souliar Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Και που το βρίσκουμε αυτό το adaway? Βρηκα αυτο που λέει οτι κανει install το adaway απο το fdroid. Το ίδιο είναι? Τα hosts τι είναι? Υποψιν οτι ανοιγουν ποιο αργα η σελιδες με το adaway...... Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Πρεπει να έχω κανει r/w το /system απο τον es explorer πριν το install? Κάτι τέτοιο διάβασα. Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Για το AdAway όχι, κάνει μονο του όρι χρειάζεται. Souliar, τι εννοείς? Η εφαρμογή ή το ad blocking γενικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsavman Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Υποψιν οτι ανοιγουν ποιο αργα η σελιδες με το adaway...... Αυτό που το στηρίζεις; Αν μη τι άλλο, έχουν λιγότερο content να φορτώσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Νομίζω ότι αυτό βασίζεται στο γεγονός ότι περνάν από φίλτρο. Άλλα δεν πιστεύω να είναι αισθητή η διάφορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Νομίζω οτι ο uber δουλεύει πολύ στις υψηλές συχνότητες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Άλλαξε governor εμένα δούλευε πολύ ικανοποιητικά αλλά τον άλλαξα γιατί δεν ήταν τόσο σβέλτος. Με uberdemand / intellidemand είχα καλά αποτελέσματα Αν και ο πρώτος νομίζω έχει αισθητή μείωση στις επιδόσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Για το AdAway όχι, κάνει μονο του όρι χρειάζεται. Souliar, τι εννοείς? Η εφαρμογή ή το ad blocking γενικά? Αυτό που το στηρίζεις; Αν μη τι άλλο, έχουν λιγότερο content να φορτώσουν. Το adaway το ειχα δοκιμασει στο παρελθον αλλα το απεγκαταστησα διοτι μου καθυστερουσε αρκετα στο ανοιγμα των σελιδων....τωρα δεν ξερω αν ετυχε παντως σε εμενα δεν δουλεψε καλα. Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Δεν νομίζω ότι επηρεάζει σε αισθητό βαθμό την ταχύτητα. Δεν είχα καν υπόνοιες για κάτι τέτοιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StathisCh9 Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Έχω δει τόσα mod για την βελτίωση του ήχου, τελικά πιο είναι το καλύτερο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Τελικά χρησιμοποιεί κανείς hells-core ??? Τον πέρασα και φαίνεται καλοδουλεμένος αλλά θα δείξει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris4 Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Καλησπέρα !Υπαρχει καποιος τροπος να φτιαχτει ο ηχος που κανει οταν τραωαμε video ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oZeDux Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 Τελικά με το σημάδι που άφηνε το route τι έγινε έχουνε κάποιο νέο;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 Ναι BootUnlocker στο Google play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainMorgan Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 "Καινούργιο" λουκουμάκι για το μωρό μας, Lego Rom. :p Slim Based με mix και από άλλες rom κλασικά ( PEEK από PA πχ ) και με ενσωματωμένο UBER. Για λίγο που τη δοκίμασα ( με PA gapps ) , καμία παραφωνία, απόλυτα smooth και γρήγορη. Για πρώτη έκδοση άψογη σχεδόν. Μοναδικό bug, δεν μπορεί να φύγει το εικονίδιο HALO από το notification bar. Ευρηματικό και το default wallpaper... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 Υπάρχει πουθενά μεμονωμένο το peek; όχι κάτι ανάλογο όπως μια εφαρμογή του είδα στο play, αλλά το ίδιο το peek. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 Εννοείς σαν εφαρμογή? Όχι άλλα ο κώδικας του είναι πλέον ανοιχτός και μπορούν όλες οι ρομ να το ενσωματώσουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 Υπάρχει πουθενά μεμονωμένο το peek; όχι κάτι ανάλογο όπως μια εφαρμογή του είδα στο play, αλλά το ίδιο το peek. Δοκίμασε αυτο https://drive.google.com/?tab=wo&authuser=0#folders/0ByK56CMLcDo5OWZSd3VvVGdsUFU Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 Δοκίμασε αυτο https://drive.google.com/?tab=wo&authuser=0#folders/0ByK56CMLcDo5OWZSd3VvVGdsUFU Δεν γίνεται να το κατεβάσω από εκεί. Πρέπει να μου το επιτρέψεις. Αν μπορείς να το ανεβάσεις από άλλου. Τι είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 Τι είναι αυτός ο χαμός εκεί μέσα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 Δεν γίνεται να το κατεβάσω από εκεί. Πρέπει να μου το επιτρέψεις. Αν μπορείς να το ανεβάσεις από άλλου. Τι είναι; Είναι το peek σε apk , δοκίμασε απο εδώ https://www.dropbox.com/s/smm0fay1tobv578/NotificationPeek-release.rar Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 Εννοείς σαν εφαρμογή? Όχι άλλα ο κώδικας του είναι πλέον ανοιχτός και μπορούν όλες οι ρομ να το ενσωματώσουν Δουλευει και στην root stock rom το peek??? Ελπιζω να μην ειναι η ερωτηση βλακεια.....:X Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 Βάλε F-Droid και AdAway, και θα ξεχάσεις διαφημίσεις και pop-ups παντού. Επίσης, κόβει τις διαφημίσεις που παίζουν σαν "intro" στα youtube videos. Να ρωτήσω κάτι. Με το adaway εγκατεστημενο το tapatalk σου δουλεύει κανονικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 Να ρωτήσω κάτι. Με το adaway εγκατεστημενο το tapatalk σου δουλεύει κανονικά? Σε εμένα ναι κανονικά δεν έχω θέματα με καμια εφαρμογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 (edited) Είναι το peek σε apk , δοκίμασε απο εδώ https://www.dropbox.com/s/smm0fay1tobv578/NotificationPeek-release.rar Εντάξει, ότι και να πω είναι λίγο. Respect! Δουλεύει άψογα! Συμπέρασμα, επιστροφή σε stock και GB :cool: Edit: που το βρήκες βρε θηρίο;;; τα updates του αν έχει; Edit 2: από εδώ είναι; https://plus.google.com/106578573994597852275/posts/1fX9ASFMeSD Edited May 3, 2014 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts