puzzle21 Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Έχω το G2, το Nexus 5 και το HTC One. Αυτό που μου κάνει τρομερή εντύπωση είναι το πόσο αργά φορτώνουν τα βίντεο στο youtube και τον chrome στα G2 και Nexus 5 ενώ στο HTC One ανοίγουν σφαίρα!!! Τι έχετε να πείτε? Εμένα μου κάνει εντύπωση που έχεις και τα 3 Αχαχχαχα... Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 nexus 5, ολα σφαιρα μου ανοιγουν :) Συμφωνώ απόλυτα.:D Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mak0s Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Συμφωνώ απόλυτα.:D +1 και από μένα Παράθεση Smartphone: Google Nexus 5 16GB black Stock rom,Stock kernel Xposed modules:gravity,greenify Nova Launcher Prime dalvik and bionic libraries from z2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Έχω το G2, το Nexus 5 και το HTC One. Αυτό που μου κάνει τρομερή εντύπωση είναι το πόσο αργά φορτώνουν τα βίντεο στο youtube και τον chrome στα G2 και Nexus 5 ενώ στο HTC One ανοίγουν σφαίρα!!! Τι έχετε να πείτε? nexus 5, ολα σφαιρα μου ανοιγουν :) Συμφωνώ απόλυτα.:D +1 και από μένα Εγώ είχα το One πρίν το Ν5. Δε νομίζω καν να παίζει αυτό που λες. Φιλικά πάντα. Εμένα μου κάνει εντύπωση που έχεις και τα 3 Αχαχχαχα... Κι αυτό σωστό. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Βγήκε update στη κάμερα. Μόνο το manual exposure είδα αλλαγή αν δεν το είχα παρατήσει πριν. Υπήρχε κ πριν. Το update περιλαμβάνει stability fixes κ προσθήκη λήψης στιγμιότυπου ενώ τραβάς βίντεο (με tap στην οθόνη) ;) Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Υπήρχε κ πριν. Το update περιλαμβάνει stability fixes κ προσθήκη λήψης στιγμιότυπου ενώ τραβάς βίντεο (με tap στην οθόνη) ;) Σωστός ρε φίλε.. Και μου έσπασε τα νεύρα σε ένα πάρτι που τράβαγα βίντεο και ήθελα να βγάλω φωτο. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 αυτο το γυαλιστερο που βλεπετε στα γραμματα του λογοτυπου NEXUS στο πισω μερος, ειναι αυτοκολλητο. μου ξεκολλησε το X :wacko: την προσοχη σας :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Ναι αν είναι δυνατόν και εγώ μια μέρα που το σκάλιζα είδα οτι αρχισε να κουνιεται το Ν οποτε το άφησα κάτω αμέσως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Ναι αν είναι δυνατόν και εγώ μια μέρα που το σκάλιζα είδα οτι αρχισε να κουνιεται το Ν οποτε το άφησα κάτω αμέσως Ρε παιδιά αν είναι δυνατόν, είστε σίγουροι οτι είναι αυτοκόλλητο;;;;;; Ξεφτιλα για την Google αν ξεκολανε!!!! Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bedazzled Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Γι' αυτό βάζουμε θήκη από την πρώτη μέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Ναι είναι σίγουρα αυτοκόλλητο, ίσως όχι χάρτινο οπότε δεν νομίζω οτι κινδυνεύει. Αλλά αν πας να το σκαλίσεις ή να προσπαθήσεις να το "καθαρίσεις" μάλλον θα το "χάσεις". Οπότε προσεκτικά εκεί πίσω Αν και δεν νομίζω να φύγει μόνο του μιας και η εσοχή το προστατεύει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Για βάλε φώτο να δούμε πως έγινε. Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Ναι παιδιά ξεκόλλησε σίγουρα, εγώ το έβγαλα γιατί είχε γίνει άσχημο.. Καλά μη φανταστειτε τίποτα τραγικό, για πολύ καιρό νόμιζα ότι είναι βρώμα και δε μπορούσα να το καθαρίσω αλλά τελικά όχι. Η βλακεία τώρα είναι ότι δε γυαλίζει όπως το υπόλοιπο.. Βέβαια έτσι κι αλλιώς θα έπαιρνα το μαρκαδορακι που παίρνουν στο XDA και το βάφουν ή θα έβαζα dbrand..ε τώρα ένας λόγος παραπάνω. Θα ανεβασω φωτο μόλις μπορέσω.. Λογικά και το lg κάτω έτσι θα είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Περιμένουμε φώτο... Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 (edited) Χαχαχαχ άλλη μια πατάτα της LG. Εγώ από την πρώτη μέρα με θήκη είμαι κι έχω ξεχάσει πώς είναι η πλάτη του. :p Νίκο, δε φορούσες θήκη; Edited May 11, 2014 by MaXAiRO Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supersayan1989 Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Θηκη στιν αρχη και μετα πηρα zagg full body και τωρα ειμαι σουπερ! Παράθεση Nexus 5 facebook group https://www.facebook.com/groups/251976538313768/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsavman Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 .. Λογικά και το lg κάτω έτσι θα είναι. Αυτό δεν είναι κακό, ευκαιρία για debranding :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Δε φοράω θήκη, μόνο για λίγο καιρό.. Δε μου αρέσουν.. Δεν το μετανιώνω όμως.. Δε φαίνεται καλά.. [ATTACH]45010[/ATTACH][ATTACH]45011[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp_stavros Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Δε φοράω θήκη, μόνο για λίγο καιρό.. Δε μου αρέσουν.. Δεν το μετανιώνω όμως.. Δε φαίνεται καλά.. Μια χαρά, νομίζω ότι είναι καλύτερο ματ... :lol: Παράθεση --- :hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill79 Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Ρε παιδιά σήμερα έβαλα το nexus μου δίπλα από ένα g2 και μόνο που δεν έβαλα τα κλάματα! Το λευκό ήταν απαράδεκτο! Λες και έβλεπα οθόνη amoled. Μπορεί να μου πει κάποιος αν είναι σε όλα έτσι ή αν έχων πέσει σε ελαττωματική παρτίδα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Ρε παιδιά σήμερα έβαλα το nexus μου δίπλα από ένα g2 και μόνο που δεν έβαλα τα κλάματα! Το λευκό ήταν απαράδεκτο! Λες και έβλεπα οθόνη amoled. Μπορεί να μου πει κάποιος αν είναι σε όλα έτσι ή αν έχων πέσει σε ελαττωματική παρτίδα; Έχω αλλάξει 2 nexus 5. Στο πρώτο το οποίο ήταν παρτίδα 310 το λευκό ήταν κανονικό, σε αυτο που έχω τώρα το λευκο πάει προς το κίτρινο. Και το έχω δει και σε άλλο nexus να είναι έτσι. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill79 Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Λες να μπορώ να επικαλεστώ εγγύηση γι αυτό; Δεν δικαιολογείται IPS οθόνη με τέτοια κιτρινιλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Λες να μπορώ να επικαλεστώ εγγύηση γι αυτό; Δεν δικαιολογείται IPS οθόνη με τέτοια κιτρινιλα! Δύσκολο το βλέπω. Μπορείς να δοκιμάσεις βέβαια.. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Δύσκολο το βλέπω. Μπορείς να δοκιμάσεις βέβαια.. Εμένα πάντως μου το άλλαξαν για κιτρινίλα με doa. Έχω γράψει σχετικά στα προβλήματα παλαιότερα. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarov Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Καλημέρα στην όμορφη παρέα σας. Σήμερα παραλαμβάνω το nexus 5 μου παρτίδα 403. Έχω διαβάσει αρκετές σελίδες και από οτι είδα ακούγονται για κιτρινίλες στην οθόνη και θέματα με τον ήχο, αν και απ'ότι διάβασα έχουν διορθωθεί στις τελευταίες παρτίδες. Θα μπορούσατε να μου πείτε τα πιό συχνά προβλήματα που βγάζει η συσκευή για να ξέρω τι θα ελέγξω μόλις το παραλάβω; Παράθεση Στάλθηκε από το Xiaomi Mi MIX 2 μου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts