bill79 Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Πώς μπορώ να δω σε ποια παρτίδα ανήκει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Πώς μπορώ να δω σε ποια παρτίδα ανήκει; Έχει αναφερθεί πολλές φορές. Το πρώτο ψηφίο είναι το έτος κ τα άλλα 2 είναι ο μήνας. Πχ παρτίδα 401= Ιανουάριος 2014 Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Καλημέρα στην όμορφη παρέα σας. Σήμερα παραλαμβάνω το nexus 5 μου παρτίδα 403. Έχω διαβάσει αρκετές σελίδες και από οτι είδα ακούγονται για κιτρινίλες στην οθόνη και θέματα με τον ήχο, αν και απ'ότι διάβασα έχουν διορθωθεί στις τελευταίες παρτίδες. Θα μπορούσατε να μου πείτε τα πιό συχνά προβλήματα που βγάζει η συσκευή για να ξέρω τι θα ελέγξω μόλις το παραλάβω; Ολόκληρο νήμα υπάρχει. :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp_stavros Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Καλημέρα, το Google Now εκτός από τον καίρο τα μέρη, σας βγάζει τίποτα άλλο; πχ ομάδες, πληροφίες από αναζητήσεις, από το ημερολόγιο κτλ... το ιστορικό αναζήτησης το έχω ενεργό... Παράθεση --- :hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Καλημέρα, το Google Now εκτός από τον καίρο τα μέρη, σας βγάζει τίποτα άλλο; πχ ομάδες, πληροφίες από αναζητήσεις, από το ημερολόγιο κτλ... το ιστορικό αναζήτησης το έχω ενεργό... Πάτα το customize icon και βάλε ότι θες να σου βγάζει. Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp_stavros Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Πάτα το customize icon και βάλε ότι θες να σου βγάζει. Έχω βάλει κάποιες ομάδες αλλά δεν μου βγάζει αποτελέσματα. Μόνο ομάδες και μετοχές μπορώ να προσθέσω. Τις μετοχές τι να τις κάνω :p Παράθεση --- :hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Έχω βάλει κάποιες ομάδες αλλά δεν μου βγάζει αποτελέσματα. Μόνο ομάδες και μετοχές μπορώ να προσθέσω. Τις μετοχές τι να τις κάνω :p Εμένα μου έβγαζε όταν το είχα. Για τα υπόλοιπα βλέπει τι κάνεις search πιο πολύ και σου βγάζει μία σχετική καρτέλα και μετά σε ρωτάει αν θες να συνεχίσεις να δέχεσαι σχετικές καρτέλες. Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Τι διαφορές είδατε μετά την αναβάθμιση του gel; Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsomby Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Εμένα μου έβγαζε όταν το είχα. Για τα υπόλοιπα βλέπει τι κάνεις search πιο πολύ και σου βγάζει μία σχετική καρτέλα και μετά σε ρωτάει αν θες να συνεχίσεις να δέχεσαι σχετικές καρτέλες. Εγώ το έχω γυρισμένο στα αγγλικά και βγάζει αρκετά πράγματα. Όταν το είχα στα ελληνικά έβγαζε πολύ λίγα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp_stavros Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Εγώ το έχω γυρισμένο στα αγγλικά και βγάζει αρκετά πράγματα. Όταν το είχα στα ελληνικά έβγαζε πολύ λίγα. ok, ευχαριστώ θα το δοκιμάσω στα αγγλικά!!! Παράθεση --- :hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxSAKISxx Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Εγω παλι βρε παιδια στο Galaxy Nexus που εχω δοκίμασα μια φορα να το γυρίσω στα Ελληνικά και κυριολεκτικά δεν μπορούσα να το δουλέψω. Κουλό ετσι δεν είναι? Παράθεση ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Εγω παλι βρε παιδια στο Galaxy Nexus που εχω δοκίμασα μια φορα να το γυρίσω στα Ελληνικά και κυριολεκτικά δεν μπορούσα να το δουλέψω. Κουλό ετσι δεν είναι? και εγω ενω δεν ξερω καλα Αγγλικα το εχω στα Αγγλικα,μου φενεται παραξενω αμα ειναι στα Ελληνικα,ασε που μπερδευομαι στα menu:lol: Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saranto Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Τον τελευταίο καιρό μου κρασάρει η εφαρμογή του Facebook και μόνο αυτή! Έκανα και επανεγκατασταση τα ίδια.. Συμβαίνει και σε άλλους?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Τον τελευταίο καιρό μου κρασάρει η εφαρμογή του Facebook και μόνο αυτή! Έκανα και επανεγκατασταση τα ίδια.. Συμβαίνει και σε άλλους?? γενικα ειναι πολυ κακοφτιαγμενη εφαρμογη,και σε θεμα smoothness αλλα και απο θεμα μπαταριας εχει αρκετο drain,δεν μου κανει καθολου εντυπωσει το οτι κρασαρει:!: Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 γενικα ειναι πολυ κακοφτιαγμενη εφαρμογη,και σε θεμα smoothness αλλα και απο θεμα μπαταριας εχει αρκετο drain,δεν μου κανει καθολου εντυπωσει το οτι κρασαρει:!: Εγώ μια φορά είχα πρόβλημα με το Facebook. Όσο για το drain είναι σε νορμάλ επίπεδα και χωρίς να το έχω στο greenify. Εκείνο που δε παλεύεται πια είναι το foursquare.. Το έχω πιάσει να τρέχει και 2 ώρες στο παρασκήνιο ακόμα και στο greenify. Πλέον έχω ξετικαρει την εμφάνιση ειδοποιήσεων και ησύχασα Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Τον τελευταίο καιρό μου κρασάρει η εφαρμογή του Facebook και μόνο αυτή! Έκανα και επανεγκατασταση τα ίδια.. Συμβαίνει και σε άλλους?? Όχι, δεν είχα ποτέ πρόβλημα εγώ προσωπικά και τη χρησιμοποιώ όλη μέρα. Κάτι άλλο φταίει. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Όχι, δεν είχα ποτέ πρόβλημα εγώ προσωπικά και τη χρησιμοποιώ όλη μέρα. Κάτι άλλο φταίει. Ούτε εγώ, αλλά θα συμφωνήσω πως σαν εφαρμογή μου φαίνεται και μένα κακοφτιαγμένη και καθόλου εύχρηστη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp_stavros Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Τον τελευταίο καιρό μου κρασάρει η εφαρμογή του Facebook και μόνο αυτή! Έκανα και επανεγκατασταση τα ίδια.. Συμβαίνει και σε άλλους?? όχι εγώ δεν έχω κανένα θέμα με το fb! Παράθεση --- :hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saranto Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Αν δεν έχετε θέμα εσείς τι μπορεί να πηγαίνει στραβά σε μένα με το Facebook? Μου κρασάρει 2-3 φορές τη βδομάδα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Αν δεν έχετε θέμα εσείς τι μπορεί να πηγαίνει στραβά σε μένα με το Facebook? Μου κρασάρει 2-3 φορές τη βδομάδα.. Δωσε μας καμια πληροφορια παραπανω.....εισαι stock,root με custom rom?????:) Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Hola παλικάρια. Ένα θέμα έχω ως τώρα με το n5. Δεν δουλεύει το power όταν το γυρνάω σε art. Είναι γνωστό θέμα; Υπάρχει κάπου η λύση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Hola παλικάρια. Ένα θέμα έχω ως τώρα με το n5. Δεν δουλεύει το power όταν το γυρνάω σε art. Είναι γνωστό θέμα; Υπάρχει κάπου η λύση; Το power button? Σε stock rom είσαι? Κοίτα μήπως έχεις καμία σχετική εφαρμογή που χειρίζεται το power button και δεν είναι συμβατή με ART. Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Όχι ότι έχω και στο og. Καμία περίεργη ούτε xposed framework. Stock χωρις root. Μόλις γυρίσω σε art δεν δουλεύει καθόλου το power. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Προφανώς είναι θέμα software αφού δεν έχεις πρόβλημα σε dalvik. Στη θέση σου θα ξαναπερνούσα το factory image. Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Δεν περίμενα να το έχω μόνο εγώ αυτό το θέμα. Ενδιαφέρον, θα το ψάξω λίγο ακόμα τώρα που μου κίνησε την περιέργεια :p Ευχαριστώ πολύ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts