gtctsiamp Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Ωραία θα το δοκιμάσω. Παλιότερα που χρησιμοποιούσα ElementalX το είχα κάνει απλά μία φορά στην αρχή και παρέμενε. Ευχαριστώ πολύ ! Μήπως στον ElementalX είχες πειράξει το αρχειο /etc/elementalx.conf ? Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 (edited) Λοιπόν η SlimTeam είναι η μόνη μέχρι στιγμής που έχει βγάλει 4.4.4 για το Nexus 5 και μάλιστα για άλλη μία φορά διά χειρός kufikugel. Επίσης το συγκεκτριμένο build περιέχει και όλες τις διορθώσεις που θα περιέχει και η επόμενη stable 6. Αναμένεται σε λίγο η Carbon η οποία λογικά θα κάνει builds για περισσότερες συσκευές. To νέο radio σε flashable zip από εδώ. Edited June 20, 2014 by gtctsiamp Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nexus Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Μήπως στον ElementalX είχες πειράξει το αρχειο /etc/elementalx.conf ? Έχεις δίκιο, το είχα κάνει στην αρχή και δεν το θυμόμουν ! :) Παράθεση Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris4 Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Ρε παιδιά οταν μιλατε κανει σαν χρατς χρουτς όχι παντα αλλα το κάνει συχνα ειδικα οταν ειμαι μεσα στο σπιτι !!Εσας σας το κανει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alan79 Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Mahdi rom 4.4.3 με bank gapps standard και stock google kernel..το κινητό παει βολίδα χωρίς ίχνος lag. Και η μπαταρία μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lorgan21 Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Ρε παιδιά οταν μιλατε κανει σαν χρατς χρουτς όχι παντα αλλα το κάνει συχνα ειδικα οταν ειμαι μεσα στο σπιτι !!Εσας σας το κανει?? Εάν χειροτερεύει εντός σπιτιού είναι πιθανότατα λόγω κακής λήψης σήματος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Ρε παιδιά οταν μιλατε κανει σαν χρατς χρουτς όχι παντα αλλα το κάνει συχνα ειδικα οταν ειμαι μεσα στο σπιτι !!Εσας σας το κανει?? Και γιατί το ρωτάς σε αυτό το topic? Ψάχνεις κάποιο σχετικό mod? Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris4 Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Εάν χειροτερεύει εντός σπιτιού είναι πιθανότατα λόγω κακής λήψης σήματος.. ναι στο δρόμο δεν έχω παρατηρήσει κατι ----- προσθήκη μηνύματος 44 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και γιατί το ρωτάς σε αυτό το topic? Ψάχνεις κάποιο σχετικό mod? Ναι!Μήπως θέλει service η αν όντως υπάρχει και σε αλλους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Ρε παιδιά οταν μιλατε κανει σαν χρατς χρουτς όχι παντα αλλα το κάνει συχνα ειδικα οταν ειμαι μεσα στο σπιτι !!Εσας σας το κανει?? Ναι το κανει σπανια. Εχει αναφερθει ξανα. Δε μπορεις να κανεις κατι. Το αμελεις. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Παιδιά ο code blue φαντάζομαι είναι οκ με την 4.4.4;; Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris4 Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Ναι το κανει σπανια. Εχει αναφερθει ξανα. Δε μπορεις να κανεις κατι. Το αμελεις. ;) Eυχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Ο elemental X έβγαλε την version 1.0 unofficial... Σε 4.4.4 να βάλω την 0.45 του ex? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Ο elemental X έβγαλε την version 1.0 unofficial... Σε 4.4.4 να βάλω την 0.45 του ex? βάλε την 1, παίζει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris4 Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Καινουρια εκδοση για uber 20/06 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Πέρασα slimkat και μέχρι τώρα δείχνει τέλεια... Απειρα smooth και γρήγορη , απο μπαταρία μένει να δούμε.. Ξέρει κανείς πως βάζω διαφορετικό wallpaper στη lockscreen ? Απ οτι ειδα δεν εχει κατι στις ρυθμισεις.. Αν βάλω gravity μόνο για το Lockscreen wallpaper θα μου δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα;; Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geram Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Παιδιά greenify και APT αντί DALVIN είναι συμβατό; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Πέρασα slimkat και μέχρι τώρα δείχνει τέλεια... Απειρα smooth και γρήγορη , απο μπαταρία μένει να δούμε.. Ξέρει κανείς πως βάζω διαφορετικό wallpaper στη lockscreen ? Απ οτι ειδα δεν εχει κατι στις ρυθμισεις.. Αν βάλω gravity μόνο για το Lockscreen wallpaper θα μου δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα;; Συνδύασε την με τον code blue και δε θα χάσεις Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Παιδιά ο code blue φαντάζομαι είναι οκ με την 4.4.4;; Όλοι οι 4.4.3 kernels κανουν για 4.4.4 ROMs. Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Μια ερώτηση αν και δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί...Ποια η διαφορά μιας custom Rom από την στοκ με xposed?το λέω αυτό γιατί άν και έχω δοκιμάσει αρκετές ρομ πάντα γυρίζω στοκ και βάζω κάποια από xposed .το έχω τώρα στοκ και δοκιμάζω κερνελ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Πέρασα slimkat και μέχρι τώρα δείχνει τέλεια... Απειρα smooth και γρήγορη , απο μπαταρία μένει να δούμε.. Ξέρει κανείς πως βάζω διαφορετικό wallpaper στη lockscreen ? Απ οτι ειδα δεν εχει κατι στις ρυθμισεις.. Αν βάλω gravity μόνο για το Lockscreen wallpaper θα μου δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα;; Η λογική και φυσικα οι devs λενε πως δεν βάζεις καν xposed σε custom rom. ----- προσθήκη μηνύματος 65 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά greenify και APT αντί DALVIN είναι συμβατό; Ευχαριστώ. Το greenify είναι πλήρως συμβατο με ART. Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris4 Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Παιδια στο uber kai γενικα τι εννοουμε με το multicore power saving που ειναι 0 η 1 2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Παιδια στο uber kai γενικα τι εννοουμε με το multicore power saving που ειναι 0 η 1 2? Είναι προσπαθεια ομαδοποίησης εργασιών σε όσο λιγότερους πυρήνες γίνεται για εξοικονόμηση ενεργειας. Με 0 έναι απενεργοποιημενο, με 1 μέτριο και με 2 στο μέγιστο. Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris4 Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Είναι προσπαθεια ομαδοποίησης εργασιών σε όσο λιγότερους πυρήνες γίνεται για εξοικονόμηση ενεργειας. Με 0 έναι απενεργοποιημενο, με 1 μέτριο και με 2 στο μέγιστο. Αρα στο 2 ειναι καλυτερο για εξικονομηση ενεργειας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Αρα στο 2 ειναι καλυτερο για εξικονομηση ενεργειας? Απο default είναι στο 2,ο uber είναι τόσο επιθετικός που για εμένα στο 2 είναι ιδανικά ώστε να έχουμε και μπαταρία εκτός απο επιδόσεις.... Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dalaz Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Καλημερα...Το zip για να φλασαρουμε την 4.4.4 με custom recovery υπαρχει?? Φανταζομαι οτι δεν μπορουμε να φλασαρουμε την factory image η κανω λαθος?? Παράθεση Dalas - Mi-4c Rom - sMiui Kernel - Stock Root SuperSU | TWRP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts