Jump to content

Google Nexus 5 (by LG)

kargeo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλημερα.λοιπον ρουταρισα το κινητο με το towelroot.κατεβασα το rroot checker και ειδα οτι ολα καλα. πως κανω unroot οταν χρειαστει?καπου διαβασα με το supersu το οποιο αφου το εγκατεστησα μου ζητουσε κατι σαν αναβαθμιση και την οποια δεν την εκανε ποτε.επισης εγκατεστησα greenify.εβαλα για παραδειγμα hybernate το φμπ.τι ακριβως γινεται τωρα?δεν θα δεχομαι τις οποιες ειδοποιησεις παρα μονο αν το ανοιξω μονος μου ? αν μπορει καποιος ας μου πει και 2-3 χρησιμα πραγματακια για το greenify, πως μπορω να εκμεταλλευτω το οτι εχω ρουτ πλεον και καποιο προγραμματακι που αφαιρει τις διαφημισεις.

• Απαντήσεις 6,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πραγματικά νομίζεις ότι χρειάζεται στη συγκεκριμένη συσκευή το greenify;

Ναι γιατί να μην χρειάζεται? Για ποιο λόγο να τρέχει το facebook το viber το whatsapp και άλλες τέτοιες εφαρμογές, όταν δεν χρησιμοποιείς το κινητό? Για να σου τρώει μπαταρία?

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

[/color]

Εκτός απο το ότι δεν έφεραν το 32αρι υπάρχει κάτι άλλο που σε έκανε να μετανιώσεις για την απόκτηση του συγκεκριμένου κινητού;

Φίλε τα τελευταία 3 χρόνια παίρνω νεξουσ. Αν είχες ποτέ ανδροιδ αυτό είναι η καθαρή εμπειρία. Γρήγορο χωρίς σκαλώματα.. Μην ακούσω τίποτα για lugs αυτό είναι άγνωστη λέξη. Μπαταρία είναι στο μέσο όρο αλλά φτιάχνεται με ρομ και κερνελσ. Και η τιμή του είναι σούπερ...

Edited by m7ixalis

Ναι γιατί να μην χρειάζεται? Για ποιο λόγο να τρέχει το facebook το viber το whatsapp και άλλες τέτοιες εφαρμογές, όταν δεν χρησιμοποιείς το κινητό? Για να σου τρώει μπαταρία?

Ειδικά αυτές τις εφαρμογές αν είναι να τις "κοιμήσεις" δεν βλέπω το λόγο να τις εγκαταστήσεις. Προφανώς δεν σε ενδιαφέρει να σου έρχονται μηνύματα σε πραγματικό χρόνο, και το Facebook μια χαρά το βλέπεις και από browser.

Το greenify είναι απαραίτητο για nexus συσκευές διότι παραδοσιακά η μπαταρία είναι μέσης απόδοσης.... Εκτός αυτου είναι απο τις πιο χρήσιμες εφαρμογές διότι αμα βάλεις τα κατάλληλα gapps,μπορείς να κανεις εφαρμογές συστηματος greenify η οποίες είναι περιττό να τρέχουν στο background ,χωρίς να είναι απαραίτητο να βάλεις xposed framework....

ΥΓ. Υπάρχει και δυνατότητα να είναι greenify κάποιες εφαρμογές και να έρχονται κανονικά η ειδοποιήσεις τους...

Edited by souliar

Samsung S8 Plus midnight black

Nexus 5 red 16GB

Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ]

TWRP : 3.0.2-0

αυτό το σκάλωμα με την εξοικονόμιση μπαταρίας πραγματικά δεν το καταλαβαίνω...το έχετε αναγάγει όλοι σε ιερό δισκοπότηρο...λες και δεν το βάζετε κάθε βράδυ στην πρίζα...δηλαδή έχει διαφορά αν το βράδυ εμένα είναι στο 20% ενώ σε κάποιον που τα κλείνει όλα είναι στο 50%?? Δε θα το βάλει δηλαδή να φορτίσει? θα ξεκινήσει να βγάλει και την επόμενη μέρα με κάτω από 50% που θα είναι το άλλο πρωί? δε θα το βάλει αν είναι το βράδυ 60%??? προσωπικά και στο 70% να ήταν το βράδυ, δε θα ήμουν σίγουρος ότι θα με έβγαζε την επόμενη μέρα και θα το έβαζα να φορτίσει!

Δε θα σχολιάσω το γεγονός ότι αυτός που μπορεί να κάνει με "κλειστά όλα" προφανώς και έχει κάνει λάθος αγορά και δεν είναι για smartphone...ο καθένας κάνει ό,τι θέλει. Προσωπικά το θεωρώ ανόητο να αγοράζω κάτι με 100 δυνατότητες, να "απενεργοποιώ τις 90, να μην ξέρω τις άλλες 7 και να καταλήγω να χρησιμοποιώ 3.

Ευτυχώς , δεν ζω σε σπηλιά και κάθε βράδυ τουλάχιστον έχω πρίζα για την συσκευή μου! Ευχαριστιέμαι λοιπόν στο μάξιμουμ τις δυνατότητες που μου δίνει και δεν βασανίζομαι να βρω τρόπο να γλυτώσω 1,354% με χίλιες δυο "πατέντες"...:)

Απόλυτα σωστός φιλέ μου!!! Εγώ πάντως και στο 40℅ το βάζω για φόρτιση για την επόμενη μέρα,δεν το ρισκαρω διότι όπως σωστα ειπες το smartphone είναι για να το λιωνεις!!!:)

Nexus 5 red 16GB

αυτό το σκάλωμα με την εξοικονόμιση μπαταρίας πραγματικά δεν το καταλαβαίνω...το έχετε αναγάγει όλοι σε ιερό δισκοπότηρο...λες και δεν το βάζετε κάθε βράδυ στην πρίζα...δηλαδή έχει διαφορά αν το βράδυ εμένα είναι στο 20% ενώ σε κάποιον που τα κλείνει όλα είναι στο 50%?? Δε θα το βάλει δηλαδή να φορτίσει? θα ξεκινήσει να βγάλει και την επόμενη μέρα με κάτω από 50% που θα είναι το άλλο πρωί? δε θα το βάλει αν είναι το βράδυ 60%??? προσωπικά και στο 70% να ήταν το βράδυ, δε θα ήμουν σίγουρος ότι θα με έβγαζε την επόμενη μέρα και θα το έβαζα να φορτίσει!

Δε θα σχολιάσω το γεγονός ότι αυτός που μπορεί να κάνει με "κλειστά όλα" προφανώς και έχει κάνει λάθος αγορά και δεν είναι για smartphone...ο καθένας κάνει ό,τι θέλει. Προσωπικά το θεωρώ ανόητο να αγοράζω κάτι με 100 δυνατότητες, να "απενεργοποιώ τις 90, να μην ξέρω τις άλλες 7 και να καταλήγω να χρησιμοποιώ 3.

Ευτυχώς , δεν ζω σε σπηλιά και κάθε βράδυ τουλάχιστον έχω πρίζα για την συσκευή μου! Ευχαριστιέμαι λοιπόν στο μάξιμουμ τις δυνατότητες που μου δίνει και δεν βασανίζομαι να βρω τρόπο να γλυτώσω 1,354% με χίλιες δυο "πατέντες"...:)

Απλά τα είπες όλα... Εγώ πάλι πιστεύω ότι το κινητό μία χαρά είναι από μπαταρία.. Είχα και το g2 και το βράδυ είχα 20% οπότε πάλι το φορτιζα.. Με το νεξουσ έχω 5-8% οπότε ποια η διαφορα? Και τα δύο στην μπριζα θα έμπαιναν έτσι κι αλλιώς...

Το greenify απλα βοηθάει στο να σου βγάζει την μέρα λίγο πιο άνετα...συνήθως στην παραλία που το δουλεύω συνέχεια σε 3g η σε κάποια εκδρομή που είσαι πολλές ώρες εκτός δωματίου, πιστεύω οτι κανει δουλειά,αλλά μέχρι εκεί, όχι να τα κοιμιζεις όλα και να λες οτι εχεις smartphone!

Nexus 5 red 16GB

Πολύς δογματισμός για το τίποτα. Και ΝΑΙ υπάρχουν άνθρωποι σε αυτόν τον πλανήτη που δεν θέλουν να φορτίζουν το κινητό τους κάθε μέρα. Κι όσο καλές και να είναι οι μπαταρίες, οι τόσο συχνές φορτίσεις φθείρουν την μπαταρία. Κι ως κάτοχος του G2 ξέρω ότι το βράδυ με 70% θα με βγάλει εύκολα άλλες 2 ημέρες. Επίσης παρ'ότι δεν κλείνω data/sync ποτέ, μάντεψε, χρησιμοποιώ Greenify γιατί εν μέρει θέλω το fb και το viber αλλά όχι όλη τη διάρκεια της ημέρας. Κι επειδή σύμφωνα με την εις άτοπον απαγωγή σου, εγώ ζω σε σπηλιά θα σε παρακαλούσα να χρησιμοποιείς πιο κόσμιο λόγο από τη στιγμή που ανήκεις και στους mods. Το ότι το κάνεις εσύ δεν αποτελεί πανάκεια.

http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg

Πολύς δογματισμός για το τίποτα. Και ΝΑΙ υπάρχουν άνθρωποι σε αυτόν τον πλανήτη που δεν θέλουν να φορτίζουν το κινητό τους κάθε μέρα. Κι όσο καλές και να είναι οι μπαταρίες, οι τόσο συχνές φορτίσεις φθείρουν την μπαταρία. Κι ως κάτοχος του G2 ξέρω ότι το βράδυ με 70% θα με βγάλει εύκολα άλλες 2 ημέρες. Επίσης παρ'ότι δεν κλείνω data/sync ποτέ, μάντεψε, χρησιμοποιώ Greenify γιατί εν μέρει θέλω το fb και το viber αλλά όχι όλη τη διάρκεια της ημέρας. Κι επειδή σύμφωνα με την εις άτοπον απαγωγή σου, εγώ ζω σε σπηλιά θα σε παρακαλούσα να χρησιμοποιείς πιο κόσμιο λόγο από τη στιγμή που ανήκεις και στους mods. Το ότι το κάνεις εσύ δεν αποτελεί πανάκεια.

1) "δογματισμός" και "ο καθένας κάτι ό,τι θέλει" δεν πάνε παρέα...οπότε και σαν μοντ και χωρίς, σου προτείνω να ξαναδιαβάσεις το ποστ μου χωρίς παρωπίδες αυτή τη φορά...;)

2) ξαναπάμε άλλα μία..."ο καθένας κάτι ό,τι θέλει"!!! φόρτισέ το και μία στις 2 στις 3 στις 13 μέρες...για να φτάσεις τις σχεδόν 1000 φορτίσεις που αντέχουν όλες οι "σύγχρονες" μπαταρίες σήμερα θες κατά μέσο όρο 2-3 χρόνια(με φόρτιση κάθε μέρα), άρα και κατά πάσα πιθανότητα θα έχεις αλλάξει συσκευή..(το "σύγχρονες μέσα σε εισαγωγικά γιατί προσωπικά το θέμα μπαταρίες, το βρίσκω πολύ πίσω για την εποχή που ζούμε και την ανάπτυξη της τεχνολογίας)

3) 70% μέχρι το βράδυ..τα έχεις όλα ανοιχτά...σε βγάζει άλλες 2-3 μέρες ....και παρ'όλα αυτά λες εμένα δογματικό και όχι εσένα που ψάχνεις να βρεις στις 2-3 μέρες και 2-3 ώρες παραπάνω....!!! και μάλιστα το τραβάς από τα αυτιά λέγοντας "θέλω το viber αλλά όχι συνέχεια"....δηλαδή αν σου στείλω εγώ μήνυμα την ώρα που το παγώσεις "κλάφτα Χαράλαμπε"....θα το δεις μάλλον πάρα πολύ αργότερα γιατί "πρέπει" να αντέξει οπωσδήποτε το κινητό 2-3 μέρες+ και να μην φθαρεί η μπαταρία...

οκ..πάω πάσο...:)

Προσωπικά όταν πήρα το συγκεκριμένο τηλέφωνο, ένα από τα πρώτα πράγματα που έψαξα ήταν στο YouTube για το πώς αλλάζει η ενσωματωμένη μπαταρία. Μόλις είδα πόσο απλό είναι, αποφάσισα πως δεν θα κάτσω να σκάσω για το πώς θα την.προστατέψω με λιγότερες φορτίσεις κλπ. Το φορτίζω συνήθως μια φορά την ημέρα όταν έχει πέσει στο 20-25% έως και στο 40% καμία φορά. Και μια φορά το μήνα μπορεί να το αφήσω να πάει μέχρι το 10%. Στην αρχή απενεργοποιούσα το Wi-Fi όταν δεν το χρησιμοποιούσα αλλά είδα πως και ανοιχτό να το αφήσω δεν έχει μεγάλη διαφορά. Απλά κλείνω την εύρεση τοποθεσίας είτε μέσω δικτύου είτε φυσικά μέσω GPS, και με νορμάλ χρήση τη μέρα την βγάζει άνετα με 3-3,5 ώρες οθόνη μέχρι να το ξαναβάλω για φόρτιση.

1) "δογματισμός" και "ο καθένας κάτι ό,τι θέλει" δεν πάνε παρέα...οπότε και σαν μοντ και χωρίς, σου προτείνω να ξαναδιαβάσεις το ποστ μου χωρίς παρωπίδες αυτή τη φορά...;)

2) ξαναπάμε άλλα μία..."ο καθένας κάτι ό,τι θέλει"!!! φόρτισέ το και μία στις 2 στις 3 στις 13 μέρες...για να φτάσεις τις σχεδόν 1000 φορτίσεις που αντέχουν όλες οι "σύγχρονες" μπαταρίες σήμερα θες κατά μέσο όρο 2-3 χρόνια(με φόρτιση κάθε μέρα), άρα και κατά πάσα πιθανότητα θα έχεις αλλάξει συσκευή..(το "σύγχρονες μέσα σε εισαγωγικά γιατί προσωπικά το θέμα μπαταρίες, το βρίσκω πολύ πίσω για την εποχή που ζούμε και την ανάπτυξη της τεχνολογίας)

3) 70% μέχρι το βράδυ..τα έχεις όλα ανοιχτά...σε βγάζει άλλες 2-3 μέρες ....και παρ'όλα αυτά λες εμένα δογματικό και όχι εσένα που ψάχνεις να βρεις στις 2-3 μέρες και 2-3 ώρες παραπάνω....!!! και μάλιστα το τραβάς από τα αυτιά λέγοντας "θέλω το viber αλλά όχι συνέχεια"....δηλαδή αν σου στείλω εγώ μήνυμα την ώρα που το παγώσεις "κλάφτα Χαράλαμπε"....θα το δεις μάλλον πάρα πολύ αργότερα γιατί "πρέπει" να αντέξει οπωσδήποτε το κινητό 2-3 μέρες+ και να μην φθαρεί η μπαταρία...

οκ..πάω πάσο...:)

Κανεις ενα λάθος.. Δεν έχουν ολοι οι άνθρωποι 2gb δεδομένα.. Εγώ έχω 500mb και δεν είναι δυνατόν να τα έχω όλη μέρα ανοιχτα.. Θα τελειωσουν σε 10 μερες.. Οποτε αφού κλείνω τα δεδομένα για ποιο λογο να τρέχει ακόμα το Viber το Facebook και το κάθε Facebook;

Δεν είπα ποτέ πως ενω έχω τα δεδομένα ανοιχτα ή το WiFi κλείνω τις εφαρμογες.. Τονισα πως όταν δεν λειτουργω τη συσκευή..

Κανεις ενα λάθος.. Δεν έχουν ολοι οι άνθρωποι 2gb δεδομένα.. Εγώ έχω 500mb και δεν είναι δυνατόν να τα έχω όλη μέρα ανοιχτα.. Θα τελειωσουν σε 10 μερες.. Οποτε αφού κλείνω τα δεδομένα για ποιο λογο να τρέχει ακόμα το Viber το Facebook και το κάθε Facebook;

Δεν είπα ποτέ πως ενω έχω τα δεδομένα ανοιχτα ή το WiFi κλείνω τις εφαρμογες.. Τονισα πως όταν δεν λειτουργω τη συσκευή..

Εδώ λίγο μπερδεύεσαι.. Τα δεδομένα είναι το πρόβλημα ή η μπαταρια? Δεν τρώνε τόσο δεδομένα αυτά κυρίως το viber. Για Facebook να ξέρεις ότι δημιουργεί σε όλες τις πλατφόρμες πρόβλημα μπαταρίας. Δεδομένα πολλά τρώνε τα βιντεακια.δεν είναι λογική όμως να χρησιμοποιείς το greenify για τα δεδομένα Αλλά μη μασάς ο καθένας χαίρεται το κινητό του όπως θέλει...

Εδώ λίγο μπερδεύεσαι.. Τα δεδομένα είναι το πρόβλημα ή η μπαταρια? Δεν τρώνε τόσο δεδομένα αυτά κυρίως το viber. Για Facebook να ξέρεις ότι δημιουργεί σε όλες τις πλατφόρμες πρόβλημα μπαταρίας. Δεδομένα πολλά τρώνε τα βιντεακια.δεν είναι λογική όμως να χρησιμοποιείς το greenify για τα δεδομένα Αλλά μη μασάς ο καθένας χαίρεται το κινητό του όπως θέλει...

Ναι μπορεί να μην το έθεσα σωστά.. Εννοώ πως αφού κλείσω τα δεδομένα και δεν χρειάζομαι άλλο το κινητό, γιατί να μου τρώνε μπαταρία αυτές οι εφαρμογές? Για αυτο χρησιμοποιώ το greenify.. Όπως λες κι εσύ ο καθένας το χρησιμοποιεί σύμφωνα με τις δικές του ανάγκες.. Καμία άποψη δεν είναι κατακριτέα..

Ενημέρωση :!::!:

Έγινε ένα μικρο συμμάζεμα και διαγραφή κάποιων post .

Δεν εκφράζουν το forum τέτοιες συνομιλίες και ειδικά κάποια post που ήταν ειρωνικά και χωρίς ουσία :down:,εδώ είμαστε για να βοηθάμε και να λέμε την άποψη μας πολιτισμένα .

Την επόμενη φορά θα υπάρξουν ποινές .

Ευχαριστώ .

Samsung galaxy s21+

Ενημέρωση :!::!:

Έγινε ένα μικρο συμμάζεμα και διαγραφή κάποιων post .

Δεν εκφράζουν το forum τέτοιες συνομιλίες και ειδικά κάποια post που ήταν ειρωνικά και χωρίς ουσία :down:,εδώ είμαστε για να βοηθάμε και να λέμε την άποψη μας πολιτισμένα .

Την επόμενη φορά θα υπάρξουν ποινές .

Ευχαριστώ .

μηπως εσβησες και το δικο μου που ρωτουσσα καποια πραγματα η απλα το μετεφερες καπου ?

Όχι δεν εχει σβηστεί ούτε έχει μεταφερθεί στην προηγούμενη σελίδα ειναι .

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5543746#post5543746

Samsung galaxy s21+

πηρα το nexus 5 στα χερια μου αλλα προσεξα οτι θερμαινεται οταν κανω χρηση διαδυκτιου και παιχνιδιων ειναι φυσικο αυτο?

καποιος να απαντησει δεν ξερει? ειναι φυσικο για το κινητο?

Edited by SerialKiller

καποιος να απαντησει δεν ξερει? ειναι φυσικο για το κινητο?

Για να ρωτας αν ειναι λογικο να ανεβαζει θερμοκρασια οταν παιζεις παιχνιδια προφανως ειναι το πρωτο smartphone που ποιανεις...Γενικα στην βαρια χρηση ολα τα κινητα ανεβαζουν θερμοκρασιες

Αν θες κατεβασε καποιο app να δουμε για τι θερμοκρασιες μιλας ¨)

Edited by Dalaz

Dalas - Mi-4c

Rom - sMiui

Kernel - Stock

Root SuperSU | TWRP

Λοιπον... απο που να αρχισω ? Ας αρχισω απο το τελος λεγοντας οτι αν καποιος ενδοιαφερεται ισως αγοραζα μεταχειρισμενο Nexus 5 (η και 4... ατιμη κριση). Εαν καποιος εχει δευτερη μπαταρια απο N5 και βρισκεται θεσσαλονικη θα του ημουν ευγνομων αν μπορουσε να μου την δανεισει/πουλησει απλα γιατι η δικια μου ειναι επιβεβαιωμενα νεκρη :(

Μα πειτε μου ποσο μ...ς πρεπει να ειμαι και εβαλα το κινητο στη θαλασσα .... !!!

Τεςπα μετα απο πολλες προσπαθειες με διαφορα γιατροσοφια ηλθε η ωρα της νεκροψιας για να επιβεβαιωσω της θεωριες μου. Ετσι αφου βρηκα απειρο αλατι μεσα προχωρησα στην απομονωση των μερων και την εξεταση τους. ολη η πλακετα φαινεται καλα αλλα η μπαταρια πεθανε και το ιδιο ισως ισχυει για τον επεξεργαστη (!!! ελπιζω πως οχι) μιας και τα μαυρα σημαδακια στις ενωσεις τους μαρτηρουν μαλλον δυνατο βραχυκυκλωμα.

Επομενως αν και θελω να ελεγξω τι παιζει με μπαταρια πιστευω οτι θελω ολοκληρη πλακετα (μιας και ο επεξεργαστης δεν χωριζεται απο την πλακετα παρολο που εχει κουμπωτη ενωση) και μπαταρια, δηλαδη καταληγω σε ενα μεταχειρισμενο με σπασμενη οθονη για να το παρουμε τζαμπε, ομως εκει υπαρχει ο κινδυνος να εχω καψει και οθονη ...

Εχετε καποια οδηγια σε αυτο ? δηλαδη αν μπορω να ελεγξω με καποιο τροπο την οθονη μου ?

Εαν δεν το επιχειρισω θα πρεπει να ψαξω για μεταχειρισμενα αλλα και εκει η αγορα ειναι δυσκολη και ισως ασυμφορη

Καθε συμβουλη/προταση/μπινελικι/ιδεα δεκτη και σορυ για την εκθεση

Η κακιά στιγμη μπορεί να τύχη σε όλους μας!!!! Αν θες την γνώμη μου ψάξε για μεταχειρισμένο, και ασε αυτό για ανταλλακτικά πχ οθόνη καπάκι κ.α.....

Nexus 5 red 16GB

• The title was changed to Google Nexus 5 (by LG)