elias99 Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 Χρησιμοποιεί κανείς την DroidKang rom?Πιστός οπαδός του Chaos Kernel,και με μία πρόχειρη έρευνα νομίζω είναι μία αρκετά καλή και stable Rom. Παράθεση Keep it real, keep it true, keep it #Code_Blue https://linktr.ee/frapesstoypogeio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 Επίσης χθες έπεσε το μάτι μου σε αυτή τη δουλειά. Αν δεν έχει αναφερθεί πιστεύω είναι χρήσιμη : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2626961. Για να δουλέψει caf kernel σε non caf rom. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainMorgan Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 Επίσης χθες έπεσε το μάτι μου σε αυτή τη δουλειά. Αν δεν έχει αναφερθεί πιστεύω είναι χρήσιμη : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2626961. Για να δουλέψει caf kernel σε non caf rom. Εγώ νομίζω ότι αυτό είναι το ακριβώς αντίθετο από αυτό που λες ! Για να χρησιμοποιεί δηλαδή κάποιος AOSP ( ΝΟΝ CAF ) kernel σε CM11 ( CAF ) based rom. " [DEV] For CM11 users, here's how you can use AOSP(Non CAF) kernels again " λέει ο τίτλος του θέματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 Εγώ νομίζω ότι αυτό είναι το ακριβώς αντίθετο από αυτό που λες ! Για να χρησιμοποιεί δηλαδή κάποιος AOSP ( ΝΟΝ CAF ) kernel σε CM11 ( CAF ) based rom. " [DEV] For CM11 users, here's how you can use AOSP(Non CAF) kernels again " λέει ο τίτλος του θέματος. Yes captain you are right. Βιαστικός... Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lavramid Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 Επειδή έχω χάσει λίγο τις εξελίξεις, τώρα που ο chaos μας αποχαιρέτησε, έχουμε κανέναν άλλον αντίστοιχο κερνελ που να κάνει θαύματα στην μπαταρία ή μπα; Επίσης έχει δουλέψει κανείς το xmultiwindow από το xposed? Γιατί το έβαλα και είχα όλο προβλήματα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 Εγώ ούτε και με chaos είχα τρομερά νούμερα στα στατιστικά μου. Έβαζα περιπου 3μιση ώρες σε διαρκεια 24 ωρών. Μετα με ElementalX έβαζα 3μιση-4 σε μια μέρα. Ωστόσο ο ελεμενταλ είναι με διάφορα ο πιο smooth χωρίς να πετυχαίνει χειρότερη διάρκεια. Τώρα έχω faux123 μπας και μείνω εδώ αλλιως Franco ή Stock Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainMorgan Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 Εγώ τελικά δε κρατήθηκα και έβαλα hells...:p Αλλά με τρεις ROM στο κινητό ( με τρεις διαφορετικούς kernel ) και bootαρισματα από τη μια στην άλλη αντε να βγάλεις σταθερό συμπέρασμα για SOT...:p Θα προσπαθήσω πάντως σήμερα μέχρι αύριο να μη bootαρω άλλη Rom. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lavramid Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 (edited) Εγώ ούτε και με chaos είχα τρομερά νούμερα στα στατιστικά μου. Έβαζα περιπου 3μιση ώρες σε διαρκεια 24 ωρών. Μετα με ElementalX έβαζα 3μιση-4 σε μια μέρα. Ωστόσο ο ελεμενταλ είναι με διάφορα ο πιο smooth χωρίς να πετυχαίνει χειρότερη διάρκεια. Τώρα έχω faux123 μπας και μείνω εδώ αλλιως Franco ή Stock O faux μου έκανε πολλά προβλήματα,Δε τον ξαναδοκιμάζω Προς το παρόν! Τον ελεμενταλ θα τον δοκιμάσω στην πρώτη ευκαιρία, αν και όσο στέκεται ο χάρος δεν τον πειράζω!! Άρα δεν έχουμε καμία τρομερή εξέλιξη! Κανένα μοντ να παίζουν Οι caf kernels σε aosp rom δεν υπάρχει Ε;; Edit: Νέο χουνερι, ξαφνικά και χωρίς προειδοποίηση, έχασε όλες τις αρχικες οθόνες από τον launcher! Το ξαναέφτιαξα και μετά από μερικές ώρες μου επανέφερε την μια από τις χαμένες οθόνες και έχασε την πρώτη αρχική οθόνη!! Καμία ιδέα κανείς; Λες να μπήκε ο διάολος μέσα του;; :O Edited March 1, 2014 by lavramid Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainMorgan Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 @lavramid Με stock ή custom rom είσαι? Και με ποιον launcher? Και βασικότερο όλων και σε σχέση με τα προηγούμενα που λες για kernel : Κάθε φορά που αλλάζεις kernel, γυρνάς πρώτα στον stock είτε μέσω dirty flash της rom σου είτε έστω φλασάροντας μόνο τον stock kernel ? Καλού κακού κάνε του και κανένα Αγιασμό ! :p:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lavramid Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 @lavramid Με stock ή custom rom είσαι? Και με ποιον launcher? Και βασικότερο όλων και σε σχέση με τα προηγούμενα που λες για kernel : Κάθε φορά που αλλάζεις kernel, γυρνάς πρώτα στον stock είτε μέσω dirty flash της rom σου είτε έστω φλασάροντας μόνο τον stock kernel ? Καλού κακού κάνε του και κανένα Αγιασμό ! :p:lol: Στοκ ρομ,στοκ λοντσερ! Γενικώς δε γυρνάω στο στοκ πυρήνα, εν προκειμένω όμως είναι η πρώτη φορά μετά το επαναρουταρισμα που βάζω κερνελ! Πρώτη φορά μετά από τόσα χρόνια που πειράζω το android μου γίνεται αυτό! Λες να το πάω στους παπάδες;;; :-P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainMorgan Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 Στοκ ρομ,στοκ λοντσερ! Γενικώς δε γυρνάω στο στοκ πυρήνα, εν προκειμένω όμως είναι η πρώτη φορά μετά το επαναρουταρισμα που βάζω κερνελ! Πρώτη φορά μετά από τόσα χρόνια που πειράζω το android μου γίνεται αυτό! Λες να το πάω στους παπάδες;;; :-P Δε χρησιμοποιώ stock launcher, αλλά επειδή είδα ότι έκανε ένα update χθες-προχθές, μήπως σου έκανε αυτό τη "ζημιά" ? Κουφό μου φαίνεται βέβαια αλλά για ρίξε κανένα καθάρισμα στη cache της εφαρμογής. Τώρα όσον αφορά τους kernel , επειδή με μπέρδεψες, όταν δοκιμάζεις-αλλάζεις διαφορετικούς kernel πάνω στη ίδια rom, πάντα στο ενδιάμεσο της αλλαγής πρέπει να φλασάρεις τον stock, είτε με dirty flash της rom είτε έστω με φλασάρισμα σκέτου του stock και μετά περνάς τον νέο kernel. Ειδικά σε περιπτώσεις κάποιων που έχουν τροποποιημένα ramdisk, αυτό είναι απαραίτητο. Τώρα αν το πιθανό λάθος φλασάρισμα kernel προκάλεσε το κουλό στον launcher, μόνο το Nexus σου το ξέρει...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Δόθηκαν τα bionic και dalvik patches απο το z2 http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=50753106&postcount=879 Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lavramid Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Δε χρησιμοποιώ stock launcher, αλλά επειδή είδα ότι έκανε ένα update χθες-προχθές, μήπως σου έκανε αυτό τη "ζημιά" ? Κουφό μου φαίνεται βέβαια αλλά για ρίξε κανένα καθάρισμα στη cache της εφαρμογής. Τώρα όσον αφορά τους kernel , επειδή με μπέρδεψες, όταν δοκιμάζεις-αλλάζεις διαφορετικούς kernel πάνω στη ίδια rom, πάντα στο ενδιάμεσο της αλλαγής πρέπει να φλασάρεις τον stock, είτε με dirty flash της rom είτε έστω με φλασάρισμα σκέτου του stock και μετά περνάς τον νέο kernel. Ειδικά σε περιπτώσεις κάποιων που έχουν τροποποιημένα ramdisk, αυτό είναι απαραίτητο. Τώρα αν το πιθανό λάθος φλασάρισμα kernel προκάλεσε το κουλό στον launcher, μόνο το Nexus σου το ξέρει...:) Θα το κοιτάξω αν και δεν νομίζω, έχω μια υποψία ότι μπορεί να συνδυάστηκε με κάποια προσθήκη ή αφαίρεση module από το xposed, δεν το δοκιμάζω όμως Τώρα Γιατί βαριέμαι να ξαναστήνω!! Το ξέρω αυτό για τους kernel αλλά στην προκείμενη περίπτωση το κινητό ήταν στοκ λόγω σέρβις και είναι μόλις ο πρώτος που βάζω μετά, οπότε δε χρειάζεται κάτι άλλο!! Δόθηκαν τα bionic και dalvik patches απο το z2 http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=50753106&postcount=879 Και τι έξτρα μας δίνουν αυτά από τα απλά πατς του μοτο χ; απλώς το φλασαρουμε Ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntenteras Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Τι παραπάνω tweaks έχει το gravity box από αυτά της cataclysm rom; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 μεχρι στιγμης ημουν πολυ ικανοποιημενος με τον chaos και δε σκεφτομουν να τον αλλαξω(9.2 non caf) αλλα απ οταν εβαλα την τελευταια σλιμ,δε φαινεται να πηγαινει καλα..απλα δε ξερω αν φταιει η σλιμ η ο κερνελ μας.. Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Η slim είναι οκ με τον elementalx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 (edited) να κανω μια δοκιμη αν κ δε νομιζω να ειναι καλυτερος απο τον chaos edit δεν εχει εφαρμογη αυτος ε?μονο με trickster αν θελουμε να παιξουμε? Edited March 3, 2014 by blade_ Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StathisCh9 Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 Παίδες καλησπερα, θελω να περασω στο N5 τα dalvik και bionic. Τα βρηκα στο xda αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι παιζει με αυτα; σου δίνουν καλύτερη επιδοση κινητου; εχω ροοτ με στοκ ρομ και chaos kernel. Διαβασα οτι αν τρεχει με ΑΡΤ το κινητο δεν κανει δουλεια το dalvik πως το βρίσκω αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 Στις επιλογές προγραμματιστή βλέπεις αν είσαι ΑΡΤ. Αλλά αν δεν το αλλάξεις εσυ τοτε είσαι dalvik. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias99 Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 Γεια.Προχθές έβαλα την cyanogenmod αλλά απλά ΔΕΝ.έχει πολύ λίγο customization και δυστυχώς πολλά από το Gravity box δεν λειτουργούν.Μπορεί κάποιος να μου προτείνει την οποιαδήποτε ROM όπου οι developers ασχολούνται ,και να έχει έστω descent battery life. Ξέρω ότι batttery life σαν το chaos kernel δεν πρόκειται να πιάσω,αλλά υγεία πάνω απ όλα. Παράθεση Keep it real, keep it true, keep it #Code_Blue https://linktr.ee/frapesstoypogeio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainMorgan Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 Γεια.Προχθές έβαλα την cyanogenmod αλλά απλά ΔΕΝ.έχει πολύ λίγο customization και δυστυχώς πολλά από το Gravity box δεν λειτουργούν.Μπορεί κάποιος να μου προτείνει την οποιαδήποτε ROM όπου οι developers ασχολούνται ,και να έχει έστω descent battery life. Ξέρω ότι batttery life σαν το chaos kernel δεν πρόκειται να πιάσω,αλλά υγεία πάνω απ όλα. 1ον ) Το Gravity όπως λένε και οι δημιουργοί του, καλό είναι να χρησιμοποιείται με stock ή όσο το δυνατό πιο stock, AOSP close roms, γιατί διαφορετικά δημιουργούνται πολλά conflicts, πόσο μάλλον με cm based rom. 2ον ) Αν θες μπόλικο customization δες τη Mahdi Αν θες στοκαδουρα φάση με tweaks + gravity δες τη Niksus Αν θες AOKP based customization με custom kernel, αλλά να μπορείς να βάλεις και άλλον CAF όπως ο Chaos δες την AICP, όπου σε κάθε update ο developer πραγματικά βάζει πολύ μεράκι. Αλλιώς all time classic Cataclysm, απλά ο developer μας τελείωσε...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vino_89 Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 Μπορείτε να μου προτείνετε τον πιο ευκολο τρόπο για ροοτ? Γιατί έχω μπλεχτεί με όλα αυτά που κυκλοφορούν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 Μπορείτε να μου προτείνετε τον πιο ευκολο τρόπο για ροοτ? Γιατί έχω μπλεχτεί με όλα αυτά που κυκλοφορούν Κατέβασε από το xda του toolkit του wun και όλα γίνονται γρήγορα και εύκολα... Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vino_89 Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 Κατέβασε από το xda του toolkit του wun και όλα γίνονται γρήγορα και εύκολα... Είναι αυτό που σου περνάει twrp recovery? Νομιζω το είχα χρησιμοποιήσει στο Ν4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias99 Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 1ον ) Το Gravity όπως λένε και οι δημιουργοί του, καλό είναι να χρησιμοποιείται με stock ή όσο το δυνατό πιο stock, AOSP close roms, γιατί διαφορετικά δημιουργούνται πολλά conflicts, πόσο μάλλον με cm based rom. 2ον ) Αν θες μπόλικο customization δες τη Mahdi Αν θες στοκαδουρα φάση με tweaks + gravity δες τη Niksus Αν θες AOKP based customization με custom kernel, αλλά να μπορείς να βάλεις και άλλον CAF όπως ο Chaos δες την AICP, όπου σε κάθε update ο developer πραγματικά βάζει πολύ μεράκι. Αλλιώς all time classic Cataclysm, απλά ο developer μας τελείωσε...:p Έφυγα για την AICP.Μία ερώτηση.Πέρα την διαδικασία που κάνεις wipe για να εγκαταστήσεις την νέα ROM,πρέπει να κάνω flash και τα GAPPS από αυτό το link? http://dwnld.aicp-rom.com/?device=gapps Παράθεση Keep it real, keep it true, keep it #Code_Blue https://linktr.ee/frapesstoypogeio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts