Jump to content

Google Nexus 5 (by LG)


kargeo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι η αγορά έγινε μέσω ίντερνετ και παρέλαβα το προϊόν την δευτέρα 7/7.

 

Επικοινώνησε με το κατάστημα και πες τους για το δικαίωμα υπαναχώρησης που έχεις, και αν στο αρνηθούν αύριο θα καλέσεις συνήγορο καταναλωτή, ινστιτούτο καταναλωτών και λοιπά για να σου πουν πως θα κινηθείς.

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 6,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ωραια.. θα τους παρω αυριο πρωι πρωι κιολας..!! σε ευχαριστω..θα σε ενημερωσω αυριο για τις εξελιξεις..

 

----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

 

Επικοινώνησα μόλις μαζί τους και μου ανέφεραν οτι απο την στιγμη που η συσκευασία ανοιχθηκε, δεν έχω τέτοιο δικαίωμα κ πως δε θα βγάλω άκρη με Ίνκα κτλ κ πως θα καταλήξουμε να τρεχουμε δικαστικα χωρις να καταλήξουμε κάπου..

Link to comment
Share on other sites

Έχεις κάθε δικαίωμα. Η ευθύνη του καταστήματος δεν τελειώνει στην πώληση, αλλά υποχρεούται να μεσολαβεί όταν υπάρχει πρόβλημα για να σου αποκαταστήσει το προϊόν. Όταν το παρέλαβες με ελάττωμα, πρέπει να αντικατασταθεί από αυτούς. Πάρε το συνήγορο του καταναλωτή όπως σου είπαν.
Link to comment
Share on other sites

Ακριβώς αυτο τους είπα και εγώ..το μόνο που με απασχολεί είναι μήπως τραβήξει καιρό αυτή η υπόθεση και τελικά το στείλω στο σέρβις για αντικατάσταση οθόνης..
Link to comment
Share on other sites

Νομίζω πως αν αναγκαστούν θα στο αλλάξουν. Προς το παρόν τους βολεύει αυτό που σου λένε. Αν σε εξυπηρετήσουν όπως πρέπει και οφείλουν θα αναγκαστούν να σου δώσουν μια συσκευή που έχουν για πώληση και θα έχουν να κάνουν με την αντιπροσωπεία μετά για να τους την αντικαταστήσει κλπ. Αν αυτοί το έχουν φέρει απ'εξω, είναι λογικό πως τους ταλαιπωρεί περισσότερο από αν το είχαν αγοράσει εδώ. Όμως οι νόμοι είναι νόμοι και πρέπει να τους σέβονται. Γνώμη μου είναι να το κυνηγήσεις όσο μπορείς, αφού αργότερα έτσι κι αλλιώς service θα έχεις για αρκετό καιρό. Μίλα με ινκα κλπ, και για μένα καλό θα ήταν να γίνει κάποια ενέργεια που να μπορεί να αποδείξει το αίτημά σου ακόμα και μετά την παρέλευση του 7ημέρου. Κάποιο e-mail ϊσως, δεν ξέρω.
Link to comment
Share on other sites

- Ο καταναλωτής ευθύνεται για τυχόν μείωση της αξίας του προϊόντος μόνο εάν ο ίδιος προέβη σε κακή χρήση αυτών. Για παράδειγμα, εάν αποσυσκευάσει το προϊόν για να δει πώς είναι και αν λειτουργεί δεν σημαίνει ότι μειώνει την αξία του.

 

 

Φίλε jeronimo7 το άρθρο το λέει ξεκάθαρα, μένει να διαβάσω πουθενά και την απόφαση που περάστηκε και έχει ισχύ από τον Ιούνιο.

Δεν θεωρείται μείωση της αξίας της συσκευής το να την ανοίξει ο πελάτης για να δει αν τον ικανοποιεί. Το μαγαζί μπορεί να λέει ότι θέλει.

Πάρε όπως είπα τον συνήγορο και θα τον βάλουν στην θέση του. Επίσης την αρνητική βαθμολογία στο skroutz μην ξεχάσεις.

Επίσης ότι σου λέει που να αρνείται ευθύνες πες του να στο στείλει γραπτώς (email, fax) για να χρησιμοποιήσεις ανάλογα αυτές τις απαντήσεις εις βάρος του.

Μια πτυχή αυτής της 14ήμερης προστασίας του καταναλωτή είναι και να επιβεβαιώσει ο ίδιος ότι η συσκευή τον ικανοποιεί (= δεν έχει χαλασμένα pixel, δεν είναι χαλασμένη και λοιπά)

 

Αν το εν λόγω μαγαζί νομίζει ότι είναι υπεράνω των νόμων κάνει μεγάλο λάθος. Πραγματικά πολύ θα ήθελα και εγώ να μάθω το όνομα του καταστήματος. Αν μπορείς στείλε μου το με ένα προσωπικό μήνυμα.

Link to comment
Share on other sites

Έσκασε ενημέρωση για Google Camera, αντε να δούμε τι διορθώνει!

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα και παλι. Μίλησα με ιν.κα και συνήγορο τ καταναλωτή και θα κάνω επίσημη αίτηση μεσω μέιλ στην εταιρία για υπαναχωρηση. Σε περίπτωση που δεν γίνει δεκτη θα προχωρήσω σε καταγγελία στο ιν.κα και θα κανουν αυτοι ενέργειες. Περιμένω τηλέφωνο και απο την ιδιοκτήτρια του καταστήματος γιατί ζήτησα υπαναχώρηση τηλεφωνικά στον υπάλληλο κ είπε πως θα με πάρει η ιδιοκτήτρια.. Ειδωμεν.
Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα παιδιά, σήμερα παρέλαβα και εγώ το καινούργιο μου LG Nexus 5 μετά από αντικατάσταση συσκευής (DOA) λόγω καμένου pixel στην οθόνη. Θα ήθελα να σας ρωτήσω γιατί με έχει τρελάνει. Αφού έχω κάνει update από 4.4.2 σε 4.4.4 έτρεξα το antutux για να δώ το score και ειλικρινά απογοητεύτηκα. Έπιασε με τα χίλια ζόρια 18122, πολύ κάτω του ανταγωνισμού του. Μπορεί να εξηγήσει κάποιος φίλος, για ποιό λόγο έγινε αυτό; Όλα είναι stock, αφού το έχω μόνο 3 ώρες.

Used: LG G2 - Nexus 5 - Motorola moto g (2014) - Samsung Galaxy S5 - LG G3 32Gb - LG G Flex 2 - LG G3 16Gb - Samsung Galaxy S6 32Gb - LG G4 32 Gb - Xiaomi redmi note 3 pro - Huawei P9 - Huawei P9 lite - Honor 7 lite - Samsung S7 edge -

Samsung S8 - Xiaomi Redmi Pro - Honor 8 - Samsung S7 - Honor 8 pro - Xiaomi Mi Mix 2 - Samsung Note 8 - Xiaomi redmi note 5 - Huawei P20 pro Now: Xiaomi mi8

Link to comment
Share on other sites

:!: Οποιος θέλει να μάθει το όνομα του μαγαζιού ας το κάνει μέσω pm με τον χρήστη που ανέφερε το ζήτημα. Το αν θα αναφέρουμε το όνομα του καταστήματος ή όχι, δεν είναι υπο διαπραγμάτευση. Οφείλουμε να προστατεύσουμε το myphone απο πιθανούς μπελάδες για να μπορεί απρόσκοπτα να συνεχίσει να φιλοξενεί την κοινότητα που όλοι μαζί έχουμε δημιουργήσει τα τελευταία 11 χρόνια. Τα off topic μηνύματα θα διαγραφούν :!:
Κώστας
Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα παιδιά και παλι. Μόλις Μίλησα με την ομολογουμένως πολύ πιο ευγενική απο τους υπαλλήλους της, ιδιοκτήτρια του καταστήματος και μ είπε να το στείλω πίσω εαν επιθυμώ όσο το δυνατόν πιο γρήγορα κ αυτή θα πει στην lg πως επιθυμεί αντικατάσταση.. Αν λέει η lg πει πως δικαιολογειται αντικατάσταση, αυτή δεν έχει κάποιο προβλημα.. Αλλά πρεπει το κινητό να σταλεί στην lg.της είπα πως έχω μιλήσει και με ιν.κα και συνήγορο του καταναλωτή για την υπαναχωρηση που δικαιουμαι αλλά αυτή πάτησε στο οτι η συσκευασία έχει ανοιχθεί... Το πρωι είχα μιλήσει και με τους προαναφερθεντες φορείς και μ είπαν πως δικαιουμαι υπαναχώρηση μετα απο καταγγελία α αλλά η υπόθεση μπορεί να εκδικαστεί μετα απο 2-3 μηνες και αν γιατί υπαρχουν αρκετές τέτοιες υποθέσεις που εκκρεμούν.. Οποτε είναι απλα να μην σου τύχει..
Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα, ειμαι κατοχος του s4 mini και θελω να παω σε κατι με μεγαλύτερη οθόνη. Είμαι αναμεσα στο nexus 5 και το s4. Θα διαλεγα με τη μια το nexus καθως προτιμώ το καθαρό android, αλλά κολλάω σε 2 πράγματα. Το 1ο ειναι η διάρκεια της μπαταρίας, διαβαζω τωρα τελευταια οτι εχει βελτιωθεί με τις αναβαθμίσεις, ισχύει? Πόσο βγάζει δλδ το κινητό με μετρια χρήση? Και το 2ο ειναι η κάμερα, όταν βγήκε διαβασα αρκετα αρνητικά για την κάμερα του. Έχει βελτιωθεί καθόλου τελευταια με τα Updates? Επίσης αμα υπάρχει και καποιος κατοχος του s4 mini και μπορει να μου πει μια αποψη σε τι επιπεδο βρίσκεται η καμερα του n5 σε σχέση με του s4 mini
Link to comment
Share on other sites

παιδια,εχω διαβασει μαζεμενες σε μερικες μερες κ τις 220 σελιδες του thread.

θα πω την γνωμη μου κ αν πιστευει καποιος διαχειριστης οτι εχω αδικο ή προσβαλω καποιον,ας το διαγραψει.

καταρχην,απο τις 220 σελιδες,ζητημα να ειναι χρησιμες οι 40!

δεν λεω,σε καθε σελιδα εβρισκα κ κατι ενδιαφερον,εμαθα ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ που δεν ειχα καν ιδεα οτι υπηρχαν,αλλα βρε παιδια,σκορπισατε τον τρομο με πολλα μηνυματα σας :lol:

κ τι δεν διαβασα σε ολες αυτες τις σελιδες!

προβληματα ηχειου,μικροφωνου,ακουστικου,wifi,οθονη κιτρινισμενη,καμενα pixels,τριξιματα,τζογος φυσικων κουμπιων,μπαταριας,σηματος δικτυου,κενα αναμεσα στο καπακι κ στην μπαταρια,τριξιμο οταν πατας το σημειο κατω απο την πισω καμερα,χαλαρη microUSB υποδοχη,σφιχτη microUSB υποδοχη,κροταλισμα δονησης...

αυτα ειναι λιγα απο τα πολλα!

κ με εκπληξη διαβαζα οτι οι περισσοτεροι ειχαν πανω απο 3-4 (!) βαρβατα προβληματα κ δεν προχωρουσαν σε αντικατασταση συσκευης με τον φοβο οτι μπορει η επομενη συσκευη να εχει περισσοτερα προβληματα!!!

απο οτι θυμαμαι 1-2 προχωρησαν σε αντικατασταση κ καποιοι τους αποδοκιμαζαν για την κινηση τους!

συντριπτικο ποσοστο μελων που σχολιαζαν δεν μπηκαν καν στον κοπο να δουν προηγουμενες απαντησεις (οπως ειχα την υπομονη να κανω εγω,που ελυσα προβληματα που δεν ηξερα οτι ειχα!) κ ρωτουσαν ξανα κ ξανα τα ιδια,με αποτελεσμα να γινεται πολυ κουραστικο το ολο thread.

τα μισα σχολια/απαντησεις ειναι off topic παρα την ομολογουμενως φιλοτιμη προσπαθεια των moderators.

δεν τα λεω ολα αυτα με κακια,προς Θεου!

πολυ φιλικα,οπως μου εχουν απαντησει τοσοι εδω μεσα.

αλλα ειμαστε σε ενα απο τα κορυφαια forums κ ειναι σκοπος μας,αν οχι καθηκον μας,να το παμε ακομα ψηλοτερα.

για το συγκεκριμενο thread ξανα... εχουμε μια απο τις καλυτερες συσκευες κ πολλοι δεν το εχουν παρει χαμπαρι.πολλοι προσπαθησαν να το βγαλουν σκαρτο.οσοι επελεξαν το Nexus 5 για αγορα,ηξεραν τι αγοραζαν-αν δεν ηξεραν κακο του κεφαλιου τους.

ο καθενας βεβαια κανει την δικια του χρηση,οκ!

αλλοι εχουν παραπονα για την καμερα-δεν θα επρεπε να αγορασουν αυτη την συσκευη!

μπορω να γραφω για ωρες (αν κ μου φαινεται ηδη το κανω :p )

συγνωμη που κουρασα.ευχαριστω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ για την υπομονη σας κ ευχαριστω οσα παιδια σχολιασαν κ βοηθησαν.

συνεχιζουμε :)

 

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

 

Καλησπέρα, ειμαι κατοχος του s4 mini και θελω να παω σε κατι με μεγαλύτερη οθόνη. Είμαι αναμεσα στο nexus 5 και το s4. Θα διαλεγα με τη μια το nexus καθως προτιμώ το καθαρό android, αλλά κολλάω σε 2 πράγματα. Το 1ο ειναι η διάρκεια της μπαταρίας, διαβαζω τωρα τελευταια οτι εχει βελτιωθεί με τις αναβαθμίσεις, ισχύει? Πόσο βγάζει δλδ το κινητό με μετρια χρήση? Και το 2ο ειναι η κάμερα, όταν βγήκε διαβασα αρκετα αρνητικά για την κάμερα του. Έχει βελτιωθεί καθόλου τελευταια με τα Updates? Επίσης αμα υπάρχει και καποιος κατοχος του s4 mini και μπορει να μου πει μια αποψη σε τι επιπεδο βρίσκεται η καμερα του n5 σε σχέση με του s4 mini

 

η καμερα του Nexus 5 σε σχεση με αρκετες συσκευες της αγορας ειναι υποδεεστερη αλλα πιστευω οτι θα σε ικανοποιησει

προσωπικα με wifi συνεχεια ανοιχτο κ συνδεδεμενο,3-4 ωρες 4G,1 ωρα dungeon hunter 4 (Παιχνιδαρα :p ),10-15 κλησεις κ 1 ωρα mp3 player κλεινω την ημερα με 20-25% μπαταρια.παιζουν πολλα ρολο ομως.εγω εχω καλη καλυψη δικτυου,cyanogenmod 11 κ κατι αλλα καλουδια.οποιος το ψαξει θα βρει χρυση τομη στην χρυση της μπαταριας,μετα απο ενα διαστημα πειραματισμων φυσικα

αυτοι που κανουν οτι τα ξερουν ολα εκνευριζουν εμας που τα ξερουμε :p
Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα παιδιά, σήμερα παρέλαβα και εγώ το καινούργιο μου LG Nexus 5 μετά από αντικατάσταση συσκευής (DOA) λόγω καμένου pixel στην οθόνη. Θα ήθελα να σας ρωτήσω γιατί με έχει τρελάνει. Αφού έχω κάνει update από 4.4.2 σε 4.4.4 έτρεξα το antutux για να δώ το score και ειλικρινά απογοητεύτηκα. Έπιασε με τα χίλια ζόρια 18122, πολύ κάτω του ανταγωνισμού του. Μπορεί να εξηγήσει κάποιος φίλος, για ποιό λόγο έγινε αυτό; Όλα είναι stock, αφού το έχω μόνο 3 ώρες.

 

Ρε φίλε έλεος, αν πήρες nexus για τα benchmarks τότε πήρες λάθος κινητό. Τί σημασία έχει ένα νούμερο (εικονικό στα περισσότερα κινητά), αν το κινητό τρέχει καλύτερα και από τις καινούριες ναυαρχίδες? Μία φορά το έτρεξα αυτό το πράγμα μόνο και μόνο από περιέργεια και ούτε που θυμάμαι πόσο έβγαλα.

Link to comment
Share on other sites

Ρε φίλε έλεος, αν πήρες nexus για τα benchmarks τότε πήρες λάθος κινητό. Τί σημασία έχει ένα νούμερο (εικονικό στα περισσότερα κινητά), αν το κινητό τρέχει καλύτερα και από τις καινούριες ναυαρχίδες? Μία φορά το έτρεξα αυτό το πράγμα μόνο και μόνο από περιέργεια και ούτε που θυμάμαι πόσο έβγαλα.

 

Σαφώς και δε πήρα το κινητό για να τρέχω benchmarks,εάν ήθελα να βλέπω μόνο τα score θα μπορούσα να είχα κρατήσει το g2 και να βλέπω το 32000 να φιγουράρει και να χαίρομαι. Εγώ απλώς ρώτησα εάν κάποιος ήξερε για ποιό λόγο συσκευές με πανομοιότυπα χαρακτηριστικά έχουν τόσο μεγάλες αποκλίσεις. Φυσικά διαβάζοντας σε διάφορα forum, τη πήρα την απάντηση μου.

Used: LG G2 - Nexus 5 - Motorola moto g (2014) - Samsung Galaxy S5 - LG G3 32Gb - LG G Flex 2 - LG G3 16Gb - Samsung Galaxy S6 32Gb - LG G4 32 Gb - Xiaomi redmi note 3 pro - Huawei P9 - Huawei P9 lite - Honor 7 lite - Samsung S7 edge -

Samsung S8 - Xiaomi Redmi Pro - Honor 8 - Samsung S7 - Honor 8 pro - Xiaomi Mi Mix 2 - Samsung Note 8 - Xiaomi redmi note 5 - Huawei P20 pro Now: Xiaomi mi8

Link to comment
Share on other sites

Έχε το τηλέφωνο φορτισμένο, και άσε το για κάμποση ώρα χωρίς χρήση ώστε να έχει κρυώσει αρκετά. Προτιμότερο να είναι και σε flight mode. Όταν μετά τρέξεις το benchmark θα δεις να πηγαίνει καλύτερα. Αλλά είναι γεγονός πως τώρα το καλοκαίρι με την αυξημένη θερμοκρασία δυσκολεύεται. Άνετα βλέπω μέχρι 24-25 χιλιάδες πάντως.

 

Καθαρά για πλάκα, δοκίμασα και με κάποιους άλλους τρόπους να το κάνω να μην ζεσταίνεται όσο είναι δυνατόν, και πέτυχα το παρακάτω :

http://i1252.photobucket.com/albums/hh568/mark_kou/Screenshot_2014-07-05-10-14-25_zpsga2xpaid.png

Link to comment
Share on other sites

Παίδες ενώ έπαιζα ένα παιχνίδι πετάχτηκε διαφήμιση και από την ταχύτητα την πάτησα και άρχισε να μου ανοίγει πάρα πολλές του τύπου "έχεις ιό".. Προφανώς και δεν είμαι τόσο άχρηστος να νομίζω ότι μπήκε ιός αλλά από εκείνη τη στιγμή άρχισε να κολλάει πολύ το κινητό, το έκανα και restart και ακόμα παρατηρώ ένα lag.. Είχα προγραμματίσει τη δεύτερα που θα έχω ελεύθερο χρόνο να του ρίξω ένα hard reset να περάσω καινούρια rom, μήπως να το επισπεύσω?
Link to comment
Share on other sites

Ξέρει κανείς γιατί δεν ανάβει το φωτάκι ειδοποίησης σε κλειστή οθόνη σε αναπάντητες κλήσεις?

Βάλε το lightflow και θα μπορείς να το ρυθμίζεις για ποια εφαρμογή θες και ότι χρώμα θες.

''Samsung Galaxy S7 Edge''

''Ipad mini 2''

Link to comment
Share on other sites

Βάλε το lightflow και θα μπορείς να το ρυθμίζεις για ποια εφαρμογή θες και ότι χρώμα θες.

 

Ευχαριστω, αλλα γιατι δε δουλευει το εργοστασιακο? Αφου το εχω ενεργοποιημενο.

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστω, αλλα γιατι δε δουλευει το εργοστασιακο? Αφου το εχω ενεργοποιημενο.

είσαι με 4.4.4 ; γιατί εμένα μετά το update δούλεψε.

Link to comment
Share on other sites

Παίδες ενώ έπαιζα ένα παιχνίδι πετάχτηκε διαφήμιση και από την ταχύτητα την πάτησα και άρχισε να μου ανοίγει πάρα πολλές του τύπου "έχεις ιό".. Προφανώς και δεν είμαι τόσο άχρηστος να νομίζω ότι μπήκε ιός αλλά από εκείνη τη στιγμή άρχισε να κολλάει πολύ το κινητό, το έκανα και restart και ακόμα παρατηρώ ένα lag.. Είχα προγραμματίσει τη δεύτερα που θα έχω ελεύθερο χρόνο να του ρίξω ένα hard reset να περάσω καινούρια rom, μήπως να το επισπεύσω?

 

Πέρασε τη Δευτέρα που θα έχεις χρόνο τη νέα ρομ κάνοντας τα απαραίτητα wipe αν δε σου δημιουργεί σοβαρό πρόβλημα στη χρήση. :)

Link to comment
Share on other sites

Πέρασε τη Δευτέρα που θα έχεις χρόνο τη νέα ρομ κάνοντας τα απαραίτητα wipe αν δε σου δημιουργεί σοβαρό πρόβλημα στη χρήση. :)

Οκ ευχαριστώ!! :)

Link to comment
Share on other sites

κάτοχος της συσκευής από σήμερα,406ΚΡ λευκό 32γβ.made in korea.πώς σετάρω τώρα επαφές,εφαρμογές και τα παρελκόμενα?μόνο μέσω λογαριασμού gmail και όλα εντάξει?με φωτο και τραγούδια?με back up θα γίνουν αυτά?μια μικρή βοήθεια παρακαλώ.
KT23
Link to comment
Share on other sites

  • The title was changed to Google Nexus 5 (by LG)

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...