη έκδοση π.χ., λογικά δεν υπάρχει ανάγκη να το κάνεις.

Format δεν θα το έλεγα, για να κάτσει καλά η rom όμως ναι. Χωρίς να είμαι ειδικός, υποθέτω πως αυτά κρατάνε διάφορα δεδομένα από την προηγούμενη rom και ενδεχομένως να δημιουργηθεί πρόβλημα όταν αυτά που έχει κρατήσει πέεσουν πάνω στην καινούρια. Μου έχει τύχει σε ένα παλιό Samsung, αν ξαναπέρναγες το original λειτουργικό μετά από custom rom να κολλάει σε boot loop αν δεν έκανες wipe αυτά. Έχει να κάνει και με τι είδους rom αλλάζεις αυτήν που είχε μέχρι τώρα. Αν βάζεις την ίδια αλλά νεώτερη έκδοση π.χ., λογικά δεν υπάρχει ανάγκη να το κάνεις.

Σ'ευχαρηστω πολυ φιλε!!! στους κερνελ στις ρυθμίσεις εχει ελληνικά?? γενικα εσυ οταν βαζεις καποιον τον πειράζεις??

IPhone 15 Pro 

O συγκεκριμένος που έβαλα (elemental x) έχει μία έκδοση με "default" settings και μία που ρυθμίζεις διάφορα κατά την εγκατάσταση. Και στις 2 μπορείς να αλλάξεις ρυθμίσεις και μετά αλλά χρειάζεσαι κάποιο πρόγραμμα για να αποκτήσεις πρόσβαση σε αυτές. Εγώ έβαλα την έκδοση που ρυθμίζεις στην αρχή, και επέλεξα 1 στάδιο χαμηλότερο στα volts στην συγκεκριμένη ρύθμιση, καθώς και κάπου αλλού που έλεγε "cooler" αντί για την default ρύθμιση που ήταν για επιδόσεις αν θυμάμαι καλά. Προσωπικά δεν με ενδιέφερε τίποτα πέρα από την καλύτερη αυτονομία, αλλά δεν είδα να έχασα κάτι σε επιδόσεις. Στο antutu κατάφερα να πετύχω από 26-30 χιλιάδες και κάτι ανάλογα με τις συνθήκες.

O συγκεκριμένος που έβαλα (elemental x) έχει μία έκδοση με "default" settings και μία που ρυθμίζεις διάφορα κατά την εγκατάσταση. Και στις 2 μπορείς να αλλάξεις ρυθμίσεις και μετά αλλά χρειάζεσαι κάποιο πρόγραμμα για να αποκτήσεις πρόσβαση σε αυτές. Εγώ έβαλα την έκδοση που ρυθμίζεις στην αρχή, και επέλεξα 1 στάδιο χαμηλότερο στα volts στην συγκεκριμένη ρύθμιση, καθώς και κάπου αλλού που έλεγε "cooler" αντί για την default ρύθμιση που ήταν για επιδόσεις αν θυμάμαι καλά. Προσωπικά δεν με ενδιέφερε τίποτα πέρα από την καλύτερη αυτονομία, αλλά δεν είδα να έχασα κάτι σε επιδόσεις. Στο antutu κατάφερα να πετύχω από 26-30 χιλιάδες και κάτι ανάλογα με τις συνθήκες.

πολυ καλα!!!! βλεπω elementalx και codblue να ειναι οι πιο καλοί αν κ δεν εχω δοκίμασει ακομα κερνελ

IPhone 15 Pro 

Γενικα ο kernel ειναι ασχετος με την rom?Πχ σε καποια custom rom υπάρχει περιπτωση να ειναι ενσωματωμενος και διαφορετικος kernel η ειναι κατι ξεχωριστό το οποιο το εγκαθιστουμε και ξεχωριστά?

Γενικα ο kernel ειναι ασχετος με την rom?Πχ σε καποια custom rom υπάρχει περιπτωση να ειναι ενσωματωμενος και διαφορετικος kernel η ειναι κατι ξεχωριστό το οποιο το εγκαθιστουμε και ξεχωριστά?

Κάθε ρομ έχει τον δικό της κερνελ που εγκαθίσταται μαζί της. Από εκεί και πέρα αν θες τον αλλάζεις.

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Καλημερα μολις εβαλα την slimkat 7!!Κουμπωσα κ full gapps αλλα για καποιο λογο δεν μου ανοιγει το playstore κολλαει στο loading...γνωριζει κανεις??δεν μπορω να συχρονισω τισ εφαρμογες μου

IPhone 15 Pro 

Καλημερα μολις εβαλα την slimkat 7!!Κουμπωσα κ full gapps αλλα για καποιο λογο δεν μου ανοιγει το playstore κολλαει στο loading...γνωριζει κανεις??δεν μπορω να συχρονισω τισ εφαρμογες μου

Ξαναφλάσαρε gapps από δω. http://www.slimroms.net/index.php/downloads/dlsearch/viewcategory/1150-addons4-4

αυτα εβαλα απο εδω!!δεν χρειαστηκε εκανα ενα wipe data-reboot system και ειμαι κομπλε!!ευχαριστω!!!

IPhone 15 Pro 

αυτα εβαλα απο εδω!!δεν χρειαστηκε εκανα ενα wipe data-reboot system και ειμαι κομπλε!!ευχαριστω!!!

Σωστός. Καλό στήσιμο.

• The title was changed to [Nexus 5 / 5X] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)