sergyma Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 (edited) με android 5.1.1 google now 5.3.26.19 δουλεύουν και οι εντολές κύρια γλώσσα english us + άλλες ελληνικά χωρίς σύνδεση [ATTACH]64398[/ATTACH] +open wi fi με σύνδεση take a picture or take a photo What is my schedule for tomorrow? play some music Edited October 13, 2015 by sergyma Παράθεση Mageia 6 KDE Plasma 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikko_ Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 με μια πρώτη εξερεύνηση,ανακαλύπτω ότι δεν μου ανοίγει το handcent sms Κάνε απεγκατάσταση του handcent sms και εγκατέστησε το handcent next sms (έκδοση 6.6.9) και θα είσαι ΟΚ. Παράξενο, αλλά δεν ήρθε ποτέ ενημέρωση για update της εφαρμογής, εγώ μίλησα με το helpdesk για να μου το πουν. Παράθεση Nokia 5110, Nokia 8210, Nokia 7250, E-Ten Glofiish X500, Samsung SGH-ZV60, Acer Neotouch F1, Samsung Galaxy Nexus, Samsung Duos 1182, LG Nexus 5, Microsoft Lumia 640 DS, Doogee X5 Pro, Honor 5X, OnePlus 5, Honor 20 Lite, Samsung S21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisevel Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 Καλησπέρα! Μετά από αναβάθμιση σε marshmallow,εχουν χαθεί όλες οι επαφές μου. Ότι εφαρμογή κάνει χρήση των επαφών δεν ανταποκρίνεται. Ακόμα και το cm backup δεν λειτουργεί ώστε να τις επαναφέρω. Κάποια γνώμη- λύση?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANOSGR Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 http://www.androidpolice.com/2015/10/13/lets-talk-hows-marshmallow-treating-you-on-your-nexus-device-also-some-of-our-favorite-android-6-0-features/ Παράθεση http://twitter-badges.s3.amazonaws.com/follow_me-c.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kxtsao Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Κάνε απεγκατάσταση του handcent sms και εγκατέστησε το handcent next sms (έκδοση 6.6.9) και θα είσαι ΟΚ. Παράξενο, αλλά δεν ήρθε ποτέ ενημέρωση για update της εφαρμογής, εγώ μίλησα με το helpdesk για να μου το πουν. έχεις δίκιο,το έψαξα και εγώ χθες αν έχει καμιά ενημέρωση η εφαρμογή και διαπίστωσα αλλαγή ονομασίας (next).έκανα απεγκατάσταση και την παλιά,πέρασα την καινούρια και όλα οκ.είναι περίεργο πραγματικά, που έπρεπε να το ανακαλύψουμε μόνοι μας και όχι απ τους δημιουργούς της εφαρμογής με ενημέρωση.να είσαι καλά nikko_ Παράθεση KT23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tony_l Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 (edited) Καλησπέρα! Μετά από αναβάθμιση σε marshmallow,εχουν χαθεί όλες οι επαφές μου. Ότι εφαρμογή κάνει χρήση των επαφών δεν ανταποκρίνεται. Ακόμα και το cm backup δεν λειτουργεί ώστε να τις επαναφέρω. Κάποια γνώμη- λύση?? Ακριβώς τα ίδια κι εδώ... Καμιά λύση πέρα από factory reset; EDIT: Βρήκα λύση. Clear data + clear cache στο "contacts" και το "contacts storage" και μετά κάνει sync μια χαρά. Edited October 14, 2015 by tony_l βρήκα λύση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sergyma Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 (edited) EDIT: Βρήκα λύση. Clear data + clear cache στο "contacts" και το "contacts storage" και μετά κάνει sync μια χαρά. για μελλοντική χρήση μπορείς να κάνεις εξαγωγή τις επαφές σε .vcf στον υπολογιστή το .vcf ανοίγει με thunderbird αφού εγκαταστήσεις το πρόσθετο MoreFunctionsForAddressBook επίσης και με το KAddressBook https://freeshell.de/~kaosmos/morecols-en.html https://www.kde.org/applications/office/kaddressbook/ Edited October 14, 2015 by sergyma Παράθεση Mageia 6 KDE Plasma 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntoyma Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Καλησπέρα Μετά την εγκατάσταση τής version 6 (nexus 5 ota) του android παρατηρώ πως οταν δεχτώ κλήση οταν παω να κλείσω η οθόνη παραμένει μαύρη και δεν μπορώ να πατήσω το κουμπί για να τερματίσει η κλήση.Απο forums βρήκα οτι συμβαίνει και σε άλλους και αναμένουν απάντηση απο την google. https://code.google.com/p/android/issues/detail?id=189830 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jipakos Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Ισχύει. ... Ενώ στην αρχή δεν μου το έκανε, εδώ και κάποιες μέρες το κάνει. ..κάνω επαναφορά και θα ενημερώσω αν θα συνεχίσει να το κάνει. ( είχα περάσει image file) Παράθεση http://www.texnikiekpaideysi.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dLazaros Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Ισχυει και με clean install. Proximity sensor bug μάλλον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisevel Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Σε ευχαριστω πολυ φιλε! Ολα καλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 (edited) Ισχυει το θεμα της μαυρης οθονης. Και 'γω που εκανα εξ'αρχης clean install το παρατηρησα. Οποτε μην προσπαθησει καποιος να το λυσει με αυτον τον τροπο αν εχει κανει OTA, αδικος κοπος. Ελπιζουμε να λυθει συντομα με update. Edited October 14, 2015 by ardi21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stempi Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Και σε εμενα που εκανα ΟΤΑ το ιδιο κανει αλλα οχι παντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Bug είναι προφανώς, μη χάνετε το χρόνο σας με επαναφορά. Διπλό πάτημα Power button και μπορείς να τερματίσεις την κλήση. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Εγώ που έχω παραμείνει ακόμα με 5.1.1 το έχω το συγκεκριμένο θέμα συχνά πυκνά. Μου κάνει μάλλον εντύπωση που δεν το είχατε νωρίτερα. Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pificos Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 (edited) Καλησπέρα Μετά την εγκατάσταση τής version 6 (nexus 5 ota) του android παρατηρώ πως οταν δεχτώ κλήση οταν παω να κλείσω η οθόνη παραμένει μαύρη και δεν μπορώ να πατήσω το κουμπί για να τερματίσει η κλήση.Απο forums βρήκα οτι συμβαίνει και σε άλλους και αναμένουν απάντηση απο την google. https://code.google.com/p/android/issues/detail?id=189830 Κι εγώ το παρατήρησα από την πρώτη μέρα... Με αυτά τα νέα μάλλον χαίρομαι γιατι δεν θα παω σερβίς για σενσορα....ετσι εξηγειται γιατι ενδιαμεσα της κλησης εκανα τεστ κλεινοντας τον σενσορα με το δακτυλο και λειτουργουσε κανονικα αλλα μονο στο τελος μαυριζε η οθονη.....περιμένουμε την μαμά google να κανει παλι το θαύμα της. Μου θυμιζει όταν ειχα πρωτοπαρει το τηλεφωνο ,περιμέναμε τα updates να λυθεί το θέμα με το σφύριγμα στην εγγραφή βίντεο...... Edited October 15, 2015 by pificos Παράθεση OnePlus 5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Μην γκρινιαζετε, συγκριτικά με με την κυκλοφορία του 5.0 η 6 είναι τέλεια :-p Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kxtsao Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Καλησπέρα Μετά την εγκατάσταση τής version 6 (nexus 5 ota) του android παρατηρώ πως οταν δεχτώ κλήση οταν παω να κλείσω η οθόνη παραμένει μαύρη και δεν μπορώ να πατήσω το κουμπί για να τερματίσει η κλήση.Απο forums βρήκα οτι συμβαίνει και σε άλλους και αναμένουν απάντηση απο την google. https://code.google.com/p/android/issues/detail?id=189830 και σε μένα ισχύει αυτό,νόμισα ήταν bug της εφαρμογής Παράθεση KT23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tony_l Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 (edited) για μελλοντική χρήση μπορείς να κάνεις εξαγωγή τις επαφές σε .vcf στον υπολογιστή το .vcf ανοίγει με thunderbird αφού εγκαταστήσεις το πρόσθετο MoreFunctionsForAddressBook επίσης και με το KAddressBook https://freeshell.de/~kaosmos/morecols-en.html https://www.kde.org/applications/office/kaddressbook/ Τις έχω όλες αποθηκευμένες σε cloud (icloud παλιότερα, Google contacts τώρα) και δεν ανησυχώ για τίποτα. Παλιά τις έκανα back-up σε vcf, πλέον όχι. ;) ---------------- Το δικό μου δεν είχε ποτέ το θέμα με τον proximity sensor και το σβήσιμο της οθόνης. Ούτε στην 5, ούτε τώρα στην 6. Παρ'ολα αυτά δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο να βγάζει μια εταιρία καινούριο λογισμικό, αν δεν είναι καλύτερο από το προηγούμενο... Γιατί να πρέπει να περιμένουμε να έρθουν updates ώστε να δουλεύει το κινητό όπως πρέπει επιτέλους; (Κι όπως δούλευε με την προηγούμενη έκδοση android) Edited October 16, 2015 by tony_l Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axelgr Δημ. October 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2015 Το δικό μου δεν είχε ποτέ το θέμα με τον proximity sensor και το σβήσιμο της οθόνης. Ούτε στην 5, ούτε τώρα στην 6. Παρ'ολα αυτά δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο να βγάζει μια εταιρία καινούριο λογισμικό, αν δεν είναι καλύτερο από το προηγούμενο... Γιατί να πρέπει να περιμένουμε να έρθουν updates ώστε να δουλεύει το κινητό όπως πρέπει επιτέλους; (Κι όπως δούλευε με την προηγούμενη έκδοση android) Χωρίς διάθεση για flame, προφανώς καμία εταιρία δεν θέλει να βγάλει έκδοση χειρότερη από την προηγούμενη. Bugs όμως μπορούν να περάσουν από το testing. Όπως βλέπεις, το συγκεκριμένο δεν συμβαίνει σε όλους και αυτό το κάνει πιο δύσκολο να βρεθεί στο testing. Ακόμα και σε όσους συμβαίνει δεν συμβαίνει πάντα. Αν θες να αποφύγεις τέτοιες καταστάσεις απλώς δεν κάνεις update αμέσως στην καινούργια έκδοση. Περιμένεις κάποιο καιρό να διορθωθούν τα πρώιμα bugs που ξέφυγαν. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. October 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2015 Τις έχω όλες αποθηκευμένες σε cloud (icloud παλιότερα, Google contacts τώρα) και δεν ανησυχώ για τίποτα. Παλιά τις έκανα back-up σε vcf, πλέον όχι. ;) ---------------- Το δικό μου δεν είχε ποτέ το θέμα με τον proximity sensor και το σβήσιμο της οθόνης. Ούτε στην 5, ούτε τώρα στην 6. Παρ'ολα αυτά δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο να βγάζει μια εταιρία καινούριο λογισμικό, αν δεν είναι καλύτερο από το προηγούμενο... Γιατί να πρέπει να περιμένουμε να έρθουν updates ώστε να δουλεύει το κινητό όπως πρέπει επιτέλους; (Κι όπως δούλευε με την προηγούμενη έκδοση android) Oταν θα βρεις ενα λειτουργικο το οποιο δεν εχει bugs στο λανσαρισμα του (και μετα) τοτε θα απαντησεις στην ερωτηση σου. Ομως, μαντεψε, δεν υπαρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. October 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2015 Ξέρει κανείς γιατί δεν ανοίγει στο Facebook messenger το bubble? Το έχω βγάλει το ξαναπερασα του εδωσα permissions αλλά τίποτα. Το bubble αρνείται να ανοιξει Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. October 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2015 Ξέρει κανείς γιατί δεν ανοίγει στο Facebook messenger το bubble? Το έχω βγάλει το ξαναπερασα του εδωσα permissions αλλά τίποτα. Το bubble αρνείται να ανοιξει Από την αρχική σελίδα του messenger κράτα πατημενη μια επαφή και διάλεξε το open chat head, Θα σε πάει στο σωστό μενού για να του δώσεις δικαιώματα. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. October 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2015 Από την αρχική σελίδα του messenger κράτα πατημενη μια επαφή και διάλεξε το open chat head, Θα σε πάει στο σωστό μενού για να του δώσεις δικαιώματα. Να σαι καλά ρε φιλε πραγματικά... Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. October 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2015 Απο battery drain bug σε σχεση με την 5.χ εχετε παρατηρησει τιποτα? Εννοω το "επισημο" (MRA bug) όπου το mobile radio active time ηταν ασυνηθιστα υψηλο σε σχεση με την πραγματικη χρηση των ιντερνετ εφαρμογων και ετσι ξεζουμιζε την μπαταρια...η υποσχεση ηταν οτι θα εχει λυθει με την 6 για αυτο ρωταω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts