Jump to content

[Nexus 5 / 5X] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χρησιμοποιεί κανείς την DroidKang rom?Πιστός οπαδός του Chaos Kernel,και με μία πρόχειρη έρευνα νομίζω είναι μία αρκετά καλή και stable Rom.

Keep it real, keep it true, keep it #Code_Blue

https://linktr.ee/frapesstoypogeio

• Απαντήσεις 6,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επίσης χθες έπεσε το μάτι μου σε αυτή τη δουλειά. Αν δεν έχει αναφερθεί πιστεύω είναι χρήσιμη : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2626961. Για να δουλέψει caf kernel σε non caf rom.

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Επίσης χθες έπεσε το μάτι μου σε αυτή τη δουλειά. Αν δεν έχει αναφερθεί πιστεύω είναι χρήσιμη : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2626961. Για να δουλέψει caf kernel σε non caf rom.

Εγώ νομίζω ότι αυτό είναι το ακριβώς αντίθετο από αυτό που λες !

Για να χρησιμοποιεί δηλαδή κάποιος AOSP ( ΝΟΝ CAF ) kernel σε CM11 ( CAF ) based rom.

" [DEV] For CM11 users, here's how you can use AOSP(Non CAF) kernels again " λέει ο τίτλος του θέματος.

Εγώ νομίζω ότι αυτό είναι το ακριβώς αντίθετο από αυτό που λες !

Για να χρησιμοποιεί δηλαδή κάποιος AOSP ( ΝΟΝ CAF ) kernel σε CM11 ( CAF ) based rom.

" [DEV] For CM11 users, here's how you can use AOSP(Non CAF) kernels again " λέει ο τίτλος του θέματος.

Yes captain you are right. Βιαστικός...

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Επειδή έχω χάσει λίγο τις εξελίξεις, τώρα που ο chaos μας αποχαιρέτησε, έχουμε κανέναν άλλον αντίστοιχο κερνελ που να κάνει θαύματα στην μπαταρία ή μπα; Επίσης έχει δουλέψει κανείς το xmultiwindow από το xposed? Γιατί το έβαλα και είχα όλο προβλήματα!!

Εγώ ούτε και με chaos είχα τρομερά νούμερα στα στατιστικά μου. Έβαζα περιπου 3μιση ώρες σε διαρκεια 24 ωρών.

Μετα με ElementalX έβαζα 3μιση-4 σε μια μέρα. Ωστόσο ο ελεμενταλ είναι με διάφορα ο πιο smooth χωρίς να πετυχαίνει χειρότερη διάρκεια.

Τώρα έχω faux123 μπας και μείνω εδώ αλλιως Franco ή Stock

Εγώ τελικά δε κρατήθηκα και έβαλα hells...:p

Αλλά με τρεις ROM στο κινητό ( με τρεις διαφορετικούς kernel )

και bootαρισματα από τη μια στην άλλη αντε να βγάλεις σταθερό συμπέρασμα για SOT...:p

Θα προσπαθήσω πάντως σήμερα μέχρι αύριο να μη bootαρω άλλη Rom. :)

Εγώ ούτε και με chaos είχα τρομερά νούμερα στα στατιστικά μου. Έβαζα περιπου 3μιση ώρες σε διαρκεια 24 ωρών.

Μετα με ElementalX έβαζα 3μιση-4 σε μια μέρα. Ωστόσο ο ελεμενταλ είναι με διάφορα ο πιο smooth χωρίς να πετυχαίνει χειρότερη διάρκεια.

Τώρα έχω faux123 μπας και μείνω εδώ αλλιως Franco ή Stock

O faux μου έκανε πολλά προβλήματα,Δε τον ξαναδοκιμάζω Προς το παρόν! Τον ελεμενταλ θα τον δοκιμάσω στην πρώτη ευκαιρία, αν και όσο στέκεται ο χάρος δεν τον πειράζω!! Άρα δεν έχουμε καμία τρομερή εξέλιξη! Κανένα μοντ να παίζουν Οι caf kernels σε aosp rom δεν υπάρχει Ε;;

Edit: Νέο χουνερι, ξαφνικά και χωρίς προειδοποίηση, έχασε όλες τις αρχικες οθόνες από τον launcher! Το ξαναέφτιαξα και μετά από μερικές ώρες μου επανέφερε την μια από τις χαμένες οθόνες και έχασε την πρώτη αρχική οθόνη!! Καμία ιδέα κανείς; Λες να μπήκε ο διάολος μέσα του;; :O

Edited by lavramid

@lavramid

Με stock ή custom rom είσαι?

Και με ποιον launcher?

Και βασικότερο όλων και σε σχέση με τα προηγούμενα που λες για kernel :

Κάθε φορά που αλλάζεις kernel, γυρνάς πρώτα στον stock είτε μέσω dirty flash της rom σου

είτε έστω φλασάροντας μόνο τον stock kernel ?

Καλού κακού κάνε του και κανένα Αγιασμό ! :p:lol:

@lavramid

Με stock ή custom rom είσαι?

Και με ποιον launcher?

Και βασικότερο όλων και σε σχέση με τα προηγούμενα που λες για kernel :

Κάθε φορά που αλλάζεις kernel, γυρνάς πρώτα στον stock είτε μέσω dirty flash της rom σου

είτε έστω φλασάροντας μόνο τον stock kernel ?

Καλού κακού κάνε του και κανένα Αγιασμό ! :p:lol:

Στοκ ρομ,στοκ λοντσερ!

Γενικώς δε γυρνάω στο στοκ πυρήνα, εν προκειμένω όμως είναι η πρώτη φορά μετά το επαναρουταρισμα που βάζω κερνελ!

Πρώτη φορά μετά από τόσα χρόνια που πειράζω το android μου γίνεται αυτό! Λες να το πάω στους παπάδες;;; :-P

Στοκ ρομ,στοκ λοντσερ!

Γενικώς δε γυρνάω στο στοκ πυρήνα, εν προκειμένω όμως είναι η πρώτη φορά μετά το επαναρουταρισμα που βάζω κερνελ!

Πρώτη φορά μετά από τόσα χρόνια που πειράζω το android μου γίνεται αυτό! Λες να το πάω στους παπάδες;;; :-P

Δε χρησιμοποιώ stock launcher, αλλά επειδή είδα ότι έκανε ένα update χθες-προχθές, μήπως σου έκανε αυτό τη "ζημιά" ?

Κουφό μου φαίνεται βέβαια αλλά για ρίξε κανένα καθάρισμα στη cache της εφαρμογής.

Τώρα όσον αφορά τους kernel , επειδή με μπέρδεψες, όταν δοκιμάζεις-αλλάζεις διαφορετικούς kernel πάνω στη ίδια rom,

πάντα στο ενδιάμεσο της αλλαγής πρέπει να φλασάρεις τον stock, είτε με dirty flash της rom είτε έστω με φλασάρισμα σκέτου του stock και μετά περνάς τον νέο kernel. Ειδικά σε περιπτώσεις κάποιων που έχουν τροποποιημένα ramdisk, αυτό είναι απαραίτητο.

Τώρα αν το πιθανό λάθος φλασάρισμα kernel προκάλεσε το κουλό στον launcher, μόνο το Nexus σου το ξέρει...:)

Δόθηκαν τα bionic και dalvik patches απο το z2 http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=50753106&postcount=879

Samsung galaxy s21+

Δε χρησιμοποιώ stock launcher, αλλά επειδή είδα ότι έκανε ένα update χθες-προχθές, μήπως σου έκανε αυτό τη "ζημιά" ?

Κουφό μου φαίνεται βέβαια αλλά για ρίξε κανένα καθάρισμα στη cache της εφαρμογής.

Τώρα όσον αφορά τους kernel , επειδή με μπέρδεψες, όταν δοκιμάζεις-αλλάζεις διαφορετικούς kernel πάνω στη ίδια rom,

πάντα στο ενδιάμεσο της αλλαγής πρέπει να φλασάρεις τον stock, είτε με dirty flash της rom είτε έστω με φλασάρισμα σκέτου του stock και μετά περνάς τον νέο kernel. Ειδικά σε περιπτώσεις κάποιων που έχουν τροποποιημένα ramdisk, αυτό είναι απαραίτητο.

Τώρα αν το πιθανό λάθος φλασάρισμα kernel προκάλεσε το κουλό στον launcher, μόνο το Nexus σου το ξέρει...:)

Θα το κοιτάξω αν και δεν νομίζω, έχω μια υποψία ότι μπορεί να συνδυάστηκε με κάποια προσθήκη ή αφαίρεση module από το xposed, δεν το δοκιμάζω όμως Τώρα Γιατί βαριέμαι να ξαναστήνω!! Το ξέρω αυτό για τους kernel αλλά στην προκείμενη περίπτωση το κινητό ήταν στοκ λόγω σέρβις και είναι μόλις ο πρώτος που βάζω μετά, οπότε δε χρειάζεται κάτι άλλο!!

Δόθηκαν τα bionic και dalvik patches απο το z2 http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=50753106&postcount=879

Και τι έξτρα μας δίνουν αυτά από τα απλά πατς του μοτο χ; απλώς το φλασαρουμε Ε;

μεχρι στιγμης ημουν πολυ ικανοποιημενος με τον chaos και δε σκεφτομουν να τον αλλαξω(9.2 non caf)

αλλα απ οταν εβαλα την τελευταια σλιμ,δε φαινεται να πηγαινει καλα..απλα δε ξερω αν φταιει η σλιμ η ο κερνελ μας..

Vamos Aris

να κανω μια δοκιμη

αν κ δε νομιζω να ειναι καλυτερος απο τον chaos

edit

δεν εχει εφαρμογη αυτος ε?μονο με trickster αν θελουμε να παιξουμε?

Edited by blade_
Vamos Aris

Παίδες καλησπερα, θελω να περασω στο N5 τα dalvik και bionic. Τα βρηκα στο xda αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι παιζει με αυτα; σου δίνουν καλύτερη επιδοση κινητου; εχω ροοτ με στοκ ρομ και chaos kernel. Διαβασα οτι αν τρεχει με ΑΡΤ το κινητο δεν κανει δουλεια το dalvik πως το βρίσκω αυτο;

Γεια.Προχθές έβαλα την cyanogenmod αλλά απλά ΔΕΝ.έχει πολύ λίγο customization και δυστυχώς πολλά από το Gravity box δεν λειτουργούν.Μπορεί κάποιος να μου προτείνει την οποιαδήποτε ROM όπου οι developers ασχολούνται ,και να έχει έστω descent battery life. Ξέρω ότι batttery life σαν το chaos kernel δεν πρόκειται να πιάσω,αλλά υγεία πάνω απ όλα.

Γεια.Προχθές έβαλα την cyanogenmod αλλά απλά ΔΕΝ.έχει πολύ λίγο customization και δυστυχώς πολλά από το Gravity box δεν λειτουργούν.Μπορεί κάποιος να μου προτείνει την οποιαδήποτε ROM όπου οι developers ασχολούνται ,και να έχει έστω descent battery life. Ξέρω ότι batttery life σαν το chaos kernel δεν πρόκειται να πιάσω,αλλά υγεία πάνω απ όλα.

1ον ) Το Gravity όπως λένε και οι δημιουργοί του, καλό είναι να χρησιμοποιείται με stock ή όσο το δυνατό πιο stock, AOSP close roms,

γιατί διαφορετικά δημιουργούνται πολλά conflicts, πόσο μάλλον με cm based rom.

2ον ) Αν θες μπόλικο customization δες τη Mahdi

Αν θες στοκαδουρα φάση με tweaks + gravity δες τη Niksus

Αν θες AOKP based customization με custom kernel, αλλά να μπορείς να βάλεις και άλλον CAF όπως ο Chaos δες την AICP, όπου σε κάθε update ο developer πραγματικά βάζει πολύ μεράκι.

Αλλιώς all time classic Cataclysm, απλά ο developer μας τελείωσε...:p

Μπορείτε να μου προτείνετε τον πιο ευκολο τρόπο για ροοτ? Γιατί έχω μπλεχτεί με όλα αυτά που κυκλοφορούν

Μπορείτε να μου προτείνετε τον πιο ευκολο τρόπο για ροοτ? Γιατί έχω μπλεχτεί με όλα αυτά που κυκλοφορούν

Κατέβασε από το xda του toolkit του wun και όλα γίνονται γρήγορα και εύκολα...

''Samsung Galaxy S7 Edge''

''Ipad mini 2''

Κατέβασε από το xda του toolkit του wun και όλα γίνονται γρήγορα και εύκολα...

Είναι αυτό που σου περνάει twrp recovery? Νομιζω το είχα χρησιμοποιήσει στο Ν4

1ον ) Το Gravity όπως λένε και οι δημιουργοί του, καλό είναι να χρησιμοποιείται με stock ή όσο το δυνατό πιο stock, AOSP close roms,

γιατί διαφορετικά δημιουργούνται πολλά conflicts, πόσο μάλλον με cm based rom.

2ον ) Αν θες μπόλικο customization δες τη Mahdi

Αν θες στοκαδουρα φάση με tweaks + gravity δες τη Niksus

Αν θες AOKP based customization με custom kernel, αλλά να μπορείς να βάλεις και άλλον CAF όπως ο Chaos δες την AICP, όπου σε κάθε update ο developer πραγματικά βάζει πολύ μεράκι.

Αλλιώς all time classic Cataclysm, απλά ο developer μας τελείωσε...:p

Έφυγα για την AICP.Μία ερώτηση.Πέρα την διαδικασία που κάνεις wipe για να εγκαταστήσεις την νέα ROM,πρέπει να κάνω flash και τα GAPPS από αυτό το link?

http://dwnld.aicp-rom.com/?device=gapps

• The title was changed to [Nexus 5 / 5X] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)