cb600f Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Το ακριβώς αντίθετο με μένα δηλαδή και όμως, όσο και αν έψαξα, δεν μπορώ να βρω κάτι. Sent from my Nexus 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Το ακριβώς αντίθετο με μένα δηλαδή και όμως, όσο και αν έψαξα, δεν μπορώ να βρω κάτι. Sent from my Nexus 5 using Tapatalk Μια από τα ίδια. Και το κινητό το είχα περάσει και με οινόπνευμα προηγουμένως για να είναι πιο καθαρό. Γδαρσιματάκια έχει αλλά αυτή την θολούρα δεν την διέκρινα. Πάντως μια φορά να δεις κάτι, το μάτι μετά πάει μόνο εκεί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Εχεις απόλυτο δικιο, οποτε αποφευγω να καθαριζω πια στα γρηγορα την οθονη πχ με το ρουχο κι ετσι το θεμα καλυπτεται από τις κλασικες δαχτυλιες χρησης...! Κριμα που δεν εγινε λιγο καιρο πριν ή δεν το προσεξα εγω εγκαιρα, ωστε να προλαβαινα την εγγυηση και να διεκδικουσα αντικατασταση μια που το φαινομενο αποδεικνυεται απο την δικη σας εμπειρια ολιγον αφυσικο και προωρο... Thanks for the feedback guys! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsavman Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Το ίδιο μου είχε κάνει εμένα το Nillkin tempered glass που είχα στην αρχή, και μάλιστα πολύ σύντομα, ίσως στους πρώτους 3 μήνες. Αλλάχθηκε με extremeguard και όλα καλά. Την οθόνη δεν την ακούμπησα ποτέ :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Εχεις απόλυτο δικιο, οποτε αποφευγω να καθαριζω πια στα γρηγορα την οθονη πχ με το ρουχο κι ετσι το θεμα καλυπτεται από τις κλασικες δαχτυλιες χρησης...! Κριμα που δεν εγινε λιγο καιρο πριν ή δεν το προσεξα εγω εγκαιρα, ωστε να προλαβαινα την εγγυηση και να διεκδικουσα αντικατασταση μια που το φαινομενο αποδεικνυεται απο την δικη σας εμπειρια ολιγον αφυσικο και προωρο... Thanks for the feedback guys! Ανεβασε φωτεινότητα.... ;) Το δικό μου πάντως δεν έχει κάτι χωρίς να του περάσω ποτέ screen protector Sent from my Nexus 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SiliconManC Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Έχει έρθει σε κανένα το OTA του Απριλίου ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Υπαρχει σοβαρη πιθανοτητα να παρουμε το N η ειναι σχεδον αδυνατο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Έχει έρθει σε κανένα το OTA του Απριλίου ??? Ήρθε χτες! MOB30D Sent from my Nexus 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 (edited) Ήρθε χτες! MOB30D Sent from my Nexus 5 using Tapatalk Για του λόγου το αληθές: εδώ. ;) Edited April 15, 2016 by spdrosin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 (edited) Για του λόγου το αληθές: εδώ. ;) Δεν σε επιασα. Αυτο για λεει για την 6, εγω μιλαω για την Ν σε επισημο update. Edited April 14, 2016 by ardi21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 (edited) Να σημειωθει οτι το κλασικο μηνιαιο security update (οπως φαινεται και στη γνωστη σελιδα με τα factory images) ηταν το MMB29X με ημερομηνια 1/4/2016 αλλα άμεσα η Google εβγαλε το MOB30D με ημερομηνια οπως μπορειτε να δειτε στο κινητο 2/4/2016. Μαλιστα οταν μου ηρθε ΟΤΑ, μου εκανε εντυπωση οτι στο description δεν εγραφε μονο για security fixes, αλλα για bug fix & performance improvements οπως πχ στην 6.0.1, κατι που επιβεβαιωθηκε στη συνεχεια οταν καταλαβα οτι προσπερασαμε το MMB29X, το build δηλαδη που περιμενα βλεποντας το factory image μερες πριν στο site. ΥΓ: @ardi21 - N δεν προκειται να παρουμε κατα 99,99999% και περαν του οτι ηταν αναμενομενο απο το support cycle των 2 ετων, αυτο φαινεται ξεκαθαρα κι απο το οτι ειμαστε εξω απο τα updates της developer preview εκδοσης Edited April 14, 2016 by dbal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Custom ROM για την N και πάλι καλά. Ας είναι καλά ο dev της Krexus, αλλά και οι υπόλοιποι. Sent from my Nexus 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Προφανώς με custom rom θα πάρουμε την Ν, αλλά δεν θα είναι stock based, αλλά AOSP based roms... :( Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Δεν έχω πρόβλημα με αυτό Sent from my Nexus 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Δεν έχω πρόβλημα με αυτό Sent from my Nexus 5 using Tapatalk Δεν θα ναι το ίδιο Sent from my Nexus 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Λεβεντες μια απορια , το nexus 5 εχει θεμα δικτυου παροχου οπως το lg g2 ; δηλαδη ειναι αδυνατο το σημα του; ειχα το g2 και υπεφερα και επειδη θελω να παρω ενα για δευτερο λεω να παρω το nexus 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Λεβεντες μια απορια , το nexus 5 εχει θεμα δικτυου παροχου οπως το lg g2 ; δηλαδη ειναι αδυνατο το σημα του; ειχα το g2 και υπεφερα και επειδη θελω να παρω ενα για δευτερο λεω να παρω το nexus 5 Όχι βέβαια Sent from my Nexus 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Οκ ευχαριστώ Στάλθηκε από το HTC One M9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapar Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 έχω ξεκελειδώσει τον bootloader και έχω κάνει root σε stock ROM για να βάλω adaway και κάτι άλλα. Το recovery δεν το έχω πειράξει, είναι stock και αυτό. Σήμερα μου ήρθε η αναβάθμιση και πάτησα να την περάσω. Εκανε reboot και μου έβγαλε error. Τι μπορώ να κάνω για να περάσω την αναβάθμιση χωρίς να χάσω το root ? (έχω το supersu pro) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dLazaros Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Με root δεν γίνετε OTA αναβάθμιση, μόνο αμα είσαι στόκ. Εναλλακτικά χρησιμοποιείς toolkit και καθάρισες. Ούτως η άλλο πλέον δεν θα πέρνουμε σε λίγο άλλες αναβαθμίσεις οπότε οι custom rom είναι μονόδρομος για όσους έχουν το τηλέφωνο μας. (σε λίγο θα είμαι με nexus 6p και εγώ....) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 έχω ξεκελειδώσει τον bootloader και έχω κάνει root σε stock ROM για να βάλω adaway και κάτι άλλα. Το recovery δεν το έχω πειράξει, είναι stock και αυτό. Σήμερα μου ήρθε η αναβάθμιση και πάτησα να την περάσω. Εκανε reboot και μου έβγαλε error. Τι μπορώ να κάνω για να περάσω την αναβάθμιση χωρίς να χάσω το root ? (έχω το supersu pro) Με root δεν γίνετε OTA αναβάθμιση, μόνο αμα είσαι στόκ. Εναλλακτικά χρησιμοποιείς toolkit και καθάρισες. Ούτως η άλλο πλέον δεν θα πέρνουμε σε λίγο άλλες αναβαθμίσεις οπότε οι custom rom είναι μονόδρομος για όσους έχουν το τηλέφωνο μας. (σε λίγο θα είμαι με nexus 6p και εγώ....) :) Γίνεται η αναβάθμιση κανονικά αν δεν έχεις πειράξει το System. Για να μην σου πειράζει το σύστημα το adaway χρησιμοποίησε το systemless Zip που έχει στο unofficial thread του. Χρησιμοποίησε το flashfire. Μόλις κατέβει η ΟΤΑ μην πατήσεις να εγκατασταθεί. άνοιξε flashfire και θα τη βρει και θα στη φλασάρει μαζί με το Root πάλι. Και πέρασε και την τελευταία twrp πριν. Δεν χρειάζεσαι τη στοκ. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapar Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Γίνεται η αναβάθμιση κανονικά αν δεν έχεις πειράξει το System. Για να μην σου πειράζει το σύστημα το adaway χρησιμοποίησε το systemless Zip που έχει στο unofficial thread του. Χρησιμοποίησε το flashfire. Μόλις κατέβει η ΟΤΑ μην πατήσεις να εγκατασταθεί. άνοιξε flashfire και θα τη βρει και θα στη φλασάρει μαζί με το Root πάλι. Και πέρασε και την τελευταία twrp πριν. Δεν χρειάζεσαι τη στοκ. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Το flashfire δεν υπάρχει στο play store ? Στο επίσημο thread έχει λινκ μόνο για beta http://forum.xda-developers.com/general/paid-software/flashfire-t3075433 Επίσης σκέφτηκα κάτι άλλο , δεν θα μπορούσα να κάνω disable το adaway και να επαναφέρω το παλιό αρχείο hosts (έχει τέτοια επιλογή) και μετά να σβήσω το root ( μέσα στο supersu έχει επιλογή για unroot ), οπότε το system θα φαίνεται απείραχτο . Λογικά δεν θα μπορέσει να γίνει έτσι η αναβάθμιση OTA ? Ε μετά απλά ξαναπερνάω το root . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Το flashfire δεν υπάρχει στο play store ? Στο επίσημο thread έχει λινκ μόνο για beta http://forum.xda-developers.com/general/paid-software/flashfire-t3075433 Επίσης σκέφτηκα κάτι άλλο , δεν θα μπορούσα να κάνω disable το adaway και να επαναφέρω το παλιό αρχείο hosts (έχει τέτοια επιλογή) και μετά να σβήσω το root ( μέσα στο supersu έχει επιλογή για unroot ), οπότε το system θα φαίνεται απείραχτο . Λογικά δεν θα μπορέσει να γίνει έτσι η αναβάθμιση OTA ? Ε μετά απλά ξαναπερνάω το root . Τα πάντα μπορείς να κάνεις με ένα Nexus. Με το flashfire όμως, δεν χρειάζεται υπολογιστής... Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bedazzled Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Για πόσο καιρό θα παίρνουμε ακόμα monthly security updates στην 6.x.x? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Για πόσο καιρό θα παίρνουμε ακόμα monthly security updates στην 6.x.x? 4 με 5 ίσως. Το καλύτερο για μένα είναι να πας σε μια ρομ near stock όπως η εξαιρετική krexus και να τελειώσει το μαρτύριο του στοκ ΟΤΑ χωρίς να χάνεις τίποτα από τα Updates. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts