nikoskat Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2532788 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efrai Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 (edited) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2532788 Έχεις δίκιο.Απλά δεν γνώριζα εκ των προτέρων για ποιό mod,εννοούσες.:) Το έχει κάνει κάποιος φίλος?Οι τροποποιήσεις αυτές αυξάνουν την ένταση του ηχείου και στις εισερχόμενες κλήσεις ή απλά λειτουργεί μόνο για ακρόαση mp3,ταινιών κ.τ.λ.? Edited November 29, 2013 by efrai Παράθεση Sharing is caring/Spread the knowledge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Το δοκιμασα και όντως έχει διαφορά... Δεν επηρεάζει το ακουστικό αλλά νομίζω το ακουστικό είναι παρά πολύ δυνατό... Εκτός αν εννοείς όταν χτυπάει... Πρέπει να έχει, δεν είχα καμία κλήση :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efrai Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Το δοκιμασα και όντως έχει διαφορά... Δεν επηρεάζει το ακουστικό αλλά νομίζω το ακουστικό είναι παρά πολύ δυνατό... Εκτός αν εννοείς όταν χτυπάει... Πρέπει να έχει, δεν είχα καμία κλήση :lol: Ναι,αυτό εννοούσα.Αν χτυπάει πιο δυνατά όταν σου τηλεφωνούν. Παράθεση Sharing is caring/Spread the knowledge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Δοκίμασε κανένας καμιά Ρομ που να αξίζει??? Επίσης αν δοκίμασε κάποιος kernel??? Είμαι από χθες ρουταρισμενος και περιμένω να δω τι θα βάλω... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Δοκίμασε κανένας καμιά Ρομ που να αξίζει??? Επίσης αν δοκίμασε κάποιος kernel??? Είμαι από χθες ρουταρισμενος και περιμένω να δω τι θα βάλω... Δοκίμασε τον κερνελ αν να θες που όταν βαρας την οθόνη 2 φορές ανοίγει. Knock knock Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Δοκίμασε τον κερνελ αν να θες που όταν βαρας την οθόνη 2 φορές ανοίγει. Knock knock Δοκίμασα αυτό το feature με τον elemental αλλά μου φάνηκε ότι έχει λίγη κατανάλωση.. Μόλις το απενεργοποίησα επανήλθε στα φυσιολογικά το idle drain. Μπορεί να μην έκατσε καλά, πάντως είναι ωραίο :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kargeo Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 [ROM] UNOFFICIAL CM 11.0 Nightlies http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2544100 Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabalos_1971 Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 εχω βαλει,cataclysm+faux,ημουν με franco,γυρισα σε faux,γιατι δεν αντεχα να περιμενω μηπως βγαλει,double tab,o franco.για μενα καλυτερο το κερνελ του φρανκο,οπου βλεπω να γυρναω.! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα. https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
euro_2004 Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Και εγω ειμαι με cataclysm + franco r14 και δεν εχω κανένα παράπονο. Ολα πανε οπως πρέπει. Θα ήθελα πολύ να "ξυπνάω" το κινητό μου με double tap αλλα δεν βλεπω να το βαζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Βαλτε elemental.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Όλα στοκ!!! Μόνο root το έχω κάνει... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 καλημερα καλως σας βρηκα αν γινει ρουτ υπαρχει προβλημα μετα? δηλαδη εαν το επαναφερω αρχικα μπορει να το δει το service αν χρειαστει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 (edited) Οι δυο πρωτες ρομ με την 4.1.1 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2516248 Και η στοκ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2557523 Οποιος δοκιμασει ας μας πει!!! Εγω περιμενω την Catalysm edit Εδω μόνο το apk της καμερας 4.4.1 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2516061 Edited December 6, 2013 by galanakop Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 καλημερα καλως σας βρηκα αν γινει ρουτ υπαρχει προβλημα μετα? δηλαδη εαν το επαναφερω αρχικα μπορει να το δει το service αν χρειαστει? Κοιτα το tool kit εχει και επαναφορα !!! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2517778 Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Κοιτα το tool kit εχει και επαναφορα !!! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2517778 Και αυτό που γράφηκε σε προηγούμενα ποστ για και που μένει και φενεται απο fastmode ? Λύθηκε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
euro_2004 Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Δοκίμασα το apk της καινούργιας κάμερας αλλα ειχα κάποια fc οταν ηθελα hdr+ οπότε το αφαίρεσα. Θα περιμένω να ενσωματώσει το update η cataclysm. Ειπε οτι θα το εχει σύντομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Το art τι διαφορετικό κάνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Catalyst... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCOROS Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 παιδιά καλησπέρα. ήρθε η ώρα να "μπω" στο android! έχω μια απορία. μπορώ να συνδέσω το pc με το Ν5 για τη μεταφορά αρχείων (από το πισι στο Ν5 κυρίως pdf, photo,video και από το Ν5 στο πισι κυρίως φωτο); Βλέπει το πισι το Ν5 σαν εγωτερικό μέσο αποθήκευσης ή χρειάζεται κάποια εφαρμογή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 παιδιά καλησπέρα. ήρθε η ώρα να "μπω" στο android! έχω μια απορία. μπορώ να συνδέσω το pc με το Ν5 για τη μεταφορά αρχείων (από το πισι στο Ν5 κυρίως pdf, photo,video και από το Ν5 στο πισι κυρίως φωτο); Βλέπει το πισι το Ν5 σαν εγωτερικό μέσο αποθήκευσης ή χρειάζεται κάποια εφαρμογή; Δεν χρειάζεσαι εφαρμογή ,μπορείς να μεταφέρεις οτι θελεις από και προς το pc . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Παιδιά, καλησπέρα! Κάνω 2-3 ερωτησούλες στα γρήγορα: 1) Απ ό,τι κατάλαβα η μέθοδος για πέρασμα custom ROM είναι η συνηθισμένη όπως τα προηγούμενα Nexus, δηλαδή fasboot oem unlock, πέρασμα custom recovery μέσω fastboot και install zip από recovery. (είμαι πρώην κάτοχος Nexus S και Galaxy Nexus). Σε περίπτωση που θέλω να το επαναφέρω stock πχ. για να το πάω service περνάω απλά το factory image της Google και fasboot oem lock; Το ρωτάω αυτό γιατί είδα στις πρώτες σελίδες που λέγατε ότι αφήνει κάποιο "σημάδι" και ότι θα φαίνεται στο bootloader menu. 2) Ίσως φανεί χαζή η ερώτηση αλλά ας την κάνω. Υπάρχει κάποια διαφορά μεταξύ του 16GB με το 32GB ή είναι καθαρά θέμα χωρητικότητας μόνο; Δηλαδή όλες οι ROM/kernel/mods δουλεύουν και στις δύο εκδόσεις ή υπάρχουν και κάποιες ROM/kernel/mods που βγαίνουν για τη μία ή την άλλη έκδοση μόνο; Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Παιδιά, καλησπέρα! Κάνω 2-3 ερωτησούλες στα γρήγορα: 1) Απ ό,τι κατάλαβα η μέθοδος για πέρασμα custom ROM είναι η συνηθισμένη όπως τα προηγούμενα Nexus, δηλαδή fasboot oem unlock, πέρασμα custom recovery μέσω fastboot και install zip από recovery. (είμαι πρώην κάτοχος Nexus S και Galaxy Nexus). Σε περίπτωση που θέλω να το επαναφέρω stock πχ. για να το πάω service περνάω απλά το factory image της Google και fasboot oem lock; Το ρωτάω αυτό γιατί είδα στις πρώτες σελίδες που λέγατε ότι αφήνει κάποιο "σημάδι" και ότι θα φαίνεται στο bootloader menu. 2) Ίσως φανεί χαζή η ερώτηση αλλά ας την κάνω. Υπάρχει κάποια διαφορά μεταξύ του 16GB με το 32GB ή είναι καθαρά θέμα χωρητικότητας μόνο; Δηλαδή όλες οι ROM/kernel/mods δουλεύουν και στις δύο εκδόσεις ή υπάρχουν και κάποιες ROM/kernel/mods που βγαίνουν για τη μία ή την άλλη έκδοση μόνο; Όσον αφορά την πρώτη σου ερώτηση έτσι είναι αλλά υπάρχει και το tool kit που κάνει την δουλειά πολύ πιο γρήγορα και για root και για unroot... Στην δεύτερη είναι μόνο καθαρά θέμα χωρητικότητας... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Το σημάδι που αφήνει ξεκλειδώνοντας τον bootloader μπορεί εύκολα να γινει reset περνώντας το Nexus BootUnlocker script και " ουτε γατα ,ούτε ζημιά " . Οι εκδόσεις (32/16 ) έχουν να κάνουν μόνο με την χωρητικότητά και τίποτα άλλο . edit: απάντησε ο @ galanakop Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Καλησπερα ξερει καποιος πως επαναφερω σε stock κατασταση την συσκευη με το toolkit; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts