crazyio Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 τελικ μπηκα στην παρεα σας.....δεν αντεξα...με ετρωγε η τσεπη και η μανια της αλλαγης.... ομως ερχομενος απο το galaxy s3 οι αλλαγες ειναι αρκετες (απο το πολυ λιγο που προλαβα να το ψαξω). οποτε ερχομαι με μερικες ερωτησεις....χωρις γελια παρακαλω... ;) 1. widgets πως βαζουμε??? 2. πως κανουμε διαγραφη ολων των ενεργων εφαρμογων χωρις να τις σερνουμε μια μια δεξια ή αριστερα..? 3. για sms κατεβασα το 8sms που αναφερετε πολλοι εδω. πως στο καλο το κανω να στελνει 160 χαρακτηρες? μου στελνει το μηνυμα σε μικρα ελληνικα οποτε και δεν το εχει μετατρεψει σε unicode αρα στελνει λιγοτερους χαρακτηρες. επισης αν και στο 8sms ενεργοποιησα να φαινονται οι εναπομειναντες χαρακτηρες αυτο επιμενει να μην μου τους διχνει... αυτα για αρχη... καλως σας βρηκα... Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 τελικ μπηκα στην παρεα σας.....δεν αντεξα...με ετρωγε η τσεπη και η μανια της αλλαγης.... ομως ερχομενος απο το galaxy s3 οι αλλαγες ειναι αρκετες (απο το πολυ λιγο που προλαβα να το ψαξω). οποτε ερχομαι με μερικες ερωτησεις....χωρις γελια παρακαλω... ;) 1. widgets πως βαζουμε??? 2. πως κανουμε διαγραφη ολων των ενεργων εφαρμογων χωρις να τις σερνουμε μια μια δεξια ή αριστερα..? 3. για sms κατεβασα το 8sms που αναφερετε πολλοι εδω. πως στο καλο το κανω να στελνει 160 χαρακτηρες? μου στελνει το μηνυμα σε μικρα ελληνικα οποτε και δεν το εχει μετατρεψει σε unicode αρα στελνει λιγοτερους χαρακτηρες. επισης αν και στο 8sms ενεργοποιησα να φαινονται οι εναπομειναντες χαρακτηρες αυτο επιμενει να μην μου τους διχνει... αυτα για αρχη... καλως σας βρηκα... 1. Πατάς παρατεταμένα στην αρχική οθόνη και επιλέγεις widgets. 2. Δε γίνεται. Μόνο αν βάλεις custom ROM ή κάνεις root και βάλεις Xposed με Gravity Box. 3α. για 160 χαρακτήρες: Αφαίρεση unicode > Αφαίρεση όλων των χαρακτήρων. 3β. για μετρητή χαρακτήρων: Always show character counter. Το "Μετρητής χαρακτήρων" που είναι από κάτω είναι για άλλη δουλειά. Αν θες να χωρίζονται τα SMS κάθε 160 χαρακτήρες και να μη στέλνονται ως ένα ενιαίο SMS. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inviribus Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Καλημέρα σας Αγόρασα και εγώ το Nexus 5 και πράγματι είναι ένα απίθανο smartphone ειδικά για μένα που πριν είχα ένα Lg Optimus One Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση μαζί με το Optimus μου είχανε δώσει βάση αυτοκινήτου και φορτιστή αυτοκινήτου, θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω τον φορτιστή και για το Nexus η δεν κάνει??? Ευχαριστώ Παράθεση Knock knock!!! Who's there? ME I KILL YOU!!!!! Xiaomi Pocophone f1 MIUI 11.0.5.0 Android 9 (Pie) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Καλημέρα σας Αγόρασα και εγώ το Nexus 5 και πράγματι είναι ένα απίθανο smartphone ειδικά για μένα που πριν είχα ένα Lg Optimus One Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση μαζί με το Optimus μου είχανε δώσει βάση αυτοκινήτου και φορτιστή αυτοκινήτου, θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω τον φορτιστή και για το Nexus η δεν κάνει??? Ευχαριστώ Λογικα μπορεις φιλε μου. Παράθεση ΜySmartphone: Oneplus 12 16/512 MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikad Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Λογικα μπορεις φιλε μου. Εγω είχα εναν Samsung φορτιστη και τον χρησιμοποιώ κανονικά με το nexus. Για να είσαι σίγουρος δες την ενταση ρεύματος του φορτιστη αυτοκινήτου και σύγκρινε την με την αντίστοιχη του nexous. Αν έχουν διάφορα μερικά ma δεν εχεις πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inviribus Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Αυτό που με ανησύχησε είναι ότι ο φορτιστής του Nexus vgazei 5volt ενώ ο φορτιστής αυτοκινήτου βγάζει 5.1 και φοβάμαι μην κάψει την μπαταρία Παράθεση Knock knock!!! Who's there? ME I KILL YOU!!!!! Xiaomi Pocophone f1 MIUI 11.0.5.0 Android 9 (Pie) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Η διάφορα αυτή είναι ελάχιστη και δεν πρεπει να σε ανυσηχει. Πρακτικά είναι το ίδιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inviribus Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Knock knock!!! Who's there? ME I KILL YOU!!!!! Xiaomi Pocophone f1 MIUI 11.0.5.0 Android 9 (Pie) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kted Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 (edited) Εγω είχα εναν Samsung φορτιστη και τον χρησιμοποιώ κανονικά με το nexus. Για να είσαι σίγουρος δες την ενταση ρεύματος του φορτιστη αυτοκινήτου και σύγκρινε την με την αντίστοιχη του nexous. Αν έχουν διάφορα μερικά ma δεν εχεις πρόβλημα. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, εφόσον η τάση εξόδου του φορτιστή δεν υπερβαίνει τα 5.5-5.6V και το ρευμα να είναι αρκετό για τη φόρτιση. Όλα τα κινητά (όπως και όλες οι άλλες συσκευές με μπαταρία λίθιου) έχουν μεσα τους ειδικό κύκλωμα φόρτισης, που φορτίζει τη μπαταρία ΑΚΡΙΒΩΣ με το ρεύμα και την τάση που χρειάζεται. Μονό αν ο φορτιστής είναι πχ 12V αντί για 5, μπορεί να κάψει το κύκλωμα. Το δε ρεύμα, είναι το ΜΕΓΙΣΤΟ που ΜΠΟΡΕΙ να δώσει ο φορτιστής, και όχι το πόσο θα τραβήξει το τηλέφωνο για τη φόρτιση. Είναι σαν να λέμε ότι δεν μπορείς να συνδέσεις ένα πορτατίφ των 20W στη πρίζα, γιατί έχεις στον πίνακα 25Α ασφάλεια... Edit: Αυτό που επηρεάζει βεβαία είναι ο φορτιστής να μην μπορεί να βγάλει τα ma που χρειάζεται το κινητό, και είτε να φορτίζει πολύ αργά ή και καθόλου. Οπότε, χρησιμοποίησε έναν USB φορτιστή με έξοδο 2Α, και είσαι ΟΚ. Edited March 20, 2014 by kted Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 επισης εχεις παρατηρησει κανεις αλλος οτι οταν φορτιζεις με αδυναμους φορτιστες πχ 500mA φορτιζει καλυτερα? δλδ θελω να πω κραταει η μπαταρια πιο πολυ? ή ειναι ιδεα μου? Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kted Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 επισης εχεις παρατηρησει κανεις αλλος οτι οταν φορτιζεις με αδυναμους φορτιστες πχ 500mA φορτιζει καλυτερα? δλδ θελω να πω κραταει η μπαταρια πιο πολυ? ή ειναι ιδεα μου? Έχει κάποια βάση, αν σκεφτείς ότι αν το φορτίσεις στα μέγιστα ma, θα φορτίζει γρηγορότερα, αλλά θα ζεσταθεί και περισσότερο. Υπάρχει έτσι περίπτωση το κύκλωμά θερμικής προστασίας της μπαταρίας να κόψει πρόωρα τη φόρτιση. Αν βεβαία το αφήσεις στη φόρτιση, μόλις κρυώσει, θα συνεχίσει η φόρτιση στο 100%. Η διάφορα στην απόδοση είναι αμελητέα, και μάλλον είναι placebo. Πιο πολύ ζημία κανείς στη ζωή της μπαταρίας, που μπορεί να μειωθεί μέχρι και 10% λόγω θερμοκρασίας. Όλα αυτά σε περίπτωση που το κύκλωμα φόρτισης είναι φτηνιάρικο, κάτι που δε νομίζω να "παίζει" στο N5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Πάντως κ εγώ έχω παρατηρήσει κάτι περίεργο. Αν βγάλω τον φορτιστή μόλις παει 100 % έχει μεγάλη διάφορα απο οτι αν αφήσω το τηλεφώνων καμία ωριτσα ακόμη. Η διάφορα φαίνεται κυρίως στο ποσο γρήγορα καταναλώνεται το πρωτο 5-10% της μπαταρίας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Πάντως κ εγώ έχω παρατηρήσει κάτι περίεργο. Αν βγάλω τον φορτιστή μόλις παει 100 % έχει μεγάλη διάφορα απο οτι αν αφήσω το τηλεφώνων καμία ωριτσα ακόμη. Η διάφορα φαίνεται κυρίως στο ποσο γρήγορα καταναλώνεται το πρωτο 5-10% της μπαταρίας Όταν γράψει 100% δεν έχει φορτίσει πλήρως. Θέλει συνήθως κανα 20λεπτο ακόμα. Να μπαίνεις από ρυθμίσεις - μπαταρία και οταν δείξει πλήρης βγαλτο. Κάνε και κανα restart και εισαι κομπλε! Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Αλήθεια ? Δεν το χα παρατηρήσει αυτό, θα το κάνω έτσι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Πάντως δεν κερδίζεις κάτι αν το γεμίσεις μέχρι πάνω, η παγιωμένη άποψη είναι ότι οι ρηχές φορτίσεις είναι προτιμότερες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimDan Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Σήμερα το πρωί μου έπεσε καταλάθος ενώ το είχα στο τραπέζι μια μικρή μπαταρία ΑΑΑ πάνω στην οθόνη.Έπαθα πλάκα.Η οθόνη ράγισε για πλάκα.Από βδομάδα θα πάω να το φτιάξω.150 ευρώ τσάμπα και βερεσέ.Πολύ ευαίσθητη οθόνη!Και όσο σκέφτομαι οτι πλέον έχει 310 ευρώ καινούριο ξενερώνω απιστευτα.:(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Ενας φιλος μου πηρε το nexus 5 και πριν ειχε ενα s3 samsung. Υπαρχει καποιος τροπος να περασει τις επαφες του απο το s3 στο nexus 5? Οι επαφες ειναι στην συσκευη και η θοθνη του s3 ειναι σπασμενη(το κινητο λειτουργει κανονικα αλλα δεν βλεπεις τπτ) Στο kies δεν αναγνωριζεται το κινητο δεν ξερω γτ.Υπαρχει καποιος αλλος τροπος η εστω μεσω kies an το βλαουμε σε καποιο αλλο pc? εχω ξαναρωτησει απλα λεω μηπως ειμαι λιγο τυχερος αυτη τη στιγμη και απαντησει κανεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Σήμερα το πρωί μου έπεσε καταλάθος ενώ το είχα στο τραπέζι μια μικρή μπαταρία ΑΑΑ πάνω στην οθόνη.Έπαθα πλάκα.Η οθόνη ράγισε για πλάκα.Από βδομάδα θα πάω να το φτιάξω.150 ευρώ τσάμπα και βερεσέ.Πολύ ευαίσθητη οθόνη!Και όσο σκέφτομαι οτι πλέον έχει 310 ευρώ καινούριο ξενερώνω απιστευτα.:(:( Πολύ κρίμα.... Περαστικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Ενας φιλος μου πηρε το nexus 5 και πριν ειχε ενα s3 samsung. Υπαρχει καποιος τροπος να περασει τις επαφες του απο το s3 στο nexus 5? Οι επαφες ειναι στην συσκευη και η θοθνη του s3 ειναι σπασμενη(το κινητο λειτουργει κανονικα αλλα δεν βλεπεις τπτ) Στο kies δεν αναγνωριζεται το κινητο δεν ξερω γτ.Υπαρχει καποιος αλλος τροπος η εστω μεσω kies an το βλαουμε σε καποιο αλλο pc? εχω ξαναρωτησει απλα λεω μηπως ειμαι λιγο τυχερος αυτη τη στιγμη και απαντησει κανεις. Αν δεν μπορείς με το kies ή αν δεν έχεις ενεργοποίηση της επιλογές προγραμματιστή; ώστε να προσπαθήσεις με adb δεν νομίζω ότι μπορεί να γίνει κάτι άλλο . Θα σε παρακαλέσω να μην Ρωτάς συνέχεια ,αν κάποιος γνωρίζει θα σου απαντηση Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 τις επιλογες προγραμματιστη τις εχει ενεργοποιημενες.. Τι μπορω να κανω λοιπον μεσω αυτου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 τις επιλογες προγραμματιστη τις εχει ενεργοποιημενες.. Τι μπορω να κανω λοιπον μεσω αυτου? Ψάξε να δεις πως μπορείς με την βοήθεια του adb να μεταφέρεις τις επαφές στην εξωτερική sd και απο εκεί τις τραβάς . Δεν το εχω κάνει και δεν ξέρω ποιες εντολές δίνεις αλλά με λίγο ψάξιμο στο google κάτι θα βρεις . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Σήμερα το πρωί μου έπεσε καταλάθος ενώ το είχα στο τραπέζι μια μικρή μπαταρία ΑΑΑ πάνω στην οθόνη.Έπαθα πλάκα.Η οθόνη ράγισε για πλάκα.Από βδομάδα θα πάω να το φτιάξω.150 ευρώ τσάμπα και βερεσέ.Πολύ ευαίσθητη οθόνη!Και όσο σκέφτομαι οτι πλέον έχει 310 ευρώ καινούριο ξενερώνω απιστευτα.:(:( Αυτό κι αν είναι ατυχία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Ψάξε να δεις πως μπορείς με την βοήθεια του adb να μεταφέρεις τις επαφές στην εξωτερική sd και απο εκεί τις τραβάς . Δεν το εχω κάνει και δεν ξέρω ποιες εντολές δίνεις αλλά με λίγο ψάξιμο στο google κάτι θα βρεις . φιλε αν μπορεις να με βοηθησεις λιγο παραπανω δνε ξερω καν τι ειναι αυτο που μου λες το adb και ποιες εντολες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 φιλε αν μπορεις να με βοηθησεις λιγο παραπανω δνε ξερω καν τι ειναι αυτο που μου λες το adb και ποιες εντολες? Αυτή είναι η ADB command: adb pull /data/data/com.android.providers.contacts/databases/contacts2.db αλλά μάλλον θα βρεις την παρακάτω συζήτηση πιο ενδιαφέρουσα: http://android.stackexchange.com/questions/25646/how-do-i-backup-data-sms-contacts-from-a-device-with-a-broken-screen Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 φιλε αν μπορεις να με βοηθησεις λιγο παραπανω δνε ξερω καν τι ειναι αυτο που μου λες το adb και ποιες εντολες? Αφού το πρόβλημα είναι στο S3 και όχι στο Nexus 5, μήπως να ρωτούσες καλύτερα στα topic του S3 που όσοι μπαίνουν εκεί θα έχουν περισσότερη εμπειρία με τα Samsung και ίσως γνωρίζουν κάτι διαφορετικό? Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts