Jump to content

oZeDux

Members
  • Δημοσιεύσεις

    23
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by oZeDux

  1. Γειά σας έχει περίπου ένα μήνα που αγόρασα το Samsung galaxy s7 ! Και έχω δύο απορίες παρακαλώ. 1. Έχει κάποιος άλλος παρατηρήσει ότι όταν κουνάς την συσκευή ακούγεται ένας θόρυβος σαν να κουνιεται κάτι εσωτερικά στο πίσω μέρος εκεί κοντά στην κάμερα? Έχει ο αδερφός μου το ίδιο ακριβώς κινητό με το ίδιο θέμα πείτε μου παρακαλώ τι είναι. 2. Όταν συνδέω τον φορτιστή στο κινητό πάντα μου βγάζει ένα μήνυμα που λέει σφάλμα security.com καπως ετσι και κατι αλλα σε ασπρο πλαίσιο παταω όμως οκ και εξαφανίζεται δεν επηρεάζει σε κατι την συσκευή όμως απλα θέλω να μάθω τον λόγο που μου το βγαζει Σάς ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων :)
  2. Μακάρι να είναι bug του facebook και να μην έχει πρόβλημα η μητρική γιατί το κινητό είναι απο Γερμανία κι δεν ψηνομαι καθόλου ουτε να μου το ανοίξουν ουτε να μείνω χωρίς κινητό για 2 εβδομαδες ...... Ευχαριστώ πάντως για την πληροφόρηση !!!
  3. Γιατί μονο στο facebook μου κολλάει το κινητό .... Έτρεξα τα πιο βαρια και μεγαλα παιχνίδια και δεν μου κόλλησε καθόλου και τσουπ μόλις άνοιξα το facebook με το που πήγα να κάνω τσατ όλα πάγωσαν ...... Κλριδωνω το κινητό και δεν ανάβει ποτε η οθόνη μετα παρα Μόνο εαν το κανω restart Πατώντας παρεταταμενα το power button !!!!
  4. Η εφαρμογή του facebook φταίει αλλά γιατί;;;;; Δηλαδή έδωσα τοσα λεφτά για να μην μπορω να τρεξω ουτε την εφαρμογή του facebook ;;;;; τραγικό απογοητευτικά!!!!
  5. Καλησπέρα σε ολους πριν 3εβδομαδες περίπου αγόρασα απο το ίντερνετ skroutz γερμανικο μια συσκευή Google nexus 5 32gb ..... Η εφαρμογές που έχω βάλει μέσα είναι άπειρο ελάχιστες facebook viber avg antivirus και ενα game της gameloft..... Μετα την πρωτη βδομάδα το κινητό αρχισε να κανει επανεκκίνηση μονο του να παγώνει η οθόνη και μόλις παταω το πλήκτρο τερματισμού να μην ανάβει η οθόνη ξανά παραμονο εαν το κρατήσω πατημένο και κάνει restart .... Το κινητό το σβηνω κάθε βράδυ το φορτιζω σωστα δεν μπορω να καταλάβω τι έχω κάνει λάθος ..... Τα περισότερα κολλήματα τα έφαγε ενω ήμουν στην εφαρμογή του facebook μέσα..... Βοήθεια σας παρακαλώ.....
  6. Εγώ κοντευω τις 3 φορτίσεις την ημερα παιδιά ..... Με το Z1 είμαι με 1 κομπλε
  7. Τελικά με το σημάδι που άφηνε το route τι έγινε έχουνε κάποιο νέο;;;;
  8. Εγώ έχω το samsung HM 3300 ετσουξα λίγο στην τιμή αλλά είναι τρομερό ... Nfc high definition voice μηδαμινά sar :)
  9. Θα ηταν το καλυτερο δώρο για την αρραβωνιαστικιά μου που είναι έγκυος και δεν βγαίνει απο το σπίτι πιστεύω ...... Καλή επιτυχία εύχομαι σε όλους παιδιά !!!! :)))
  10. Iluv παιδιά 17€ Να ηρεμήσει το μυαλό σας τα έχω 1 χρόνο είναι τρομερά !!!!! Γενικά εμένα ποτε δεν μου χάλασαν ακουστικά τεσπα....
×
×
  • Create New...