Jump to content

Google Nexus 5 (by LG)

kargeo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εγω παντως ασχετα απο οτι αναφερεται εδω πηρα 2 μερες πριν ενα 403 παρτιδα και ειχε απο την αρχη προβλημα στην οθονη .την αλλη μερα εκανα αντικατασταση και πηρε και ενας φιλος μαζι και οι παρτιδες 402 ,403 που δουλεψα η

ταν σε ολα ιδιες.καλο ηχειο καλο μικροφονο ταχυτατο

• Απαντήσεις 6,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδια για δειτε αυτο το βιντεακι....λετε να ειναι καπως ετσι και απο την htc το επομενο nexus....:w00t:

Καλησπερα.Κοιτα φημες λενε οτι μπορει να ειναι Htc αλλοι samsung ο καθενας θα λεει πολλα τωρα.Εγω νομιζω οτι η google μπορει να ξανα δωσει μια ευκαιρια στιν Lg...

μετα απο πολλες σελιδες διαβασματος και παρα τα παραπονα που διαβασα,εχω αποφασισει να προχωρησω στην αγορα του nexus..γνωριζοντας οτι ειναι εκληκτικη συσκευη ,σφαιρατη και value of money δεν μπορει να με σταματησει ας πουμε το οποιο σφυριγμα στην εγγραφη του βιντεο,κατι το οποιο μπορει να μην χρησιμοποιησω και και καθολου με την χρηση που του κανω..

απο τα οποια τυχον προβληματα που ισως εμφανισει η συσκευη με ενδιαφερει μονο να μαθω για τις κλησεις..δλδ πως ακουγομαι στον αλλον.το ξερω οτι εχει αναφερθει πιο πανω..αλλα επειδη επειδη ειναι και η πιο σημαντικη λειτουργια και ειναι για το μονο που κολλαω θα μπορουσε καποιος να μου πει ακριβως τι προβλημα παρουσιαζεται??ακουγεσαι στον αλλον τοσο χαλια??εχουν τοσο χαλια μικροφωνα τα nexus?προερχομαι απο galaxy s advance μια μετριοτατη εως κακη 2 χρονων συσκευη..αλλα στις κλησεις ολα ειναι μια χαρα..μου φαινεται λιγο δυσκολο το μικροφωνο του nexus να ειναι χειροτερο απο αυτο που εχω..

συγνωμη για την ζαλαδα!:)

Μόνο η Samsung έχει βγάλει 3 nexus συσκευές αλλά η μία ήταν tablet άρα σωστός ο συλλογισμός σου. Βέβαια τίποτα δεν είναι σίγουρο. Εμένα θα μου άρεσε να έβγαζε το επόμενο ή Motorola (Lenovo) ή η HTC. Αλλά από την άλλη σκέφτομαι ότι μόνο αν συνεχίσει να το βγάζει η LG, θα μείνουν τόσο χαμηλές οι τιμές.

Συμφωνω σε αυτο που λες αλλα ελπιζω επισης να μην τιν σταματηση τιν σειρα γενικα σαν Nexus...

----- προσθήκη μηνύματος 104 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

μετα απο πολλες σελιδες διαβασματος και παρα τα παραπονα που διαβασα,εχω αποφασισει να προχωρησω στην αγορα του nexus..γνωριζοντας οτι ειναι εκληκτικη συσκευη ,σφαιρατη και value of money δεν μπορει να με σταματησει ας πουμε το οποιο σφυριγμα στην εγγραφη του βιντεο,κατι το οποιο μπορει να μην χρησιμοποιησω και και καθολου με την χρηση που του κανω..

απο τα οποια τυχον προβληματα που ισως εμφανισει η συσκευη με ενδιαφερει μονο να μαθω για τις κλησεις..δλδ πως ακουγομαι στον αλλον.το ξερω οτι εχει αναφερθει πιο πανω..αλλα επειδη επειδη ειναι και η πιο σημαντικη λειτουργια και ειναι για το μονο που κολλαω θα μπορουσε καποιος να μου πει ακριβως τι προβλημα παρουσιαζεται??ακουγεσαι στον αλλον τοσο χαλια??εχουν τοσο χαλια μικροφωνα τα nexus?προερχομαι απο galaxy s advance μια μετριοτατη εως κακη 2 χρονων συσκευη..αλλα στις κλησεις ολα ειναι μια χαρα..μου φαινεται λιγο δυσκολο το μικροφωνο του nexus να ειναι χειροτερο απο αυτο που εχω..

συγνωμη για την ζαλαδα!:)

Δεν μας ζαλισες. Ευχομαι να σου ειναι κομπλε κ να εισαι ευχαριστημενος.Οταν το παρεις πες μας τις αποψεις σου.

Παρήγγειλα για φιλο 16αρι μαύρο παρτίδα 404..ελπιζω να μην έχει θέματα από αυτά που διαβάζω..στο τέλος θα με ψήσει να τη πάρω κι εγώ αυτή η συσκευη..εχει απλά τις τελειες διαστάσεις και σε μαύρο τρομερή αίσθηση στο χέρι..

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Eπειδή πόσο καιρό βλέπω διάφορα, ας πω και εγώ την εμπειρία μου....

Έχω 312, ρουμάνικο και δεν έχω θέμα με σφυρίγματα σε βίντεο, ούτε κουδουνίζει σαν τρελό κοκ. Θα σταθώ σε αυτό που είχε πει ένα παλικάρι ότι με 401 νομίζω έπαιζε λίγο το πλήκτρο του ήχου ενώ ενός γνωστού του με 312 δεν έπαιζε....Κοινώς είναι να μην σου τύχει και ιδίως από την 312 και μετά οι διαφορές είναι αμελητέες σε αυτά τα θέματα...

Σχετικά με τον ήχο κλήσης το s2 μου έπαιζε λίγο πιο δυνατά και με πιο ποιοτικό ήχο. Ακουστικό όμως θεωρώ ότι έχουν ισάξιο. Στην ομιλία έχει τύχει να μου πουν ότι δεν με ακούν και ξαφνικά μετά να μου λένε ότι με ακούν αλλά αυτό έχει τύχει κανά 3άρι φορές στο σύνολο των κλήσεων που έχω κάνει και δεν ξέρω αν οφείλεται defacto στο n5 γιατί το έχω τύχει και με άλλα τηλέφωνα.

Στην ομιλία έχει τύχει να μου πουν ότι δεν με ακούν και ξαφνικά μετά να μου λένε ότι με ακούν αλλά αυτό έχει τύχει κανά 3άρι φορές στο σύνολο των κλήσεων που έχω κάνει και δεν ξέρω αν οφείλεται defacto στο n5 γιατί το έχω τύχει και με άλλα τηλέφωνα.

Άρα να που τελικά έχεις πρόβλημα. Η δεύτερη παράγραφός σου αναιρεί την πρώτη. De facto στο N5 είναι σίγουρα. Δεν το έχω ξαναπάθει ποτέ ούτε μία φορά σε άλλες συσκευές. Κι ακόμη κι αν το έπαθα 1-2 φορές θα ήταν λόγω σήματος. Και ακριβώς όπως το περιέγραψες, το έπαθα κι εγώ πριν καμιά ώρα. Με πήρε ένας φίλος μου, μου λέει "έλα, πού είσαι"; λέω: "έλα, σπίτι είμαι, τώρα γύρισα και...", με κόβει σε αυτό το σημείο και μου λέει: "τι λες ρε; δεν σ' ακούω καθόλου", απομάκρυνα το κινητό από το πρόσωπο μου, μετά έφερα το μικρόφωνο ακριβώς μπροστά στο στόμα μου, του μίλησα, μου είπε ότι μ' άκουγε κανονικά πλέον και μιλήσαμε άλλα 5 λεπτά περίπου χωρίς να ξαναπαραπονεθεί.

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

Διαβασα τις 70 τελευταιες σελιδες, θα διαβασω και εκεινες τις 20 πανω κατω με τα προβληματα. Η αληθεια ειναι οτι "τρομαξα" λιγο απο αυτα που διαβασα, κυριως για το θεμα με το μικροφωνο. Απο την αλλη δεν νομιζω οτι υπαρχει πιο καλη επιλογη σε αυτα τα χρηματα. Προβληματισμοι μιας και σκεφτομαι την αγορα του :worry:

Διαβασα τις 70 τελευταιες σελιδες, θα διαβασω και εκεινες τις 20 πανω κατω με τα προβληματα. Η αληθεια ειναι οτι "τρομαξα" λιγο απο αυτα που διαβασα, κυριως για το θεμα με το μικροφωνο. Απο την αλλη δεν νομιζω οτι υπαρχει πιο καλη επιλογη σε αυτα τα χρηματα. Προβληματισμοι μιας και σκεφτομαι την αγορα του :worry:

Το αγορασα πριν μια εβδομαδα...παρτιδα 402 (απλα το αναφερω)

προβληματα μεχρι στιγμης...χμ κανενα! Δοξα το θεο! Φτου φτου! :happy:

Το κινητο πεταει , δεν υπαρχει - μια χαρα με ακουνε οταν μιλαω...μια χαρα το ακουω οταν χτυπαει.

ειναι αναλογα σε τι κομματι θα πεσει ο καθενας...:!:

Το αγορασα πριν μια εβδομαδα...παρτιδα 402 (απλα το αναφερω)

προβληματα μεχρι στιγμης...χμ κανενα! Δοξα το θεο! Φτου φτου! :happy:

Το κινητο πεταει , δεν υπαρχει - μια χαρα με ακουνε οταν μιλαω...μια χαρα το ακουω οταν χτυπαει.

ειναι αναλογα σε τι κομματι θα πεσει ο καθενας...:!:

Καλα τα ελεγες, στη τελευταια προταση με εριξες :lol: Θα παρακολουθησω λιγο ακομα σιωπηλα το συγκεκριμενο thread γιατι καταλαβαινω πως η επαναλαμβανομενη συζητηση περι προβληματων κατανταει κουραστικη και θα παρω τις αποφασεις μου :)

Άρα να που τελικά έχεις πρόβλημα. Η δεύτερη παράγραφός σου αναιρεί την πρώτη. De facto στο N5 είναι σίγουρα. Δεν το έχω ξαναπάθει ποτέ ούτε μία φορά σε άλλες συσκευές. Κι ακόμη κι αν το έπαθα 1-2 φορές θα ήταν λόγω σήματος. Και ακριβώς όπως το περιέγραψες, το έπαθα κι εγώ πριν καμιά ώρα. Με πήρε ένας φίλος μου, μου λέει "έλα, πού είσαι"; λέω: "έλα, σπίτι είμαι, τώρα γύρισα και...", με κόβει σε αυτό το σημείο και μου λέει: "τι λες ρε; δεν σ' ακούω καθόλου", απομάκρυνα το κινητό από το πρόσωπο μου, μετά έφερα το μικρόφωνο ακριβώς μπροστά στο στόμα μου, του μίλησα, μου είπε ότι μ' άκουγε κανονικά πλέον και μιλήσαμε άλλα 5 λεπτά περίπου χωρίς να ξαναπαραπονεθεί.

Δεν αναιρώ κάτι μιας και λέω ότι και παλιά το είχα πάθει με άλλες συσκευές...και δεν μπορώ να πω ότι αν τελικώς θέμα της συσκευής ότι έχει στιγματίσει την εμπειρία χρήσης του...

Aποψη μου ειναι μην το φοβαστε πολλα απο τα θεματα που εχουν αναφερθει δεν ειναι και κατι το ιδιαιτερο και αρκετος κοσμος μπορει να μην εδεινε και σημασια αν δεν διαβαζε για αυτα, εγω για παραδειγμα δεν θα εδινα σημασια οτι το power button κουνιεται ελαχιστα κ στην τελικη κανενα ψιλο προβλημα να χει το στελνεις κ στο φτιαχνουν. Το galaxy nexus που ειχα με το που το ανοιξα ειδα οτι ειχε αρκετο bending το αλλαξα και ηταν κομπλε, μετα εκανε εντονο burn in στα κουμπια και στιν μπαρα πανω ξανα αλλαξα οθονη, παντου μπορει να σου τυχουν προβληματα και ειναι κριμα μην χαρεις αυτην τη συσκευη που ειναι αψογη(τουλαχιστον για τα γουστα μου) σε μεγεθος, σε εμφανιση, η οθονη του, οτι παει σφαιρα κτλ .

Έχει μετρήσει κανείς πόση ώρα θέλει να φορτίσει με τον μαμίσιο φορτιστή (1.2A) και πόση ώρα από USB (500mA);

Με μαμίσιο αντάπτορα και καλώδιο micro usb μου παίρνει 1 ώρα και 40-45 λεπτά αρκεί να μην το χρησιμοποιώ καθόλου και να έχω κλειστό wifi/3g. Με ένα καλώδιο micro USB από το Motorola Milestone και τον μανίσιο αντάπτορα παίρνει 1 ώρα και 20 λεπτά γιατί δίνει περισσότερο ρεύμα. Τώρα περιμένω κι έναν αντάπτορα Samsung 2A να το τεστάρω με το Motorola καλώδιο.

Απ' τον υπολογιστή δεν το έχω φορτίσει ποτέ πλήρως μιας και το συνδέω μόνο όταν θέλω να βάλω μέσα σειρές/ταινίες. Αλλά με το fast charge ενεργοποιημένο από franco kernel, μου έχει τύχει πολλές φορές, την ώρα της μεταφοράς των αρχείων, να φορτίσει 100%.

Edited by MaXAiRO

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

Παιδιά περάστε καμιά custom rom ή κανέναν kernel και αφήστε τα προβλήματα.:cool::lol:

Και σε όποιον δεν αρέσει να μην το πάρει. Εμείς δεν είμαστε πωλητές της LG ή της Google για να προσπαθούμε να πείσουμε κάποιον να το αγοράσει.

Παιδιά περάστε καμιά custom rom ή κανέναν kernel και αφήστε τα προβλήματα.:cool::lol:

Και σε όποιον δεν αρέσει να μην το πάρει. Εμείς δεν είμαστε πωλητές της LG ή της Google για να προσπαθούμε να πείσουμε κάποιον να το αγοράσει.

Καλά τα λές.... Όποιος θέλει ας το πάρει...

Καλά τα λές.... Όποιος θέλει ας το πάρει...

Ε ναι. Έτσι ακριβώς.

Purity+ElementalX εδώ: Φυσάει. ;)

Ε ναι. Έτσι ακριβώς.

Purity+ElementalX εδώ: Φυσάει. ;)

Που να δεις πως φυσάει η PSX.:whistle:

Aποψη μου ειναι μην το φοβαστε πολλα απο τα θεματα που εχουν αναφερθει δεν ειναι και κατι το ιδιαιτερο και αρκετος κοσμος μπορει να μην εδεινε και σημασια αν δεν διαβαζε για αυτα, εγω για παραδειγμα δεν θα εδινα σημασια οτι το power button κουνιεται ελαχιστα κ στην τελικη κανενα ψιλο προβλημα να χει το στελνεις κ στο φτιαχνουν. Το galaxy nexus που ειχα με το που το ανοιξα ειδα οτι ειχε αρκετο bending το αλλαξα και ηταν κομπλε, μετα εκανε εντονο burn in στα κουμπια και στιν μπαρα πανω ξανα αλλαξα οθονη, παντου μπορει να σου τυχουν προβληματα και ειναι κριμα μην χαρεις αυτην τη συσκευη που ειναι αψογη(τουλαχιστον για τα γουστα μου) σε μεγεθος, σε εμφανιση, η οθονη του, οτι παει σφαιρα κτλ .

το bending τι ακριβως ειναι ? τεσταρισα για καμενα πιξελ και ειμαι κομπλε..

τωρα το burn in και bending που λες πως το βλεπω?

το bending τι ακριβως ειναι ? τεσταρισα για καμενα πιξελ και ειμαι κομπλε..

τωρα το burn in και bending που λες πως το βλεπω?

Banding βασικα, λαθος μου, και μιλαω για το galaxy nexus οχι για το 5αρι αλλα banding ειναι θεμα των amoled και παιζει σε πια θα κατσεις αν θα εινα εντονο η ελαχιστο(δεν ξερω αν το διορθωσαν) και ειναι αυτο http://i.imgur.com/PnSUT.jpg

To burn in ειναι παλι κυριως θεμα των amoled και σε εμενα ηταν καπως ετσι http://i.imgur.com/WriBC.jpg

Σε lcd οπως ειναι στο 5 ειναι θεμα κανενα καμενο Pixel η και εντονο light bleed οπως αυτο http://img-2013.tapatalk.com/d/13/11/06/thumbnail/u7eje7e9.jpg τωρα αμα ειναι λιγο νομιζω οτι δεν δημιουργει κανενα σοβαρο θεμα

Γιατί με ταλαιπωρείτε ?? :!::!::!:

Το θέμα καθαρίστηκε απο τα πολλά off topic μηνύματα ,από εδώ και περα θα διαγράφονται χωρίς καμία ενημέρωση .

Samsung galaxy s21+

παιδια μολις το πηρα απο birdphone.μαυρο 16αρι.παρτιδα 402(αν και μου ειχαν πει απο τηλ οτι ηταν 403 αλλα το ειδα εκεινη την στιγμη οταν μου το δωσανε,ουτε χωρα προελευσης δεν ηξεραν να μου πουν..)

Λογικα ολλανδικο ειναι ,NLD γραφει απο πισω,εσεις που γνωριζετε την χωρα την γραφει δεξια απο το s\n ετσι??

Περιμενω να φορτισει,προστοπαρων μονο τα πληκτρα ελεγξα τα οποια ειναι μια χαρα δεν τζογαρουν κτ

το καλωδιο φορτισης μπανει με δυσκολια στο κινητο ετυχε η οντως ειναι ετσι??

παιδια μολις το πηρα απο birdphone.μαυρο 16αρι.παρτιδα 402(αν και μου ειχαν πει απο τηλ οτι ηταν 403 αλλα το ειδα εκεινη την στιγμη οταν μου το δωσανε,ουτε χωρα προελευσης δεν ηξεραν να μου πουν..)

Λογικα ολλανδικο ειναι ,NLD γραφει απο πισω,εσεις που γνωριζετε την χωρα την γραφει δεξια απο το s\n ετσι??

Περιμενω να φορτισει,προστοπαρων μονο τα πληκτρα ελεγξα τα οποια ειναι μια χαρα δεν τζογαρουν κτ

Καλοριζικο φιλε μου!!!Ναι Ολλανδικο πρεπει να ειναι,οσο αφορα το usb ετσι ειναι μετα απο λιγο καιρο θα μαλακωσει λιγο,εισαι ετοιμος να δεις τι σημαινει nexus 5......βαλε ζωνη και κρατα γερααα!!!!!!:w00t: :kill:

Edited by souliar

Samsung S8 Plus midnight black

Nexus 5 red 16GB

Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ]

TWRP : 3.0.2-0

Το birdphone κοροϊδεύει..και εγώ είχα πει 402 και μου έστειλαν 401 ...

• The title was changed to Google Nexus 5 (by LG)