jtzimitras Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Αυτή τη ρημάδα τη δόνηση όταν πληκτρολογούμε κειμενο, πως την απενεργοποιούμε ? Μου έχει σπάσει τα νεύρα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Αυτή τη ρημάδα τη δόνηση όταν πληκτρολογούμε κειμενο, πως την απενεργοποιούμε ? Μου έχει σπάσει τα νεύρα.. Θα πας στις ρυθμίσεις του πληκτρολογιου και θα το βγάλεις. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Calexako Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Settings-language and input διαλέγεις το πληκτρολόγιο που έχεις και πατάς στις επιλογές δεξιά που μοιάζουν με equalizer . Μια από τις επιλογές που βγάζει είναι vibrate on keypress. Το ξετικαρεις και είσαι έτοιμος. Παράθεση Όλοι έχουμε μαζευτεί παρέα για να δούμε ταινία σε κάποιο φιλικό σπίτι.Όλοι έχουμε βαρεθεί να μαλώνουμε για το ποια ταινία θα δούμε.Για αυτό δημιουργήσαμε το Buddy Movie Night Reviews ένα blog με reviews σφηνάκια. http://buddymovienight.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtzimitras Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Ευχαριστώ πολύ παιδιά, το έκανα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supersayan1989 Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Καλησπερα παδια! Μια ερωτηση θελω να κανω! Εχω δει οτι εχει βγει ασυρματος φορτιστης κ ηθελα να παρω ενα.Ο γνησιος εχει λιγο ακριβα ψαχνω να τον βρω για ελλαδα απο κανενα γνωστο μαγαζι αλλα δεν βλεπω φως! Εχει να προτεινη καποιος κατι - μηπως εχει αγορασει κ να μας πει εντυπωσεις? Παράθεση Nexus 5 facebook group https://www.facebook.com/groups/251976538313768/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pificos Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Για να ενεργοποιήσεις και να λειτουργήσει με art απο το κρυφό μενού θα πρεπει να είσαι Ρουτ; Πως μπορω να αφαιρεσω λογαριασμούς email απο το τηλεφωνο κσι συγκεκριμενα IMAP λογαριασμούς? Παράθεση OnePlus 5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Για τις ρυθμίσεις προγραμματιστή θα πας στον αριθμό έκδοσης στα σχετικά και θα το πατήσεις μπολικες φορες μέχρι να σου βγάλει το σχετικό μύνημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pificos Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Για τις ρυθμίσεις προγραμματιστή θα πας στον αριθμό έκδοσης στα σχετικά και θα το πατήσεις μπολικες φορες μέχρι να σου βγάλει το σχετικό μύνημα. Το ξέρω απλά ρωταω χωρίς ρουτ μπορω να αλλάξω απο dalvik σε art (Δεν είμαι ροοτ) Παράθεση OnePlus 5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Ναι φυσικά, αυτό σου λεω . πως να το κανεις. Δεν θέλει ροοτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nexus Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Κινητό που δεν εισάγεται από κάποια εταιρεία είναι λογικό να μην τυγχάνει οποιασδήποτε μεταχείρισης. Η οθόνη είναι η ίδια και στα 2 αλλά αφού είναι κινητό που δεν υποστηρίζουν επίσημα δεν μπορούν να το αλλάξουν. Και αν 1/1000 εμφανίσει ασυμβατότητα; μπορείς να τους κυνηγήσεις ότι δεν σου βάλανε επίσημο ανταλλακτικό. Οπότε και αυτοί απλά δεν το κάνουν και σε στέλνουν Εφόσον είναι λογικό, τότε με πιο σκεπτικό δίνουν πανευρωπαϊκή εγγύηση; Εάν δεν έχουν τα κατάλληλα ανταλλακτικά θα μπορούσαν κάλλιστα να σε ενημερώσουν ότι θα αργήσει η επισκευή του τηλεφώνου σου και ή να το στείλουν στο εξωτερικό ή αλλιώς να παραγγείλουν τα αντίστοιχα ανταλλακτικά. Η επίσημη αντιπροσωπεία δεν είναι ένας έμπορος χονδρικής που απλά εισάγει συσκευές, είναι ο εκπρόσωπος της εταιρίας στη χώρα... Παράθεση Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Calexako Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Πανευρωπαϊκή εγγύηση δίνουν για τα μοντέλα που εισάγουν στη χώρα. Αν εισάγουν το Nexus 5 16gb σημαίνει ότι αν εσύ το πάρεις από την Αγγλία πχ στο επισκευαζουν. Αν εσύ όμως πάρεις το 32gb που δεν το εισάγουν επίσημα τότε δεν καλύπτεται από εγγύηση και δεν είναι υποχρεωμένοι να κάνουν τίποτα. Μεταφέρω την λογική της εταιρείας καθαρά. Δεν σχολιάζω περί αυτής. Παράθεση Όλοι έχουμε μαζευτεί παρέα για να δούμε ταινία σε κάποιο φιλικό σπίτι.Όλοι έχουμε βαρεθεί να μαλώνουμε για το ποια ταινία θα δούμε.Για αυτό δημιουργήσαμε το Buddy Movie Night Reviews ένα blog με reviews σφηνάκια. http://buddymovienight.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nexus Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Πανευρωπαϊκή εγγύηση δίνουν για τα μοντέλα που εισάγουν στη χώρα. Αν εισάγουν το Nexus 5 16gb σημαίνει ότι αν εσύ το πάρεις από την Αγγλία πχ στο επισκευαζουν. Αν εσύ όμως πάρεις το 32gb που δεν το εισάγουν επίσημα τότε δεν καλύπτεται από εγγύηση και δεν είναι υποχρεωμένοι να κάνουν τίποτα. Μεταφέρω την λογική της εταιρείας καθαρά. Δεν σχολιάζω περί αυτής. Μα και από τις υπόλοιπες χώρες να το αγοράσεις πάλι πανευρωπαϊκή εγγύηση έχεις απλά η αντιπροσωπεία στην Ελλάδα θα αρνείται να το επισκευάσει. Δηλαδή εάν μία ευρωπαϊκή χώρα Χ αποφασίσει να εισάγει μόνο την έκδοση των 32GB τότε δεν θα πρέπει (σύμφωνα με τα λεγόμενα της Ελληνικής αντιπροσωπείας) να επισκευάζει τις συσκευές που πωλούνται στην Ελλάδα (διότι είναι 16GB), άρα τελικά τι πανευρωπαϊκή εγγύηση έχουν τα μοντέλα που εισάγουν στη χώρα; Παράθεση Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Calexako Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Εάν η τάδε χώρα εισάγει μόνο το μοντέλο των 32gb όντως η αντιπροσωπεία της δεν είναι υποχρεωμένη να επιδιορθώσει το μοντέλο των 16gb Παράθεση Όλοι έχουμε μαζευτεί παρέα για να δούμε ταινία σε κάποιο φιλικό σπίτι.Όλοι έχουμε βαρεθεί να μαλώνουμε για το ποια ταινία θα δούμε.Για αυτό δημιουργήσαμε το Buddy Movie Night Reviews ένα blog με reviews σφηνάκια. http://buddymovienight.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosaero Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Χαιρετω την παρέα...νεος κάτοχος...μέχρι στιγμής όλα είναι σουπερ...μενει να δω την μπαταρία γιατί έρχομαι απο g2 και φοβάμαι μην δω χαοτικές διάφορες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Χαιρετω την παρέα...νεος κάτοχος...μέχρι στιγμής όλα είναι σουπερ...μενει να δω την μπαταρία γιατί έρχομαι απο g2 και φοβάμαι μην δω χαοτικές διάφορες... Έρχεσαι απο κινητό με τη καλύτερη αυτονομία απ!αυτά της νέας σοδειάς και με διαφορά μάλιστα απ!τα άλλα , οπότε όσο καλή και να είναι η αυτονομία του 5 δε φτάνει με τη καμία το G2,αλλά για μένα και το nexus 5 έχει πολύ καλή αυτονομία και ειδικά αν έχεις και ταμπλέτα για browsing και κάνεις εκεί τα βασικά τότε δε θα σε κρεμάσει το nexus με τίποτα σε 1 κανονική μέρα . Ανάλογα και τη μπαταρία πού φορά τα πάει 1 χαρά! Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Καλημέρα!! ξέρει κανείς πως θα εγκαταστησουμε το play services 4.2.40??Το κάνω λήψη αλλα δεν μπορω να το εγκαταστήσω... Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Καλημέρα!! ξέρει κανείς πως θα εγκαταστησουμε το play services 4.2.40??Το κάνω λήψη αλλα δεν μπορω να το εγκαταστήσω... Θα πσς με 1 file manager στο αρχείο πού κατεβασες και θα πατήσεις να γίνει install αφού πρώτα πας στις ρυθμίσεις ασφαλεία,και θα τικάρης της αγνωστες πηγές Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 update for google play music could not be downloaded due to an error 403 Μου βγαζει αυτο το σφαλμα οταν παω να κατεβασω η να κανω update σε εφαρμογη,ξερει καποιος τι κανω... Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Nα διαγράψεις τον κύριο λογαριασμό Google και να τον ξαναπεράσεις...αν βέβαια είσαι σίγουρος ότι οι επαφές σου ήδη υπάρχουν στο Gmail σου. Να κανω καινουργιο λογαριασμο εννοεις? Η να ξαναπερασω τον ηδη υπαρχων; Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Καλημέρα!! ξέρει κανείς πως θα εγκαταστησουμε το play services 4.2.40??Το κάνω λήψη αλλα δεν μπορω να το εγκαταστήσω... Εγώ πάλι θα προτείνα να το αφήσεις να κάνει μόνο του update. Εμένα χθες πήγε στην 4.2.42 Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chek2fire Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Να γράψω και εγώ τις εντυπώσεις μου μια και το έχω από χθές και το σκαλίζω. Να δηλώσω αρχικά ότι εδώ και μια πενταετία ήμουν αποκλειστικά χρήστης και κάτοχος Nokia των Ν ναυαρχίδων της. Το android το γνώρισα μέσω tablet και μου άρεσε αρκετά ιδίως στις διαδικτυακές του δυνατότητες. Καθεαυτή η συσκευή είναι πολύ αξιόλογη αλλά φυσικά σε σύγκριση με το N9 είναι σαν την νύχτα με την μέρα σε θέμα ποιότητας. Αλλη αίσθηση το Nokia αλλά όπως είπα και ποιο πάνω περασμένα μεγαλεία. Κατά άλλα είναι πανάλαφρο κάθετε καλά στο χέρι αρκετά λεπτή αν και αυτό που δεν μου αρέσει είναι οι γωνίες που έχει στα άκρα της οθόνης δλδ έχει μια παράξενη αίσθηση στο χέρι και θα ήθελα να ήταν ποιο στρογγυλεμένες. Σε ένα άλλο πράγμα που υπολείπεται με τo N9 είναι στην ποιότητα της οθόνης. Νομίζω είναι αρκετά υποδεέστερη σε ζωντάνια χρωμάτων και γενικά σε απεικόνιση. Εκεί που δεν παίζετε με τπτ γενικά το κινητό είναι στο λειτουργικό ιδίως στις διαδικτυακές του δυνατότητες. Νομίζω παιδιά το android σε αυτό τον τομέα κέρδισε τον κόσμο. Δεν υπάρχει ποιο εύκολο πράγμα στο android να μοιραστείς μια πληροφορία μια φωτογραφία να στείλεις email να κάνεις μια αναζήτηση όλα αυτά είναι στην κυριολεξία παιχνιδάκι και υπόθεση δευτερολέπτων. Και η μπαταρία του μια χαρά είναι και κρατάει για τα γούστα μου αρκετά συν το καλό σήμα με το wifi. Είχα ένα πρόβλημα με τα κρυφά δύκτια καθώς δεν μπορούσε να συνδεθεί σε ένα που είχα δημιουργήσει δεν ξέρω το λόγο αν και βρήκα ότι μάλλον είναι κάποιο bug. Αυτά από μένα. Οπώς έγραψα είναι η συσκευή είναι το παλιό revision αλλά δεν βρήκα κανένα πρόβλημα σε αυτά που αναφέρονται και η ένταση των ηχείων είναι αρκετά δυνατή συν το ακουστικό του που είναι πεντακάθαρο σε ήχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lavramid Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 (edited) Δεν έχουν άλλη οθόνη. Έχουν μην πω τι στα μυαλά τους. Και στην τελική κάποιος μπορεί να έτυχε να βρεθεί σε μια ξένη χώρα και να αγόρασε ένα LG προϊόν. Ακόμα και αν δεν μπορούν να του το επισκευάσουν εδώ δεν οφείλουν να το στείλουν όπου χρειάζεται ώστε να επισκευαστεί; Αυτο ακριβως, δηλαδη αγοραζεις ενα προιον και δε μπορουν να στο φτιαξουν;;;δεν ειπα να το βαλουν στην εγγυηση αλλα οφειλουν να το φτιαξουν!!! Πανευρωπαϊκή εγγύηση δίνουν για τα μοντέλα που εισάγουν στη χώρα. Αν εισάγουν το Nexus 5 16gb σημαίνει ότι αν εσύ το πάρεις από την Αγγλία πχ στο επισκευαζουν. Αν εσύ όμως πάρεις το 32gb που δεν το εισάγουν επίσημα τότε δεν καλύπτεται από εγγύηση και δεν είναι υποχρεωμένοι να κάνουν τίποτα. Μεταφέρω την λογική της εταιρείας καθαρά. Δεν σχολιάζω περί αυτής. Δηλαδη απο την Αγγλια που το αγορασε ο φιλος μου δεν θα εχει πανευρωπαικη εγγυηση;;; Edited February 11, 2014 by lavramid Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Calexako Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Έχει εγγύηση στις χώρες που εισάγεται επίσημα το μοντέλο αυτό. Το ότι εισάγεται σε μια χώρα της Ευρώπης δεν σημαίνει ότι εισάγεται σε όλες. Παράθεση Όλοι έχουμε μαζευτεί παρέα για να δούμε ταινία σε κάποιο φιλικό σπίτι.Όλοι έχουμε βαρεθεί να μαλώνουμε για το ποια ταινία θα δούμε.Για αυτό δημιουργήσαμε το Buddy Movie Night Reviews ένα blog με reviews σφηνάκια. http://buddymovienight.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Σήμερα έγινα και εγώ κάτοχος nexus 5,αγορά απο public παρτίδα 401. Μπορώ να πω με σιγουριά ότι ειμαι ενθουσιασμένος με την συγκεκριμένη συσκευη,και σαν κριτήριο έχω το iPhone 5s το οποίο το κρατάω ως δεύτερο κινητό μέχρι να εξοικειωθω με το NEXUS 5! Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2307 Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Καλησπέρα και από μένα. Σήμερα κλείνω 10 ημέρες με το κινητό. Προερχόμενος από Samsung Galaxy S2 έχω να πω ότι το κινητό πραγματικά πετάει! Αγορασμένο από Wind, rev3, το ηχείο είναι μια χαρά ειδικά αν βάλεις και κάποιο δυνατό ringtone. Όσον αφορά τη μπαταρία, είμαι αρκετά ικανοποιημένος και βγάζω άνετα 1-1,5 ημέρα. Βέβαια ίσως παίζει ρόλο ότι στο S2 που είχα η SlimKat κατάπινε τη μπαταρία και δεν μπορούσα με τίποτα να βγάλω τη μέρα με μία φόρτιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts