akis44 Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Κοιτάζεις τα 3 πρώτα γράμματα του SN που γράφει στο κουτί, αν π.χ γράφει 401 διαβάζεις από πίσω 01 του 14, 312= 12 του 13 και ούτω καθεξής. Σε ότι αφορά το σήμα γράφει 4g δίπλα από την μπάρα του σήματος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Πως μπορω να δω τι παρτιδα ειναι το κινητο μου? Και κατι αλλο, πως μπορω να δω αν πιανει σημα 4g? Δεν εχει κανενα διαφορετικο εικονιδιο στο σημα? Δες στο κουτι εκαι που ειναι το αυτοκολητο λεει S/N 401xxxxxxxxx η 312χχχχχχχχχχ.Οταν πιανεις 4g το γραφη πανω στο σηματακι της κεραιας. Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vino_89 Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Δες στο κουτι εκαι που ειναι το αυτοκολητο λεει S/N 401xxxxxxxxx η 312χχχχχχχχχχ.Οταν πιανεις 4g το γραφη πανω στο σηματακι της κεραιας. 312 λεει εμενα. Τους ειχα ρωτησει και μου ειπαν οτι ειναι απο τις τελευταιες και οτι δεν θα εχει προβλημα. Ισχυει η με κοροιδεψαν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Καλησπερα Μηπως ξερει καποιος που θα βρω μια ηχογραφηση που εκανα απο το κινητο? Δεν την βρισκω πουθενα,δεν ξερω που αποθηκευεται..... Βρηκα που αποθηκευεται,es explorer: sdcard-audio recordings. Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros_V_S Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 312 λεει εμενα. Τους ειχα ρωτησει και μου ειπαν οτι ειναι απο τις τελευταιες και οτι δεν θα εχει προβλημα. Ισχυει η με κοροιδεψαν? Ειναι κατασκευασμένο Δεκέμβρη του 13 και θεωρητικά έχει τις ίδιες βελτιώσεις που έχει και το 401. Παράθεση Nexus 5 16GB - SlimLP 5.0.2 - TWRP 2.8.3.0 / Nexus 7 2013 16 GB - SlimKat 8.18 - TWRP 2.8.3.0 Cubot S168 CWM / iPad 2 - 32 GB - OS 8.1 /Huawei Ideos 8800pro - Kalo Extreme - CWM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 σημερα ειδα το nexus στα Media markt αλλα σαν να μου φανηκαν οι τρυπες στο μικροφωνο μικρες(ισως να ηταν κ ιδεα μου) ΥΓ αν πουλαει κανεις το nexus 4 Pm me Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Καλησπέρα στην παρέα , το έχω κι εγώ απο το πρωι και οι πρωτες εντυπώσεις είναι πολύ θετικές. Λίγο ζοριζομαι με το ηχείο , βάζοντας το ειδικα δίπλα στο One, αλλά αυτό είναι εξάλλου ανευ ανταγωνισμού. Λοιπόν είναι ότι πιο γρήγορο έχω πιάσει στα χέρια μου ποτέ, τα πάντα τα κάνει αστραπιαία. Η πλάτη είναι όλα τα λεφτά σε αίσθηση και γενικώς αυτο το λιτό που έχει , είναι και η ομορφιά του. Πέρασα Nova launcher και είμαστε κομπλε, δουλεύει εκπληκτικά. Την μπαταρία του θέλω να δω και γενικώς το πως τα παει και με τι σήμα του. Η κάμερα είναι η ευχάριστη έκπληξη της συσκευής, εκεί που πονουσε η σειρα. Είχα το nexus s και το nexus 4 κι εκεί είχανε θέμα μεγάλο και ηταν ο λογος μαζί με την μπαταρία που τα έδωσα τότε. Θα έρθω με απορίες αργότερα σίγουρα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Καλησπέρα στην παρέα , το έχω κι εγώ απο το πρωι και οι πρωτες εντυπώσεις είναι πολύ θετικές. Λίγο ζοριζομαι με το ηχείο , βάζοντας το ειδικα δίπλα στο One, αλλά αυτό είναι εξάλλου ανευ ανταγωνισμού. Λοιπόν είναι ότι πιο γρήγορο έχω πιάσει στα χέρια μου ποτέ, τα πάντα τα κάνει αστραπιαία. Η πλάτη είναι όλα τα λεφτά σε αίσθηση και γενικώς αυτο το λιτό που έχει , είναι και η ομορφιά του. Πέρασα Nova launcher και είμαστε κομπλε, δουλεύει εκπληκτικά. Την μπαταρία του θέλω να δω και γενικώς το πως τα παει και με τι σήμα του. Η κάμερα είναι η ευχάριστη έκπληξη της συσκευής, εκεί που πονουσε η σειρα. Είχα το nexus s και το nexus 4 κι εκεί είχανε θέμα μεγάλο και ηταν ο λογος μαζί με την μπαταρία που τα έδωσα τότε. Θα έρθω με απορίες αργότερα σίγουρα. Κ γω ελπίζω σε λίγο καιρό να μπω στη παρέα σας! Περιμένω εντυπώσεις από τη μπαταρία, αλλά προερχόμενος από το Xperia p νομίζω θα είναι μεγάλη διαφορά! Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 @giannis12 Γιάννη και εγώ περιμένω το One και ειδικά να δω αν θα υπάρξει GPE. Αν όχι, έχω φύγει για Nexus 5 που τότε θα το βρίσκω κάτω από €300. Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Γιάννη, κάνε μας, αν θες, ένα mini-VS μεταξύ One και N5. Κυρίως τα πιο τρανταχτά τους πλεονεκτήματα-μειονεκτήματα. Εγώ τώρα βρίσκομαι σε φάση μετάνοιας που πήρα το N5 και όχι το One. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Γιάννη, κάνε μας, αν θες, ένα mini-VS μεταξύ One και N5. Κυρίως τα πιο τρανταχτά τους πλεονεκτήματα-μειονεκτήματα. Εγώ τώρα βρίσκομαι σε φάση μετάνοιας που πήρα το N5 και όχι το One. Κάνε υπομονή ως αύριο, να το έχω δουλέψει λιγάκι. Το βάζω δίπλα δίπλα με το One, μιας και το έχω κρατήσει ακόμη, μήπως και δεν με βολεψει το 5. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vigor Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Κ γω ελπίζω σε λίγο καιρό να μπω στη παρέα σας! Περιμένω εντυπώσεις από τη μπαταρία, αλλά προερχόμενος από το Xperia p νομίζω θα είναι μεγάλη διαφορά! Επειδή είχα το Ρ προηγουμένως σου λέω ότι με τη χρήση που κάνω η μπαταρία μου άντεχε 1.5-2 μέρες ενώ στο 5 μου αντέχει 2.5-3 μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Επειδή είχα το Ρ προηγουμένως σου λέω ότι με τη χρήση που κάνω η μπαταρία μου άντεχε 1.5-2 μέρες ενώ στο 5 μου αντέχει 2.5-3 μέρες. Με τη χρήση που κάνω εγώ στο p μέρα δε βγάζω κ χρειάζομαι ενδιάμεση φόρτιση! Δηλαδή με το p με 3g 2:30 ώρες οθόνη με καλό σήμα πάντα! Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtrhs71 Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Καλησπέρα σε όλους τους φίλους εδω μέσα θελω μια μικρή βοήθεια αν γίνετε... Εχω βρει σε σκρουτζομάγαζο και θελω να πάρω ενα NEXUS 5 BLACK 16GB τους ζήτησα και μου είπαν το S/N της συσκεύης το οποίο αρχίζει απο:35213xxxx δεν καταλαβαίνω αν είναι απο τις καινούργιες παρτίδες με τις αναβαθμίσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
musicfun4ever Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Παιδια καλησπερα..αν γνωριζει κάποιος... γιατι ενω το κινητο εχει ram 2 gb το Android μου αναγνωρίζει 1795mb? Δηλαδή τα υπόλοιπα 200 περίπου πού είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Παιδια καλησπερα..αν γνωριζει κάποιος... γιατι ενω το κινητο εχει ram 2 gb το Android μου αναγνωρίζει 1795mb? Δηλαδή τα υπόλοιπα 200 περίπου πού είναι? Θέλει κ το σύστημα κάποια mb για να δουλέψει. Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Κάνε υπομονή ως αύριο, να το έχω δουλέψει λιγάκι. Το βάζω δίπλα δίπλα με το One, μιας και το έχω κρατήσει ακόμη, μήπως και δεν με βολεψει το 5. κανε ενα vs γιατι ακουγεται πολυ ενδιαφερον καθως και τα 2 κινητα ειναι πολυ καλες επιλογες, αν και το htc εχει +100 ευρω ημουν αναμεσα στο nexus 5, s4, htc one, το S4 το απεκλεισα, περιμενα πως κ πως να ερθει το nexus κ να το δω demo αλλα σαν ποιοτητα στο χερι δε μου αφησε τις καλυτερες εντυπωσεις.. Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtrhs71 Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 (edited) χαχαχαχαχαχα!!!αυτό είναι το IMEI δηλαδή; ρε παιδιά έχετε να μου προτείνετε κάποιο μαγαζί αθηνα εκτως απο wind και puplic να πάω να το αγοράσω να τελειώνω;;; Edited February 27, 2014 by dhmhtrhs71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
musicfun4ever Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Θέλει κ το σύστημα κάποια mb για να δουλέψει. Ευχαριστω για την απαντηση αρα ειναι φυσιολογικο...γιατι ειδα κατι βιντεακια στο youtube που καποιοι ειχαν 1880 mb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Ευχαριστω για την απαντηση αρα ειναι φυσιολογικο...γιατι ειδα κατι βιντεακια στο youtube που καποιοι ειχαν 1880 mb θα ειχαv πιθανόν καπoια custom rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtrhs71 Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Πάνε σε ένα απο τα τρία Kaizer που έχουν στο κέντρο καταστήματα. Διευθύνσεις μέσω skroutz. Είναι αξιόπιστα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Με τη χρήση που κάνω εγώ στο p μέρα δε βγάζω κ χρειάζομαι ενδιάμεση φόρτιση! Δηλαδή με το p με 3g 2:30 ώρες οθόνη με καλό σήμα πάντα! 3,5-4 ώρες με αυτή τη χρήση στο 5αρι... :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 χαχαχαχαχαχα!!!αυτό είναι το IMEI δηλαδή; ρε παιδιά έχετε να μου προτείνετε κάποιο μαγαζί αθηνα εκτως απο wind και puplic να πάω να το αγοράσω να τελειώνω;;; Πήγαινε στην κινητομανια στην Συγγρού. Εγώ από εκεί το πήρα σήμερα και μάλιστα ηταν Ελληνικό, παρτίδα 401. Έχει μάλιστα και DOA το μαγαζί κανονικά, ο kaizer στην ομόνοια όχι. Πήγαινε μήπως προλαβεις κάνα τελευταίο ελληνικό, γιατί μάλλον η επόμενη παραλαβή θα είναι εισαγωγής μου είπε το πρωί. Το παιδί που το έχει μου φάνηκε πολύ εντάξει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 (edited) No Πήγαινε στην κινητομανια στην Συγγρού. Εγώ από εκεί το πήρα σήμερα και μάλιστα ηταν Ελληνικό, παρτίδα 401. Έχει μάλιστα και DOA το μαγαζί κανονικά, ο kaizer στην ομόνοια όχι. Πήγαινε μήπως προλαβεις κάνα τελευταίο ελληνικό, γιατί μάλλον η επόμενη παραλαβή θα είναι εισαγωγής μου είπε το πρωί. Το παιδί που το έχει μου φάνηκε πολύ εντάξει. Εσύ πήρες το τελευταίο και αναγκάστηκα να τρέχω Ομόνοια, με κλειστούς δρόμους; :sly: Καλώς σας βρήκα παιδιά. Μόλις μετακόμισα από N4 :p Παρακαλώ πείτε μου κάτι γιατί πάω να τρελαθώ. Η συσκευή έχει 2 ηχεία. Οκ. Το ξέρω είναι χαμηλή η ένταση τους. Παίζω μουσική, καλύπτω το αριστερό με τον αντίχειρα μου και δεν ακούγεται σχεδόν τίποτα. Μου δίνεται η εντύπωση ότι δεν παίζει το δεξί ή έστω παίζει ελάχιστα. Είναι έτσι σε όλους σας ή έπεσα στην περίπτωση πάλι; Edited February 27, 2014 by noisex Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Εσύ πήρες το τελευταίο και αναγκάστηκα να τρέχω Ομόνοια, με κλειστούς δρόμους; :sly: Καλώς σας βρήκα παιδιά. Μόλις μετακόμισα από N4 :p Χα χα σε προλαβα στο Τσακ μάλλον. Καλοριζικο κι εσύ λοιπον. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts