cb600f Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Δουλευει και στην root stock rom το peek??? Ελπιζω να μην ειναι η ερωτηση βλακεια.....:X Δουλεύει λογικά σε όλες τις 4.4.2 rom. Μπορεί να δουλεύει και σε άλλες συσκευές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Σε εμένα δεν έβγαζε τα μυνήματα του Viber σε peek και του FB messenger ενω είχα ενα έβγαζε 4 εικονίδια. Αλλά είναι καλή προσπάθεια σίγουρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Σε εμένα δεν έβγαζε τα μυνήματα του Viber σε peek και του FB messenger ενω είχα ενα έβγαζε 4 εικονίδια. Αλλά είναι καλή προσπάθεια σίγουρα Δεν δουλεύει 100% ούτε στην pa. Ευτυχώς δεν έχω Facebook και δεν χρησιμοποιώ Viber :p Σε hangouts, g+ κλπ, μια χαρά είναι. Είναι ακριβώς η ίδια εφαρμογή, δουλεύει ακριβώς όπως και στην pa, δηλαδή και με τον προσανατολισμό της οθόνης και με τον proximity sensor, ανάλογα αν η συσκευή βρίσκεται στο τραπέζι ή στην τσέπη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Καλά ουτως η άλλως χρησιμοποιώ lockscreen notifications απο την AOSPAL. Αλλά ηταν καλό project Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Εντάξει, ότι και να πω είναι λίγο. Respect! Δουλεύει άψογα! Συμπέρασμα, επιστροφή σε stock και GB :cool: Edit: που το βρήκες βρε θηρίο;;; τα updates του αν έχει; Edit 2: από εδώ είναι; https://plus.google.com/106578573994597852275/posts/1fX9ASFMeSD Μου το έστειλε ενα παιδί απο xda να το δοκιμάσω ,δεν ξέρω απο που το πήρε . Updates λογικά θα υπάρξουν όταν βγει καινούργια έκδοση της pa που να το έχει αναβαθμίσει . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Εγω το εβαλα, αλλα δεν κανει τιποτα...του εδωσα τα δικαιωματα και τα σχετικα, ρυθμισεις αδειες, δεν εμφανιζει τιποτα. Ειμαι φουλ στοκ, χωρις root... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Εγω το εβαλα, αλλα δεν κανει τιποτα...του εδωσα τα δικαιωματα και τα σχετικα, ρυθμισεις αδειες, δεν εμφανιζει τιποτα. Ειμαι φουλ στοκ, χωρις root... Πιστευω πως χωρις root δεν γινεται να δουλεψει... Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Οκ, ευχαριστω. Ειπα κι εγω τί κανω λαθος... Εχει δοκιμασει κανεις το blinkfeed? Ενω ολα ειναι κομπλε και λειτουργικα, στο κατω μερος εχω overlapping στα εικονιδια...λες και ειναι φτιαγμενο για 5,5" οθονες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Στο link που έβαλα πιο πάνω, υπάρχει ήδη ενημέρωση στο peek. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mak82 Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Καλησπέρα σε όλους. Βοηθείστε με αν μπορείτε. Αγόρασε μια φίλη μου το Nexus 5 το 32αρι το Αμερικάνικο σε πολύ καλή τιμή και το οποίο εχω στα χέρια μου μιας και ήθελε να της εγκαταστήσω κάποιες εφαρμογές. Το κινητό ειναι ρουταρισμένο και εχει μια δυσαναγνωστη πολυ περιεργη γραμματοσειρά στα ΠΑΝΤΑ η οποία δεν αλλάζει. Μάλλον εχει γινει αντικατάσταση της προεπιλεγμένης γιατι δεν επανέρχεται ούτε με επαναφορά. Γνωρίζετε καποιον τροπο να επαναφερω την κανονική και να λειτουργεί χωρίς προβλήματα στο Nexus 5, η μόνο με επανεγκατάσταση λειτουργικού, και πως θα γίνει αυτό? (Custom recovery, root κλπ δεν θα τα έκανα γιατι η χρηση του θα ναι απο ατομο που δεν γνωρίζει τπτ απο αυτα). Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Αφού είναι ροοτ είναι και ξεκλειδωτος ο bootloader , οποτε φλασάρεις στοκ images και είσαι κομπλέ αλλά θα χαθεί το ροοτ . οποτε ξαναροοταρεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mak82 Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Αφού είναι ροοτ είναι και ξεκλειδωτος ο bootloader , οποτε φλασάρεις στοκ images και είσαι κομπλέ αλλά θα χαθεί το ροοτ . οποτε ξαναροοταρεις Ευχαριστώ για την απάντησή σου φίλε.Προφανώς απ'οτι κατάλαβα απο τα λεγόμενα σου ξεκλειδώνεις πρώτα τον bootloader για να rootαρεις. Υπάρχει κάποιος εύκολος οδηγός πως φλασάρω στοκ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iolakos Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 καλησπέρα παιδιά! καινούριος στην παρέα σας. δυο ερωτησούλες στα γρήγορα. προτεινόμενη ρομ/κερνελ? ρουτάρισμα και ξεκλειδωμα bootloader δημιουργούν πρόβλημα σε μελλοντικό update? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STELIOS063 Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 το πρωι πηρα ενα απο wind και καθως το σεταρα αρχισε να κανει στην οθονη στα πληκτρα αφης τρεμοπαιγμα με κοματια απο την κυριως οθονη στο υποβαθρο κατω απο τα πληκτρα.καμμια βοηθεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Ευχαριστώ για την απάντησή σου φίλε.Προφανώς απ'οτι κατάλαβα απο τα λεγόμενα σου ξεκλειδώνεις πρώτα τον bootloader για να rootαρεις. Υπάρχει κάποιος εύκολος οδηγός πως φλασάρω στοκ? Εδώ είσαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxudromos Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 και εδω αυτα ειναι πολυ καλα... με 2-3 κλικ γινοντε ολα... http://crymedia.de/?cry=downloads Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balantakos777 Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 S/N:402(.......) ειναι απο της τελευταιες παρτιδες? εχω της μεγαλες τρυπες στο ηχειο κλπ? 3 μερες το εχω το κινητο παιδια...ακομα ψαχνομαι :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Ναι είναι παρτίδα Φεβρουαρίου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 S/N:402(.......) ειναι απο της τελευταιες παρτιδες? εχω της μεγαλες τρυπες στο ηχειο κλπ? 3 μερες το εχω το κινητο παιδια...ακομα ψαχνομαι :lol: Ναι αλλά ρωτάς σε λάθος topic.;) Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filzazas Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Παιδιά, πείτε μου γνώμες για ROM. Εδώ και ένα τρίμηνο είμαι με Cyanogenmod και λέω να δοκιμάσω καμιά άλλη, αλλά πια; χθες έβαλα λίγο τι slim αλλά την έβγαλα. Πια προτείνεται ;;; Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Παιδιά, πείτε μου γνώμες για ROM. Εδώ και ένα τρίμηνο είμαι με Cyanogenmod και λέω να δοκιμάσω καμιά άλλη, αλλά πια; χθες έβαλα λίγο τι slim αλλά την έβγαλα. Πια προτείνεται ;;; Τη slim :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filzazas Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Λες ε; :-P δεν μπόρεσα να συνηθίσω καλά τα ppi (καλά τα λέω; ) κατά τα άλλα γενικά την βρήκα πολύ καλή. Μπορώ να το αλλάξω αυτό με την οθόνη; Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Ναι μπορείς.. DPI λέγεται. Στο αρχείο /system/build.prop θα βρεις το ro.sf.lcd_density=370 και θα το βάλεις ότι θες μεγαλύτερο. Το stock είναι 480 αλλά σε πολλούς το 445 κάθεται καλύτερα στο μάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filzazas Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Τελεια!! Την εβαλα και εβαλα το DPI στα 445 θα το δω και σε αλλο... ναι σαι καλα φιλε ;) Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Παιδιά, πείτε μου γνώμες για ROM. Εδώ και ένα τρίμηνο είμαι με Cyanogenmod και λέω να δοκιμάσω καμιά άλλη, αλλά πια; χθες έβαλα λίγο τι slim αλλά την έβγαλα. Πια προτείνεται ;;; Εξαρτάται τι χαρακτηριστικά θες να έχει η rom που θες να βάλεις. Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts