spdrosin Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 στην καλυτερη 4 sec..εχω περιμενει και 6..αναλογα την φωτογραφια και ταυτοχρονα εμφανιζεται πρωτα η γκρι οθονη πριν εμφανιστει καθαρα αυτη που τραβηξα..το θεμα ειναι οτι ειναι εκνευριστικα πιο αργο απο την προηγουμενη εκδοση(που θυμαμαι χαρακτηριστικα οταν εβγαζα φωτο με hdr,ναι μεν εμφανιζοταν το γκρι αλλα εμφανιζοταν αμεσως η φωτογραφια χωρις να περιμενω) ειναι σε ολους ετσι?η απλα κατι παιζει με το δικο μου?? Και σε μένα έτσι κάνει, ακριβώς. ;) ----- προσθήκη μηνύματος 36 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πάντως σε εμένα (nexus 4) ο χρονοδιακόπτης λειτουργεί κανονικά με hdr και δεν καθυστερεί καθόλου να δείξει τη φωτογραφία. Εσύ τι κινητό έχεις όμως; :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diagrafeas Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 (edited) Με την 4.4.3 έχουμε κάνα νέο; θέλω να στήσω από την αρχή και βαριέμαι να κάνω τη διαδικασία δύο φορές. Περιμένω μια και καλή... Σε ένα, εννάμιση μήνα (25 Ιουνίου είναι το Google I/O Conference) θα βγεί λογικά καινούργια έκδοση οπότε χλωμό το κόβω να βγεί 4.4.3. Ας περιμένουμε για 4.5 λοιπόν και για 5.0 μάλλον προς το τέλος του έτους. Edited May 31, 2014 by Diagrafeas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris4 Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 Σε ένα, εννάμιση μήνα θα βγεί λογικά καινούργια έκδοση οπότε χλωμό το κόβω να βγεί 4.4.3. Ας περιμένουμε για 4.5 λοιπόν και για 5.0 μάλλον προς το τέλος του έτους. Κατι τετοιο θα γινει μαλλον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 καλησπέρα εχω πρόβλημα με power button δεν πατιέται σχεδον καθόλου ευκολα εχει μειωθεί απο πριν λιγες ωρες τελειως αυτο το κλακ που κανει σαν να χαλαρωσε απο τα πολλα πατήματα.... ειμαι μεσα στην εγγύηση ετσι δεν ειναι?? το εχω παρει απο google Ireland με αποκομα απόδειξης. Τι λέτε lg hellas η procordia να το στειλω μιας και ειμαι σε νησι... Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vgkantis Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 (edited) Καλησπέρα, έχω εντοπίσει ενα νεκρό pixel στην οθόνη. Δεν είναι ιδιαίτερα εμφανές η αλήθεια είναι. Θα βρίσκομαι μέχρι Τρίτη όπως και τον επόμενο μήνα στην Αθήνα. Αν το πάω για service, υπάρχει περιπτωση να γίνει επισκευή αυθημερόν? Edited June 1, 2014 by Vgkantis Παράθεση Samsung Mobiler (Greece) (2013) Facebook Subscribe (at) facebook.com/Vgkantis Twitter Follow (at) twitter.com/Vgkantis Samsung Mobilers GR Fan Page Facebook (at) facebook.com/SamsungMobilers.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Καλησπέρα, έχω εντοπίσει ενα νεκρό pixel στην οθόνη. Δεν είναι ιδιαίτερα εμφανές η αλήθεια είναι. Θα βρίσκομαι μέχρι Τρίτη όπως και τον επόμενο μήνα στην Αθήνα. Αν το πάω για service, υπάρχει περιπτωση να γίνει επισκευή αυθημερόν? Αν υπάρχει το ανταλλακτικό, ναι. Ρώτα τηλεφωνικά. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Καλησπέρα σήμερα ήρθα σε επικοινωνία με lg hellas για την επιδιόρθωση του κινητού(πρόβλημα στο power button) μόλις τους είπα ότι είναι αγορασμένο από play store μου είπαν ότι δεν αναλαμβανουμε εμείς την επιδιόρθωση και ότι πρέπει να επικοινωνήσω με την google ειναι δυνατόν???? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Καλησπέρα σήμερα ήρθα σε επικοινωνία με lg hellas για την επιδιόρθωση του κινητού(πρόβλημα στο power button) μόλις τους είπα ότι είναι αγορασμένο από play store μου είπαν ότι δεν αναλαμβανουμε εμείς την επιδιόρθωση και ότι πρέπει να επικοινωνήσω με την google ειναι δυνατόν???? Το 16αρι ειναι;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Σε ένα, εννάμιση μήνα (25 Ιουνίου είναι το Google I/O Conference) θα βγεί λογικά καινούργια έκδοση οπότε χλωμό το κόβω να βγεί 4.4.3. Ας περιμένουμε για 4.5 λοιπόν και για 5.0 μάλλον προς το τέλος του έτους. T-Mobile Begins Android 4.4.3 OTA Rollout For The Nexus 5 And 2013 Nexus 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Το 16αρι ειναι;; Ναι το 16αρι ειναι Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 T-Mobile Begins Android 4.4.3 OTA Rollout For The Nexus 5 And 2013 Nexus 7 Οποτε ειναι ενα μικρο update με μονο bug fixes,δεν εχει τιποτα επιπλεον,μου αρεσει που ελεγαν οτι θα φτιαξουν των dialer......:mad: ... Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alien2 Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 (edited) Καλησπέρα σήμερα ήρθα σε επικοινωνία με lg hellas για την επιδιόρθωση του κινητού(πρόβλημα στο power button) μόλις τους είπα ότι είναι αγορασμένο από play store μου είπαν ότι δεν αναλαμβανουμε εμείς την επιδιόρθωση και ότι πρέπει να επικοινωνήσω με την google ειναι δυνατόν???? Φίλε μου από τη στιγμή που είναι ευρωπαικό μοντέλο, δηλαδή το D821, έχουν υποχρέωση να στο φτιάξουν.Πίεσέ τους γιατί η εγγύηση είναι πανευρωπαική.Αν σου πουν πάλι ότι δεν μπορούν,πες τους να στο δώσουν γραπτά ότι δεν μπορούν με την υπογραφή τους και τα σχετικά.Δε νομίζω να υπάρχει διαφορά αν το πάρεις από google play ή αν είσαι ταξίδι σε μια ευρωπαική χώρα και το αγοράσεις από μαγαζι. Εμένα πριν κάτι μήνες όταν τους είχα ρωτήσει μου είχαν πει ότι υπάρχει κανονικά εγγύηση επιδιόρθωσης και όχι αντικατάστασης αν χρειαστεί λόγω βλάβης που δεν επιδιορθώνεται, αρκεί να είναι το D821 μαύρο 16GB. Edited June 2, 2014 by alien2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Ότι θέλουν λένε. Προσπαθούν να ενισχύσουν τις εγχώριες πωλήσεις με ανόητες κινήσεις, χωρίς να καταλαβαίνουν ότι καταστρέφουν τη φήμη της LG και μακροπρόθεσμα θα τις μειώσουν. Δείτε τι συμβαίνει με την HTC και το τραγικό service της Arvato και τι με τη Samsung και τη Smartec. Ποια εταιρεία θα διαλέξεις την επόμενη φορά που θα αγοράσεις κινητό; Αυτή την ερώτηση δεν μπορούν να την κάνουν στον εαυτό τους; Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris4 Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Ότι θέλουν λένε. Προσπαθούν να ενισχύσουν τις εγχώριες πωλήσεις με ανόητες κινήσεις, χωρίς να καταλαβαίνουν ότι καταστρέφουν τη φήμη της LG και μακροπρόθεσμα θα τις μειώσουν. Δείτε τι συμβαίνει με την HTC και το τραγικό service της Arvato και τι με τη Samsung και τη Smartec. Ποια εταιρεία θα διαλέξεις την επόμενη φορά που θα αγοράσεις κινητό; Αυτή την ερώτηση δεν μπορούν να την κάνουν στον εαυτό τους; Συμφωνώ ειδικά για την smartec Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 @scorpio3 Aπο την στιγμη που ειναι ακριβως το ιδιο μοντελο (ευρωπαικο 16αρι) με αυτο που εισαγεται απο την LG Hellas αυτα που σου λενε ειναι μπαρουφες. Απορω αν γινονται σε αλλα κρατη. Για να μην πουμε οτι κανονικα θα επρεπε να δινουν εγγυηση σε ολα τα nexus. Στειλε τους ενα mail η ζητα να σου δωσουν εγγραφη απαντηση οτι δεν αναλαμβανουν την επισκευη οπως ειπε και ο φιλος. Μετα κοινοποιησε το στην Γενικη Γραμματεια Καταναλωτη και στην μαμα LG και γενικα σε οποια αλλη υπηρεσια μπορεις ενημερωνοντας τους ταυτοχρονα οτι εχεις προχωρησει σε αυτες τις ενεργειες μηπως αλλαξουν σταση και δεν περιμενεις να δωσουν λυσεις τριτοι. Να δουμε ποτε θα σταματησουν αυτες οι ηλιθιοτητες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Τι να πω ρε παιδιά τζάμπα να σε ταλαιπωρούν!!!!Θα ξαναδοκιμάσω πάλι!! Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Δείτε τι συμβαίνει με την HTC και το τραγικό service της Arvato και τι με τη Samsung και τη Smartec. Ποια εταιρεία θα διαλέξεις την επόμενη φορά που θα αγοράσεις κινητό; Αυτή την ερώτηση δεν μπορούν να την κάνουν στον εαυτό τους; Ο λόγος που μετά από χρόνια έφυγα από HTC. 1,5 μήνα να πάει και να έρθει Γερμανία (το είχα πάρει από expansys). Συμφωνώ ειδικά για την smartec Κι εγώ για την HTC, να το ξαναπώ. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Ναι όντως ισχύει αυτό με την άρβατο..ένα μήνα έκανε να επισκευαστεί και το δικό μου που είναι αγορασμένο από expansys...βεβαια δεν ξέρω αν τα ελληνικά έχουν καλύτερη τύχη..το καλο για μένα είναι πως δεν αντιμετωπισα όλα τα τραγικά που ακούγονται με την άρβατο.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Έχει δοκιμάσει κανείς τη μέγιστη χρονική διάρκεια καταγραφής βίντεο με την στοκ εφαρμογή? Διάβασα πως στο 1.9GB είναι το όριο και πως μάλιστα όταν φτάνει τα 1.9 GB κρασάρει η εφαρμογή και χάνεται και ότι έχει καταγράψει. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phanispal Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Μια ερώτηση παιδιά: Μήπως μπορεί κάποιος να αναφέρει τα μειονεκτήματά του σε σχέση με το Nexus 4; Αν έχει φυσικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikuonas Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Ο φίλος που σύστησε το 8sms τον ευχαριστώ πολύ.Η εφαρμογή τα σπάει! Χωρίς διαφημίσεις και ελληνικά στο φουλ σαν να ήταν στοκ εφαρμογή όπως και αρμόζει. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pificos Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Ο φίλος που σύστησε το 8sms τον ευχαριστώ πολύ.Η εφαρμογή τα σπάει! Χωρίς διαφημίσεις και ελληνικά στο φουλ σαν να ήταν στοκ εφαρμογή όπως και αρμόζει. Αν και είμαστε off topic πως ρυθμίζεις τον μετρητή των 160 χαρακτήρων? Με τίποτα δεν μου έβγαινε, και μάλιστα όταν ξεκινούσα το γράψιμο ενώ ήταν ο μετρητής στο 160 αυτόματα έπεφτε στο 40... Έβαλα hantcent και ησυχασα Παράθεση OnePlus 5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 @scorpio3 Δες εδώ και στα επόμενα 5-10 post. Γενικά μην ασχολείσαι με αντιπροσωπείες. Κατευθείαν για service στέλνε το. Αν και είμαστε off topic πως ρυθμίζεις τον μετρητή των 160 χαρακτήρων? Με τίποτα δεν μου έβγαινε, και μάλιστα όταν ξεκινούσα το γράψιμο ενώ ήταν ο μετρητής στο 160 αυτόματα έπεφτε στο 40... Έβαλα hantcent και ησυχασα Δες εδώ τι γράφω. Αν θες να στέλνεις 160 χαρακτήρας θα πας ρυθμίσεις > Επιπλέον Ρυθμίσεις > Αφαίρεση Unicode > Αφαίρεση όλων των χαρακτήρων. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Καλησπερα παιδια,μηπως γνωριζεται ποιες παρτιδες δεν εχουν το ζεστο panel?Ειδα ενα ασπρο nexus 5 και ενα μαυρο διπλα διπλα στο media markt και απλα το ζεστο πανελ ηταν οτι ναναι, το ασπρο κιτρινιζει και το μαυρο ειναι ξεπλυμενο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atrus23 Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 (edited) Ξεκινάει η 4.4.3 ?? http://www.loadthegame.com/2014/06/02/android-4-4-3-kitkat-begins-rolling-nexus-5-nexus-7/ Edited June 2, 2014 by atrus23 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts