Jump to content

Google Nexus 5 (by LG)

kargeo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πόσο Σεπτεμβρίου λες; :lol:

Μετά την άδεια :p

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

• Απαντήσεις 6,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλυτερα ειναι να το ρωτησεις στο αλλο θεμα με τις τροποποιησεις-βελτιωσεις. Γενικοτερα 2 δρομοι υπαρχουν. Τουλκιτ ή εντολες απο τερματικο. Δεν πειραζει καμια απο αυτες αρχεια συστηματος απο μονη της. Καποια αλλαγη εκανες εσυ μετα το ρουτ ακουσια ισως και δεν αναβαθμιζεσαι.

Αλλαγες δεν εκανα μονος μου. Οταν το εκανα root με το Nexus root toolkit μου φλασαρε αυτοματα modified boot img. Τελικα περασα το OTA μεσω ενος οδηγου που βρηκα στο nexus5wonderhowto. Ευχαριστω Gialakias.

Στάλθηκε από το Xiaomi Mi MIX 2 μου.

Καλησπερα και απο μενα, πριν 3 μερες πηρα και εγω το Nexus σειρα 312 και αντιμετωπιζω το προβλημα με το φυσημα κατα το τραβιγμα video και ειναι ενοχλητικο.. Το κυριο προβλημα ομως που εχω ειναι οτι με κανενα τροπο δεν μπορω να συνδεσω το nexus με το pc. Ενω το βλεπει σαν συσκευη δεν μου περναει τον driver. Ο τελευταιος τροπος που δοκιμασα ηταν αυτος http://en.kioskea.net/faq/3914-windows-7-disable-signature-verification-of-drivers Εχω ενεργοποιημενο τον εντοπισμο σφαλματων καθως και την επιλογη για συνδεση ως συσκευη πολυμεσων. Οταν παω να εγκαταστησω τον driver μεσα απο την διαχειρηση συσκευων στο pc μεσω internet μου βγαζει οτι τα windows βρηκαν driver αλλα αντιμετωπισαν προβλημα κατα την εγκατασταση και οτι δεν επιτρεπεται η προσβαση.. Καμια ιδεα? ευχαριστω!

Επειδή είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα, ότι και αν έκανα δεν βοηθούσε, μέχρι που έκανα φορμάτ τον υπολογιστή και χωρίς να βάλω driver, απλά σύνδεσα την συσκευή όπως προαναφέρεις και την βρήκε, κανονικά. Driver δεν βάζω εκτός και εάν χρειαστεί.

Εύχομαι να σε βοηθήσει αυτό.

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248

Επειδή είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα εγκατέστησα τους drivers πάλι, έσβησα και το mtp, το εγκατέστησα πάλι, έκανα restart το pc και το κινητό. Στην αρχή δεν έπιανε το κόλπο μέχρι που ξετικαρα τον εντοπισμό σφαλμάτων από τις επιλογές για προγραμματιστές και συνδέθηκε κανονικά.

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Μπορείς ,μέσα απο τις ρυθμίσεις του mail app που χρησημοποιεις .

Samsung galaxy s21+

Φυσικά και θα έρθει ΟΤΑ.

Ίσως χρειαστεί να περιμένεις λίγες ημέρες.

مفاجأة

Τι θα λέγατε για ενα 5άρι mini 4.5 ίντσες; :shifty: Edited by Lacrymosa
Quote: Λοιπόν τα iPhone που έχουν 512 RAM είναι ποιο καλα και απο αλλα κινητά με 1 Gb RAM γιατί παίζει ρολο και η ποιότητα της μνήμης το υλικό.Η Apple δίνει στους πελάτες της το καλύτερο υλικό και θα είναι πάντα πρωτοπόρα. :clap:

Τώρα είναι αργά για μίνι σε αυτό το μοντέλο.

Υ.Γ: Η υπογραφή σου είναι για :dash:

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

σοβαρό πρόβλημα με wifi ακομα κ με 4.4.4 ειναι πολυ σπαστικό να αποσυνδέεται τακτικα η κ ακομα να κολλάει κ να δείχνει συνδεδεμένο κ να μην μπαίνει στο ίντερνετ!!!!!

IPhone 15 Pro 

Υ.Γ: Η υπογραφή σου είναι για :dash:

Η υπογραφή μου γαμ.ει!!Περιγράφει συνοπτικά τον μέσο χρήστη.

Quote: Λοιπόν τα iPhone που έχουν 512 RAM είναι ποιο καλα και απο αλλα κινητά με 1 Gb RAM γιατί παίζει ρολο και η ποιότητα της μνήμης το υλικό.Η Apple δίνει στους πελάτες της το καλύτερο υλικό και θα είναι πάντα πρωτοπόρα. :clap:

σοβαρό πρόβλημα με wifi ακομα κ με 4.4.4 ειναι πολυ σπαστικό να αποσυνδέεται τακτικα η κ ακομα να κολλάει κ να δείχνει συνδεδεμένο κ να μην μπαίνει στο ίντερνετ!!!!!

Εγώ τουλάχιστον στο modem του σπιτιού μου ποτέ δεν είχα θέμα.

Εγώ τουλάχιστον στο modem του σπιτιού μου ποτέ δεν είχα θέμα.

ποιο modem έχεις?

IPhone 15 Pro 

Η υπογραφή μου γαμ.ει!!Περιγράφει συνοπτικά τον μέσο χρήστη.

Το κατάλαβα ότι δεν το έχεις γράψει εσύ... Απλά χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο βλέποντας τι κόσμος κυκλοφορεί και θεωρείτε από κάποιους ως ο φίλος που ξέρει από αυτά...

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

ποιο modem έχεις?

Ένα ZTE της forthnet

Λόγω wifi n μάλλον. Όσοι έχετε παλιότερα ρούτερ (αν θέλετε αναφέρετε μοντέλα και το συζητάμε) αλλάξτε τα δωρεάν με τα πιο καινούρια του παρόχου σας.

Αλλαγες δεν εκανα μονος μου. Οταν το εκανα root με το Nexus root toolkit μου φλασαρε αυτοματα modified boot img. Τελικα περασα το OTA μεσω ενος οδηγου που βρηκα στο nexus5wonderhowto. Ευχαριστω Gialakias.

Γενικά αν έχεις πειράξει αρχεία συστήματος, μπορείς απλά από το factory image της έκδοσης στην οποία βρίσκεσαι, να φλασαρεις μόνο το boot και το system.img.

Μετά περνάς κανονικά το zip της OTA χωρίς να χάσεις ρυθμίσεις κτλ

Γενικά αν έχεις πειράξει αρχεία συστήματος, μπορείς απλά από το factory image της έκδοσης στην οποία βρίσκεσαι, να φλασαρεις μόνο το boot και το system.img.

Μετά περνάς κανονικά το zip της OTA χωρίς να χάσεις ρυθμίσεις κτλ

Αυτο ακριβως εκανα και δουλευει ρολοι.

Στάλθηκε από το Xiaomi Mi MIX 2 μου.

Ένα ZTE της forthnet

Αν κρίνω απο το ΖΤΕ της wind τοτε μια χαρά είναι το wifi του κινητού.Του router απο την αλλη είναι gtpk.

Έχεις απόλυτο δίκιο...

Παιδιά μια ερώτηση από εμένα γιατί κάπου χάθηκα. Θέλω να χρησιμοποιήσω usb otg, το τηλέφωνο είναι χωρις root χωρίς τιποτα,οπως το πήρα. Με ποια εφαρμογή μπορώ να το κάνω να δει το φλασακι;

Παιδιά μια ερώτηση από εμένα γιατί κάπου χάθηκα. Θέλω να χρησιμοποιήσω usb otg, το τηλέφωνο είναι χωρις root χωρίς τιποτα,οπως το πήρα. Με ποια εφαρμογή μπορώ να το κάνω να δει το φλασακι;

Nexus media importer απο το play store επι πληρωμή :)

:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

• The title was changed to Google Nexus 5 (by LG)