johnannis Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 Όλα καλά είναι μην το σκέφτεσαι, με το gps οσες φορες το χρησιμοποίησα δεν είχα πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 Επειδή σκέφτομαι να το αγοράσω άμεσα θα ήθελα τη γνώμη σας. Κυρίως για το GPS του και το ακουστικό του. Για το GPS έχω ακούσει κάποια παράπονα, ενώ για το ακοτστικο τα καλύτερα, ισχύει; κανενα προβλημα με 402 παρτιδα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 Ε τοτε σημειωσε οτι εγώ έχω και 311 ... Πάντως αυτή η καχυποψία για το τηλέφωνο δεν μπορω να καταλάβω που βασίζεται, δηλαδή τις ίδιες αμφιβολίες έχουν και στα τοπικ των Galaxy και HTC ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 Επειδή σκέφτομαι να το αγοράσω άμεσα θα ήθελα τη γνώμη σας. Κυρίως για το GPS του και το ακουστικό του. Για το GPS έχω ακούσει κάποια παράπονα, ενώ για το ακοτστικο τα καλύτερα, ισχύει; Ειδικα για το gps δεν έχω λογια πραγματικα.. Δεν μπορώ να καταλάβω τι παράπονο έχουν.. Πιάνει παρα πολυ γρήγορα σήμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 Γιατί το έστειλες; Ενώ διάβαζα feeds, κόλλησε, έκανε reboot και έμεινε στο αρχικό logo. Έμπαινε μονο bootloader και δεν έκανε mount σε κανένα partition. Εν συντομία έψησε μάλλον το eMMC και μου κάνανε αλλαγή πλακέτας :D Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 Επειδή σκέφτομαι να το αγοράσω άμεσα θα ήθελα τη γνώμη σας. Κυρίως για το GPS του και το ακουστικό του. Για το GPS έχω ακούσει κάποια παράπονα, ενώ για το ακοτστικο τα καλύτερα, ισχύει; Bασικά για το g2 είχαν πει για το gps του. Για το 5άρι δεν θυμαμαι να είχε ακουστεί κάτι όπως π.χ. με τα ηχεία και την ένταση αυτών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 Εχω μια απορια: στο Ν5 δεν εχω δει να σκαει καμια διαφημιση μεσα σε εφαρμογη πχ και ειμαι και στοκ. Στο HTC ONE που ειχα και με custom rom που ειχε ενσωματωμη εφαρμογη εβλεπα σπανιως και καμια. Καλη φαση εννοειται, αλλα πως εξηγειται; Σκεφτομουν να βαλω καμια εφαρμογη αλλα δε βλεπω να χρειαζεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 Ε τοτε σημειωσε οτι εγώ έχω και 311 ... Πάντως αυτή η καχυποψία για το τηλέφωνο δεν μπορω να καταλάβω που βασίζεται, δηλαδή τις ίδιες αμφιβολίες έχουν και στα τοπικ των Galaxy και HTC ? εγω παντα ρωταω, κανενα τηλεφωνο δεν ειναι τελειο. Το Xperia S που εχω τωρα για παραδειγμα εχει προβλημα με το wifi. Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisPot Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 Εδω και δυο εβδομαδες ασχολουμαι με την αντικατασταση του υπο καταρευση samsung galaxy s που εχω εδω και 3 χρονια.Γρηγορα κατεληξα στο να ξεχωρισω τα lg g2 και nexus 5. Απο το κινητο μου θελω: να παιζω παιχνιδια, γρηγορη περιηγηση, και τη δυνατοτητα να μη το βαριεμαι ευκολα. Μου αρεσει περισσοτερο το nexus αλλα, διαβαζω για χαμηλης εντασης μεγαφωνο (δεν θα το ακουω οταν χτυπαει δηλαδη;), ολοι αναρωτιουνται για τη μπαταρια (καθε 2 ωρες παιχνιδιου μικρης + 2 ωρες wifi θα θελει φορτισμα;) Δεν μου αρεσει το hangouts γιατι προυποθετει ιντερνετ και θα πρεπει να το εχει και ο αλλος με τον οποιο συνδιαλεγομαι. Μπορω να βαλω μια αλλη εφαρμογη που να μοιαζει η΄ να ειναι ιδια με τη κλασσικη εφαρμογη μηνυματων; Ακομα εκτος απο το gmail που εχω δεν θελω να εχω αυτη την αλληλοσυνδεση με τους συγχρονισμους των παντων μεσω της google. Μπορω να κανω κατι; Το ερωτημα προκυπτει λογω της google καταγωγης του τηλεφωνου. Τωρα, (διορθωστε με αν δεν ειναι ετσι) το g2 θα ειναι μια πιο γρηγορη, up to date, με καποιες διαφορες προφανως, υλοποιηση αυτου του κινητου που εχω. Λογω αυτου του σκεπτικου το θεωρω και πιο ''safe'' επιλογη για μενα. Κανω το ποστ μου εδω γιατι περισσοτερο ενδιαφερομαο για το nexus :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 Εδω και δυο εβδομαδες ασχολουμαι με την αντικατασταση του υπο καταρευση samsung galaxy s που εχω εδω και 3 χρονια.Γρηγορα κατεληξα στο να ξεχωρισω τα lg g2 και nexus 5. Απο το κινητο μου θελω: να παιζω παιχνιδια, γρηγορη περιηγηση, και τη δυνατοτητα να μη το βαριεμαι ευκολα. Μου αρεσει περισσοτερο το nexus αλλα, διαβαζω για χαμηλης εντασης μεγαφωνο (δεν θα το ακουω οταν χτυπαει δηλαδη;), ολοι αναρωτιουνται για τη μπαταρια (καθε 2 ωρες παιχνιδιου μικρης + 2 ωρες wifi θα θελει φορτισμα;) Δεν μου αρεσει το hangouts γιατι προυποθετει ιντερνετ και θα πρεπει να το εχει και ο αλλος με τον οποιο συνδιαλεγομαι. Μπορω να βαλω μια αλλη εφαρμογη που να μοιαζει η΄ να ειναι ιδια με τη κλασσικη εφαρμογη μηνυματων; Ακομα εκτος απο το gmail που εχω δεν θελω να εχω αυτη την αλληλοσυνδεση με τους συγχρονισμους των παντων μεσω της google. Μπορω να κανω κατι; Το ερωτημα προκυπτει λογω της google καταγωγης του τηλεφωνου. Τωρα, (διορθωστε με αν δεν ειναι ετσι) το g2 θα ειναι μια πιο γρηγορη, up to date, με καποιες διαφορες προφανως, υλοποιηση αυτου του κινητου που εχω. Λογω αυτου του σκεπτικου το θεωρω και πιο ''safe'' επιλογη για μενα. Κανω το ποστ μου εδω γιατι περισσοτερο ενδιαφερομαο για το nexus :) Αφήνω τα του μεγαφώνου/ακουστικού/μικροφώνου καθώς το debate για αυτά μοιάζει να γέρνει περισσότερο στον υποκειμενικό παράγοντα. Εγώ το έχω 24/7 σε wifi και δεν είδα να επηρρεάζει τόσο την μπαταρία μου, τα παιχνίδια όμως καταναλώνουν... Σε σύγκριση με το G2 έχει μικρότερη αυτονομία, αλλά όλα τα κάνει η χρήση. ;) Με το hangouts τα έχεις μπερδέψει, για συνομιλίες μέσω google plus hangout θέλεις internet, για sms δεν χρειάζεσαι σύνδεση στο web (αν δεν σε βολεύει όμως, ωραία εφαρμογή είναι το evolve SMS). Όσο για το λογαριασμό google, εσύ επιλέγεις τι θές να συγχρονίζει και τι όχι :) Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisPot Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 Αφήνω τα του μεγαφώνου/ακουστικού/μικροφώνου καθώς το debate για αυτά μοιάζει να γέρνει περισσότερο στον υποκειμενικό παράγοντα. Εγώ το έχω 24/7 σε wifi και δεν είδα να επηρρεάζει τόσο την μπαταρία μου, τα παιχνίδια όμως καταναλώνουν... Σε σύγκριση με το G2 έχει μικρότερη αυτονομία, αλλά όλα τα κάνει η χρήση. ;) Με το hangouts τα έχεις μπερδέψει, για συνομιλίες μέσω google plus hangout θέλεις internet, για sms δεν χρειάζεσαι σύνδεση στο web (αν δεν σε βολεύει όμως, ωραία εφαρμογή είναι το evolve SMS). Όσο για το λογαριασμό google, εσύ επιλέγεις τι θές να συγχρονίζει και τι όχι :) Eσυ τι γνωμη εχεις για το μεγαφωνο; Υπαρχει θεμα, σε σημειο να χανεις κλησεις; Το hangouts που εχω τωρα στο galaxy s δεν εχει πουθενα επιλογη για απλο sms. Τουλαχιστον δεν βρισκω εγω κατι. Υποψη οτι εχω το αρχαιο 2.2.3 firmware. Για να ειμαι πιο συγκεκριμενος, 2 ωρες παιχνιδια σου βγαζει; Και μια προταση για το ποιο απο τα δυο αυτα που λεω στο αρχικο ποστ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 Eσυ τι γνωμη εχεις για το μεγαφωνο; Υπαρχει θεμα, σε σημειο να χανεις κλησεις; Το hangouts που εχω τωρα στο galaxy s δεν εχει πουθενα επιλογη για απλο sms. Τουλαχιστον δεν βρισκω εγω κατι. Υποψη οτι εχω το αρχαιο 2.2.3 firmware. Για να ειμαι πιο συγκεκριμενος, 2 ωρες παιχνιδια σου βγαζει; Και μια προταση για το ποιο απο τα δυο αυτα που λεω στο αρχικο ποστ; Αν του βάλεις κάποιο άλλο ringtone πέρα απ αυτά που έχει το κινητό και μάλλον δε πολύ ακούγονται, δε θα έχεις θέμα να χάνεις κλήσεις. Το hangout λογικό είναι να μη σου τα δείχνει όπως στο nexus 5 καθώς είναι παλιό το firmware που φοράς. Μια πρόταση είναι ότι αν θες καλύτερη κάμερα και μπαταρία θηρίο πας στο G2. Αν θες pure android με τη πιο smooth λειτουργία που υπάρχει στα μενού, update και πείραγμα πας στο nexus. Το οποίο κάθεται και καλύτερα στο χέρι έχοντας και πιο καλό grip! Όσο για παιχνίδια ας πει κάποιος άλλος καθώς εγώ δε παίζω. Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 Για να ειμαι πιο συγκεκριμενος, 2 ωρες παιχνιδια σου βγαζει; Και μια προταση για το ποιο απο τα δυο αυτα που λεω στο αρχικο ποστ; Με χρήση 3g, dear Hunter 2014 έβγαλα 3 ώρες οθόνη και η μπαταρία στο 9%. Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 Πρωην κατοχος του lg g2 εκανα την μεταβαση στο νεξους .οσον αναφορα την μπαταρια το g2 εμενα μου κρατουσε μεχρι το βραδυ στις 10 γυρω στο 25%.το νεξους με την ιδια παντα χρηση ειναι στο 5%.εγω προσωπικα τρελη διαφορα στην μπαταρια δεν ειδα.ετσι και αλλιως θα το φορτιζα το βραδυ.και ακομα δεν το εχω πειραξει το νεξους ειμαι στοκ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 Eσυ τι γνωμη εχεις για το μεγαφωνο; Υπαρχει θεμα, σε σημειο να χανεις κλησεις; Το hangouts που εχω τωρα στο galaxy s δεν εχει πουθενα επιλογη για απλο sms. Τουλαχιστον δεν βρισκω εγω κατι. Υποψη οτι εχω το αρχαιο 2.2.3 firmware. Για να ειμαι πιο συγκεκριμενος, 2 ωρες παιχνιδια σου βγαζει; Και μια προταση για το ποιο απο τα δυο αυτα που λεω στο αρχικο ποστ; Αν δεν έχανες κλήσεις με το Galaxy S, δεν θα χάσεις με το Nexus 5. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 Επιβεβαιωνω οτι εγω απο την ενταση δεν εχω χασει καμια κληση...ξεκολλατε ρε παιδια ολο προβληματα του βγαζετε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 Επιβεβαιωνω οτι εγω απο την ενταση δεν εχω χασει καμια κληση...ξεκολλατε ρε παιδια ολο προβληματα του βγαζετε... Καλά πώς βγήκε τώρα αυτό, καινούργιο πως χάνονται κλήσεις; AN χάνονται κλήσεις, αυτό γίνεται λόγω κακού σήματος (είχε αναφερθεί από κάποιον/έναν) που και πάλι δεν ισχύει πλέον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 Το 402 που έχω εγώ έχει καλύτερο ηχείο από ένα LG g2 που είχα κάποτε, πιο δυνατό, χαλαρά πιο δυνατό. Γενικά παίδες ψάξτε για κινητά από 402 και μετά. Κλήσεις δεν χάνεις με τπτ πάντως Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 Και γω έτσι βλέπω το ηχείο. Το βρίσκω πιο δυνατό από το g2 που είχα. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 Εγω με 401 μια χαρα ειναι το ηχειο του. Σε συγκριση παντα με το lg g2 που ειχα δεν βλεπω τρελη διαφορα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 Τι γίνεται ρε παιδιά, όλοι αλλάξατε το G2 για N5? :) Κι εμένα με χαλάει λίγο η απομάκρυνση από stock android, αλλά το G2 το βρίσκω εξαιρετικό, δεν θα το άλλαζα εύκολα, ακόμα και για Nexus! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisPot Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 Απλα βαλε λιγο η ανασφαλεια της καλης-κακης επιλογης, βαλε λιγο οτι το nexus εχει thread με ''προβληματα'' ενω το g2 δεν εχει, βαλε και αυτα που γραφουν καποιοι εδω (ξερω οτι στα φορουμ οι περισσοτεροι φερνουν τη καταστροφη αλλα οπως και να ΄χει επηρεαζεσαι) μου δημιουργει την εντυπωση οτι το nexus ειναι λιγο ''ζημιαρικο'' ενω το g2 οχι και τοσο. Δεν με χαλαει να αλλαξω εκατο launcers ουτε να ψαχνω με τις ωρες καλη εφαρμογη για sms η΄οτιδηποτε αλλο,ουτε να μαθω (γιατι δεν ξερω) πως να ρουταρω συσκευη,τι ειναι το κερνελ κτλ (μου αρεσει το διαβασμα αλλωστε), αλλα να εχει προβλημα η συσκευη σαν συσκευη ειναι μεγαλο προβλημα. Για αυτο κανω αυτες τις ερωτησεις. Ουδεποτε υπαινιχθηκα οτι εχει προβληματα το nexus απλα εχω αποκομισει τετοια εντυπωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 Αυτο που γινεται με το Nexus 5 δεν πρεπει να εχει γινει με αλλη συσκευη στα χρονικα!!!!!Αυτη η μουρμουρα οτι πρεπει να εχει καποιο προβλημα οπωσδηποτε με εχει κουραση,μια το ενα,μια το αλλο,εγω το εχω 2μηνες του πινω το αιμα απο φλασαρισματα, πειραματα και οτι μου κατεβει, και το εργαλειο παει μπαλα,δεν καταλαβαινει τιποτα σταθερο γρηγορο, γαματοοοο!!! Υ.Γ Οσο αφορα το κροταλισμα του κουμπιων,εχω ενα iPhone 5S 32gb το οποιο το αγορασα 850.00ευρω,ποτε δεν κοιταξα τα κουμπια αν κροταλιζουν η αν ειναι χαλαρα,γιατι.... δεν τα κοιταξα, διοτι το iPhone εχει ποιοτητα κατασκευεις οπως ολοι ξερουμε και δεν μπαινουμε στον κοπο να κοιταξουμε για τυχων ελλατωματα,σας πληροφορω οτι τα κουμπια του iPhone κροταλιζουν περισσοτερο απο αυτα του nexus 5,αλλα επειδη ειναι iphone δεν μας νοιαζει,το ενα κανει 850ευρω και το αλλο 300ευρω αρα...........τιποτα δεν ειναι τελειο παιδια!!!!!:) Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntenteras Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 Το κινητό είναι τόσο καλό, που όλοι προσπαθούν να βρουν προβλήματα του τυπου κροταλιζουν τα κουμπάκια και το USB δεν μπαίνει εύκολα. Ευχαριστηθειτε το κινητό σας και μην αναλωνεστε σε βλακιες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 Απλα βαλε λιγο η ανασφαλεια της καλης-κακης επιλογης, βαλε λιγο οτι το nexus εχει thread με ''προβληματα'' ενω το g2 δεν εχει, βαλε και αυτα που γραφουν καποιοι εδω (ξερω οτι στα φορουμ οι περισσοτεροι φερνουν τη καταστροφη αλλα οπως και να ΄χει επηρεαζεσαι) μου δημιουργει την εντυπωση οτι το nexus ειναι λιγο ''ζημιαρικο'' ενω το g2 οχι και τοσο. Δεν με χαλαει να αλλαξω εκατο launcers ουτε να ψαχνω με τις ωρες καλη εφαρμογη για sms η΄οτιδηποτε αλλο,ουτε να μαθω (γιατι δεν ξερω) πως να ρουταρω συσκευη,τι ειναι το κερνελ κτλ (μου αρεσει το διαβασμα αλλωστε), αλλα να εχει προβλημα η συσκευη σαν συσκευη ειναι μεγαλο προβλημα. Για αυτο κανω αυτες τις ερωτησεις. Ουδεποτε υπαινιχθηκα οτι εχει προβληματα το nexus απλα εχω αποκομισει τετοια εντυπωση. Το nexus όταν πρωτοβγήκε είχε θέμα με τον ήχο και τα κουμπιά. Απο τον Δεκέμβριο κιόλας αυτό το διόρθωσε η LG οπότε πλέον δεν έχει κανένα γνωστό πρόβλημα. Τώρα αν κάποιος βρήκε καμένο πίξελ, κάποιος άλλος έχει θέμα με την δόνηση κλπ, αυτό πλέον σχετίζεται με τον τυχαίο παράγοντα που πάντα κάνει την εμφάνιση του στις ηλεκτρονικές συσκευές. Γενικά όμως η συσκευή δεν υποφέρει απο κάποιο θέμα. Με απλά λόγια αν ο μόνος λόγος που το σκέφτεσαι είναι ότι σε ανησυχεί μην είναι ζημιάρικο τηλέφωνο, άδικα καθυστερείς την αγορά του. :) Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts