johnannis Δημ. February 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2014 Καλησπέρα παιδιά, έχω το Nexus 4, είμαι χρόνια της Nexus παρέας, αλλά δεν αλλάζω κάθε χρόνο κινητό. Αν μπορούμε να το συνοψίσουμε ποιοί είναι οι κεντρικοί λόγοι για να πάει κανείς από το 4 στο 5; (Κλίνω περισσότερο στο να περιμένω το 6.) Εγώ νομίζω οτι σημαντικότερη διάφορα είναι η μνήμη (32/16) και η υποστήριξη OTG. Ξέρω ότι πιθανότατα αναφέρεσαι στο 16αρι γιαυτό λέω και το ΟΤΓ. Απο ταχύτητα και εμπειρία χρήσης δεν ξέρω δεν έχω δουλέψει το 4. Απο κάμερα δεν ξέρω πως ηταν το 4 αλλά το 5 είναι άκρως ικανοποιητικό για μένα, το ίδιο κι ο ήχος. Απο κατασκευή μάλλον θα προτιμούσα το γυαλί του 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. February 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2014 Επίσης καλύτερη μπαταρία.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vino_89 Δημ. February 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2014 Παιδιά καλησπέρα, σήμερα πήρα κ εγώ Ν5 κ ήθελα να ρωτησω κάτι. Αν στα δίκτυα κινητής επιλέξουμε το 3g , εννοεί οτι θα πιάνει 3g\2g ή μονο 3g? Και επίσης όταν παταω το 3g δεν πιάνει εύκολα ίντερνετ. Μονο όταν το έχω στο 4g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. February 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2014 Στο 3Γ πιάνει και 3/2. Για το άλλο δεν το έχω παρατηρήσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lavramid Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Το μοναδικο πραγμα που μου εχει λειψει παντως στο καθαρο android ειναι ο συγχρονισμος των επαφων facebook - twitter και το αυτοματο merge ολων αυτων με google contacts. Δυστυχως ειναι ανυπαρκτος... Οι εφαρμογες κανουν τα μισα Βάλε haxsync, είναι εξαιρετικό!! Επίσης ήθελα να ενημερώσω για να ξέρετε όσοι έχετε πάρει το 32αρι ότι η procordia αρνείται να το επισκευάσει και η Google Επίσης! Οπότε προσέχετε το σαν τα μάτια σας! Εγώ τα κατάφερα μετά από είκοσι mail και τριάντα τηλέφωνα!! Και μια ερώτηση για να κλείσω, θέλω να το ξανακάνω root, custom recovery κλπ αλλά δε μπορώ με τίποτα να εγκαταστήσω τους οδηγούς του σε Windows 7!! Σκέψου ότι χωρίς τον εντοπισμό σφαλμάτων δεν το αναγνωρίζει καν!!Έχει αντιμετωπίσει κανείς τίποτα παρόμοιο; δοκίμασα καλώδια, θύρα usb, οδηγούς από LG, Google, τα πάντα αλλά φευ...:-( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Τι εννοείς πως αρνείται η Google να το επισκευάσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Τι εννοείς πως αρνείται η Google να το επισκευάσει; Μάλλον εννοεί την LG hellas γιατί αν το στείλεις στην χώρα από όπου το αγόρασες μια χαρά στο επισκευαζουν. Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Και το haxsync δεν παιζει πια Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Βάλε haxsync, είναι εξαιρετικό!! Επίσης ήθελα να ενημερώσω για να ξέρετε όσοι έχετε πάρει το 32αρι ότι η procordia αρνείται να το επισκευάσει και η Google Επίσης! Οπότε προσέχετε το σαν τα μάτια σας! Εγώ τα κατάφερα μετά από είκοσι mail και τριάντα τηλέφωνα!! Τι πρόβλημα είχε και το έστειλες για service; Και πώς τα κατάφερες να δεχτεί το 32άρι η Procordia; Όσον αφορά το πρόβλημά σου, δοκίμασες να το φορτίσεις να δεις αν δουλεύει η φόρτιση τουλάχιστον; Μπορεί να μη σου συνέδεσαν σωστά τη θύρα micro-usb. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chek2fire Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Παιδιά πως γίνετε να φάινετε το ρολόι στην οθόνη αναμονής? Το έχω ρυθμίσει στο daydream να ενεργοποιείται μόνο του όταν είναι συδεδεμένο με το ρεύμα αλλά δεν βλέπω να δουλεύει πάντα εκτός αν κάνω κάτι λάθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
godpanos Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Εχω το lg x2 . Σκέφτομαι να αγοράσω το nexus 5 . Οι εφαρμογές που έχω αγοράσει θα μεταφερθούν και στο νεο μου κινητο , η θα πρέπει να τις ξαναγοράσω ? Μπορώ να τις έχω και στα δύο κινητά ? Παράθεση http://www.lafkos.de/Muhle_1.gif Where are you going Karamitro ?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Εχω το lg x2 . Σκέφτομαι να αγοράσω το nexus 5 . Οι εφαρμογές που έχω αγοράσει θα μεταφερθούν και στο νεο μου κινητο , η θα πρέπει να τις ξαναγοράσω ? Μπορώ να τις έχω και στα δύο κινητά ? Ναι μόλις βάλεις τον λογαριασμό σου θα μπορείς να τις περάσεις κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supersayan1989 Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Εχω το lg x2 . Σκέφτομαι να αγοράσω το nexus 5 . Οι εφαρμογές που έχω αγοράσει θα μεταφερθούν και στο νεο μου κινητο , η θα πρέπει να τις ξαναγοράσω ? Μπορώ να τις έχω και στα δύο κινητά ? Καλημερα νομιζω οτι οτι εφαρμογες εχεις μεσα στον λογαριασμο σου στο playstore μπορεις να τις βαλεις κανονικα και sto nexus ! Παράθεση Nexus 5 facebook group https://www.facebook.com/groups/251976538313768/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Είμαι με 4.4.2 stock και σήμερα παρέλαβα μερικά nfc tags. Ενω περίμενα να αλλάζουν αυτοματα οι ρυθμίσεις, κάθε φορά που πλησιάζει στο tag με ρωτά ποια εφαρμογή να ανοίξει, χωρίς να έχει το check box για μονιμη επιλογή. Πως μπορώ να το αλλάξω αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
godpanos Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Το παράγειλα σήμερα το πρωί . Αν είμαι τυχερός ελπίζω να το έχω αυριο ... Μια ερώτηση ακόμα .. χρειάζεται ροοτ ? και αν ναι πώς ? Παράθεση http://www.lafkos.de/Muhle_1.gif Where are you going Karamitro ?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Το παράγειλα σήμερα το πρωί . Αν είμαι τυχερός ελπίζω να το έχω αυριο ... Μια ερώτηση ακόμα .. χρειάζεται ροοτ ? και αν ναι πώς ? Καλορίζικο .Το αν χρειαζεται root ή όχι αυτο εξαρτάται απο τις δικές σου ανάγκες . Οδηγιες για root υπάρχουν εδω Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axelgr Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Είμαι με 4.4.2 stock και σήμερα παρέλαβα μερικά nfc tags. Ενω περίμενα να αλλάζουν αυτοματα οι ρυθμίσεις, κάθε φορά που πλησιάζει στο tag με ρωτά ποια εφαρμογή να ανοίξει, χωρίς να έχει το check box για μονιμη επιλογή. Πως μπορώ να το αλλάξω αυτό; Τα προγραμμάτισες με ένα app όπως αυτό; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jwsoft.nfcactionlauncher Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Είμαι με 4.4.2 stock και σήμερα παρέλαβα μερικά nfc tags. Ενω περίμενα να αλλάζουν αυτοματα οι ρυθμίσεις, κάθε φορά που πλησιάζει στο tag με ρωτά ποια εφαρμογή να ανοίξει, χωρίς να έχει το check box για μονιμη επιλογή. Πως μπορώ να το αλλάξω αυτό; Διάβασε εδω . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diagrafeas Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Το απέκτησα και εγώ σήμερα. Μερικές ερωτήσεις... Η χώρα προέλευσης φαίνεται πάνω στο αυτοκόλλητο του κουτιού; Εκεί που εμένα λέει ROM δηλαδή; Η ημερομηνία κατασkευής φαίνεται από τους τρείς πρώτους αριθμούς του Serial Number 312... Δεκέμβριος 2013; Πώς βάζω τον κατάλογο να κάνει ταξινόμηση με βάση το επώνυμο; Πώς φτιάχνω φακέλους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Καλημέρα, Έχω παρατηρήσει τώρα τελευταία ότι τα κλασικά widgets καιρού (beautiful, hd, ez κλπ) κολλάνε και σταματάνε να κάνουνε update την ώρα. Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakiras Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 παιδια μια ερωτηση, βρισκω σε πολυ καλη τιμη το nexus 5 απο ολλανδια αλλα την εκδοση d820 που τυπικα ειναι για τη βορειο αμερικη και υπαρχει ασυμβατοτητα σε μερικες χωρες με το 4g. Παρολα αυτα διαβασα σε καποια forum οτι το αυτη η εκδοση εχει ασυμβατοτητα μονο σε καποιες ασιατικες χωρες και οχι στην ευρωπη. Γνωριζει κανεις αν θα πρεπει οπωσδηποτε να παρω το d821. Πηρα στη cosmote να ρωτησω για συμβατοτητα και μου ειπαν οτι γενικα το nexus to 5 δεν ειναι συμβατο κατι που πολυ αμφιβαλλω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 παιδια μια ερωτηση, βρισκω σε πολυ καλη τιμη το nexus 5 απο ολλανδια αλλα την εκδοση d820 που τυπικα ειναι για τη βορειο αμερικη και υπαρχει ασυμβατοτητα σε μερικες χωρες με το 4g. Παρολα αυτα διαβασα σε καποια forum οτι το αυτη η εκδοση εχει ασυμβατοτητα μονο σε καποιες ασιατικες χωρες και οχι στην ευρωπη. Γνωριζει κανεις αν θα πρεπει οπωσδηποτε να παρω το d821. Πηρα στη cosmote να ρωτησω για συμβατοτητα και μου ειπαν οτι γενικα το nexus to 5 δεν ειναι συμβατο κατι που πολυ αμφιβαλλω. Μόνο το 4g δεν θα λειτουργεί στην Ελλάδα, κατά τα άλλα δεν έχει κανένα πρόβλημα. Κλασσικά άσχετοι υπάλληλοι στην cosmote. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Καλησπερα Μηπως ξερει καποιος που θα βρω μια ηχογραφηση που εκανα απο το κινητο? Δεν την βρισκω πουθενα,δεν ξερω που αποθηκευεται..... Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Steve_athens Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 (edited) Καλησπερα Μηπως ξερει καποιος που θα βρω μια ηχογραφηση που εκανα απο το κινητο? Δεν την βρισκω πουθενα,δεν ξερω που αποθηκευεται..... εμενα στην αρχη μολις μπαινω στην καρτα μνημης τη βγαζει Edited February 25, 2014 by Steve_athens Παράθεση Nokia 3210->t68i->Nokia 3410->Nokia 6510->Nokia 8850->Sharp GX20->Sharp GX30i->Sharp V703->Nokia N80->Nokia 6110 Navigator->Nokia 6210 Navigator->Nokia N85->Nokia N97->Nokia 6710 Navigator->Nokia N86->iphone 3G 16GB->iphone 3GS 16GB->HTC Desire->HTC Desire HD->Iphone 4 32GB->HTC Trophy 7->Galaxy S->Nexus S->Iphone 4s 16GB->Galaxy S2->Nexus 5 32GB-> Galaxy s6 edge Gold Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vino_89 Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Πως μπορω να δω τι παρτιδα ειναι το κινητο μου? Και κατι αλλο, πως μπορω να δω αν πιανει σημα 4g? Δεν εχει κανενα διαφορετικο εικονιδιο στο σημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts