Jump to content

[Nexus 5 / 5X] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όχι. Θα μπεις στο store και θα κατεβάσεις το Φράνκο updater... Το κατεβάζεις κανείς ένα backup τον μαμά κερνελ και μετά κατεβάζεις τον r58 και το φλασαρει μόνο του.

Τωρα που εβαλα αυτον τι κανω ?

• Απαντήσεις 6,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τωρα που εβαλα αυτον τι κανω ?

Κατέβασε το στοκ κερνελ και φλασαρε τον. Έχεις πάρει backup για κάθε ενδεχομενο;

http://forum.xda-developers.com/google-nexus-5/development/kernel-t2518816

Έχει δοκιμασει κανείς cyanogen 11s rom;είναι ανάμεσα σε αυτόν και τον cyanogen m9... Οποίος έχει δοκιμάσει ας μου πει.

Edited by hgemwn

Κατέβασε το στοκ κερνελ και φλασαρε τον. Έχεις πάρει backup για κάθε ενδεχομενο;

http://forum.xda-developers.com/google-nexus-5/development/kernel-t2518816

Τον φλασαρα όλα καλά

Γιατι με το Dolphin μου ανοιγει το myphone σαν Desktop & οχι mobile εκδοση ?

με αλλο κινητο το ανοιει κανονικα mobile

Τσεκαρεσ το jetpack?

Ναι φίλε μου ήταν τσεκαρισμένο. Έχεις απόλυτο δίκιο. Το έβγαλα και όλα καλά.... Είμαι αρκετά χαρούμενος από το κινητό. 2η μέρα χρήσης και το μόνο που με χαλάει λίγο είναι το pure Android. Δεν μπορούμε να φλασαρουμε καμιά ρομ styl Samsung ή LG g2 ε; να δούμε λίγο χρώμα...

Επίσης ποιο πρόγραμμα κάμερας προτείνετε; για 16:9 λήψεις το θέλω

Ναι φίλε μου ήταν τσεκαρισμένο. Έχεις απόλυτο δίκιο. Το έβγαλα και όλα καλά.... Είμαι αρκετά χαρούμενος από το κινητό. 2η μέρα χρήσης και το μόνο που με χαλάει λίγο είναι το pure Android. Δεν μπορούμε να φλασαρουμε καμιά ρομ styl Samsung ή LG g2 ε; να δούμε λίγο χρώμα...

Επίσης ποιο πρόγραμμα κάμερας προτείνετε; για 16:9 λήψεις το θέλω

Έχει θέματα με launcher για να βάλεις αυτό που ζητάς.. Καλό θα ήταν να ψάξεις και λίγο Google. Μια καλή λύση είναι η miui rom. Για κάμερα δεν μπορώ να σου πω γιατί δεν έχω ασχοληθεί.

Καλησπέρα σε όλους!!! Παρακολουθώ πολύ καιρό το forum για nexus και έχω μάθει πολλά πράγματα από εδώ, ε και είπα να κάνω επιτέλους το πρώτο μου post. :D

'Εχει ασχοληθεί κανείς με Rom, Kernel development? Και αν ναι πως ξεκινήσατε?

Καλό διάβασμα :

Εδώ, εδώ , εδώ και εδώ.

Μερικοί οδηγοί δεν είναι και πολύ update αλλά αν έχεις υπομονή και χρόνο ( που εγώ τώρα δεν έχω ) γίνεται δουλειά :)

Καλό διάβασμα :

Εδώ, εδώ , εδώ και εδώ.

Μερικοί οδηγοί δεν είναι και πολύ update αλλά αν έχεις υπομονή και χρόνο ( που εγώ τώρα δεν έχω ) γίνεται δουλειά :)

CaptainMorgan σε υπερευχαριστώ. :D Από χρόνο ειδικά έχω άπειρο....

Device: Nexus 5 Black 16GB (LG-D821)

Rom: Purity (20141015) [4.4.4 KTU84Q]

Kernel: Elementalx 1.12

Recovery: TWRP 2.8.1.0

Δοκιμασα σημερα την τελευταια official DirtyUnicorns 01-08... Την κρατησα 2-3 ωρες δεν αντεξα παραπανω..Αρκετα κολληματα και μου φανηκε λιγο προχειρη..Δεν ξερω αν δεν καθισε καλα σε μενα η ετσι ειναι γενικα..Παντως ειναι απο τις λιγες rom που βαζω και δεν κραταω backup :wacko: Δεν εμεινα ευχαριστημενος

Dalas - Mi-4c

Rom - sMiui

Kernel - Stock

Root SuperSU | TWRP

Δοκιμασα σημερα την τελευταια official DirtyUnicorns 01-08... Την κρατησα 2-3 ωρες δεν αντεξα παραπανω..Αρκετα κολληματα και μου φανηκε λιγο προχειρη..Δεν ξερω αν δεν καθισε καλα σε μενα η ετσι ειναι γενικα..Παντως ειναι απο τις λιγες rom που βαζω και δεν κραταω backup :wacko: Δεν εμεινα ευχαριστημενος

Δώσε της μια ευκαιρία ακόμα.Μάλλον δεν έκατσε καλά.Εμένα μου φάνηκε ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει

Με Code Blue πάρα πολύ καλή μπαταριά και με Uber πέταγε σαν την LS του Keener

Αυτά μέχρι την 22-7 που είχα την 8-1 την έχω στο multirom αλλά δεν την έχω δοκιμάσει ακόμα

Δώσε της μια ευκαιρία ακόμα.Μάλλον δεν έκατσε καλά.Εμένα μου φάνηκε ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει

Με Code Blue πάρα πολύ καλή μπαταριά και με Uber πέταγε σαν την LS του Keener

Αυτά μέχρι την 22-7 που είχα την 8-1 την έχω στο multirom αλλά δεν την έχω δοκιμάσει ακόμα

Μπορει δεν ξερω..Παντως αρκετο lag στις ρυθμισεις ειδα..Ισως γιατι ειναι πολυ φορτωμενα τα μενου??? Επισης αρκετο ghost (αν το λεω καλα) στα γραμματα ... Πραγματα που βαρανε στο δικο μου ματι. Την c-rom την εχεις τεσταρει?? αποψη?

Dalas - Mi-4c

Rom - sMiui

Kernel - Stock

Root SuperSU | TWRP

σαν νεος κατοχος τι προτεινετε απο ρομ?

θελω κατι σταθερο για καθημερινη χρηση:)

Slimkat - mahdi -purity - rastakat διάλεξε και φλασαρε....

Samsung S8 Plus midnight black

Nexus 5 red 16GB

Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ]

TWRP : 3.0.2-0

Slimkat - mahdi -purity - rastakat διάλεξε και φλασαρε....

τις 3 πρωτες τις θυμαμαι απο το nexus 4 μου :D

θα ψαχτω και βλεπουμε

ευχαριστω!

τις 3 πρωτες τις θυμαμαι απο το nexus 4 μου :D

θα ψαχτω και βλεπουμε

ευχαριστω!

Καλωσόρισες αλεξ... Άργησες να έρθεις στην παρέα μας....

Καλωσόρισες αλεξ... Άργησες να έρθεις στην παρέα μας....

ειχα κατσε για αρκετους μηνες στο G2 :D

τωρα nexus και βλεπουμε :)

Πριν απο λίγο φλάσαρα την τελευταία έκδοση του code blue μαζί με frandom και σαν μια πρώτη εντύπωση είδα διαφορά στην ταχύτητα.

Εχει φλασάρει κανείς άλλος?

Device: Nexus 5 Black 16GB (LG-D821)

Rom: Purity (20141015) [4.4.4 KTU84Q]

Kernel: Elementalx 1.12

Recovery: TWRP 2.8.1.0

σαν νεος κατοχος τι προτεινετε απο ρομ?

θελω κατι σταθερο για καθημερινη χρηση:)

Κι απο μένα +1 για slimkat - με kernel elemental που έχω είναι πολύ ικανοποιημένος από μπαταρία κι επιδόσεις.

Nexus 5 16GB - SlimLP 5.0.2 - TWRP 2.8.3.0 / Nexus 7 2013 16 GB - SlimKat 8.18 - TWRP 2.8.3.0

Cubot S168 CWM / iPad 2 - 32 GB - OS 8.1 /Huawei Ideos 8800pro - Kalo Extreme - CWM

Γύρισα σε elemental από code blue καθώς οι επιδόσεις με code blue δε μου ταίριαζαν για nexus 5.... :p

Πριν απο λίγο φλάσαρα την τελευταία έκδοση του code blue μαζί με frandom και σαν μια πρώτη εντύπωση είδα διαφορά στην ταχύτητα.

Εχει φλασάρει κανείς άλλος?

Έχω τον R247 με frandom σε PA 4.5/BETA1.

Γρήγορος κ με καλή μπαταρία έως τώρα αν κ μεταξύ μας το frandom ΔΕΝ έχει ουσιαστική χρήση πέρα απο πολύ περιορισμένα task κ μοιάζει μάλλον παπάτζα του dev για να κάνει hype :p

Old noob, plays like a pro

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κι απο μένα +1 για slimkat - με kernel elemental που έχω είναι πολύ ικανοποιημένος από μπαταρία κι επιδόσεις.

Επιβεβαιώνω το συνονόματο. Ίδιο combo κι εγώ. ;)

Slimkat 6.8 μαζί με uber sabermod 4.10 δουλεύουν άψογα, ο καλύτερος συνδυασμός που είχα έως τώρα :)
:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

Ο elemental μπαίνει και σε στοκ ρομ? Γιατί με τον Franco δεν είμαι ικανοποιημένος

• The title was changed to [Nexus 5 / 5X] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)