leuteris4 Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Ο Uber sabermod 4.10 δεν εχει καλη μπαταρια ?Και επειδη δεν καταλαβα ο kernel tweker τον υποστιριζει η πρεπει να εχω trickster Mod? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Πάντως παιδιά με trickster mod δεν με αφήνει να αλλάξω το gpu governor σε simple! Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Ο Uber sabermod 4.10 δεν εχει καλη μπαταρια ?Και επειδη δεν καταλαβα ο kernel tweker τον υποστιριζει η πρεπει να εχω trickster Mod? Ποιος σου είπε οτι δεν έχει καλη μπαταρία????Έχει καλύτερη απο stock kernel,αμα θέλεις ακόμα καλύτερη πας σε linaro.....Το kernel tweaker των υποστηρίζει πλεον μια χαρά!!! Πάντως παιδιά με trickster mod δεν με αφήνει να αλλάξω το gpu governor σε simple! Πως γίνεται αυτό???εγώ με trickster mod έχω αλλάξει τα όσα στων uber!!! Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris4 Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Ποιος σου είπε οτι δεν έχει καλη μπαταρία????Έχει καλύτερη απο stock kernel,αμα θέλεις ακόμα καλύτερη πας σε linaro.....Το kernel tweaker των υποστηρίζει πλεον μια χαρά!!! Πως γίνεται αυτό???εγώ με trickster mod έχω αλλάξει τα όσα στων uber!!! Ωραια FRANCO H FAUX υποστηρίζει ο tweker? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Ωραια FRANCO H FAUX υποστηρίζει ο tweker? Ο kernel tweaker faux sound και το trickster mod franco sound! Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris4 Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Ο kernel tweaker faux sound και το trickster mod franco sound! Ευχαριστώ πολυ !!ΔΛΔ η διαφορα τους ειναι στον ηχο κατα τα αλλα ειναι ιδιοι ακριβώς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nexus Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Ποιος σου είπε οτι δεν έχει καλη μπαταρία????Έχει καλύτερη απο stock kernel,αμα θέλεις ακόμα καλύτερη πας σε linaro.....Το kernel tweaker των υποστηρίζει πλεον μια χαρά!!! Πως γίνεται αυτό???εγώ με trickster mod έχω αλλάξει τα όσα στων uber!!! Εννοείς Uber Linaro? Ψάχνω να αλλάξω kernel και θέλω κάποιον με όσο το δυνατόν καλύτερη μπαταρία και dt2w. Είχα elemental αλλά δεν λειτουργούσε σωστά το usb otg με μερικά flash drives. Σκέφτομαι για code blue αλλά δεν υποστηρίζει dt2w..., οπότε μάλλον πάω για uber. έχετε να προτείνετε κάτι άλλο; Παράθεση Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntenteras Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Καλημερα παιδια, Eχω ξεμεινει με cataclysm rom και θελω να βαλω cyanogen, αφου πρωτα περασω την 4.4.3. Πως μπορω να το κανω αυτο; Πως κανω απεγκατασταση την παλια rom; Μετα πρεπει να κανω unroot η κατι αλλο με το custom recovery προκειμενου να παρω την 4.4.3; Και τελος, υπαρχει καποιο link για την τελευταια εκδοση της cyanogen; Συγγνωμη για την ασχετοσυνη μου αλλα αν δεν ρωτησεις δεν θα μαθεις :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 (edited) Εννοείς Uber Linaro? Ψάχνω να αλλάξω kernel και θέλω κάποιον με όσο το δυνατόν καλύτερη μπαταρία και dt2w. Είχα elemental αλλά δεν λειτουργούσε σωστά το usb otg με μερικά flash drives. Σκέφτομαι για code blue αλλά δεν υποστηρίζει dt2w..., οπότε μάλλον πάω για uber. έχετε να προτείνετε κάτι άλλο; Καλη μπαταρία και dt2w δεν πάνε πακέτο. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημερα παιδια, Eχω ξεμεινει με cataclysm rom και θελω να βαλω cyanogen, αφου πρωτα περασω την 4.4.3. Πως μπορω να το κανω αυτο; Πως κανω απεγκατασταση την παλια rom; Μετα πρεπει να κανω unroot η κατι αλλο με το custom recovery προκειμενου να παρω την 4.4.3; Και τελος, υπαρχει καποιο link για την τελευταια εκδοση της cyanogen; Συγγνωμη για την ασχετοσυνη μου αλλα αν δεν ρωτησεις δεν θα μαθεις :rolleyes: Δεν χρειαζεται να περάσεις την stock 4.4.3. Απλα φλασαρε το νεο radio, reboot bootloader, boot recovery, wipe dalvik, cache, system & data και μετα φλασαρεις νέα ROM, gapps και ο,τι άλλο θέλεις. Τέλος καλο είναι να εχεις την τελευταια εκδοση του custom recovery που χρησιμοποιείς. Όλα τα links για ROM, gapps και radio υπαρχουν στο XDA. Edited June 15, 2014 by gtctsiamp Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Σε μη stock υλοποιήσεις εννοείς, διότι δεν υπάρχει drain penalty σε όσες συσκευές υποστηρίζεται το dt2w εγγενώς. Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Σε μη stock υλοποιήσεις εννοείς, διότι δεν υπάρχει drain penalty σε όσες συσκευές υποστηρίζεται το dt2w εγγενώς. Μιλάω για το Nexus 5 αποκλειστικά οπου το dt2w επιτυγχάνεται μονο μέσω custom kernel. Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Πως γίνεται αυτό???εγώ με trickster mod έχω αλλάξει τα όσα στων uber!!! Δε ξέρω τι γίνεται.. Πατάω simple , πατάω το τικ και με ξανα γυρναει στη προηγουμενη επιλογη ... Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 (edited) Σε μη stock υλοποιήσεις εννοείς, διότι δεν υπάρχει drain penalty σε όσες συσκευές υποστηρίζεται το dt2w εγγενώς. Μονο στο nexus 5 γίνεται αυτό με το drain της μπσταριας,και ακόμα κανεις dev δεν μπορεί να βρει την λύση,στο nexus 4 δουλεύει άψογα χωρίς drain, είτε το dt2w είναι απο kernel είτε απο app...! Edited June 15, 2014 by souliar Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Ασφαλώς. Στο σύνολο όσων αναπτύσσουν custom kernels για το Nexus 5, ελάχιστοι είναι αυτοί που κατέχουν σε βάθος τη διεπαφή hardware και software. Από αυτούς, ακόμα λιγότεροι είναι αυτοί που μπορούν να αναπτύξουν εντελώς νέα λειτουργικότητα from scratch. Το d2tw είναι ένα χρήσιμο feature το οποίο επιδέχεται μια απλοϊκή και μια σύνθετη υλοποίηση. Η απλοϊκή μέθοδος (αυτή που χρησιμοποιείται στους custom kernels) κάνει συνεχώς polling στον digitizer, έτσι ώστε μόλις γίνει είσοδος του ζητούμενου pattern να εκτελείται η προγραμματισμένη λειτουργία. Ο πιο σύνθετος τρόπος αφορά τη ύπαρξη μιας σειράς modes στον digitizer έτσι ώστε να προσαρμόζεται η ευαισθησία και κατά συνέπεια η κατανάλωση ενέργειας. Το να αντιληφθεί δύο διαδοχικά χτυπήματα με συγκεκριμένη χρονική διαφορά μεταξύ τους δεν απαιτεί να υπάρχει υψηλή ακρίβεια στο input sensing του συστήματος, όπως για παράδειγμα όταν η οθόνη είναι ενεργοποιημένη και αναμένονται όλοι οι δυνατοί συνδυασμοί εισόδου μπορεί να κάνει ο χρήστης. Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Ασφαλώς. Στο σύνολο όσων αναπτύσσουν custom kernels για το Nexus 5, ελάχιστοι είναι αυτοί που κατέχουν σε βάθος τη διεπαφή hardware και software. Από αυτούς, ακόμα λιγότεροι είναι αυτοί που μπορούν να αναπτύξουν εντελώς νέα λειτουργικότητα from scratch. Το d2tw είναι ένα χρήσιμο feature το οποίο επιδέχεται μια απλοϊκή και μια σύνθετη υλοποίηση. Η απλοϊκή μέθοδος (αυτή που χρησιμοποιείται στους custom kernels) κάνει συνεχώς polling στον digitizer, έτσι ώστε μόλις γίνει είσοδος του ζητούμενου pattern να εκτελείται η προγραμματισμένη λειτουργία. Ο πιο σύνθετος τρόπος αφορά τη ύπαρξη μιας σειράς modes στον digitizer έτσι ώστε να προσαρμόζεται η ευαισθησία και κατά συνέπεια η κατανάλωση ενέργειας. Το να αντιληφθεί δύο διαδοχικά χτυπήματα με συγκεκριμένη χρονική διαφορά μεταξύ τους δεν απαιτεί να υπάρχει υψηλή ακρίβεια στο input sensing του συστήματος, όπως για παράδειγμα όταν η οθόνη είναι ενεργοποιημένη και αναμένονται όλοι οι δυνατοί συνδυασμοί εισόδου μπορεί να κάνει ο χρήστης. Ο semaphore έχει για μένα την καλύτερη υλοποίηση. Μόνο που είναι για n4 μόνο. Δεν σκοπεύει να διαθέσει λεφτά για άλλο τηλέφωνο. Εκτός και αν του κάνουμε ένα donation λέω εγώ. Ψήνεται κάνεις; Μια ιδέα... Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nexus Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Καλη μπαταρία και dt2w δεν πάνε πακέτο. Όταν ενεργοποιώ το d2tw βάζω πάντα timeout στα 5' οπότε δεν νομίζω ότι έχει μεγάλη κατανάλωση. Έχετε να προτείνετε κάποιον kernel φιλικό με την μπαταρία και dt2w ? Επίσης uber κατεβάζω από εδώ: http://forum.xda-developers.com/google-nexus-5/development/kernel-uber-linaro-4-10-0-sabermod-4-10-t2626179 γιατι βλέπω ότι αναφέρει ότι είναι για 4.4.2. Μπορώ να τον χρησιμοποιήσω σε stock 4.4.3 ? Ευχαριστώ ! Παράθεση Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris4 Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Όταν ενεργοποιώ το d2tw βάζω πάντα timeout στα 5' οπότε δεν νομίζω ότι έχει μεγάλη κατανάλωση. Έχετε να προτείνετε κάποιον kernel φιλικό με την μπαταρία και dt2w ? Επίσης uber κατεβάζω από εδώ: http://forum.xda-developers.com/google-nexus-5/development/kernel-uber-linaro-4-10-0-sabermod-4-10-t2626179 γιατι βλέπω ότι αναφέρει ότι είναι για 4.4.2. Μπορώ να τον χρησιμοποιήσω σε stock 4.4.3 ? Ευχαριστώ ! http://forum.xda-developers.com/google-nexus-5/development/kernel-uber-linaro-4-10-0-sabermod-4-10-t2626179/post53165890 για 4,4,3 αν δεν κάνω λάθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagratios Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Από 4,4,2 σε 4,4,3 το titanium backup έκανε επαναφορά χωρίς πρόβλημα? Γιατί σε μένα κολλάει αφού κάνει επαναφορά 2-3 εφαρμογές. Παράθεση Phone: Nexus 5 ROM: SlimKat Kernel: ElementalX Recovery: TWRP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntenteras Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Καλη μπαταρία και dt2w δεν πάνε πακέτο. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν χρειαζεται να περάσεις την stock 4.4.3. Απλα φλασαρε το νεο radio, reboot bootloader, boot recovery, wipe dalvik, cache, system & data και μετα φλασαρεις νέα ROM, gapps και ο,τι άλλο θέλεις. Τέλος καλο είναι να εχεις την τελευταια εκδοση του custom recovery που χρησιμοποιείς. Όλα τα links για ROM, gapps και radio υπαρχουν στο XDA. Ευχαριστω πολυ φιλε. Μηπως μπορεις να εξηγησεις τι εννοεις νεο radio; reboot bootloader εννοεις απλα να κλεισω το κινητο και οταν το ανοιξω να μπω στο bootloader; google apps δεν εχει η cyanogen προεγκατεστημενα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 (edited) Ευχαριστω πολυ φιλε. Μηπως μπορεις να εξηγησεις τι εννοεις νεο radio; reboot bootloader εννοεις απλα να κλεισω το κινητο και οταν το ανοιξω να μπω στο bootloader; google apps δεν εχει η cyanogen προεγκατεστημενα; Το νεο radio είναι το update του firmware για την κεραία που βγήκε με την 4.4.3. Κατεβαζεις το νεο radio σε flashable zip και το φλασαρεις απο custom recovery και κανεις reboot bootloader και μετα ξαναμπαίνεις στο recovery και συνεχίζεις. Προσωπικά το φλασαρω απο τον bootloader ως img file με fastboot command αλλά δεν ξέρω αν τις γνωρίζεις. Η cyanogen δεν ξέρω αν περιλαμβανει gapps γιατί δεν έχω ασχοληθεί μιας και κατα την άποψη μου δεν αξίζει πια. (εχει και caf kernel:X:lol:). Λογικα όμως δεν τα συμπεριλαμβάνει μέσα στην ROM. Γενικός πάντως κανόνας είναι να διαβάζεις παντα τα OP στα topic στο XDA και τις τελευταίες σελίδες του εκάστοτε topic. Καθώς επίσης να εχεις κατανοήσει πλήρως τι πρόκειται να κανεις πριν το κανεις.:) Edited June 15, 2014 by gtctsiamp Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Το νεο radio είναι το update του firmware για την κεραία που βγήκε με την 4.4.3. Κατεβαζεις το νεο radio σε flashable zip και το φλασαρεις απο custom recovery και κανεις reboot bootloader και μετα ξαναμπαίνεις στο recovery και συνεχίζεις. Προσωπικά το φλασαρω απο τον bootloader ως img file με fastboot command αλλά δεν ξέρω αν τις γνωρίζεις. Η cyanogen δεν ξέρω αν περιλαμβανει gapps γιατί δεν έχω ασχοληθεί μιας και κατα την άποψη μου δεν αξίζει πια. (εχει και caf kernel:X:lol:). Λογικα όμως δεν τα συμπεριλαμβάνει μέσα στην ROM. Έχου σε flashable zip το νεο radio ;Δεν το περιλαμβάνουν αυτό oι custom roms? ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχουμε σε flashable zip το νεο radio ;Δεν το περιλαμβάνουν αυτό oι custom roms?Η carbon ας πούμε... Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Ο semaphore έχει για μένα την καλύτερη υλοποίηση. Μόνο που είναι για n4 μόνο. Δεν σκοπεύει να διαθέσει λεφτά για άλλο τηλέφωνο. Εκτός και αν του κάνουμε ένα donation λέω εγώ. Ψήνεται κάνεις; Μια ιδέα... δεν ειχα και τις καλυτερες εντυπωσεις,ειδικα απο μπαταρια.ωστοσο το ν4 δεν ειχε μπαταρια,ξεχασαν να του βαλουν.θα ηθελα να δω την υλοποιηση στο 5 προς το παρον ο code blu ειναι κομπλε ----- προσθήκη μηνύματος 42 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχου σε flashable zip το νεο radio ;Δεν το περιλαμβάνουν αυτό oι custom roms? ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχουμε σε flashable zip το νεο radio ;Δεν το περιλαμβάνουν αυτό oι custom roms?Η carbon ας πούμε... οχι βεβαια.google it Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 δεν ειχα και τις καλυτερες εντυπωσεις,ειδικα απο μπαταρια.ωστοσο το ν4 δεν ειχε μπαταρια,ξεχασαν να του βαλουν.θα ηθελα να δω την υλοποιηση στο 5 προς το παρον ο code blu ειναι κομπλε ----- προσθήκη μηνύματος 42 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχου σε flashable zip το νεο radio ;Δεν το περιλαμβάνουν αυτό oι custom roms? ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- οχι βεβαια.google it Το όχι βέβαια σε ποια απο της ερωτήσεις μου παει; Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 (edited) Ποιο είναι το τελευταίο radio; Είναι το 2.1.50.1.13; Edited June 15, 2014 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Ποιο είναι το τελευταίο radio; Είναι το 2.1.50.1.13; 2.0.50.1.13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts